×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke za žene vibrirajuće punjive

Artikli 97 za 128 od 1635 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • LELO Lyla 2 Cerise Red

    Vibrator Bullet s najboljim performansama na svijetu na daljinsko upravljanje.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Blue

    Stimulacija klitorisa ključ je orgazma, što svatko od nas zna. Međutim, i svatko od nas užitke doživljava malo drugačije. Neki vole intenzivno zadirkivanje, neki mekše. On razumije Trinity i svakoj ženi pruža ono što želi – zadovoljstvo.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Mr. Pleasure Remote Scrotum Teaser Black

    Vaši će se testisi svidjeti vibracijama ovog Mr. Zadovoljstvo! Izrađen je od mekanog i vrlo ugodnog silikona, a na penis se pričvršćuje uz pomoć udobnih prstenova. Tada sve što trebate učiniti je uzeti kontroler i odrediti vrstu vibracija koje će vaša jaja osjećati. A hoćete li vi ili vaš partner držati daljinski upravljač, prepuštamo vama.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strap U 10x Evoke Ergo-Fit Remote Control Inflatable Vibrating Silicone Strapless Strap-On

    Jastučić s izbočinama pruža blaženstvo klitorisu dok se tare o njega. U međuvremenu, svaki potisak će poslati dugu, glatku osovinu u njihovog partnera. Zakrivljeni kraj cilja G-točku ili P-točku za izravnu stimulaciju. Za veću udobnost, bežični daljinski upravljač omogućuje upravljanje funkcijom napuhavanja i snažnim dvostrukim motorima. Istražite 3 brzine zujanja i 7 uzoraka pulsiranja za svakog partnera. Čak je i vodootporan za mokru, vruću zabavu u kadi, tušu ili bazenu.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Training Pleasure Balls RC Duo Love Balls Purple

    Spojite ugodno s korisnim i ojačajte svoje zdjelično dno na uzbudljiv način. Ove punjive RC Duo Love Balls imaju 10 različitih načina vibracije, između kojih ćete se prebacivati ili na krajnjem repu ili pomoću daljinskog upravljača s dometom od 5 metara. Pokušajte to povjeriti svom kolegi i dopustite mu da vam prepusti odabir intenziteta vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • b-Vibe Vibrating Snug & Tug Black M

    Za savršenu stimulaciju pobrinut će se još jedan član b-Vibe Snug obitelji. Neće paziti samo na vaš anal, koji će ga savršeno ispuniti, već će paziti i na vaš penis. Erekcijski prsten zateže penis u korijenu i jača njegovu erekciju, dok će čep nastanjen u analnom dijelu stimulirati prostatu vibracijama. Dođite spojite svoja osjetljiva mjesta i dopustite da vas odvedu u raj.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • strap-on-me 3 Motors Vibrating Silicone Bendable Strap-On Black L

    Kvaliteta i ergonomija obilježja su strap-on-me®. Izrađena od silikona mekanog na dodir i opremljena s 3 ultra snažna i neovisno kontrolirana motora, ova vibrirajuća traka za nošenje također je iznimno laka za nošenje zahvaljujući savitljivom vratu opremljenom memorijom položaja, kako bi savršeno pristajala svakoj intimnoj anatomiji. Nudi dvostruku stimulaciju klitorisa i G-točke, dostupan je u različitim veličinama kako bi zadovoljio sve želje.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Training Pleasure Balls RC Single Vibrating Love Ball Purple

    Spojite ugodno s korisnim i ojačajte svoje zdjelično dno na uzbudljiv način. Ova punjiva RC Single Love Ball ima 10 različitih načina vibracije, između kojih ćete se prebacivati ili na krajnjem repu ili pomoću daljinskog upravljača s dometom od 5 metara. Pokušajte to povjeriti svom kolegi i dopustite mu da odabere intenzitet vibracije.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic Vibration Black

    Sa čvršćim materijalom od originalnog FLIP ZERO EV, vibrirajući FLIP ZERO EV BLACK nudi jače osjećaje i čvršći stisak. Uživajte u najdinamičnijoj dostupnoj stimulaciji  s unutarnjim detaljima dorađenim kako bi odgovarali intenzivnim osjećajima čvršćeg materijala i stimulaciji Dual Vibration Cores!

