×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke penis punjive

Artikli 97 za 128 od 328 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Dream Toys Mr Pleasure Heating Suck Machine

    Uređaj za Vaše maksimalno zadovoljstvo! Heating Suck Machine je mastrubber koji će sisati vaš tim u 6 načina rada, a također će vas zadovoljiti vibracijama u 9 načina. Kako bi vaše iskustvo bilo još realističnije i ugodnije, uključite funkciju zagrijavanja, zahvaljujući kojoj će se unutrašnjost mastrubbera u trenu zagrijati do senzualne tjelesne temperature!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    Znate li da vaše vođenje ljubavi može biti još uzbudljivije? Sve što trebate učiniti je pozvati ga uz ovaj praktični prsten koji miluje i penis i klitoris. Zahvaljujući povlačenju, penis će biti nešto osjetljiviji, njegova erekcija će biti duža, a orgazam će biti intenzivniji. Dame će, pak, totalno pasti na vibracije usmjerene prema klitorisu i okolini tijekom penetracije. Uživajte u najboljim iskustvima!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Vibes 16X Penis Head Teaser with Urethral Sound Black

    Jeste li podbacili u sondiranju? Također ćete uživati u stimulaciji penisa iznutra ovom igračkom koja će vibrirati izvana i nevjerojatno iritirati žir. Penis Head Teaser izrađen je od mekog i fleksibilnog silikona koji je siguran za tijelo, a ujedno se prilagođava vašem tijelu. Kombinirajte zvuk s vibracijama za žir!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Dual Vibrating Soft Silicone Cock Ring with 10 Powerful Vibrations Black

    Napaljeni vibrirajući prsten za đavolski užitak! Njegov jedinstveni oblik povećat će vaše samopouzdanje i oduševiti vas vibracijama. Dva prstena se postavljaju iza testisa i na penis, koji će se učinkovito stezati, a time ojačati i produžiti njegovu erekciju. Vibracije tijekom vođenja ljubavi iziritirati će partnerov klitoris, a možda ćete doživjeti i zajednički vrhunac!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Next Level Orgasm Box

    Postoji samo nekoliko stvari koje su zaista važne u životu, a svi znamo da je jedna od njih zdravlje. Ne samo fizičko zdravlje kao takvo, već i mentalno zdravlje, koje ide ruku pod ruku sa seksualnim zadovoljstvom. Ovaj par igračaka prestižne marke Fun Factory pružit će vam apsolutno uzbuđenje, nevjerojatne orgazme i podržati vaše mentalno blagostanje. Igrajte se s njima sami ili u paru, a kada završite spremite ih u kutiju koja je također uključena u pakiranje.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leten X-9 Retractable Masturbation Cup

    Ovo je treća generacija Letenovog automatskog uvlačivog, teleskopskog muškog masturbatora i nudi Vam najbolji mehanički rad ruku ikada.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Automatic Realistic Masturbator with 4D Textured Sleeve 6 Rotating Massage Functions

    Masturbacija ne mora biti samo dosadan scenarij u kojem vaša desna ruka igra glavnu ulogu. Vi ste redatelj i ako ovom jedinstvenom automatskom masturbatoru dodijelite glavnu ulogu, dobit ćete Oscara! Snaga rotacijskog motora bacit će vas na koljena, a funkcija orgazma jednim klikom najbolji je brzinac. Odaberite između 6 postavki rotacije, pojačajte intenzitet po želji i provjerite sve putem LED zaslona.

    139 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Pivot

    Uđite u ring i otkrijte novi svijet intimnog užitka. Pivot iz We-Vibea pruža udobnost, stabilnost i iznad svega beskrajno uzbuđenje i zadivljujući orgazam. Koristite ga tijekom seksa, djelovat će kao prsten za erekciju i vaša će erekcija biti puno jača. Istovremeno će stimulirati partnerov klitoris intenzivnim vibracijama čiju razinu sami postavite.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CRUIZR CP01 Rotating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    Najbolje za vaš penis! Ovaj masturbator CRUIZR CP01 izvrsno je diskretan i nudi vam 10 uzbudljivih rotacijskih funkcija i 5 funkcija usisavanja. Osim toga, svakako će vam se svidjeti funkcija zagrijavanja koja će dodatno podržati cijelo iskustvo. Otkrijte njegov unutarnji mekani elastični rukav sa šarmantnim realističnim vaginalnim otvorom. Ovaj unutarnji dio je skidiv pa je lako čišćenje zajamčeno, a ujedno se možete veseliti senzualnoj teksturi i autentičnim osjećajima.

