×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Pričvrsna dilda s remenom - Strap-on vibrirajuće

Artikli 33 za 64 od 109 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • 169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Valerie Strap-On Vibrator Pink

    Želite li uživati malo drugačije? Uz ovaj remen otvorit će vam se nove mogućnosti u kojima ćete zajedno uživati. Nudit će vam 12 snažnih funkcija vibriranja i milovati vašeg nositelja i osobu koja postavlja rupu. Otkrijte svoju novu omiljenu igračku!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Minds of Love Magnus Purple

    Snažan vibrator u atraktivnom i ergonomskom dizajnu strap-on vibratora bez vezica koji impresionira svojim izgledom i funkcionalnošću. Valoviti, kratki kraj vibratora umeće se u vaginu ili anus, dok izražene brazde na dnu stimuliraju klitoris, a duža osovina pruža svestranu stimulaciju najosjetljivijih područja partnera.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strap U Power Pegger Double Strap-On Vibrator

    Svatko želi imati nešto u sebi, a uz Power Pegger na strap-on ova želja će se uslišiti! Ima vibrirajući dupli didem, pa će se i njegov nositelj pobrinuti za uzbuđenje! Dvostruki top se pričvršćuje na robusne kožne naramenice, koje se, zahvaljujući dvije kopče za podešavanje duljine, udobno prilagođavaju vašoj figuri. Vibrirajući motori nalaze se u oba dildoa i kontroliraju se preko kabelskog kontrolera, možete birati između 10 različitih brzina.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Dual Vibrating Rechargeable 10 Speed Silicone Ribbed Strap-On Adjustable Black

    Kao što kažu, davati je bolje nego primati", a uz ovu traku na vibrirajućem dildu, vaš će partner definitivno biti na udaru fantastičnog provoda!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Strapless Strap-On

    O ovome je sanjala jako dugo. O slobodi, bliskosti i uzbudljivoj igri bez naramenica. Stoga je kraći dio ubacila unutra i iznenadila se kako je savršeno pristajala u njega. Spustila je pogled i osjetila navalu uzbuđenja. Silikonski dildo držao se bez problema i bio je spreman za akciju. Osjećala se seksi, uzbuđeno i beskrajno moćno.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Performance Maxx Rechargeable Dual Penetrator Ivory

    Kako bi bilo da se ostvari tvoj san o erotskoj dvostrukoj penetraciji? Želite saznati, ali ne želite pozvati drugog muškarca u svoju spavaću sobu? Prihvatite ovaj senzualno oblikovan vibrirajući penis dizajniran za analnu ekstazu. Može vibrirati u 10 načina, a zahvaljujući 2 potporna prstena za penis i testise, uvijek će biti na mjestu. Dvostruki užitak za oboje u paru!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Performance Maxx Rechargeable Dual Penetrator Brown

    Kako bi bilo da se ostvari tvoj san o erotskoj dvostrukoj penetraciji? Želite saznati, ali ne želite pozvati drugog muškarca u svoju spavaću sobu? Zgrabite ovaj senzualno oblikovan vibrirajući penis dizajniran za analnu ekstazu. Može vibrirati do 10 puta, a zahvaljujući 2 potporna prstena za penis i testise, uvijek će kucati na mjestu. Dvostruki užitak za oboje u pari!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy 6" Hollow Rechargeable Strap-On with Remote Flesh

    Želite li se osjećati malo sigurnije u veličini i uživati u zadovoljavajućem i stvarno dugom seksu sa svojim kolegom? Svi znamo da je veličina važna i da naši apetiti ponekad zahtijevaju nešto stvarno veliko. S ovim remenom produžit ćete svoju dužinu i obujam i ostvarit će vam se san oboje. Elastični pojas će vam udobno pristajati, a šuplji dildo iznenadit će vas svojom realističnom obradom i vibracijama koje možete odabrati putem kontrolera. Uživajte zajedno!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Los Analos Double Delight Silicone Strap-On Purple

    Osjećate li se kao u troje i definitivno ne želite drugog muškarca? Ne morate! Sve što trebate učiniti je staviti ovaj prsten s ljubičastim dildom i zecom na penis. Odvojivi mini vibrator dodaje stimulaciju klitorisu i trebat će se samo koristiti. Stoga pokušajte!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • strap-on-me Multi Orgasm Strap-On Vibrator with Licking Stimulator Pink S

    Kultni dizajn, elegancija i modernost. Klasični fleksibilni strap-on dolazi s novim bezvremenskim dizajnom koji će vam pružiti još intenzivnije iskustvo. Snaga 3 motora, intuitivni daljinski upravljač i oblik kreveta učinit će da se zaljubite sami ili udvoje. Ako želite najbolje, sigurno želite ovu igračku!

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strap U Revolver II Vibrating Strapless Strap On Dildo

    Uz strap-on uživajte više nego ikad prije!