    349 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Rush Nova Vibrator and Clitoral Stimulator Purple

    Je li ti malo dosadno? Uz Rush Novu će vam svima dosaditi! To je zgodna erotska igračka koja će vam se dvostruko svidjeti jer sadrži 2 snažna motora. Jedan je zadužen za vibracije, a drugi će sisati klitoris. Znate li kako postići apsolutni užitak? Neka obje funkcije rade zajedno!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Model Dual Kiss oduševit će vas kombinacijom provjerenih tlačnih valova, vibrirajuće vodilice i mogućnosti kontrole primjene. Cijeli dizajn nadopunjen je ugodnim, nježnim, mekim silikonskim i vodootpornim dizajnom.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Glorious Duo

    Zahvaljujući svom kompaktnom, glomaznom obliku, vibrirajućem stimulatoru klitorisa i dva prstena za penis i testise, Satisfyer Glorious Duo idealan je suputnik za duge noći.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Remote Controlled Love Balls Purple

    Uzbudljiv trening mišića dna zdjelice! Ove vibrirajuće kuglice skrivaju tihi motor s 10 načina vibracija za intenzivnu stimulaciju i jačanje dna zdjelice. Upravljaju se putem daljinskog upravljača s dometom od 5 metara i na vama je da li ćete daljinski upravljač povjeriti svom kolegi ili ćete svoje zadovoljstvo zadržati samo za sebe.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Black

    Jeste li spremni za novi val užitka? Stigao je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovije izdanje Satisfyerovog kultnog Air Pulsea! Ističe se svojom jedinstvenom tehnologijom Liquid Air koja stvara osjećaj senzualnog naleta vode. Radujte se s 11 načina tlačnih valova i 12 programa vibracija!

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Strong One prsten za erekciju od ugodnog i nježnog silikona osigurava veću izdržljivost i odgodu ejakulacije. Osim toga, duboke vibracije stimuliraju oba partnera u isto vrijeme, a kao bonus, njima se može upravljati pomoću aplikacije.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Jive Electric Pink

    Uživajte u zabavi i uzbuđenju Jivea, vijesti iz We-Vibea. Riječ je o vibratoru koji se kontrolira aplikacijom, tako da se možete prepustiti solo igri bez ruku ili povjeriti kontrolu svom partneru koji je možda na drugom kraju svijeta, a i dalje je strastveno iritantan. Dodajte malo avanture svom intimnom životu i ne dopustite da upadne u dosadnu rutinu, u tome će vam pomoći Jive.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Snažan, puni kontakt Venus Butterfly Rocking Penis je mini stimulator koji pruža maksimalnu pokrivenost vaših erogenih zona.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Pripremite se da budete gurnuti u svijet stimulacije punim kontaktom s Venus Butterfly silikonskim daljinskim upravljačem Venus “G”™. Sada već svjetski poznata kolekcija Venus p​o​t​e​n​t​i Butterfly ponovno je to učinila s intimnim oblikom, savitljivim masažerom G-točke i 12 intenzivnih funkcija vibracije. Raširite krila i zadirkujte u pokretu sa zadivljujućim dometom daljinskog upravljača do 32,5 stopa (10 m)!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Legendary Duo

    Želite li dodati sok svom vođenju ljubavi? Ovaj prsten je savršen za to! Pomoći će vam ojačati erekciju i zadržati je što je duže moguće, jer ne samo da će stegnuti penis, već će i drugim unutarnjim prstenom okružiti testise. Ne samo da će se vašem partneru svidjeti 12 moćnih načina vibracija, a uobičajeni vrhovi bit će na dohvat ruke!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Love Triangle Black

    Naš ljubavni trokut kombinira dokazanu Air-Pulse tehnologiju s dubokim vibracijama i glatkom silikonskom glavom. Njegova praktična kapica osigurava higijensko i diskretno skladištenje u svakom trenutku, čak i dok ste u pokretu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    Znate li da vaše vođenje ljubavi može biti još uzbudljivije? Sve što trebate učiniti je pozvati ga uz ovaj praktični prsten koji miluje i penis i klitoris. Zahvaljujući povlačenju, penis će biti nešto osjetljiviji, njegova erekcija će biti duža, a orgazam će biti intenzivniji. Dame će, pak, totalno pasti na vibracije usmjerene prema klitorisu i okolini tijekom penetracije. Uživajte u najboljim iskustvima!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    Svojim kompaktnim dizajnom u optici za ribe i zanimljivom kombinacijom valova pritiska i vibracija, Satisfyer Sugar Rush izrađen od silikona idealan je suputnik na putovanju. Oba motora su posebno snažna.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona Cruise Black

