×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masturbatori

Artikli 161 za 192 od 307 ukupno

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • FPPR Electric Blowjob Stroker

    Želite li dobro popušiti kad god vam se prohtije? Uz ovaj jedinstveni masturbator okusit ćete svoj najbolji oralni seks uvijek iznova. Ugodno je mekan i razmazit će vaš penis uzbudljivom teksturom. Osim toga, dodaje 6 snažnih načina rada koji autentično oponašaju osjećaj pušenja. Zgrabite ga i ništa vas neće spriječiti da uživate u maksimalnom užitku, čak iu kupaonici, jer je masturbator potpuno vodootporan.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth War Wolf Automatic Aircraft Masturbator with Thrusts

    Trebate li ne samo osjetiti nego i vidjeti svoje zadovoljstvo? War Wolf je samo za vas! To je poluprozirni masturbator koji pruža divlje vizualno iskustvo i više od toga. Ima mekanu unutarnju teksturu koja će razmaziti vaš penis pri svakom potezu, a funkcija potiska je stvarno opojna. Uživajte u neusporedivom orgazmičkom i vizualnom iskustvu!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential

    Ponesite kući PULSE SOLO ESSENTIAL i otkrijte potpuno novi svijet muške masturbacije. Nazvan prvi Guybrator™ na svijetu, naša višestruko nagrađivana muška seksualna igračka može učiniti da svršite bez ruku, bez potrebe za milovanjem. Njegov svestrani dizajn znači da je savršena igračka za svakoga s penisom.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy Gusto Navy

    Navalite na Gusto! Ovaj najsuvremeniji stroker ima kanal s realističnom teksturom u koji možete kliznuti. Iskusite razne brzine i ritmove sisanja i vibriranja koji oponašaju osjećaje klasičnog pušenja. Više motora radi neovisno za vrhunsku prilagodbu. Elegantan i diskretan, rukavac, vibrirajući metak i zaštitna kapica mogu se lako ukloniti radi čišćenja.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Engily Ross Bloster Automatic Thrusting Masturbator

    Bloster nije samo automatski masturbator; prepun je iznimnih značajki. Jedna od njegovih glavnih atrakcija je njegova funkcija vibracije, koja nudi 9 načina intenziteta za potpuno prilagodljivo iskustvo. Štoviše, možete kombinirati ove načine rada s njegove 4 funkcije guranja, pružajući vam neusporedivo snažno zadovoljstvo.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Manta Black

    Igračke napravljene za penise često su ogromne, ružne i nezgrapne za korištenje s partnerom. Elegantna MANTA, kojom se lako rukuje, dizajnirana je da bude savršena za partnerski seks, kao i za solo igru, klizanje između Vaših tijela i pretvaranje Vašeg penisa u vibrator. Također je izvrstan dodatak za pušenje, kružeći stražnjim dijelom penisa za osjećaj dubokog grla. Ne zaboravite solo igru! MANTA-ini grebeni zadržavaju lubrikant za bolji osjećaj drkanja.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shequ Truda Automatic Male Masturbator Vibration and Suction Vagina

    Sanjate li o ukusnom sisanju svog člana? Uz ovu jedinstvenu modernu igračku, možete je imati kad god se sjetite! Nudit će vam 5 snažnih načina usisavanja i 7 uzoraka vibracija. Zaljubite se u realističan oblik vagine, futuristički dizajn i unutarnju stimulirajuću teksturu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Feel Alexis Fawx Stars Collection Male Masturbator

    Krenite na avanturističko putovanje puno uzbuđenja s masturbatorom Feel Alexis. Kao što ime govori, vaša družica bit će prelijepa Alexis Fawx, a njezina vagina bit će samo vaša. Također možete upariti masturbator s Keonom i uživati u neusporedivom interaktivnom užitku!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • 119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Pulsar Male Suction Stimulator

    Želite li u potpunosti uživati u svom vremenu? Pozovite Pulsara i neka radi svoj posao sisanja! To je moderno erotsko pomagalo s 3 načina usisavanja i 4 pulsirajuća načina vibracije. Izrađen je od čvrstog ABS-a izvana i ugodnog TPE materijala iznutra. Neka Pulsar bude dobar, divan i sjajan!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Keon Multifunctional Pillow

    Dugo imate svoj Keon i ne možete nahvaliti njegove funkcije? U tom slučaju, niste smjeli propustiti ovaj višenamjenski jastuk koji će raditi s vašim automatskim masturbatorom i pomoći vam da dobijete pravi kut za još bolja iskustva! Na njega možete jednostavno i brzo pričvrstiti Keon i nećete se iznenaditi kakvu ugodnu promjenu može napraviti jedan jastuk!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Bad Girl Vibrating Ass