    179 €

    169,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite Moto Stroker Black

    Volite li to svojim ustima? Moto Stroker će biti vaša nova ljubav! Ima funkciju automatskog kretanja i vibracija i vaše će se ruke konačno moći tamo odmarati. Uživat ćete u 5 različitih načina vibracija i šokova u 2 uzbudljiva načina. Pronađite savršen ritam i prepustite se realističnim ustima koja će vas sigurno progutati!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Couples Choice RC Couple's Vibrator 2 Purple

    Zajedno do vrhunca! Ova igračka za parove kombinira prsten za penis i testise s fleksibilnim vibratorom i stimulatorom klitorisa. Nakon što se prstenovi postave na penis i testise, ravni vibrator stimulirajuće teksture smjestit će se na penis i učiniti penetraciju ugodnijom. Dame, bez brige, zahvaljujući valovitom stimulatoru i klitoris će doći na svoje. Zaključak - ovo će biti opojna stimulacija za sve!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leten SM390 Super Masturbator Thrusting & Heating

    USB punjivi masturbator SM390 pruža Vam potpuno novo iskustvo masturbacije. Gurnite svoj penis, s malo lubrikanta, u osovinu i prepustite se maženju teleskopskim pokretima. Uključite funkciju grijanja za maksimalan užitak.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Super Striker Penis Sleeve with Vibrations Black

    Luksuzno mekan i snažno vibrirajući rukav na vrhu penisa s daljinskim upravljačem. Zvuči li vam to kao san? To tek postaje stvarnost! Vaša muškost dobiva dozu vibracije o kojoj sanja. Ovo proširenje izrađeno je od prvoklasnog silikona i nudi vam 7 načina rada vibracija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Airturn2 Masturbator

    OTOUCH AIRTURN2 Dobivanje simuliranog oralnog seksa na zahtjev nikad nije bilo jednostavnije! To je neophodno za muškarca koji iznenada ima seksualni interes bilo da gledate ili spavate, dugo pritisnite tipku za uključivanje kao kod zvučnika ili "Alexe" i cilj je milovati glavu...

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Ninja Oral Masturbator

    NINJA masturbator za sisanje glavića pruža fantastičnu oralnu stimulaciju i također je samoiscjeljujuća. Funkcija zagrijavanja dovest će vas do maksimalne temperature od 45 stupnjeva Celzijevih i može se zasebno uključiti i isključiti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adam & Eve Adam's Rechargeable Penis Pump

    Postignite veću i čvršću erekciju s najnovijom tehnologijom pumpe. Dosegnite svoj puni potencijal izvedbe, izmjerite svoj napredak i fino podesite postavku pumpe koja Vam odgovara! Uvucite mekani silikonski navlaku i pokrenite cirkulaciju u svojoj osovini s lakoćom pritiskanja gumba, sigurno i postupno.

    91,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • FUN FACTORY NOS Deep Sea Blue

    Prsten za erekciju koji će vam se svidjeti! Jeste li dugo sanjali o uobičajenim orgazamima? S NOS prstenom vaši snovi će se ostvariti. Osim toga, produžit će i ojačati erekciju, a njegove fleksibilne uši će grliti klitoris i iritirati ga do ludila. Ovaj prsten nema konkurenciju!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Sienna Vibrating & Sucking Masturbator

    Zapalite svoja osjetila nevjerojatno autentičnim erotskim iskustvom uz masturbator Pretty Love Sienna! Nudi vam 3 razine usisavanja i 12 opojnih načina vibracije za stimulaciju najosjetljivijih dijelova penisa. Teksturirani unutarnji rukav ima meke izbočine i nabore za udobno pristajanje, a svidjet će vam se značajka pametne memorije koja pamti vaše omiljene postavke. I to nije sve, priključite priložene slušalice i uživajte u slasnim stenjanjima i primamljivom razgovoru o seksu!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovebotz Auto Milker 15X Sucking Masturbator

    Ruku na srce, ništa bolje od oralnog seksa! Slažeš li se? Dajte priliku ovom masturbatoru za usisavanje vrhunske marke Lovebotz da vam pokaže da on to može najbolje! Osim usisavanja s 3 načina rada, nudi vam 3 brzine vibracije i 5 uzoraka vibracije, kao i funkciju grijanja koja vas grije, baš kao u pravoj meringue! Ako želite najbolje za sebe, definitivno želite Auto Milker!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Keon Single Pack

    Budite među prvima koji će ući u interaktivni svijet s najsnažnijim automatskim masturbatorom za muškarce.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Twin Turbo Stroker

