×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke penis za homoseksualce analno

Artikli 33 za 64 od 156 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pipedream Extreme Mega Fuck Slut Mega Masturbator

    Predmet vaših snova - savršena i poslušna žena, grudi, zaobljeni bokovi i zategnut struk. Dođite da ovaj san pretvorite u stvarnost! Imamo jedan za vas za kojim ste čeznuli. Ona je nevjerojatna, svidjet će joj se sve i jedva čeka znati sve vaše omiljene poze i najtajnije fantazije.

    1.149 €

    939 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kokos Valentina Masturbator

    Valentina može ostvariti sve Vaše snove! Ova ljubavna lutka realističnog dizajna ima 3 osovine. Svaki sa svojom jedinstvenom rebrastom i nabranom teksturom. Njene okrugle oči, nježne usne i lijepa guza spremni su za Vas i Vaše želje u svakom trenutku svakog dana. 

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly DUDE! Mega Masturbator

    Sanjate li o beskrajnoj vožnji na penisu koji nikada neće omekšati? Stavite svoju novu voljenu osobu na leđa, lagano podmažite i krenite s njim na putovanje kroz zemlju uzbuđenja. Dotaknite njegovo seksi tijelo, nacrtane punđe na trbuhu, muška prsa i uživajte u njegovom žilavom tipu veličine 20 cm. Jeste li spremni ispuniti svoje fantazije?

    649 €

    579 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kokos Adel Onahole Masturbator

    Tražite li nešto stvarno stvarno što bi savršeno zamijenilo živu vaginu ili anus? Iako se ovo može činiti nerealnim zadatkom, istina je upravo suprotna i upravo gledate prelijepu Adele koja će vam se namjestiti kad god poželite. Može se pohvaliti savršenim proporcijama tijela, a njezine ljubavne rupice imaju stimulirajuću teksturu koja oduzima dah. A najbolje od svega, kada stavite prst u njezinu vaginu i počnete je dražiti po maloj kvržici, osjetit ćete kako se stvrdnula, wow!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mistress Double Trouble Anna & Olivia Vibrating Double Butt Masturbator

    Sanjaš li trojku, a nemaš niti jednu djevojku, a kamoli dvije? Anna i Olivia će rado ispuniti vaše želje. Obje će vam ponuditi ne samo svoje vagine, već i analne, a ako nemate dovoljno, možete dodati i vibracije. Zaljubit ćete se u unutarnju poticajnu teksturu, uske ulaze i mekane polovice, a lako ih možete podijeliti s prijateljicom. Pozovite Annu i Oliviju kući i uživajte u grupnom seksu iz noći u noć.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hidden Desire Bangers Horny Nympho Slut Skin

    Horny Nympho Slut senzacionalna je realistična masturbatorica iz kolekcije Bangers by Hidden Desire. Ovaj veliki, odvažni masturbator u stilu tijela dizajniran je za vrhunsko zadovoljstvo udaranja. Kvalitetan dizajn izrađen je od vrhunskog TPE-a i ima ultra-realistične akcente i kanale s ugodnom teksturom.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orion Candy Toy Set - Erotic Kit 9 pack

    Set ljubavnih igračaka od 9 komada u ružičastoj boji.

    53,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hidden Desire Bangers Big Bubble Butt Bitch Vibrating Skin

    Big Bubble Butt Bitch Vibrating je senzacionalan, realističan masturbator iz kolekcije Bangers by Hidden Desire. Ova velika, odvažna stražnjica dizajnirana je za vrhunski užitak u psećoj pozi.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hidden Desire Bangers Big Boobs Banging Bitch 6.5kg Skin

    Big Boobs Banging Bitch je senzacionalni realistični masturbator iz kolekcije Bangers by Hidden Desire. Ovaj veliki, odvažni masturbator u stilu tijela dizajniran je za vrhunski užitak jebanja.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kokos Hera 1 Masturbator

    Odaberite najspremnijeg mogućeg ljubavnika i odaberite Hera 1 mega masturbator. Ovaj veliki masturbator uvijek je spreman za Vas i sve Vaše želje. Masturbator je u potpunosti izrađen od vrlo mekanog i savitljivog materijala koji djeluje realistično i brzo se prilagođava temperaturi Vašeg tijela.

    429 €

    269 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tantaly Dita 4.2kg Mini Portable Sex Doll

    Znate i one duge samotne večeri kada vam nedostaje dodir ljubavi i partner kojeg biste mogli nježno milovati i strastveno ljubiti? Prestanite s tim i učinite nešto za svoju sreću i zadovoljstvo. Pozovite Ditu kući i dobijte seksi ljubavnicu i partnericu punu razumijevanja koja vas, zahvaljujući manjoj veličini, može pratiti i na putovanjima. Tako je živa, tako autentična i zavodljiva. Ima savršene proporcije, meku kožu, živahne grudi i uzbudljivu vaginu i anus. Bit će to ljubav na prvi pogled, a možda i za cijeli život.

