×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke poliuretan

Artikli 65 za 96 od 126 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • You2Toys Elegant Series Double Vibe

    Želite li vibrator koji će između ostalog izgledati sjajno na vašem noćnom ormariću? Double Vibe vibrator dolazi iz kolekcije Elegant i ima stvarno lijep dizajn. Njegov ergonomski oblik brine o vanjskom i unutarnjem dijelu rodnice, a kako je izvanredno fleksibilan, prilagođava se svim vašim zahtjevima i željama te se s njim možete igrati na bilo koji način. Zagrijte se uz 2 snažna motora i dođite u raj sa stilom i udobnošću!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551120 Blue

    Mali, ali zgodan i ujedno simpatičan vibrator iz Cuties kolekcije! Ima baršunasto mekanu površinu koju ćete zavoljeti na prvi dodir. Također ima izvrsno fleksibilnu glavu za jednostavno ciljanje na prava mjesta i nudi vam 7 načina vibracija. Uživajte u kadi ili pod tušem, jer je vodootporan!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sheets of San Francisco Fitted Sheet 140 x 200 x 25 cm Black

    Ako vaša ljubav voli biti previše mokra, a ponekad i mokra? Nije potrebno štititi madrac i hodnik u posebnom luksuznom krevetu Plahte iz San Francisca. Izrađen je od visokokvalitetnih materijala s dodirnom gumenom površinom koja je otporna na tekućine i za koju se kaže da je prozirna. Koristite u erotskim igrama s ljupkim mazivima, uljima i gotovim svjetlima, po vašem izboru, čak i bez brige.

    219 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Opulence

    Čezne li vaša intimna mjesta za nježnim ili uzbudljivim dodirom? Okružite ih ovom luksuznom Opulence masažnom glavom, koja ima prekrasno fleksibilnu i meku i ugodnu glavu na dodir. Skriva snažan motor sa 6 funkcija vibracije i 5 brzina. I znaš što? Ova veličanstvena masažna glava oduševit će svako mjesto na vašem tijelu koje će trebati njezinim vibracijama!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Paddle Black/Red

    Ovo će biti jako jak argument da vas vaš kolega sasluša! Udobno leži u ruci, a dvobojni dizajn oduševit će vaše oči. Izrađena je od kvalitetnih materijala, a jedna strana je blago podstavljena. Pojačajte svoju strast pobijedivši!

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Hellbound Anal Plug with Devil's Tail

    Je li vrag u glavnoj ulozi u vašim erotskim snovima? Sada te snove možete pretvoriti u stvarnost! Postoji pribadača koja vas pretvara u najzgodnijeg demona na svijetu. Ima autentični vražji rep od PU kože, koji možete koristiti i kao opasan bič. Uživajte u pakleno uzbudljivim trenucima!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sheets of San Francisco Fitted Sheet 180 x 200 x 25 cm Black

    Je li vaše vođenje ljubavi uvijek prilično mokro, a ponekad i potpuno mokro? Ne zaboravite zaštititi madrac i haljinu u posebnoj luksuznoj posteljini Sheets iz San Francisca. Izrađen je od visokokvalitetnog materijala s taktilnom gumenom površinom koja je otporna na tekućine bilo kojeg porijekla. Uživajte u erotskim igrama s omiljenim mazivima, uljima i gotovo svime što volite, ugodno i bez brige.

    249 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Paddle Spank Me

    Spank me ostat će utisnut na zadnjici onoga koji dobije rit! Izrađena je od crne umjetne kože i ukrašena kontrastnim crvenim detaljima. Krajnja omča je udobna za držanje i olakšava rukovanje. Uživajte u uzbudljivom zvuku udaraca i naknadnih otisaka!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled G&P Spot Vibrator Black

    Zgodna i kvalitetna igračka za senzualno punjenje i otkrivanje vaginalnog ili analnog užitka. Ovaj fleksibilni vibrator ima ne samo lijep, već i praktičan oblik. Možete ga koristiti za stimulaciju prostate i brane u isto vrijeme ili za stimulaciju G-točke i klitorisa. Njegova funkcija napuhavanja osigurava osjećaj sitosti, a možete dodati i vibracije u 7 načina.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectroShock E-stim Crop Black

    Svaka igračka iz nove kolekcije erotskih uređaja ElektroShock spremna je stimulirati vaše živčane završetke električnim impulsima koji će vam pokazati potpuno novu i jedinstvenu razinu uzbuđenja. Glavna prednost ElektroShock proizvoda, kao i ovog biča, je što vam neće trebati nikakav dodatni vanjski izvor, tako da možete uživati u funkcijama elektrostimulacije bez dodatnih dodataka.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vegan Fetish Hand Cuffs Black

    Čak i vegani imaju svoje fetiše! I zato brend Vegan Fetish dolazi na tržište s ovim prekrasnim lisicama, koje izgledaju poput kože, ali definitivno nisu ni prošle kroz kožu, jer su 100% veganske! Opremite se savršenim priborom za uzbudljive robne igre i ispunite svoje fantazije. Kad još, ako ne sada?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orion Panty Vibe Red