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy 7" Hollow Rechargeable Strap-On with Balls Flesh

    Želite li se prosvijetliti o sigurnosti i životu i prepustiti se puno seksa sa svojim kolegama? Poznato je da je veličina ozbiljna i da su naši apetiti prilično intenzivni. Ovim pojasom čitaš svoje meso i ja te grlim i upozoravam da oboje. Elastičan koncept koji će vas dobro spustiti i ladica za dildo koja će vas usrećiti svojim realističnim izrazima i vibracijama. Uživajte jedni u drugima!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Body Extensions Be Naughty Black

    Budi tko god želiš biti! Ovaj uniseks set sadrži udoban pojas i šuplji silikonski alat / dildo koji savršeno pristaje. Naramenica je podesiva i elastična, tako da izvrsno pristaje, a ujedno sadrži i ugrađeni vibrator s 10 funkcija, koji vibrira dildo i veseli oba partnera. Zgrabite kontroler i uživajte u užitku o kojem ste dugo sanjali.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Her Royal Harness Me2 Thumper

    Sanjate li o savršenom obostranom zadovoljstvu? ME2 Thumper sa svojom sposobnošću za duboke pulsacije, vibracije i 2 snažna motora oduševit će sve uključene. Krajnji pulsator će svojim nježnim pokretom unijeti g-točku i prostatu u svoj raj, dok će nositelj pojasa uživati u senzualnim vibracijama na klitorisu. Koristite vibrator sam ili s pojasom i otkrijte nove mogućnosti zadirkivanja.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strap U Urge Strapless Strap-On Vibrator Black

    Želite li promijeniti rolice i isprobati ukusan prodor bez potrebe za nošenjem pojasa? Ovaj Srap-On će vam pomoći da pokušate vibrirati. Svojim oblikom rukavica slijeće na vaginu nositeljice kada drži dno zjenice i prihvaća njezin klitoris. Drugi dan se trenutno fokusira na prostatu ili drugu g-točku. Onemogućite daljinski upravljač i pustite 2 grickalice.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strap U Double Take 10X Double Penetration Vibrating Strap-on Harness Black

    Želite li davati, ali i uzimati? Ovaj dvostruki vibrirajući dildo oduševit će i osobu koja nosi pojas i njezinu kolegu, koji može biti muškarac ili žena, ili je drugi dildo oblikovan tako da podešava g-točku i prostatu. Jednakost postoji i ova igračka obećava uzbuđenje za oba partnera, stoga dođite istražiti 3 brzine i 7 uzoraka vibracija dvostrukih motora!

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Bend Over Boyfriend Vibrating Red

    Lijepo upijajući dildo od gel materijala kojemu je namijenjen prvenstveno preferira par žena, a par materijala 2 žene. Otvorite nove terene i učinite svoje igrice pune ljubavi kreativnima.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ibiza Strapless Vibrator with Remote Control Push Button Black

    Odmor na Ibizi može imati različite oblike, ali najbolje je zamisliti ga kao uzbudljivo putovanje s ovim vibratorom bez naramenica! Ima ugodan oblik, koji će se fokusirati i na G-točku i ne zaboraviti na klitoris nositelja, jer skriva 3 snažna motora! Igrajte se s njim u paru, on ima vibracije za oboje/oboje!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Double Vibrating Silicone Strap-On Adjustable Black

    Davati znači primati, a ovaj strap on je dokaz za to! Sastoji se od dvostrukog vibratora i zadovoljstvo će biti na obje strane. Izrađen je od 100% svilenkasto mekog medicinskog silikona i dolazi sa sustavom za pričvršćivanje kako bi vibrator uvijek bio na mjestu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • strap-on-me Multi Orgasm Strap-On Vibrator with Licking Stimulator Black L

    Kultni dizajn, elegancija i modernost. Klasični savitljivi strap-on dolazi u novom bezvremenskom dizajnu koji će vam pružiti još intenzivnije iskustvo. Snaga 3 motora, intuitivni daljinski upravljač i oblik u koji ćete se zaljubiti sami ili udvoje. Ako želite najbolje, sigurno želite ovu igračku!