    249 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NMC Fresh Innocence Abbey

    Uživajte u samozadovoljavanju s ovom sočnom vaginom i čvrstim analom kao nikada prije. Realistične konture masturbatora Fresh Innocence Abbey modelirane su s pozornošću na detalje. Lako leži u vašoj ruci, savršeno prianja uz vaš penis, a higijenski TPR materijal osigurava da ne morate brinuti o svom zdravlju.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perfect Fit Armour Tug Lock Black

    Armor Tug brava sadrži prsten za kuku Armor Tug koji je pričvršćen na čep obujma od 14 cm za dodatnu stimulaciju. Traka daje korisniku nevjerojatno odvajanje Vašeg penisa i skrotuma, a istovremeno pruža veće podizanje.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kokos Alice Masturbator

    Alice je uvijek tu za Vas! Otkrijte realno iskustvo s Alice + iz kolekcije Kokos. Ovaj vrlo realističan masturbator izrađen je od mekanog i savitljivog materijala koji je poput prave kože. Masturbator ima dva otvora: anus i vaginu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Velvets Cock Cage with Butt Plug

    Uzbudljiva igračka za penis, testise, anal i perineum odjednom! Black Velvets Anal Plug Cock Cage kombinira kavez za penis s prstenom za testise, koji je čvrstim lancem povezan s analnim čepom ugodnog oblika. Uživajte u udobnom nošenju, izvrsnom izgledu i savršenoj čednoj igri.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kokos Oknyeo Masturbator

    Oknyeo masturbator pretvara Vaše najgrublje fantazije u stvarnost. Oknyeo je uvijek spreman za Vas, kad god ili gdje god želite, i lako ga je premjestiti. Ima 2 otvora: vaginu i anus. Obje imaju svoju jedinstvenu unutarnju strukturu za još više osjeta.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tantaly Eva 24.5kg BBW Doggy Style Sex Doll

    Volite li velike bucmaste guzice? Osjećate li se usamljeno i nemate što raditi? Jeste li odgovorili "da"? Onda ste došli na pravo mjesto! Sretni smo što vam možemo predstaviti primamljive donjice Tantalus koje će ispuniti vaše seksualne fantazije! Izrađene su od mekanog i kvalitetnog TPE materijala kojeg je užitak dodirivati. Zato ne čekaj više i uhvati zadnjicu za cmokanje, maženje, maženje i maženje!

    1.379 €

    879 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Elite Double Trouble

    Udvostručite svoje zadovoljstvo i zabavu uz ovaj silikonski dildo. Stavite ovu pomoćnicu i možete uživati u dvostrukoj penetraciji bez uključivanja drugog partnera.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nature Skin Pussy & Ass Masturbator

    Danas u vaginu, sutra u anal! Masturbator Nature Skin Pussy Ass pružit će vam izbor između 2 načina da učinite dobro. Birajte između lijepe vagine i čvrstog analnog dijela s druge strane. Ova realistična igračka izrađena je od vrlo fleksibilnog materijala pa se prilagođava svim veličinama i zahvaljujući crnom zaštitnom rukavu savršeno i sigurno leži u ruci, tako da možete u potpunosti uživati u svom trenutku.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Have It All Men Box

    Općenito se kaže da je bolje davati nego primati. Poklonite ove godine kako biste doživjeli senzualni i opuštajući orgazam! Ova CELEBRATE YOURSELF BOX njemačkih stručnjaka za erotska pomagala FUN FACTORY uzbudljiv je poklon set koji sadrži tri godine provjerenih bestselera. Otkrijte njegov sadržaj sami ili u paru!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Plus Perfect DD's Masturbator Caramel Skin

    Jeste li sami i samo vam nedostaje? To je jasno i razumljivo! Ni najspretniji dešnjak neće u potpunosti zamijeniti ženinu rodnicu ili anus, ali će ga ovaj mastrubator sasvim dovoljno zamijeniti. To je prekrasan realističan torzo s velikim grudima (DD), šarmantnom vulvom i zadnjicom koji žude za vašom muškošću. Kovati do kraja!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush X5 Men Sweet Jasmine Sex Doll Natural

    Poželjet ćete vidjeti koliko Jasmine može biti zadovoljavajuća i slatka! Prirodne je veličine, uvijek željna da je tvoj tvrdi kurac zakuca i sve što moraš odlučiti je hoćeš li je uzjahati odostraga, dati joj da ti popuši ili se slastiti na starinski način - vaginalno.

