×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke punjive glatka ekstra jake vibracije

Artikli 65 za 96 od 237 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LELO Ina Wave Pink

    Opustite se s prvim aparatom za masažu vaše kože. Vrlo intimna naslovnica prsta, znam ono "dođi k meni".

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • LELO Mona 2 Purple

    MONA™ 2 je nadograđena verzija popularnog LELO vibratora za G-točku koji daje puni osjećaj, sada sa 100% povećanom snagom vibracije uz potpuno vodootpornu svestranost.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Elise 2 Black

    Vibrator punog tijela sa svilenkasto glatkim završetkom

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Punjiva masažna glava šarmantnog oblika. Doživite savršeno uzbuđenje i jedinstvenu snagu ove luksuzne igračke. Izrađen je od svilenkasto mekog silikona i nudi vam 10 razina vibracija. Njegov ergonomski oblik jamči jednostavno rukovanje i vodootporan dizajn pod tušem.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Fabulous Four

    Otkrijte naše najprodavanije proizvode u setu Satisfyer Fabulous Four. Sadrži analni vibrator, vibrator za kuniće, vibrator s tlačnim valovima i vibrator za masažu. Svi proizvodi su izrađeni od silikona i lako se zamjenjuju.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • LELO Gigi 2 Pink

    GIGI™ 2 je najpopularnija verzija najpopularnijeg vibratora. GIGI je ikada stvoren aparat za stimulaciju intimne G-točke.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O Rechargable Vibrating Plug XL Black

    Flertuj sa svojim dupetom i upoznaj ga s ovim prijateljem. Vibrirajući analni čep iz The Screaming O klasičnog je oblika, punjiv i slušat će vas putem daljinskog upravljača. Sadrži snažan motor s 20 funkcija i izrađen je od visokokvalitetnog silikona koji je udoban, ugodan i fleksibilan.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Royals The Dutchess Thumping Purple

    Nećete li se jednostavno zadovoljiti nečim i sanjati o moćnoj igrački s pulsirajućim pokretima? Royals The Dutchess će čuti vaše želje! Pogodan je za stimulaciju klitorisa i vagine. Ima zaobljeni gornji dio koji olakšava umetanje, dok će vam mekani silikon učiniti ugodnim i udobnim. Birajte između 10 različitih značajki!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Pivot

    Uđite u ring i otkrijte novi svijet intimnog užitka. Pivot iz We-Vibea pruža udobnost, stabilnost i iznad svega beskrajno uzbuđenje i zadivljujući orgazam. Koristite ga tijekom seksa, djelovat će kao prsten za erekciju i vaša će erekcija biti puno jača. Istovremeno će stimulirati partnerov klitoris intenzivnim vibracijama čiju razinu sami postavite.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Snail Vibe Pink

    Želite erotsku igračku koja vas sigurno neće razočarati? Snail Vibe osmislili su pravi profesionalci na temelju znanstvenog istraživanja i razvoja. Prilagodit će se vašim potrebama, zadovoljiti vas dvostrukom stimulacijom i uz nju doživjeti najbolje orgazme! Saznajte zašto je takav kakav je i znajte da vam uz njega neće trebati nijedna druga igračka.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Thrusting & Vibrating Rabbit Vibrator Purple

    Vibracijski uzorci 3x7 - Sa 3 potisne kretnje drške i 7 vibracijskih uzoraka zečjih ušiju, PALOQUETH potisni vibrator nudi vam opcije 3x7. Slobodno mijenjajte načine rada koji odgovaraju vašoj ljubavnoj brzini.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Enora Black

    Tko je tvoja najbolja želja? Je li to elegantna masažna glava s markama koje oduzimaju dah i koja će vas odvesti u sedam nebesa? Punjiva Enora preobražava vaše snove i kreativnost! Jezik je prekrasno djelo remakea i 2 upotrebljiva vrha za vas da vam pokažem nepovoljan dodatak. Živite nebeski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Revo Extreme Supersized Rotating Prostate Massager

    Nexus Revo Extreme nije za one sa slabim srcem!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani 3 Purple

    Tiani™ 2 Design Edition je nadograđena verzija Red Dot nagrađivanog masažera za parove, dizajniranog za žene koje ga nose tijekom vođenja ljubavi.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Exomoon Mini Lipstick Vibrator

    Vaša mala uzbudljiva tajna! Ovo nije samo neki savršeni ruž za usne, to je uzbudljiv vibrator koji se može kontrolirati kroz aplikacije. Uvijek ga nosite u torbici i budite spremni na ljubavnu avanturu koja može vrebati iza svakog ugla.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Petrol

    Želite li uživati u uzbudljivim zabavama povezanim s analnom stimulacijom na novi i još bolji način? Dovoljno je upoznati se s Plug-ilicious 1 pin, koji se ističe ne samo zbog svojih ekstra jakih vibracija, već i zbog toga što se njime može upravljati putem aplikacije na vašem telefonu, tabletu ili Apple Watchu. I to nije sve što biste trebali znati o njemu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Strapless Strap-On

    O ovome je sanjala jako dugo. O slobodi, bliskosti i uzbudljivoj igri bez naramenica. Stoga je kraći dio ubacila unutra i iznenadila se kako je savršeno pristajala u njega. Spustila je pogled i osjetila navalu uzbuđenja. Silikonski dildo držao se bez problema i bio je spreman za akciju. Osjećala se seksi, uzbuđeno i beskrajno moćno.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Ovaj Swirling P-Pleaser je dizajniran za analnu stimulaciju i stimulaciju prostate. Uz najduži kraj u obliku penisa u muškom 'plijenu', najkraći rebrasti kraj stimulirat će međicu. Posebna značajka Swirling P-Pleasera je mogućnost rotacijskih pokreta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Special Anal Massager Black