    Sanjate li o magarcu koje će biti samo vaše i koje će moći rasti od jutra do večeri? Prestani! Vaši se snovi upravo ostvaruju, jer za vas imamo Extreme Bad Girl Vibrating Ass brenda Pipedream. Radi se o magarcu u prirodnoj veličini od ugodnog i realističnog Fanta Flesh materijala. Meke i okrugle polovice ove guzice jedva čekaju da budu stisnute i pljusnute, zamislite onaj zadovoljavajući zvuk kada ispružite svoju požudnu ruku i šamarate svoju novu Extreme Bad Girl! A onda će na vama biti hoćete li se odlučiti za njezinu vaginu ili anal i hoćete li u vožnju uključiti opojne vibracije ili ne. Ali nikada nemojte zaboraviti dovoljno podmazivanja (nemojte previše povrijediti svoju princezu) i završno čišćenje (neka Extreme Bad Girl uz vas cvjeta dugi niz godina).

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Feel Rae Lil Stars Collection Male Masturbator

    Krenite na avanturističko putovanje puno uzbuđenja s masturbatorom Feel Rae. Kao što ime govori, vaša družica bit će prelijepa Rae Lil, a njezina vagina bit će samo vaša. Također možete upariti masturbator s Keonom i uživati u neusporedivom interaktivnom užitku!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Friend with Benefits Trinity Rose Realistic Masturbator

    Volite li slatke guzice? U tom slučaju voljet ćete i Trojstvo koje će sve vaše strastvene želje pretvoriti u stvarnost. Živ je, divno mekan i savršeno mekan. Njegova unutarnja tekstura ugodno će vas stimulirati tijekom penetracije, a TPR materijal će se prilagoditi vašem ritmu. Da li više voliš njen anus ili vaginu? Volite obje rupe jednako!

    91,90 €

    69,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo RealFeel Stroker Vagina

    Želite li da vaša masturbacija bude intimno slična stvarnom snošaju? Morate kupiti vaginu koja će biti nevjerojatno realna! A to je upravo ono od brenda Kiiroo. Njegov patentirani materijal RealFeelvam pružit će vam najugodnija iskustva koja će biti potpuno autentična!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential Dragon Eye

    Zadivljujuće, preljevno posebno izdanje naše najprodavanije igračke za vlasnike penisa, PULSE DRAGON EYE je tako seksi za pogledati, imati ćete jednako zadovoljstvo posjedovati ga kao i koristiti ga... pa, gotovo.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Feel Natalia Starr Stars Collection Male Masturbator

    Krenite na avanturističko putovanje puno uzbuđenja s masturbatorom FeelNatalia. Kao što ime govori, vaša družica bit će prelijepa Natalia Starrs, a njezina vagina bit će samo vaša. Također možete upariti masturbator s Keonom i uživati u neusporedivom interaktivnom užitku!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Flip Orb Strong Blue Rush

    Najbolje za vaš penis? Samo mozak Tenge! Ovaj najnoviji model će vas još intenzivnije stimulirati zahvaljujući unutarnjim kuglicama i ostalim detaljima, što ga čini nevjerojatno ugodnom igračkom. Pritom ćete sigurno cijeniti kvalitetne i ugodne materijale te moderan izgled. Povjerite se masturbatoru Tenga!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Feel Skyler Lo Stars Collection Masturbator PowerBlow Compatible

    Skyler Lo poznata je po svojoj energičnoj, živahnoj osobnosti na kameri i potrebi za brzinom. Seksipilna rođena Kalifornija cijeli je život odrastala uz motocikle i počela je objavljivati rizične fotografije na kojima se vidi njezina bujna figura i njezina impresivna kolekcija motocikala koja je brzo privukla pozornost njezine publike pridobivši tisuće pratitelja na društvenim mrežama.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shequ Jalome Masturbator 3 in 1 Vagina, Mouth and Breast

    Niste rudar ili rudar i jednostavno volite krzna i vagine? Ovaj jedinstveni polu-realistični masturbator nudi vam sve to i još malo više. Izrađena je od nevjerojatno nježnog i nježnog materijala koji možete stiskati i maziti kako god želite. Priuštite si sve što volite!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • MAN.WAND Pump One