    Izrađen sa snagom da stvara utjecaj, CONTROL nudi tehnologiju za poboljšanje masturbacije i podizanje intimnih iskustava. Silicone Twin Turbo Stroker dizajniran je za ultimativnu solo stimulaciju tako što tijesno okružuje penis ugodnom toplinom i snažnim vibracijama dvostrukih metaka strateški postavljenih na vrhu i dnu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Masturbator with 3 Functions 552704

    Toplina, vibracija i usis, to su tri uzbudljive značajke za solo igre kojih se nećete moći zasititi. Ovaj Rebel masturbator dirnut će vas ugodnom unutarnjom točkastom teksturom, a funkcija zagrijavanja do 42 stupnja dovest će vas do vrenja u kombinaciji s 5 načina rada vibracija i 3 brzine usisavanja!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Swordsman Blue

    Satisfy Swordsman prsten za penis jača erekciju i produljuje vođenje ljubavi zbog efekta zagušenja. Osim toga, veliki valoviti klitoralni stimulator od silikona stimulira oba partnera intenzivnim vibracijama.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Prepustite se ispunjenju i uživajte u osjećaju kada se vaša prostata intenzivno zaglađuje apsolutno preciznim pokretom. A želiš li nešto više? Alpha-Pro 7X P-STRAP također masira vašu branu i steže vaš penis i testise u odgovarajuće rupe. Uživajte u jačim i dužim erekcijama, senzualnim vibracijama i što je najvažnije preciznom pokretu vrha uređaja koji cilja na vašu prostatu.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite Fap-O-Matic

    Želite li da vaš mastrubace bude savršeno iskustvo? Upravo tako će biti s Fap-O-Maticom! Nudi vam snažno povremeno usisavanje koje uzrokuje uzbudljive udarce. Bit će to savršena oluja osjećaja tijekom intenzivnih solo igara koje će se prilagoditi vašem trenutnom raspoloženju. Uživajte u automatskim potezima oko penisa koji će simulirati udaranje i doći do najboljih vrhova.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite Moto Bator X Black

    Moto Bator X podiže masturbaciju snažnim klipnim guranjem za vrhunsko iskustvo udaranja. To je savršena oluja osjećaja za pojačane solo seks sesije koje se mogu prilagoditi vašim osobnim raspoloženjima! Pripremite se za eksplozivno guranje bez ruku koje okružuje vaš penis nizovima i redovima mekih izbočina za zadovoljstvo. Vaše vrhunsko iskustvo masturbacije spremno je kad i vi!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Masturbator 0593087 Black

    Tri funkcije koje ne želite propustiti!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hot Octopuss Pulse III Duo

    Prvi Guybrator™ na svijetu s patentiranom PulsePlate Technology™. PULSE je višestruko nagrađivani muški stimulator koji koristi oscilacije za stimulaciju muškarca. Dok je PULSE III SOLO dizajniran za mušku solo upotrebu, PULSE III DUO sa svojim daljinskim upravljačem i vibrirajućom donjom stranom posebno je dizajniran za parove.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Deven Automatic Masturbator

    Gospodo, birate li kamp za masturbaciju? Stoga svratite do Otouch Devena! Predstavlja apsolutno sve što je bitno u izboru. Izrađen je od sigurnog silikona i ABS-a, udoban je i ekološki prihvatljiv. Nudi vam 6 frekventnih načina vibracija kao i mogućnost zagrijavanja. Zahvaljujući vodootpornosti IPX6, lako se čisti i može se puniti putem USB-a. Dođite i otkrijte više detalja!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Jessica Drake Experience

    Sanjate li o prekrasnom ješičkom Drakeu samo za sebe? Ova superzvijezda sada može biti samo tvoja! Masturbatorka je ukrašena njezinom fotografijom, a također dobivate 1500 kredita za korištenje na njezinom neaktivnom sadržaju na FeelPornStars.com. Prepustite se njegovom provokativnom senzualnom šarmu i nježnim dodirima.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Rechargeable Massager Gray

    Luksuzna punjiva masažna glava Le Wand elegantne srebrne boje pružit će vam istinski intenzivan i senzualni užitak. Ima 10 brzina vibracija i 20 uzoraka vibracija, uz koje ćete doživjeti jako uzbuđenje. Također je svestran, lako se rukuje i ima glavu izrađenu od najkvalitetnijeg silikona.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug & Cock Ring with Remote Black

    Jeste li ikada pokušali kombinirati analnu igru s prstenom za erekciju? Ako je tako, onda znate koliko ta veza može biti opojna. Ako ne, vrijeme je da to promijenite! Uz ovu igračku, spajanje vaših osjetljivih točaka neće biti samo prekrasno uzbudljivo, već i naelektrizirano! Pustite se šokirati, doslovno!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 328 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.