    Je li vam iritacija prostate dobra i želite li probati nešto bolje od prsta? Ovaj stimulator prostate pružit će vam nevjerojatno uzbuđenje zahvaljujući vibracijama! Ima idealan oblik za ove igre, koji će vas odvesti u raj. Isprobajte svih 12 funkcija vibracije!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Flex White

    Već 3-taktni motor, model Double Flex ima G-točku, klitoris i vanadijevu kožu s istom rukom. Poboljšavajući tehnologiju Silicon Flex, ovaj vibrator je vrlo fleksibilan - a opet vas ohrabruju snažne vibracije koje kontroliraju aplikaciju.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Elegantni vibrator G-točke ima dva F1 turbomotora koji daju ozbiljnu snagu. Jedan se nalazi na vrhu, a drugi kao nastavak za stimulaciju klitorisa koji će vam uvijati nožne prste. Ovi F1 motori nove generacije vibriraju pri nevjerojatnih 7200 o/min i 14 000 o/min.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth G-Spot Vibrator Purple

    Žene se dijele u dvije skupine – one koje su pronašle svoju g-točku i one koje u nju ne vjeruju. Paloqueth G-Spot je tu za obje grupe. Zahvaljujući svom obliku i nešto više gomoljastoj glavi od tijela, možete udobno ciljati na G-točku i stimulirati ovo divno mjesto mokrim orgazmom. Ne vjerujete? Pokušati!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Vibrating Crystal Probe Black

    Uživajte u luksuzu u svom analu s ovom vibrirajućom iglom s prekrasnim završnim kamenom! Izrađen je od ugodnog silikona koji je divno gladak i savitljiv. Skriva dva snažna motora s 10 intenzivnih načina rada. Neka vam dah sakrije zahvaljujući genijalnim vibracijama koje će vas odvesti do analnog neba.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Marvelous Four

    Satisfyer Marvelous Four sastoji se od 4 izmjenjiva najprodavanija silikonska proizvoda. Zečji vibrator, analni vibrator, vibrator s tlačnim valovima i masažni vibrator donijet će vam maksimalnu raznolikost i svestranu stimulaciju.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Rechargeable Massager Gray

    Luksuzna punjiva masažna glava Le Wand elegantne srebrne boje pružit će vam istinski intenzivan i senzualni užitak. Ima 10 brzina vibracija i 20 uzoraka vibracija, uz koje ćete doživjeti jako uzbuđenje. Također je svestran, lako se rukuje i ima glavu izrađenu od najkvalitetnijeg silikona.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    Želite koristiti novu poticajnu zabavu na nove i bolje načine? Najbolje je upoznati se s Plug-ilicious 1 pin, koji razbija ne samo vlastite dodatne vibracije, već i koliko se njime može kontrolirati aplikacija na vašem telefonu, tabletu ili Apple Watchu. I to nije sve što trebate znati o njemu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Berry

    Želite li uživati u uzbudljivim zabavama povezanim s analnom stimulacijom na novi i još bolji način? Upoznajmo se s Plug-ilicious 2 pin, koji se ističe ne samo zbog svojih ekstra jakih vibracija, već i zbog toga što se njime može upravljati putem aplikacije na vašem telefonu, tabletu ili Apple Watchu. I to nije sve što biste trebali znati o njemu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Impressions N5 Crimson Red

    Ova crvenokosa će vam slomiti koljena zahvaljujući snažnim vibracijama, svilenkasto glatkoj površini i mogućnosti spajanja na remen. Njegov snažan motor opremljen je s 5 postavki vibracije od 5 ritmova i može se puniti. Snažna usisna čašica zalijepit će se za svaku glatku površinu, u čemu ćete posebno uživati u kupaonici, jer je igračka vodootporna.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Vibrating Double Penis Ring with Remote Black

    Vjerojatno već znate da će uz vibrirajući prsten vaše vođenje ljubavi biti još bolje i intenzivnije, ali vjerojatno samo tražite onaj pravi. Imamo sjajne vijesti za vas - već ste ih pronašli! Dvostruki vibrirajući prsten Poloqueth ima sve što vam treba od takvog pomagala. Ima prsten za penis i testise, snažan motor, osjetljivo vibrira na klitorisu, izvrsno pristaje, fleksibilan je, vodootporan i daljinski upravljan. On je taj!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O Charged Ohare Rabbit Vibe Pink

    Oboje ćete uživati u ovom zecu! Ugodno povlači korijen svog penisa i oko testisa, a njezine uši će uzbudljivo vibrirati na njezinom klitorisu. Izrađena je od silikona pa je izvanredno fleksibilna i ne samo da savršeno pristaje na penis, već se i ušima prilagođava ženskom tijelu. Ima 10 moćnih funkcija vibriranja, puni se putem USB-a i jedva čeka voditi ljubav s vama!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Želite li samo najbolje za sebe? Takvu masažu prostate jednostavno nećete doživjeti! Digger 7x ima inovativnu tehnologiju koja će vam pokazati istinsko blaženstvo, snažne vibracije ciljaju na prostatu i branu, a najbolje od svega, pokretna perla je najpreciznije milovanje. Prepustite se svojim strastima i povjerite svoje zadovoljstvo jedinstvenom Diggeru!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Smart Vibe Ring - Vibrating Black

    Želite li uživati u još uzbudljivijem vođenju ljubavi? Znamo kako to učiniti! Vibrirajte partnerovo uzbuđenje. Bit će dovoljno koristiti ovaj elegantan, ali vrlo moćan vibrirajući prsten, koji je posebno dizajnirao prestižni brend Tenga kako bi stajao poput školjke.

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 237 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.