    SONA Cruise stimulira cijeli klitoris - čak i dijelove koje ne vidite - nježnim zvučnim valovima umjesto konvencionalnih vibracija. Ovaj zvučni masažer koji tiho šaputa nudi potpuno novi orgazam, produženi vrhunac nakon senzualnog nakupljanja. Njegov glatki, vodootporan dizajn izrađen je od jednog komada vrhunskog silikona, što SONA Cruise čini nevjerojatno lakim za čišćenje i mekim na dodir. A budući da ne dolazi u izravan kontakt s klitorisom, može se koristiti za stvaranje višestrukih orgazama uvijek iznova bez ikakve nelagode.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Free Pulsator Purple

    Vodootporna mašina za orgazam! Ovaj ergonomski dizajniran beskontaktni stimulator klitorisa preplavit će vas užitkom za nekoliko trenutaka. Jedinstvena tehnologija Pleasure Air razmazit će vašu pičku intenzivnim valovima pritiska koji nalikuju usisu. Otkrijte novu razinu masturbacije i orgazama koje ćete željeti uvijek iznova!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Black

    Žudite li za nečim više? Možda nakon gromoglasne analne stimulacije? Rotator Plug je tu za vas i vaše neispunjene snove! Opremljen je s dva motora, jedan je odgovoran za vibracije, a drugi upravlja rotirajućim kuglicama koje se nalaze u donjem dijelu. I što više? Njegovim funkcijama se može upravljati putem aplikacije!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • b-Vibe Rimming XL

    Upoznajte prvu vrhunsku iglu, koja je opremljena rotirajućim kuglicama i vibrirajućim vrhom za savršenu stimulaciju i beskrajni orgazam. B-Vibe igla je dovoljno velika, sigurna za tijelo, bez problema, ugodno silikonska i razvijena precizno da stimulira najosjetljivije točke na vašem tijelu.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fun Toys Gplug Small Neon Pink

    Želite li mali kvalitetan klin za svoje dupe? Gplug Small je najmanji punjivi analni utikač na tržištu.

    95,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Vibes 16X Penis Head Teaser with Urethral Sound Black

    Jeste li podbacili u sondiranju? Također ćete uživati u stimulaciji penisa iznutra ovom igračkom koja će vibrirati izvana i nevjerojatno iritirati žir. Penis Head Teaser izrađen je od mekog i fleksibilnog silikona koji je siguran za tijelo, a ujedno se prilagođava vašem tijelu. Kombinirajte zvuk s vibracijama za žir!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Hydra Vibe with Pulsation and Clitoris Stimulating Tongue 3 Motors Turquoise

    Upoznaj Hidru! Riječ je o šarmantnom vibratoru s 3 motora koji će vam oduzeti dah. Njegove 3 moćne značajke će vam se svidjeti. Može vibrirati u 7 načina, tako da počinje blagim škakljanjem, a završava savršenim potresom. Osim toga, odvaja se pametnim jezikom koji se igra s klitorisom u 7 modova, a posljednja divna karakteristika je pulsiranje s 10 razina. Sve u jednoj igrački!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Dual Vibrating Soft Silicone Cock Ring with 10 Powerful Vibrations Black

    Napaljeni vibrirajući prsten za đavolski užitak! Njegov jedinstveni oblik povećat će vaše samopouzdanje i oduševiti vas vibracijama. Dva prstena se postavljaju iza testisa i na penis, koji će se učinkovito stezati, a time ojačati i produžiti njegovu erekciju. Vibracije tijekom vođenja ljubavi iziritirati će partnerov klitoris, a možda ćete doživjeti i zajednički vrhunac!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona Cerise

    Upoznajte Sina, klitorisalni stimulator klitorisa koji na ovom mjestu preuzima 75% svih životinjskih vrhova od ostalih igračaka na kojima ste se oporavili. Sa svojim niskim pritiskom kotrljanja, Sona će vam pokazati novu dimenziju orgazma, koji može biti intenzivan, nevjerojatan, divan i ugodan. Na prvi pogled, Sona će vas zagrliti svojim šarmantnim dizajnom, izrađena je od jednog silikona, sjaj je gladak, vodootporan, a također luksuzan i elegantan kao i vi.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • b-Vibe Trio Plug Black

    Vrhunski vibrirajući analni čep promišljenog oblika i 3 snažna motora. Prepustite se ovoj kvalitetnoj igrački i nenadmašnoj analnoj stimulaciji koju će vam pružiti.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 1635 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.