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anal Fantasy Ass-Gasm Cockring Plug

    Uživajte u najeksplozivnijim ejakulacijama ikada uz Ass-Gasm Cockring Plug.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Vaša prostata zaslužuje jaku vibraciju, vaša igra zaslužuje milovanje, vaš penis zaslužuje čvršću erekciju, a vi zaslužujete savršenu stimulaciju i nezaboravan vrhunac! Ovaj alat sadrži dva snažna motora i taktički se može kontrolirati na daljinskom upravljaču, tako da s njim možete izaći na ulice. Završni prsten, koji pričvrstite oko penisa i testisa, dodatno će poboljšati vaše cjelokupno iskustvo. Dajte sebi savršenstvo!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NMC XXX To-Go Threesome

    Znamo da volite raznolikost, pa imamo ovaj set masturbatora za vas da odaberete. NMC XXX To-Go Threesome sadrži 3 masturbatora s različitim rupama. Ovo su realistične replike vagine, analne šupljine i usta, pa što vam se danas sviđa? Sva tri su baršunasto mekana, baš kao ljudska koža, a unutar sebe imaju poticajnu teksturu koja je različita u svakom modelu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kokos Adel Onahole Real Hips Masturbator

    Tražite li nešto stvarno stvarno što bi savršeno zamijenilo živu vaginu ili anus? Iako se ovo može činiti kao nerealan zadatak, istina je upravo suprotna i sada gledate prelijepu Adele koja će vam pristajati kad god poželite. Može se pohvaliti savršenim proporcijama tijela, a njezine ljubavne rupice stimulirajuće su teksture od koje zastaje dah. A najbolje od svega, kada prislonite prst blizu njezine vagine i počnete dražiti njezinu malu kvržicu, osjetit ćete kako se stvrdnula, vau!

    329 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • b-Vibe Vibrating Snug & Tug Black M

    Za savršenu stimulaciju pobrinut će se još jedan član b-Vibe Snug obitelji. Neće paziti samo na vaš anal, koji će ga savršeno ispuniti, već će paziti i na vaš penis. Erekcijski prsten zateže penis u korijenu i jača njegovu erekciju, dok će čep nastanjen u analnom dijelu stimulirati prostatu vibracijama. Dođite spojite svoja osjetljiva mjesta i dopustite da vas odvedu u raj.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hidden Desire Bangers Screw My Nasty Fuckholes 15kg Skin

    Želite li guzicu koju stvarno možete potapšati i uživati s njim? Ovaj masturbator nevjerojatnih 15 kg oduševit će vas svojom realističnom izradom i maksimalnim užitkom ne samo od šamaranja, već i od grebanja. Izrađen je od visokokvalitetnog TPE materijala, ima savršeno modeliranu vaginu, a unutarnje rupice ugodno uzbudljive teksture.

    619 €

    379 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mistress Alexis Side Saddle Vibrating Masturbator

    Gospođa Alexis traži da je popunite kako treba! Ovaj seksi masturbator s macom i guzicom ima prekrasan realističan izgled i ručno oslikane detalje. Njegova dva tijesna otvora za ljubav učinit će vas nevjerojatno autentičnim, a vi možete dodati vibracije 10 intenzivnih uzoraka. Uživajte u super užitku sa svojim stopalima djevojke po imenu Alexis.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kokos Onahole Masturbator

    Sanjate li o najrealnijim iskustvima? Samo s ovim masturbatorom iz Kokosa možete udahnuti život svojim snovima. Dakle, ovaj dio ženskog tijela nije baš živ, ali je modeliran po živom modelu i svi njegovi detalji su savršeno promišljeni. Tekstura ljudske kože je apsolutno zadivljujuća, kao i autentične stidne usne, pa čak i G-točka!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FPPR Anus Masturbator

    Priuštite si intenzivnu stimulaciju i nezaboravan vrhunac uz FPPR masturbator. Ulaz u masturbator oblikuje realističan analni dio autentične boje tijela, a unutarnji dio je tada ugodno teksturiran, što jamči najintenzivniju stimulaciju penisa. Vrijedi istaknuti i diskretan dizajn proizvoda zahvaljujući kojem nitko neće znati da se radi o alatu samozadovoljstva. FPPR Anus Masturbator je vrlo higijenski jer možete udobno ukloniti njegovu unutrašnjost nakon upotrebe i oprati je toplom sapunicom ili koristiti posebno erotsko sredstvo za čišćenje.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CutiePies Cheerleader Cherry Masturbator with Bonus Bullet

    Slatka suknja i gola guza, to je CutiePies. Izrađen je od ultra mekanog i prekrasno ugodnog TPE materijala, a njegovi super realistični detalji će vas napaliti samim pogledom na njega. Uživajte u beskrajnom milovanju i penetraciji!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 156 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.