    Ovaj vrhunski vibrator po odličnoj cijeni ugnijezdi se u vaše gaćice i zadovoljit će vas bilo kada i bilo gdje. Njegov učinkovit zaobljeni dizajn prilagođava se vašim intimnim konturama i možete se igrati s njim čak iu trenucima samoljublja ili predigre. Možete uživati u njegovim značajkama sa svojim partnerom ili sami, nudi vam 10 izvrsnih načina vibracije za razne zabave, koje možete mijenjati pomoću daljinskog upravljača!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Glans Masturbator with 2 Motors

    Najbolja igračka nakon užitka na vrhu penisa. Ovaj Glans masturbator iz Rebel-a iznenadit će vas koliko je kompaktan i ujedno praktičan. Sakriva 2 motora i spreman je za stimulaciju žira i uzde zahvaljujući finim točkicama i žljebovima. Birajte između 10 načina vibracija i otkrijte divnu raznolikost.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled Love Balls Black

    Praktična i kvalitetna igračka za senzualno punjenje, užitak i trening mišića dna zdjelice. Ove kuglice imaju jaku stimulativnu teksturu i mogu se napuhati tako da ćete ih doslovno biti puni! Predstavljaju učinkovit trening dna zdjelice i također vam nude 7 načina vibracija. Uzbudite se i ojačajte u isto vrijeme!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMama Fetish Mouth Cover Hood Black

    Vrti li se vaš seksualni život oko BDSM-a i želite li svoj fetiš pretvoriti u užitak? Kolekcija OhMama donosi dodatke koji nisu samo funkcionalni, već i kvalitetni i ukusni. Što kažete na ovu punu kapuljaču? Izrađena je od najkvalitetnijeg materijala i ima rupe samo za oči.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMama Fetish Full Cover Hood Black

    Vrti li se vaš seksualni život oko BDSM-a i želite li svoj fetiš pretvoriti u užitak? Kolekcija OhMama donosi dodatke koji nisu samo funkcionalni, već i kvalitetni i ukusni. Što kažete na ovu punu kapuljaču? Izrađen je od najkvalitetnijeg materijala i, pazite, nema zahvala i rupa!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Fetish Set Glow in the Dark

    Želite li doći do vrha svojih erotskih fantazija? Kvalitetna fetiš oprema bit će neophodna za to! A ako još uvijek graciozno svijetli u mraku, vaše će putovanje postati odredište! Ovaj set iz Bad Kitty sadrži sve što vam je potrebno za vaše BDSM igrice - lisice, masku za oči i šamar!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Excellent Power Deluxe Strap-on-String Leopard Frenzy

    Je li leopard vaša omiljena boja? U tom slučaju ne propustite leopard kolekciju erotskih pomagala i dodataka iz kolekcije Excellent Power. To uključuje remen u stilu tang prikladan za promjenu uloga i lezbijske igre. Može se kombinirati s dildoima ili vibratorom sa širokom bazom ili završnom vakuumskom čašom. Prilagodite njegovu veličinu prema svojim željama i ispunite svoje strastvene želje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive A746 Cuffs

    Savršen dodatak za strastvenu večer? Seksi elegantne lisice! Pripremite večeru, zapalite svijeće i onda se prepustite strastima. Ove lisice su nestašno šarmantne, kombiniraju zlatnu i crnu čipku – vrhunac elegancije. A kako se nosite s odvojivim lancem?

    45,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Javida Rotating Love Ball Purple

    Trening za zdjelično dno i puno uzbuđenja i zabave! Ova uzbudljiva sreća krije kuglice s mogućnošću rotacije u 8 načina. Uključuje i kontroler s dometom od 5 metara, s kojim ćete sami birati intenzitet ili ga povjeriti svom ljubimcu i pustiti ga da preuzme kontrolu nad vama.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Coup!es Choice 3 Motors Vibrator Black

    Kada vi i vaš kolega počnete otkrivati značajke i mogućnosti ove višenamjenske uparene igračke, nećete htjeti stati. Postat će vaš omiljeni vibrirajući pomoćnik i uskoro ćete podleći osjećajima koje će vam donijeti. U njemu se nalaze 3 kvalitetna i snažna motora, od kojih su 2 vrlo fleksibilna u praktičnosti, a treći izravno u karoseriji. Birajte između 9 načina intenzivnih vibracija i volite dodir mekog silikona.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sheets of San Francisco Fitted Sheet 160 x 200 x 25 cm Black

    Ako vaša ljubav voli biti previše mokra, a ponekad i mokra? Nije potrebno štititi madrac i hodnik u posebnom luksuznom krevetu Plahte iz San Francisca. Izrađen je od visokokvalitetnih materijala s dodirnom gumenom površinom koja je otporna na tekućine i za koju se kaže da je prozirna. Koristi se u erotskim igrama s ljupkim mazivima, uljima i draguljima, što god odabereš, prikladno i bez brige.

