×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masturbatori

Artikli 65 za 96 od 160 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Blush X5 Men Downtown BJ Stroker Clear

    Želite li svom ljubimcu duboko zagrijati, ali vam vrat ne dopušta da se više potrudite? Isprobajte s ovim alatom koji će oralni seks učiniti još intenzivnijim i zabavnijim. Vaš će parter poludjeti od ljubavi! Popušite ga kao nikad prije.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Soft Tube Cup Ultra Size

    Ovaj CUP vam daje potpunu kontrolu nad pritiskom na vašem vratilu. Osjećaj koji želite, kontroliran time koliko čvrsto ili lagano držite CUP.

    16,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush M for Men All In Clear

    Ako ne volite raditi stvari na pola puta, radite ih do kraja. U tome će vam pomoći ovaj prozirni masturbator s 3 komore koji obećava osjećaj. Unutarnji oblici i teksture dizajnirani su tako da budu realistični, stoga nemojte čekati i isprobajte ih na vlastitom penisu!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Main Squeeze Warming Accessory

    Volite li ugodno toplo? U tom slučaju ne smijete propustiti ovaj pomoćnik za zagrijavanje koji će za nekoliko trenutaka zagrijati vaš omiljeni masturbator Squeeze. Spojite ga na bilo koji izvor pomoću USB konektora i zagrijte svoj uređaj na 37 °C za samo 8 minuta. Zahvaljujući ovom zagrijavanju, možete uživati u još realističnijim osjećajima i iskustvima sa svojim masturbatorom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Original Vacuum Cup Hard

    Otvorite novu dimenziju masturbacije! Ovaj masturbator, prestižne marke Tenga, ima posebnu strukturu koja vam također omogućuje korištenje neinvazivnog sjedala koje prekriva dišne putove na vrhu. Uživajte u koji oduzima dah i vrlo poticajnom dizajnu.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Wet Pussies Juicy Snatch Tan

    Volite li kad je mokro i jako sklisko? Ovaj masturbator mokri čak i bez lubrikanta! Dopustite da vas preplavi uzbuđenje nakon što kapnete vodu u prorez i on se pretvori u zonu užitka i mokre orgazmičke zabave. Osim toga, također je prekrasno mekan i realističan, jer je izrađen od visokokvalitetnog materijala Fanta Flesh!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Girl Next Door Vibrating Tracey

    Volite li mekanu džepnu vaginu? Upoznajte Tracey! Lijepo je realističan i ugodne teksture iznutra. Ona je samo djevojka iz glavne uloge koja će to učiniti umjesto tebe. Izrađen je od izdržljivog TPE materijala u koji ćete se zaljubiti na prvi dodir. Također je izvanredno fleksibilan i njegov otvoreni tunel ljubavi prilagodit će se vašoj veličini bez straha.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Quickshot Quick Connect

    Što kažete na uživanje u još većoj zabavi spajanjem 2 QuickShota? Ovaj poseban dodatak pomoći će vam u tome i tada ćete moći uživati u dvostrukom užitku 2 QuickShota sami ili s partnerom, ovisi o vama!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Me You Us Ripple Dual End Stroker Male Masturbator

    Kad je masturbacija u pitanju, davno su prošla vremena kada je bila dovoljna ruka i malo gela. Danas možete biti zahtjevni i odabrati zabavnu igračku za savršeno zadovoljstvo. Takav je i ovaj masturbator s dva otvorena kraja koji će vam pružiti osjećaj pravog seksualnog susreta, stoga prihvatite poziv!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Easy Rider Anal

    Jeste li umorni od toga ručno i tražite mastrubbera? Ovaj ljubavni analni će nesumnjivo biti dobar izbor, u kojem ćete se osjećati kao u pravom magarcu. Skinite poklopac, dodajte lubrikant, umetnite u mekani silikon i prepustite se ugodnoj teksturi.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zolo Backdoor Pocket Stroker

    Želite li imati zaduženje pri ruci? Ovaj elegantni masturbator s intenzivno stimulirajućom unutarnjom teksturom izbrisat će vas svojim mekim materijalima. Lako je čist i siguran za tijelo. Donosite ih svuda i pazite da činite dobro.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Selopa Pocket Pleaser Light

