×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke penis za homoseksualce

Artikli 65 za 96 od 119 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • California Exotics Alpha All Star Ring Orange

    Za sve, od početnika do (s)stručnjaka! Razigrani All Star prsten za penis i testise čvrsto će vas i ugodno stegnuti, podupirući erekciju i povećavajući osjetljivost. Izrađena je od visokokvalitetnog ultraelastičnog tekućeg silikona koji je ugodan na dodir i još je izdržljiviji od klasičnog silikona. Uživajte u eksplozivnim vrhuncima!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Alpha Muscle Ring Black

    Za sve, od početnika do (s)stručnjaka! Elegantni Muscle prsten na penisu će vas čvrsto i ugodno stegnuti, podupirući erekciju i povećavajući osjetljivost. Izrađena je od visokokvalitetnog ultraelastičnog tekućeg silikona koji je ugodan na dodir i još je izdržljiviji od klasičnog silikona. Uživajte u eksplozivnim vrhuncima!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Automatic Heating, Sucking & Vibrating Masturbator

    Volite li oralni seks? Samo ovaj nevjerojatni masturbator ponudit će vam najdublje grlo! Njegove značajke doista oduzimaju dah! Može se zagrijati do 42 ℃ i ima stvarno snažan motor s 10 načina vibracija i usisnom funkcijom. Polako svaki dan.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perfect Toys Masturbator Male Ass with Penis Skin

    Tražite li seksi dečka koji bi vas iz noći u noć vodio u sedmo nebo? Ovaj masturbator je sve što vam treba od takvog tipa da vas savršeno zadovolji. Ima analnu rupu i šarmantan penis dug 17,5 cm. Vaši seksi snovi neće čekati, ispunite ih sada!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Plus Perfect Ride Skin

    Žudi li cijelo vaše tijelo za divljim vožnjama i analnim užitkom? Ovaj iznimno realističan torzo Perfect Ride nudi vam penis koji se može pomicati u bilo kojem smjeru, velike testise i ugodan anus. On je fin momak s mišićavim prsima i šest pakiranja. Upoznajte njegove jade i povežite ih sa svojima, vi ste pravi užitak!

    429 €

    269 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMama Fetish Nipple Clamps Cock Ring Set

    Vrti li se vaš seksualni život oko BDSM-a i želite li svoj fetiš pretvoriti u užitak? Kolekcija OhMama donosi dodatke koji nisu samo funkcionalni, već i kvalitetni i ukusni. Što mislite o ovim stezaljkama za bradavice s prstenom za postavljanje na kraju? Središnji remen je podesiv, a vrhovi stezaljki su gumirani.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Plus Perfect Ride Brown

    Žudi li cijelo vaše tijelo za divljim vožnjama i analnim užitkom? Ovaj iznimno realističan torzo Perfect Ride nudi vam penis koji se kreće u bilo kojem smjeru, velike testise i ugodan anus. On je fin momak s mišićavim prsima i šest pakiranja. Upoznajte njegove strasti i spojite ih sa svojima, pravi ste užitak!

    429 €

    269 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Power Masturbator Black-Silver

    Želite nešto više? Ovaj vibrirajući masturbator tvrtke Satisfyer dizajniran je s okom za apsolutno savršenstvo! S njim ćete doživjeti čisto blaženstvo, vjerujte nam. Njegovo fleksibilno tijelo, a posebno unutarnja stimulirajuća tekstura, milovat će vaš penis do orgazmičkog ludila, a možete ga upariti i sa praktičnom aplikacijom Satisfyer Connect pa uživajte!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Brutus Brutus Big Bulge Hypersoft Silicone Cockring Set

    Želite jaku i dugotrajnu erekciju? Ovaj set super mekanog silikonskog prstenja će vas zadovoljiti! Prstenje je prekrasno fleksibilno i vrlo ugodno na dodir. Svaki dolazi u drugoj veličini, tako da ćete uvijek imati izbor ili jednostavno možete nositi nekoliko odjednom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Tom of Finland Head To Head Vibrating Sleeve

    Vrana do vrana sjedi, uzbuđen pijetao traži svog kolegu. Tom of Finland dolazi s vibrirajućim masturbatorom u kojem ćete uživati u isto vrijeme kao i vaš partner. Njegov teksturirani unutarnji dio obuzima vašu muškost, vibracije vas preplave valom užitka, a prozirni materijal omogućuje vam da sve to gledate. Osvježite trenutke strasti s voljenom osobom i uživajte u nečem novom i sjajnom!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshjack Boys Allen King Majestic

