×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Pričvrsna dilda s remenom - Strap-on stimulirajuće

Artikli 33 za 64 od 124 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Ouch! Silicone Strapless Strapon Pink

    Senzacionalan ružičasti remen s kojim možete uživati u puno zabave bez nošenja pojasa. Teksturirani uvodni dio za nositelja staje u rodnicu poput školjke, gdje će ugodno stimulirati G-točku. Duži ili blago teksturirani dio tada će prodrijeti u pandan nositelja i neće biti važno radi li se o ženi ili muškarcu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Ai Dual Vibrating & Air Wave Tickler Strapless Strapon Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan i inovativan strap-on bez remena s kojim ćete vi i vaš partner uživati u senzualnoj stimulaciji? Punjivi Vive Satu pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudit će vam 10 funkcija vibracije kao i valove pritiska za stimulaciju klitorisa u 3 F1 motora i pokazat će vam nove visine užitka!

    139 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Satu Pulse-Wave & Vibrating Strapless Strapon Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan strap-on bez naramenice, s kojim ćete vi i vaš partner uživati u senzualnoj stimulaciji? Punjivi Vive Satu pretvorit će vaše snove u stvarnost! Ponudit će vam 10 funkcija vibracije u 3 F1 motora i pokazati vam nove visine užitka!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Realistixxx Double Fucker Skin

    Potaknite fantazije o dvostrukoj penetraciji! Double Fucker je dobro smišljena tješiteljica koja se postavlja na penis uz pomoć prstena, koji se savršeno uklapa u depresiju dilda. I to je to - sada imate dva penisa, što znači dvostruko zadovoljstvo! Fleksibilni završni prsten će savršeno i udobno držati, a realističan dildo je ugodno savitljiv i autentičan na dodir, jer je izrađen od visokokvalitetnog Real Feel materijala (TPE).

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • strap-on-me Silicone Bendable Strap-On Purple S

    Uživajte u udobnosti uzbuđenja! Uživajte u prodoru i stimulaciji u isto vrijeme! Uživajte u ovom jedinstvenom remenu za koji nije potreban pojas. Prilagođava se anatomiji vašeg tijela i pamti vaš omiljeni položaj. Izrađen je od 100% svilenkasto mekog silikona i popularan je i kod g-točke i klitorisa.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silicone Strapless Strapon Purple

    Senzacionalan ljubičasti remen s kojim možete uživati u puno zabave bez potrebe za nošenjem pojasa. Teksturirani uvodni dio za nositelja staje u rodnicu poput školjke, gdje će ugodno stimulirati G-točku. Duži ili blago teksturirani dio tada će prodrijeti u pandan nositelja i neće biti važno radi li se o ženi ili muškarcu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • BeauMents Come2gether Purple

    Želite li isprobati nešto novo u spavaćoj sobi i uživati u zajedničkim orgazmima? Otkrijte revoluciju u uparenim erotskim igračkama. Ovaj alat ima promišljen oblik i vibracije usmjerene na prava mjesta. Klizi u rodnicu, koju emocionalno sužava i vibrira na g-točki i penis koji prodire. Istodobno, vanjski manji dio miluje ili klitoris ili analni, ovisno o tome kako okrećete uređaj u maternici. Dopustite da vas ponesu nova uzbudljiva iskustva.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Double Dipper

    Double Dipper obećava zadovoljstvo za oba partnera. Skriva dva snažna motora i izrađen je od prekrasno mekog silikonskog materijala koji je ugodno fleksibilan i tako se prilagođava obrisima vašeg tijela. Isprobajte nove igre, nove pozicije i otkrijte nova uzbuđenja.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Pleasure X-Tender Vibrating Double Penis Sleeve Flesh

    Pojačajte užitak za oboje i trenutno dodajte centimetre s Vibrating Pleasure X-tender rukavom! S remenom omotanim oko vas, produžit ćete ejakulaciju za najeksplozivniji vrhunac koji ste ikada zamislili. Vaš će partner uživati u dubljoj penetraciji s 3" nastavkom na vrhu, dok vas iznimno realističan nastavak čini 50% debljim u cijelosti. Ovaj realističan nastavak super je rastezljiv za većinu veličina, dovoljno čvrst da vam pomogne da izdržite dulje a super mekani materijal djeluje kao druga koža -- samo još bolje!