    299 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy 8" Hollow Rechargeable Strap-On with Remote Brown

    Želite li se prosvijetliti o sigurnosti i životu i prepustiti se puno seksa sa svojim kolegama? Poznato je da je veličina ozbiljna i da su naši apetiti prilično intenzivni. Ovim pojasom čitaš svoje meso i ja te grlim i upozoravam da oboje. Elastičan koncept koji vas može dobro spustiti i ladica za dildo kako biste bili sigurni da možete odnijeti svoj kontroler sa svojim realističnim ceremonijama i vibracijama. Uživajte jedni u drugima!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strap U Supple Swirl 21x Remote Control Silicone Dildo Black

    Spiralna tekstura se vrti od zadovoljstva! Ovaj luksuzni dildo odgovara svim standardnim remenima i ima baršunasto glatku i fleksibilnu površinu od finog tekućeg silikona. Priuštite si 3 brzine vibracije i 7 moćnih načina rada, između kojih ćete se prebacivati putem daljinskog upravljača.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • strap-on-me Multi Orgasm Strap-On Vibrator with Licking Stimulator Pink M

    Kultni dizajn, elegancija i modernost. Klasični fleksibilni strap-on dolazi s novim bezvremenskim dizajnom koji će vam pružiti još intenzivnije iskustvo. Snaga 3 motora, intuitivni daljinski upravljač i oblik kreveta učinit će da se zaljubite sami ili udvoje. Ako želite najbolje, sigurno želite ovu igračku!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Herrules Strapless Strap-On Double Vibrator Black

    Želite li u potpunosti uživati sa svojim partnerom ili zamijeniti uloge sa svojim kolegom? Pozovite Herrulesa u spavaću sobu, kojemu neće trebati pojas. Ima uklonjivi snažni mini-vibrator koji vam nudi 10 opojnih načina vibracije koje ćete oboje osjetiti. Pa što čekaš? Ostvarite svoje erotske snove!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strap U Pro Rider 9X Vibrating Silicone Strapless Strap On with Remote Control Black

    Ovaj dvostrani vibrirajući didlo / remen oduševit će vas s kontrolerom čiji će vas jedan pritisak oživjeti i oživjeti vibracijom i uzbuđenjem. 2 motora će vam pružiti 3 brzine i 6 uzoraka vibracija u kojima će uživati oba partnera. Obratite pažnju i na oblik igračke, koji stvarno misli na sva osjetljiva mjesta, uključujući i klitoris!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • strap-on-me Multi Orgasm Strap-On Vibrator with Licking Stimulator Black XL

    Kultni dizajn, elegancija i modernost. Klasični savitljivi strap-on dolazi u novom bezvremenskom dizajnu koji će vam pružiti još intenzivnije iskustvo. Snaga 3 motora, intuitivni daljinski upravljač i oblik u koji ćete se zaljubiti sami ili udvoje. Ako želite najbolje, sigurno želite ovu igračku!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy 6" Hollow Rechargeable Strap-On with Balls Tan

    Želite li se osjećati malo sigurnije u veličini i uživati u zadovoljavajućem i stvarno dugom seksu sa svojim kolegom? Svi znamo da je veličina važna i da naši apetiti ponekad zahtijevaju nešto stvarno veliko. S ovim remenom produžit ćete svoju dužinu i obujam i ostvarit će vam se san oboje. Elastični pojas će vam udobno pristajati, a šuplji dildo iznenadit će vas svojom realističnom izradom i vibracijama. Uživajte zajedno!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Rechargeable IJOY Strapless Strap-on LV430103 Flesh

    Remen bez naramenica za početnike i iskusne ljubavnike. Bit ćete zadovoljni s funkcijom vibracije koju ćete diktirati putem daljinskog upravljača. Mazit će svoju nositeljicu i njezinu kolegu i fokusirati se uglavnom na G-točku. Birajte između 3 brzine i 7 funkcija vibracije.

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit Vibrating Strap-On Harness Set Purple

    Tražite li savršenog poznavatelja ljubavnih igara sa svojom dragom? Ovaj remen s genijalnim zecem bacit će vas na koljena svojom luksuznom izradom i funkcijama koje razumiju žensko tijelo. Ugodit će na sva 3 osjetljiva mjesta i zaljubit ćete se u svilenkasto mekani silikon na prvi dodir. Uživajte u beskrajnom užitku s vibratorom za kuniće u pojasu ili bez njega!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strap U Tri-Volver Rechargeable Strapless Strap-on

    Strap-on za zadovoljstvo oba partnera! Za njega mu neće trebati nikakav pojas, on će se udobno i čvrsto opustiti u svojoj vagini. Njegova dva motora vibriraju za vas u 7 različitih intenziteta, a klitoris vam dobro dođe. Uskoro ćete svladati jednostavnu operaciju i zahvaljujući vodonepropusnosti moći ćete uživati u prodiranju negdje drugdje, a ne samo u spavaćoj sobi.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strap U Urge Strapless Strap-On Vibrator Pink

    Želite li mijenjati rolice i okusiti ukusnu penetraciju bez potrebe za nošenjem remena? Ovaj Srap-On pružit će vam ukusan vibrirajući užitak. Svojim oblikom pristaje kao rukavica u vaginu nositeljice, gdje je lako drže mišići dna zdjelice, a prija i njezinu klitorisu. Drugi duži dio se zatim fokusira na prostatu ili drugu g-točku. Uhvatite daljinski upravljač i prepustite se snazi 2 snažna motora.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 109 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.