    Gospodo, tražite li nešto što će vam konačno biti beskrajno dobro? Pogledajte ovaj elegantan i veličanstven masturbator od svilenkasto mekog i mekog silikona. Uz nevjerojatna 3 načina usisavanja, bit će vam ponuđeno i 7 načina rada vibracije, funkcija zagrijavanja i unutarnja stimulirajuća tekstura u koju ćete se jednostavno zaljubiti! Uživati!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Feel Stroker Vagina Dark Brown

    Ako želite da vam masturbacija bude intimno lijepa, bit ćete nositelj? Morate kupiti vaginu koja zapravo nije prava! I to je ono što je učinila Brenda Kiiroo. Njegov patentirani materijal RealFeelvam pomoći će vam da pronađete najljepše iskustvo koje vam je potrebno da biste bili autentični!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshjack Boys Diego Sans Sex Machine

    Brendirani masturbator za muškarce rodila je popularna američka tvrtka Fleshlight kako bi zadovoljila muškarce svojim nevjerojatnim erotskim pomagalima. Fleshjacks također nedostaje visokokvalitetan i patentiran materijal koji se gotovo ne razlikuje od prave ljudske kože. Možete ih koristiti ne samo za samozadovoljavanje, već i za treniranje svoje izdržljivosti ili kao diverziju pri vođenju ljubavi u paru.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Puffy Mint Green

    Tenga dolazi s novitetom pod nazivom Puffy, koji koji se ističe svojom vrhunskom pahuljastošću za osjećaj kojija koji oduzima dah. Zgrabi silikonsku futrolu mekanu na dodir i ušuškaj se u šarmantno meku unutrašnjost.

    149 €

    85,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blowcast Wingman Plus Automatic Masturbator

    Predstavljamo BLOWCAST; dizajniran s inovacijom i strašću da oživi vaše fantazije! Wingman PLUS nudi jedinstveno iskustvo zahvaljujući kuglicama za masažu u kućištu. S njegovim snažnim motorom i rukavom s mekom teksturom, otkrit ćete osjećaje kao nikada prije.
    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hidden Desire Bangers Big Ass Banger Vibrating Skin

    Žudite za nečim velikim, nemoralnim i realnim? U tom slučaju ćete se zaljubiti u ovo prekrasno dupe! Anatomski je oblikovan i nudi vam i ekspanzivnu vaginu i čvrsti analni dio. Prekrasno je mekan i spreman da bude tu za vas 24 sata dnevno. Želite li nešto više? Dodajte vibru! Savršenstvo? Da! I možeš biti tvoj!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Barrel of Fun Masturbator Black

    Sanjate li o maksimalnom užitku? Ugodite mu ovim jedinstvenim masturbatorom s 2 otvorena kraja. Ponudit će vam 12 snažnih brzina vibracija i upiti vas unutarnjom senzualnom teksturom od super ugodnog TPE materijala. Kliznite unutra, uhvatite ručku i zavrti vam se u glavi.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith HSA65 Rotating Masturbation Cup with 10 Spinning Modes KlicLok

    Jedinstveni rotirajući masturbator za vaš omiljeni HiSmith stroj za jebanje!

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Rechargeable Roto-bator Pussy

    Pripremite se za najnevjerojatniji, najintenzivniji, najnapredniji rotirajući masturbator ikada zamišljen!

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Flip Orb Masturbator Blue Rush

    Fleksibilna tekstura lopte unutar novog masturbatora Tenga Flip Orb bit će uzbudljiv prizor za vaš penis. Čvrste, ali elastične i mekane kuglice pružit će vam intenzivne osjećaje, dok će tijelo masturbatora udobno stajati u vašoj ruci. Stimulacijski pritisak birate i pritiskom pritiska, pa ćete to učiniti točno onako kako želite.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Oh Push Me Masturbator Vagina

    Sanjate li o savršeno uzbudljivim realističnim iskustvima? Neće biti drugačije nego s ovim masturbatorom! Ima mekani unutarnji rukav koji se može ukloniti od visokokvalitetnog i udobnog materijala s uzbudljivom unutarnjom teksturom za nevjerojatne osjećaje. Udobno leži u vašoj ruci, ergonomski je, seksi i može biti vaš!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Masturbator with Sucking & Vibrating Functions

    Želite li još više uživati u svom solo iskustvu? Donesite ovaj Rebel masturbator s 2 uzbudljive funkcije, može sisati i vibrirati. Nudi vam 3 načina usisavanja i 6 načina vibracije za senzualnu raznolikost. Upravljanje je vrlo jednostavno, a unutarnji dio nije samo ugodno mekan, već je i prošaran točkama i žljebovima za masažu. Kada ste gotovi, jednostavno izvucite i operite unutrašnjost.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 161 za 192 od 307 ukupno

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.