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • strap-on-me 3 Motors Vibrating Silicone Bendable Strap-On Purple XL

    3 motora su nešto više od 3 osobe za Pepeljug, koji može pozvati G-točku, P-točku i klitoris! Ovaj pojas je napravljen od pravog svjetla, razumije ljudsku anatomiju, ima flexibilante vrata, četvrtina je istovremeno flexibilante, a vibraciju njegovih vibracija preuzima niz kontrolora. Našli ste ga!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • strap-on-me Silicone Bendable Strap-On Flesh M

    Uživajte u udobnosti uzbuđenja! Uživajte u prodoru i stimulaciji u isto vrijeme! Uživajte u ovom jedinstvenom remenu za koji nije potreban pojas. Prilagođava se anatomiji vašeg tijela i pamti vaš omiljeni položaj. Izrađen je od 100% svilenkasto mekog silikona i popularan je i kod g-točke i klitorisa.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • strap-on-me Silicone Bendable Strap-On Purple XL

    Upotreba u fitness uvjetima! Koristite na proizvodu i stimulaciji na istom mjestu! Koristite na jednom pojasu jer više nije potrebno. Prilagođava se anatomiji vašeg tijela i sjećanju na vašu voljenu osobu. Izrađen je od 100% mekog silikona i popularan je kod g-točke i klitorisa.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotic Accommodator Penetrator System Flesh

    Omogućite svom kolegi najvišu razinu penetracije s ovim senzualnim dildom s remenom.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy The Ultra Soft Double Vibrating Strap-On Anal Dildo Skin

    Što pokušava ovo dvostruko zadovoljstvo? U tome će vam pomoći ovaj prekrasan alat, pogledajmo ga pobliže! Ima prsten koji stavljate na korijen penisa (ili na testise) i odmah jačate svoju erekciju. U isto vrijeme dobivate drugi penis i dvostruka penetracija iz snova se pretvara u stvarnost! Mini vibrator s 10 brzina će dati pravi sok!

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Remote Controlled Strapless Strap-On 3 Motors Red

    Hoćete li trostruku snagu ovog vibratora zadržati samo za sebe ili ćete je podijeliti s partnerom? Ovaj RC Strap-On 3 bez naramenica iz You2Toysa ima kratki teksturirani dio koji umetnete u vaginu i pomoću vaginalnih mišića ga držite na mjestu. Zatim možete prodrijeti kroz duži dio i pustiti partnera da uživa u snažnim vibracijama.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Los Analos Double Delight Silicone Strap-On Purple

    Osjećate li se kao u troje i definitivno ne želite drugog muškarca? Ne morate! Sve što trebate učiniti je staviti ovaj prsten s ljubičastim dildom i zecom na penis. Odvojivi mini vibrator dodaje stimulaciju klitorisu i trebat će se samo koristiti. Stoga pokušajte!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Velvets Cock & Ball Ring

    Prsten za erekciju, prsten za testise i analne perle, želite li sve? Imaš to! Cock Ball prsten okružuje vaš penis u korijenu i ne ostavlja testise za sobom. Kao bonus, svoju dragu ćete moći razveseliti analnim perlicama, pa ćete s ovom igračkom u finalu uživati i jedno i drugo. Voljet ćete kvalitetan silikon zbog njegove fleksibilnosti, mekoće i sigurnosti, a ništa vas neće spriječiti da ostvarite svoje divlje snove.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Hercules Penis Sheath III Black

    Volite li dvostruku penetraciju i senzualne vibracije za to? Ovaj vibrirajući prsten za erekciju oduševit će vas s 10 vibrirajućih funkcija, kao i kontrakcijom penisa, podržavajući tako erekciju i odgađajući vrhunac. Osim toga, ponudit će vam loptice za slasno ugodan prodor koji morate doživjeti!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Frisky Double Delight Vibrating Rabbit C-Ring Purple

    Sanjate li o čistom užitku? Onda svakako morate isprobati dvostruku penetraciju s ovom nevjerojatnom igračkom! Jednostavno postavite čvrsti, ali fleksibilni silikonski prsten na penis i testise, što osigurava sigurno prianjanje. Potom će zečji stimulator škakljati i vibracijama uzbuđivati klitoris, dok će dodani dildo prodrijeti analno, au vaš penis vaginalno. Uživajte u ovoj vožnji, isplatit će se!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hünkyjunk Double Thruster Penetrator Tar Ice

    Bez pojasa i remena! Ovaj "ekstra dildo" postavlja se pomoću završnog prstena i drži točno kako treba. Nije važno imate li erekciju, s njim možete doživjeti dvostruku penetraciju ili ga jednostavno koristiti umjesto penisa koji to ne želi. Izrađen je od visokokvalitetnog Plus+Silicon materijala koji je ugodan i gladak.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Leather Strap-on

    Dođite do vrhunca užitka!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Her Royal Harness The Royal Vibrating Set

    Sanjate li o duboko zadovoljavajućem užitku sa stilom? Zaljubit ćete se u ovaj luksuzni i elegantni pojas s odvojivim vibratorom sa 7 načina vibracija! Kao takav, pojas je vrlo udoban za nošenje zahvaljujući podmetanju i prilagodbi, a vibrator je savršeno oblikovan i, zahvaljujući teksturiranoj bazi, također će se svidjeti svom nositelju. Ne želi da mu se snovi ostvare!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hünkyjunk Double Thruster Penetrator Plum Ice

