×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Pričvrsna dilda s remenom - Strap-on crna

Artikli 33 za 64 od 137 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Fetish Fantasy Stay-Put Harness

    Za promjenu položaja uz vruće udarce!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Leather Strap-on

    Dođite do vrhunca užitka!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strict Double Penetration Strap On Harness Black

    3 dilda na jednom straponu! Uživajte u osjećaju da ste prožeti i potpuno ispunjeni. Ovaj pojas ima 3 uklonjiva dilda, 2 od njih će zadovoljiti nositelja, kako u anusu tako iu vagini, a sa zadnjim dildom ona će penetrirati u svog partnera. Zvuči li ovo kao nešto što ste dugo željeli? Ispunite svoje želje i slobodno mijenjajte dildo u naramenici kako vam najviše odgovara.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Strap-On Lace Panties with Suspender 2493608 Black

    Elegantan, udoban stil za uzbudljive trenutke!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • strap-on-me Harness Diva

    Jedinstveni pojas koji kombinira eleganciju čipke i nestašnu rupu kroz stražnjicu. Njegov čist i senzualan dizajn kreiran je uglavnom zahvaljujući podesivim naramenicama za tregere, a elastični struk obećava udobnost. Zamijenite uloge i osvojite vlast na moderan način!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Herrules Strapless Strap-On Double Vibrator with Remote Control Black

    Želite li u potpunosti uživati sa svojim partnerom ili zamijeniti uloge sa svojim kolegom? Pozovite Herrulesa u spavaću sobu, kojemu neće trebati pojas. Ima 10 opojnih načina vibracije za oba/oba i možete birati između njih pomoću daljinskog upravljača. Pa što čekaš? Ostvarite svoje erotske snove!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • RealRock Elastic Harness

    Sanjate li da duboko prodrete u svog partnera, ali vam nekako nedostaje penis za to? Vrijeme je da nabavite pojas za spajanje vibrirajućeg ili nevibrirajućeg dilda promjera do 5 cm. Naramenice su elastične pa će vam pojas savršeno pristajati i zbog svoje mekoće biti vrlo ugodan za nošenje. Doživite nova uzbuđenja!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Leather Strap-on 2001012 Black

    Dopustite si nevjerojatan užitak zabadanja! Ovaj podesivi pojas izrađen je od visokokvalitetne kože i dolazi iz Zado radionice. Kombinirate ga s popularnim dildoima ili vibratorima koji na kraju imaju usisnu čašicu ili bazu zahvaljujući kojoj će se držati u metalnom prstenu (4 cm i 5 cm). Ovaj pojas učinit će da se osjećate seksi i opasno u isto vrijeme!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Extreme 7" Silicone Hollow Strap-On

    Budite muškarac kakav ste oduvijek željeli biti. Fetish Fantasy Extreme Silicone Hollow Strap-On idealan je dodatak ne samo za početnike, već i za sve one koji žude za ultra strašću i iskustvom. Dildo je šupalj i veličina pojasa je podesiva, tako da se prilagođava svakome i uvijek će se držati na mjestu. Silicone Hollow Strap-On izrađen je od 100% medicinskog silikona, tako da je siguran za tijelo i hipoalergen, osim toga, ovaj materijal se brzo zagrijava na tjelesnu temperaturu. Uživajte u najrealnijem iskustvu o kojem ste ikada sanjali.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Silicone Double Penis Mouth Gag

    Nije geg kao geg! Ovaj je opremljen realističnim dildom, čiji dulji dio može staviti u usta nositelj ili drugi u paru. Kako će tebi ići? U svakom slučaju, imat ćete puno opasno uzbudljive zabave uz ovaj geg s jakim BDSM prizvukom.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • strap-on-me Harness Rebel

    Jedinstveni pojas inspiriran francuskim ukusom za modu. Njegov čist i senzualan dizajn kreiran je uglavnom zahvaljujući podesivim naramenicama za tregere, a elastični struk obećava udobnost. Zamijenite uloge i osvojite vlast na moderan način!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Body Extensions Be Daring Hollow Silicone Strap-On Set

    Budite ono što želite biti uz ovaj uniseks remen vodeće marke Doc Johnson. Nova savršena kolekcija naramenica izrađena je od najkvalitetnijih materijala, razumije anatomiju tijela nositelja i njegovog parnjaka te udobno pristaje ženama i muškarcima. Silikonski pojas i dildo zajedno tvore proizvod koji obećava maksimalnu udobnost i užitak u isto vrijeme.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Strap-On Tong with Suspenders 2493578 Black

    Elegantan udoban stil za uzbudljive trenutke!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Dual Vibrating Rechargeable 10 Speed Silicone Ribbed Strap-On Adjustable Black

    Kao što kažu, davati je bolje nego primati", a uz ovu traku na vibrirajućem dildu, vaš će partner definitivno biti na udaru fantastičnog provoda!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silicone Strapless Strapon Black

    Senzacionalan crni remen s kojim možete uživati u puno zabave bez nošenja pojasa. Teksturirani uvodni dio za nositelja staje u rodnicu poput školjke, gdje će ugodno stimulirati G-točku. Duži ili blago teksturirani dio tada će prodrijeti u pandan nositelja i neće biti važno radi li se o ženi ili muškarcu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Leather Dildo & Gag 2020254 Black

    Sanjate li o potpuno tihoj penetraciji? Stavite ovaj odvojivi dildo čep na svog partnera i pustite ih da licitiraju i licitiraju. Vibrator i čep izrađeni su od lateksa i oba imaju realističan oblik penisa s istaknutim glavićem. Pojas oko glave je od goveđe kože i podesiv je.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vegan Fetish Comfortable Adjustable Strap-On Black