    Brendirani masturbator za muškarce doveo je na svijet popularnu američku tvrtku Fleshlight koja ugađa muškarcima svojim visokokvalitetnim erotskim igračkama. Neither Fleshjack je kvalitetan i patentiran materijal koji se gotovo ne razlikuje od prave ljudske kože. Možete ih koristiti ne samo za masturbaciju, već i za treniranje izdržljivosti ili za razonodu u paru.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Male Reach Around Stroker

    Pruža nevjerojatne kombinacije užitka s uskim šupkom i realističnim kurcem. Stvoren od ultra-mekanog materijala fanta flesh, unutarnji tunel okružuje Vaše tijelo intenzivnom teksturiranom stimulacijom, vanjska strana penisa sa živim venama omogućuje siguran stisak i lako stiskanje. Zadovoljite se sesijom beat jack-offa ili istražite penetraciju u partnerskoj igri s ovim svestranim strokerom!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Easy Rider Cold Masturbator Mouth

    Uz novi Easy Rider Cold postići ćete savršeno iskustvo penetracije. Strukturirana unutarnja tekstura osigurava vrlo realističan osjećaj. Zahvaljujući rupicama možete podesiti intenzitet vakuuma, a uži centar osigurat će ugodan doživljaj.

    22,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Fleshjack Boys Colby Keller Lumberjack

    Brendirani masturbator za  muškarce doveo je na svijet popularnu američku tvrtku Fleshlight koja ugađa muškarcima svojim visokokvalitetnim erotskim igračkama. Fleshjack je kvalitetan i patentiran materijal koji se gotovo ne razlikuje od prave ljudske kože. Možete ih koristiti ne samo za masturbaciju, već i za treniranje izdržljivosti ili za razonodu u paru.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Easy Rider Cold Masturbator Anal

    Uz novi Easy Rider Cold postići ćete savršeno iskustvo penetracije. Strukturirana unutarnja tekstura osigurava vrlo realističan osjećaj. Zahvaljujući rupicama možete podesiti intenzitet vakuuma, a uži centar osigurat će ugodan doživljaj.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Dark Easy Rider Anal

    Jeste li od ovoga pokoreni rukom i rukom? Međutim, sve iluzije koje su neuvjerljive bit će dobar izbor ako čitate kao pravi mađioničar. Pokrijte kožu, dodajte lubrikant, operite silikonom i otpustite odgovarajući tekstil.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Chisa ManQ James Deen Ass Master

    Volite li guzice? Ova realistična guza s testisima će vas namjestiti 24/7! Super je mekan, elastičan i brzo se zagrijava na temperaturu tijela. Djeluje prekrasno autentično (osobito na dodir) i otporan je na trganje, tako da možete uložiti puno truda u njega!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Cheap Thrills The French Maid Skin

    Izgradite svoje nevjerojatne mokre snove s masturbatorom French Maid. Njegov zatvoreni dizajn pomoći će vam da se smirite sve dok vas vaša jedinstvena stimulativna tekstura ne isključi. Materijal mastrubatora lako se obrađuje i nanosi na pravu kožu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Dr. Skin 6 Inch Hollow Strap On Vanilla

    Što vam nedostaje da ispunite svoje erotske snove? Je li to šuplji dildo na pojasu? Ovaj Dr. Koža je šuplja pa je pogodna za ispunjenje seksi snova svih spolova, bez razlike. Ima opojnu realističnu obradu i pruža meke i senzualne senzacije. Fleksibilni pojas ugodan je za nošenje i udobno pristaje. Udahnite život svojim fantazijama!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Butplug Masturbator 2 in 1 Skin

    Kako se nosite s ovom iglom i masturbatorom u isto vrijeme? Volite li prodirati dražesnu guzicu u podnožje igračke ili volite nositi klin iza stražnjih vrata? Kako god bilo, svidjet će vam se čvrsta igračka zbog njenih mogućnosti i mekoće kvalitetnog TPE materijala.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Dr. Skin 7 Inch Hollow Strap On Vanilla

    Što vam nedostaje da ispunite svoje erotske snove? Je li to dildo sa šupljim pojasom? Ovaj Dr. Koža je šuplja i pogodna za ispunjenje seksualnih snova svih spolova, bez razlike. Ima opojno realističnu ceremoniju i pruža meke i senzualne senzacije. Fleksibilni pojas je udoban za nošenje i udobno pristaje. Udahnite život svojim fantazijama!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshjack FleshSack

    Brendirani masturbator za muhare je popularna američka utvrda, Fleshlight, jer bi svojim kvalitetnim erotskim pomagalima omogućila mušičare. Fleshjacks također nemaju kvalitetan i patentiran materijal koji se ne razlikuje od prave ljudske kože. Možete ih koristiti same za samodostatnost, ali i za treniranje svoje održivosti ili različitosti u procesu ljubavi i ljubavi.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshjack Boys Brent Corrigan Bliss