    Bez pojasa ili remena! Ovaj "ekstra dildo" postavlja se pomoću završnog prstena i drži točno kako treba. Nije važno imate li erekciju, s njim možete doživjeti dvostruku penetraciju ili ga jednostavno koristiti umjesto penisa koji to ne želi. Izrađen od visokokvalitetnog Plus+Silicon materijala, udoban je i gladak.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Her Royal Harness Me2 Thumper

    Sanjate li o savršenom obostranom zadovoljstvu? ME2 Thumper sa svojom sposobnošću za duboke pulsacije, vibracije i 2 snažna motora oduševit će sve uključene. Krajnji pulsator će svojim nježnim pokretom unijeti g-točku i prostatu u svoj raj, dok će nositelj pojasa uživati u senzualnim vibracijama na klitorisu. Koristite vibrator sam ili s pojasom i otkrijte nove mogućnosti zadirkivanja.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit Vibrating Strap-On Harness Set Purple

    Tražite li savršenog poznavatelja ljubavnih igara sa svojom dragom? Ovaj remen s genijalnim zecem bacit će vas na koljena svojom luksuznom izradom i funkcijama koje razumiju žensko tijelo. Ugodit će na sva 3 osjetljiva mjesta i zaljubit ćete se u svilenkasto mekani silikon na prvi dodir. Uživajte u beskrajnom užitku s vibratorom za kuniće u pojasu ili bez njega!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Body Extensions Be Risqué Hollow Silicone Strap-On Set with Rechargable Vibrating Harness

    BUDITE što god želite biti. Body Extensions Hollow Strap-On System od Doc Johnson® je uniseks kolekcija pojaseva i šupljih silikonskih dodataka dizajniranih da stimuliraju tijelo i dopuštaju igru penetracije bez obzira na vrstu ili funkciju anatomije nositelja.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Vibrating Strap-On Set Black

    Za najtopliju razmjenu uloga! Ovaj remen s uklonjivim dildom i mini vibratorom ispunit će ne samo lezbijske fantazije. Ima valoviti dildo s krajnjim usisnom čašom, koji se može koristiti bez pojasa. Međutim, vrlo se brzo pričvršćuje na pojas i zahvaljujući prstenu i zasunima savršeno će se držati. Zar ti to nije dovoljno? Dodajte mini vibrator!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Vibrating Girth Enhancer Black

    Želite li ugodno iznenaditi svog partnera? S ovim alatom vaš će penis biti veći i vibrirati, što će se sigurno svidjeti vašoj dragoj polovici. Nastavak se pričvršćuje na penis s dvije elastične petlje i podupire cijeli njegov gornji dio, što povećava širinu. Pomoću daljinskog upravljača ćete diktirati intenzitet vibracija na 2 motora, od kojih je jedan zadužen za unutarnju, a drugi za vanjsku stimulaciju. Uživajte u nečemu više, puno više u krevetu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Her Royal Harness The Royal Ultra-Soft Set

    Sanjate li o duboko zadovoljavajućem užitku sa stilom? Zaljubit ćete se u ovaj luksuzni i elegantni pojas s uklonjivim zakrivljenim dildom! Kao takav, pojas je vrlo udoban za nošenje zahvaljujući podmetanju i podešavanju, a dildo je savršeno oblikovan i savijen prema gore. Ne želi da mu se snovi ostvare!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Her Royal Harness The Royal Sensual Set

    Sanjate li o duboko zadovoljavajućem užitku sa stilom? Zaljubit ćete se u ovaj luksuzni i elegantni pojas s uklonjivim zakrivljenim dildom! Remen je kao takav vrlo udoban za nošenje zahvaljujući podstavci i postavkama, a dildo možete koristiti zasebno i koristiti njegov jak usis. Ne želi da mu se snovi ostvare!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson in a Bag Harness & Dong Black

    Igrajte na svoj način! Ovaj vrlo udoban pojas od veganske kože podstavljen je tankim i ugodno prozračnim materijalom. Jednostavna rupica sprijeda olakšava pričvršćivanje tankog silikonskog dilda i onda ne preostaje ništa drugo nego preuzeti kontrolu nad penetracijom!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy 7" Hollow Rechargeable Strap-On with Remote Tan

    Jeste li oduvijek željeli osjećati više samopouzdanja u pogledu svoje veličine i uživati u zadovoljavajućem seksu s partnerom dovoljno dugo da oboje postignete orgazam? Vaš ljubavnik zna da je veličina bitna – a ništa ne može ispuniti fantazije i ugoditi partneru kao samouvjeren muškarac koji zna što radi! Sada možete imati dužinu i opseg o kojima ste oduvijek sanjali i biti muškarac kakav možete biti uz Fetish Fantasy Series 7” šuplje punjive naramenice s daljinskim upravljačem.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 124 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.