    Čak i vegani imaju svoje fetiše! I zato brend Vegan Fetish izlazi na tržište s ovim udobnim pojasom od materijala koji izgleda kao koža, ali sigurno nije prošao kožu, jer je 100% vegan! Opremite se savršenim priborom za uzbudljive igre i ostvarite svoje fantazije. Kad drugo ako ne sada?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy For Him or Her Hollow Strap-On Black

    Realističan, šuplji dildo s ispučenim testisima i rastezljivim remenom. ON ga može nositi za veću dužinu i obujam. ONA ga može nositi da mu/joj bude zadovoljstvo.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Harness with Dildos Set Black S/M/L

    Tko će danas imati vlast? Hoćete li vi biti ta koja će senzualno prodrijeti? Sve je moguće! Ovaj komplet omogućuje zamjenu uloga. Samo stavite udoban pojas i dodajte mu mekani i sofisticirani zakrivljeni dildo? Odaberite male, srednje ili velike.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strap U Domina Wide Band Strap On Harness

    Voliš se zafrkavati s kitom? U tom slučaju, ovaj pojas je obavezan za vas.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Strap-On Lace Panties 2493586 Black

    Elegantni strap-on za intenzivne užitke lupanja!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Velvets Cock & Ball Ring

    Prsten za erekciju, prsten za testise i analne perle, želite li sve? Imaš to! Cock Ball prsten okružuje vaš penis u korijenu i ne ostavlja testise za sobom. Kao bonus, svoju dragu ćete moći razveseliti analnim perlicama, pa ćete s ovom igračkom u finalu uživati i jedno i drugo. Voljet ćete kvalitetan silikon zbog njegove fleksibilnosti, mekoće i sigurnosti, a ništa vas neće spriječiti da ostvarite svoje divlje snove.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Strap on! Black

    Za njega, za nju, baš za sve! Zamijenite uloge ili se jednostavno dogovorite. S ovim kompletom naramenica i crnih dildoa bit će lako i ugodno. Dildoi su realističnog dizajna, izrađeni su od TPR materijala i uživaju u svim vaginama i analnom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Body Extensions Be Naughty Black

    Budi tko god želiš biti! Ovaj uniseks set sadrži udoban pojas i šuplji silikonski alat / dildo koji savršeno pristaje. Naramenica je podesiva i elastična, tako da izvrsno pristaje, a ujedno sadrži i ugrađeni vibrator s 10 funkcija, koji vibrira dildo i veseli oba partnera. Zgrabite kontroler i uživajte u užitku o kojem ste dugo sanjali.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • RealRock Harness Deluxe

    Sanjate li da duboko prodrete u svog partnera, ali vam nekako nedostaje penis za to? Vrijeme je za kupnju pojasa opremljenog s dva prstena različitih veličina za dildoe promjera do 5,8 cm. Naramenice su elastične pa će vam pojas savršeno pristajati i zbog svoje mekoće biti vrlo ugodan za nošenje. Doživite nova uzbuđenja!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • strap-on-me Silicone Bendable Dildo Black S

    Stvorili smo savitljivi dildo s vanjskim slojem koji nudi najrealističniji dodir ikada napravljen za pružanje najljepših osjećaja!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Ultimate Adjustable Harness

    Divno izgleda, a i odlično stoji! Ovaj pojas je podesiv i može odgovarati dildoima većine veličina. Bit će mu ugodno sa svojim nositeljem i neće ga htjeti skinuti. Eksperimentirate s promjenom uloga i uživate u novim iskustvima za naslovnicu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Limited Edition The Pegger Strap

    Zadirkivanje jezikom ili prstom nikome ne može biti dovoljno zauvijek, zbog čega postoji Pegger remen koji će vam pružiti istinsko zadovoljstvo za kojim čeznete. Bit će izvrstan pomoćnik strastvenim lezbijkama, ali i ljubiteljima analnog ritma.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strap U Urge Strapless Strap-On Vibrator Black

    Želite li promijeniti rolice i isprobati ukusan prodor bez potrebe za nošenjem pojasa? Ovaj Srap-On će vam pomoći da pokušate vibrirati. Svojim oblikom rukavica slijeće na vaginu nositeljice kada drži dno zjenice i prihvaća njezin klitoris. Drugi dan se trenutno fokusira na prostatu ili drugu g-točku. Onemogućite daljinski upravljač i pustite 2 grickalice.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strap U Double Take 10X Double Penetration Vibrating Strap-on Harness Black

    Želite li davati, ali i uzimati? Ovaj dvostruki vibrirajući dildo oduševit će i osobu koja nosi pojas i njezinu kolegu, koji može biti muškarac ili žena, ili je drugi dildo oblikovan tako da podešava g-točku i prostatu. Jednakost postoji i ova igračka obećava uzbuđenje za oba partnera, stoga dođite istražiti 3 brzine i 7 uzoraka vibracija dvostrukih motora!

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ibiza Strapless Vibrator with Remote Control Push Button Black

    Odmor na Ibizi može imati različite oblike, ali najbolje je zamisliti ga kao uzbudljivo putovanje s ovim vibratorom bez naramenica! Ima ugodan oblik, koji će se fokusirati i na G-točku i ne zaboraviti na klitoris nositelja, jer skriva 3 snažna motora! Igrajte se s njim u paru, on ima vibracije za oboje/oboje!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Temptasia Twist Kit Set of Three Black

    3 Twist dildo za bilo koju igru! Osjećate li da je danas manji ili veći? Zar se ne možeš predomisliti? Zato odaberite svoje okruženje. Twist tekstura obećava ugodnu stimulaciju g-točke i analne šupljine, a jaka usisna čašica u obliku srca stvara dojam pune ljubavi. Zaljubit ćete se u ugodan silikon ne samo zbog njegove mekoće, već i zbog lakog čišćenja.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 137 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.