    Uživajte u rastezljivom mekom užitku na dlanu s ovom fleksibilnom, mljackavom glačalom koja ima realistične usne i realističan vaginalni ulaz.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Vacuum Cup Mouth

    Žudite li za novim, još senzualnijim visinama užitka? Opremite svoju dešnjaku ovim super mekanim i visokokvalitetnim masturbatorom s realističnim ulazom u obliku seksi poljupca. Pružit će vam osjećaje slične oralnom seksu, elegantna vanjska kutija udobno leži u vašoj ruci, a krajnji otvor omogućit će vam reguliranje osjećaja usisavanja. Uživajte u dodiru ugodno savitljivog materijala u koji ćete poželjeti uvijek iznova kliznuti.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners Masturbator Nubbed

    S ovim zabavnim masturbatorom možete sebi ili svom partneru pružiti ugodnu stimulaciju! Nanesite lubrikant na penis ili unutarnju stranu masturbatora. Povucite igračku preko žira i pomičite je gore-dolje po penisu u svom omiljenom ritmu. Masturbator s unutarnje strane ima stimulirajuća rebra. Izrađena je od vrlo mekog i fleksibilnog materijala koji je ugodan na koži. Očistite igračku vodom i sredstvom za čišćenje igračaka nakon upotrebe.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Hot Chocolate Nicoles Kitty Chocolate

    Bok, moje ime je Nicole i ja sam tvoja nova omiljena maca. Podatna sam, senzualno mekana i živa iznutra, topla i teksturirana. Brzo ću se zagrijati do vaše tjelesne temperature i ugodno stimulirati vaš penis. Tako sam mekana na dodir, dođi me maziti i zabavi se sa mnom!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dansex WaterWoman Sex Toy for Men Ribbed 5 pack

    Učinkovito sredstvo za samozadovoljavanje muškaraca od ekološkog polietilena.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Private Slutty Senorita To Go

    Pravi će biti tu za vas kad god vam zatreba. Ova kompaktna smeđa vagina Private Slutty Senorita možda je prava, prikladna ne samo za putovanja. Pomoći će vam da budete dobro bilo kada i bilo gdje, ima diskretan dizajn, realističan dizajn interijera i staje u vašu ruku poput školjke. Želite najbolje, želite svoj istinski užitak.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sono No.93 Reversible Textured Masturbator Transparent

    Relativno mala, ali vrlo zgodna i učinkovita igračka! To je vrlo učinkovit prozirni mastrubator s unutarnjom teksturom i ugodnim i fleksibilnim TPE materijalom koji se prilagođava vašoj veličini. Začinite svoje trenutke samoljublja!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Training Master Double Side Stroker Blue

    2 kraja i realistična iskustva, upravo je to ono što je ovaj fleksibilni masturbator izrađen od visokokvalitetnog TPE materijala. Njegova unutarnja tekstura je zaista vrlo autentična i donosi intenzivne osjećaje. Dakle, masturbator će biti odličan za trening izdržljivosti. Vježba čini majstora i kada trenirate, nećete to učiniti u roku od 5 sekundi, a naprotiv, uživat ćete puno dulje u ljubavi!

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Hot Rod Xtreme Enhancer Transparent

    Želite li intenzivnije erotsko istraživanje i donijeti razumnije koristi? Nabavite Hot Rod Enhancer i učinite svog partnera što lakšim. Korištenjem dobrobiti i orgazmičke stimulacije moguće je dodati erekciju, pojačati podražaj i dodatno održati stimulaciju. Olakšajte to uskoro i pustite da se vaše divlje erotske fantazije počnu igrati!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Boundless FTM Stroker Black 5cm

    Predstavljamo Boundless™ FTM Stroker 2"/5 cm, vrhunsko iskustvo glatkanja. Ovaj stroker je izrađen od tekućeg silikona, materijala poznatog po svojoj mekoći, glatkoći i izdržljivosti.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Goodhead Vibrating Helping Head Pro Frost