    239 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel RC Butt Plug with Cock & Ball Rings Black

    Savršena stimulacija s obje strane! Ovo nije bilo kakav analni čep, to je analni užitak s prstenom za penis i testise. Čvrsto zahvaća vašu posudu, a igla vibrira iza stražnjih vrata, što osigurava savršen užitak. Upravljajte njime jednostavno i udobno pomoću daljinskog upravljača, a ako želite, povjerite ga svom dvojniku!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Empowered Palm Pleasure Goddess

    Ova božica po imenu Palm Pleasure će stati u vaš dlan poput rukavice i odvesti vas u drugu dimenziju zahvaljujući 36 mogućih kombinacija užitka usisavanja klitorisa i vibracija. Ima poklopac koji se može skinuti, koji omogućuje higijensko i diskretno pohranjivanje, a prikladan je i za putovanja. Otkrijte uzbuđenje sofisticirane stimulacije klitorisa!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anos RC Rotating Prostate Massager with Vibration Black

    Sofisticirane vrtnje i vibracije za apsolutno blaženstvo na vašim stražnjim vratima! Ovaj šarmantni stimulator prostate tvrtke Anos ima rotirajući vrh s dvostrukom glavom koji izravno cilja na prostatu. Dva moćna motora će vas opiti svojom snagom i sposobnošću ne samo vrtnje, već i vibracija koje neće zaboraviti ni osjetljiva brana. Stoga zgrabite daljinski upravljač i birajte između 5 načina rotacije i 7 načina vibracije.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sheets of San Francisco Play Sheet 213 x 240 cm Red

    Je li vaše vođenje ljubavi uvijek prilično mokro, a ponekad i potpuno mokro? Ne zaboravite zaštititi svoj madrac, kauč ili bilo što što radite. U tome će vam pomoći ovaj posebni pokrivač Sheets of San Francisco. Izrađen je od visokokvalitetnog materijala s taktilnom gumenom površinom koja je otporna na tekućine bilo kojeg porijekla. Uživajte u erotskim igrama s omiljenim mazivima, uljima i gotovo svime što volite, ugodno i bez brige.

    219 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551147 Green

    Jedna od najslađih igračaka u našoj ponudi! Ovaj zeleno-mini vibrator ima prekrasno fleksibilnu glavu i nježno zelenu boju. Nudit će vam 7 načina vibracija, a vi ćete mu dodati sok kroz praktično punjenje putem USB kabela. Uživajte u njegovim vibracijama i elegantnom dizajnu!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile G-Spot Panty Vibrator Pink

    Zamislite da se možete prepustiti snažnim i diskretnim vibracijama bilo kada i bilo gdje! Gdje biste ga probali prvi put? Na dosadnom poslu ili na vrućem spoju? Šetati psa? Ne možemo govoriti o vašim fantazijama, ali ono što možemo učiniti je predstaviti ovaj ergonomski oblikovan vibrator koji cilja na G-točku dok istovremeno stimulira klitoris. Uživajte u 10 načina vibracije koji će biti samo vaši, bilo kada i bilo gdje!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sheets of San Francisco Pillow case 70 x 45 cm Black

    Ako vaša ljubav voli biti previše mokra, a ponekad i mokra? Nije potrebno zaštititi džokeje i graditi posebnu ruševinu Listovi San Francisca. Izrađen je od visokokvalitetnih materijala s dodirnom gumenom površinom koja je otporna na tekućine i za koju se kaže da je prozirna. Koristite u erotskim igrama s ljupkim mazivima, uljima i gotovim svjetlima, po vašem izboru, čak i bez brige.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Hot n Cold Vibrator Turquoise

    Masirajte i stimulirajte toplinom, hladnoćom i vibracijama! Ovaj elegantni Hot'n Cold vibrator iz You2Toys savršen je za višestruke užitke na tijelu i iznutra. S njegovim spljoštenim vrhom možete udobno ciljati gdje vam je potrebno, a baršunasto meka površina mazit će vašu kožu. Birajte između 7 funkcija vibracije i prepustite se funkciji grijanja do 43 °C ili funkciji hlađenja!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida Sucking Vibrator Purple

    Bolje od seksa! Bolje od oralnog seksa! Bolje od svega! Javida je čudo koje će apsorbirati vaš klitoris i istovremeno stimulirati G-točku, zar ne zvuči neodoljivo? Uskoro ćete svladati jednostavnu operaciju i odmah ćete se zaljubiti u svilenkasto mekani silikonski materijal. Zabavi se. Maziti. Učini to.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Hot n Cold Vibrator Black

    Masirajte i stimulirajte toplinom, hladnoćom i vibracijama! Ovaj elegantni Hot'n Cold vibrator iz You2Toys savršen je za višestruke dobrobiti na tijelu i iznutra. Sa svojim spljoštenim dijelom, možete udobno ciljati gdje trebate, a baršunasto meka površina podmazat će vašu kožu. Odaberite između 7 funkcija vibracije i prepustite se funkciji grijanja do 43 °C ili funkciji hlađenja!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 126 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.