    Brendirani masturbator za muhare je popularna američka utvrda, Fleshlight, jer bi svojim kvalitetnim erotskim pomagalima omogućila mušičare. Fleshjacks također nemaju kvalitetan i patentiran materijal koji se ne razlikuje od prave ljudske kože. Možete ih koristiti ne samo za samodostatnost, već i za treniranje svoje održivosti ili raznolikosti u procesu ljubavi i ljubavi.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshjack Boys Reno Gold Golden Boy

    Ovaj prvoklasni masturbator za muškarce na svijet je donijela popularna američka tvrtka Fleshlight kako bi muškarce oduševila nevjerojatnim erotskim alatima. Fleshjacks također sadrži visokokvalitetan i patentirani materijal koji se gotovo ne razlikuje od prave ljudske kože. Možete ih koristiti ne samo za masturbaciju, već i za trening izdržljivosti ili kao zabavu kada volite svog partnera.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshjack Boys Johnny Rapid Man Cave

    Brendirani masturbator za muhare je popularna američka utvrda, Fleshlight, jer bi svojim kvalitetnim erotskim pomagalima omogućila mušičare. Fleshjacks također nemaju kvalitetan i patentiran materijal koji se ne razlikuje od prave ljudske kože. Možete ih koristiti same za samodostatnost, ali i za treniranje svoje održivosti ili različitosti u procesu ljubavi i ljubavi.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics The Gripper Deep Ass Grip

    Volite li pametne guzice i želite jedno za sebe? Ovaj masturbator je ono što tražite! Simulira analni seks, a njegova unutarnja stimulirajuća tekstura će vam pokazati nove visine ekstaze. Masturbator udobno leži u ruci i čvrsto zatvara vaša osjetljiva područja, tako da ćete se osjećati kao u pravom magarcu. Uživajte u zategnutim osjećajima, sisanju zahvaljujući zatvorenom kraju i genijalnoj teksturi.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Alex Neo 2

    Gospodo, želite li dati sve od sebe i učiniti svaku svoju masturbaciju nezaboravnim iskustvom? Novija verzija popularnog Alex Dark Blue masturbatora svojim će realno mekim materijalom upiti vaš penis, intenzivno će ga gurati i odvesti vas u svijet ispunjenih fantazija. I to nije sve! Najnovije poboljšanje je moderna kontrola putem aplikacije koja omogućuje zabavne interaktivne funkcije.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshjack Boys Max Konnor Overdrive

    Ovaj prvoklasni masturbator za muškarce na svijet je donijela popularna američka tvrtka Fleshlight kako bi muškarce oduševila nevjerojatnim erotskim alatima. Fleshjacks također sadrži visokokvalitetan i patentirani materijal koji se gotovo ne razlikuje od prave ljudske kože. Možete ih koristiti ne samo za masturbaciju, već i za trening izdržljivosti ili kao zabavu kada volite svog partnera.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshjack Boys Griffin Barrows Cake

    Ovaj prvoklasni masturbator za muškarce na svijet je donijela popularna američka tvrtka Fleshlight kako bi muškarce obradovala nevjerojatnim erotskim alatima. Fleshjacks također sadrži visokokvalitetan i patentirani materijal koji se gotovo ne razlikuje od prave ljudske kože. Možete ih koristiti ne samo za masturbaciju, već i za treniranje izdržljivosti ili kao razonodu kada vodite ljubav udvoje.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshjack Boys Cade Maddox Alpha

    Ovaj prvoklasni masturbator za muškarce na svijet je donijela popularna američka tvrtka Fleshlight kako bi muškarce obradovala nevjerojatnim erotskim alatima. Fleshjacks također sadrži visokokvalitetan i patentirani materijal koji se gotovo ne razlikuje od prave ljudske kože. Možete ih koristiti ne samo za masturbaciju, već i za treniranje izdržljivosti ili kao razonodu kada vodite ljubav udvoje.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Rize! Feelz Clear

    USTATI! Feelz je masturbator prepun zabave! Sastoji se od 3 komore i svaka ima drugačiju teksturu za raznoliko uzbuđenje. Osim toga, proziran je, tako da možete vlastitim očima pratiti putanju svog penisa. Također je ugodno mekan pa ga možete stiskati kako želite i birati frekvenciju pritiska.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Rize! Luz Self Lubricating Stroker Clear

    USTATI! Luz je masturbator pun zabave! Samopodmazujuća je, što znači da trebate samo kapnuti malo vode ili sline i bit će ugodno mokra. I to nije sve – masturbator svijetli u mraku. Uživajte u njegovom promišljeno oblikovanom dizajnu i mekom, fleksibilnom materijalu.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 119 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.