    Novo od Doca Johnsona s mini vibratorom za intenzivna iskustva! Ovaj je pomoćnik osmišljen kako bi poboljšao vaše iskustvo ne samo tijekom pušenja, već i tijekom masturbacije. Mekan je i ugodan te izrađen od fleksibilnog prozirnog i posebno ultra realističnog Ultraskyn materijala. Umetnite vibrator i uživajte u intenzivnim uzbudljivim osjećajima.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Extreme Wet Stroker Slide & Glide Transparent

    Volite li kad stvarno klizi? Ovaj masturbator mokri čak i bez lubrikanta! Dopustite da vas preplavi uzbuđenje nakon što kapnete malo vode u otvor i unutrašnjost se pretvori u zonu užitka i mokre orgazmičke zabave. Osim toga, masturbator je prekrasno mekan i realističan jer je izrađen od kvalitetnog i ugodnog materijala!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Hand Job Stroker Clear

    Dodajte novu dimenziju svojim trenucima samoljublja i nabavite prozirni Hand Job Stroker stimulirajuće teksture. Izrađen je od vrlo mekog i fleksibilnog materijala u koji će se vaš penis zaljubiti. Osim toga, ima više od 100 izbočina za još intenzivniju stimulaciju. Masturbator je izrađen od prozirnog TPR materijala, ima dva kraja i vrlo se lako čisti. Uživajte u divljoj masturbaciji i otkrijte najjače orgazme uz ovaj jednostavan, ali učinkovit alat.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Deep Blow Tornado Sleeve for Masturbator Transparent

    Navlaku za masturbaciju možete koristiti samostalno ili u kombinaciji s vrećicom Deep Blow. Pomoći će vam da multiplicirate iskustvo masturbacije, a zahvaljujući činjenici da je prozirna, vizualni užitak vam neće nedostajati. Unutarnja tekstura je super uzbudljiva, a TPE materijal je kvalitetan, ugodan na dodir i fleksibilan.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Rolling Strong

    Dopustite da vas obavija intenzivno stimulirajući vrtlog! Ovaj masturbator pogodan je za korištenje u kombinaciji s Gyro Rollerom, s čime će Vam pružiti maksimalan rotacijski užitak! Također je prethodno podmazan i precizno izrađen od kvalitetnih materijala, što je samo po sebi razumljivo za Tenga igračke. Ali protresite se s Gyro Rollerom i ovim masturbatorom!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Cheap Thrills The Three Way Skin

    Ostvarite svoje uzbudljive mokre snove uz ovaj The Three Way masturbator. Njegov dvostrani dizajn pruža vam najbolje od oba svijeta, nudeći vam i realističnu vaginu i anus. Njegova jedinstvena stimulirajuća tekstura će vas izluditi. Materijal masturbatora je ugodno mekan i fleksibilan te podsjeća na pravu kožu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Wet Pussies Juicy Snatch Skin

    Odabirete li kadu koja je mokra ili skliska? Ovaj masturbator mokri čak i bez lubrikanta! Dopustite da vas preplavi uzbuđenje nakon što kapnete vodu na prorez i on će se pretvoriti u zonu užitka i mokre orgazmičke zabave. Osim toga, također je prekrasno mekan i realističan, jer je izrađen od visokokvalitetnog materijala Fanta Flesh!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Private Crystal Clear Pussy & Bum Masturbator

    Vrhunski vizualni užitak: mekana maca i guza s dvostrukim rukavima.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zolo Original Pocket Stroker

    Želite li imati zaduženje pri ruci? Ovaj elegantni masturbator s intenzivno stimulirajućom teksturom iznutra će vas obrisati vašim mekim materijalima. Lako je čist i siguran za tijelo. Donosite ih posvuda i pazite da činite dobro.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Private Crystal Clear Pussy & Mouth Masturbator

    Vrhunski vizualni užitak: mekana maca i usta s dvostrukim rukavima.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Wet Pussies Slippery Slit Tan

    Odabirete li kadu koja je mokra ili skliska? Ovaj masturbator mokri čak i bez lubrikanta! Neka vas uzbuđenje obuzme nakon što kapnete malo vode na prorez i ono će se transformirati u zonu užitka i mokre orgazmičke zabave. Osim toga, također je prekrasno mekan i realističan, jer je izrađen od visokokvalitetnog materijala Fanta Flesh!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 160 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.