×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke vibrirajuće glatka punjive

Artikli 97 za 128 od 1263 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pretty Love Gladys Pink

    S 30 funkcija vibracije, ovaj silikonski štapić je glatka i zaobljena igračka za masažu koja će Vama i Vašem partneru predstavljati luksuz. Oblik je besprijekorno gladak s prekrasnim silikonskim premazom i zaobljenim konturama koje će nevjerojatno masirati kožu.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Doživite neusporedivo opuštanje dok se prepuštate najluksuznijem masažeru za cijelo tijelo na svijetu. Dok koncentrirana snaga 10 različitih masažnih uzoraka smiruje bolne mišiće i ublažava stres, stabilnija ručka i još dugotrajnije punjenje znače da možete uživati u satima zadovoljstva.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Master Ben

    Nikada silikonska završna obrada nije bila tako realistična, fleksibilna, toplinska i s neumornim funkcijama o kojima ste oduvijek sanjali.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Rrrolling Explosion Black

    Naša Rrolling Explosion kombinira snažne vibracije s inovativnom kuglicom za stimulaciju. Inovativna tehnologija u kombinaciji s elegantnim dizajnom stimulira G-točku preciznom ergonomijom i stvara orgazme koji oduzimaju dah.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anal Fantasy Elite Collection Electro Stim Prostate Vibe

    Uživajte u povećanom analnom užitku putem dviju pulsnih točaka e-stimulacije, pružajući užitak trnaca iznutra i izvana. 5 razina elektrostimulacije mogu se koristiti sa ili bez 5 snažnih vibrirajućih funkcija. Sveukupni ergonomski oblik pruža specifično uzbuđenje prostate i ugodnu stimulaciju izravno u perinealnu regiju. Može se nositi samostalno ili tijekom seksualne igre.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Revo Slim

    Nexus Revo Slim rotacijski masažer prostate i dyke je prekrasna igračka za početnike i sve one koji vole igračke nešto manjih dimenzija. Djeluje na istoj i provjerenoj tehnologiji kao i ostali Nexus proizvodi iz Revo linije, tako da možete biti sigurni da će razmaziti vašu prostatu savršeno ciljanom stimulacijom i pritom ne zaboraviti svoju branu, što će pojačati uzbuđenje. Uživajte u višestupanjskoj rotaciji i jednostavnom čišćenju zahvaljujući vodonepropusnosti.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Lyla 2 Black

    Vibrator Bullet s najboljim performansama na svijetu na daljinsko upravljanje.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Couple Vibrator Purple

    100% vodootporan vibrator za zajedničku stimulaciju tijekom vođenja ljubavi ili solo igre. On će osjetiti pojačane osjećaje na svojoj palici i testisima dok ona uživa u senzacionalnoj G-točki i stimulaciji klitorisa. Svi su pobjednici.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium Black-Gold

    Womanizer Premium idealna je kombinacija novih tehnologija i visokokvalitetnog dizajna. Tehnologija Pleasure Air stimulira vaš klitoris bez kontakta – od supernježno do supersnažno u 12 različitih razina intenziteta. S novom funkcijom autopilota svoj orgazam doživljavate neočekivano i na iznenađujuće nov način. Ritam se mijenja sa svakom upotrebom. Smart Silence osjeća vašu želju. Womanizer Premium počinje tek kada gotovo dotakne površinu vaše kože. To ne samo da ga čini tišim za korištenje, već i vaš užitak čini još intenzivnijim. Zahvaljujući jedinstvenoj obradi, Womanizer Premium potpuno je vodootporan.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Flamingo Vibrating Bullet

    Osjetite adrenalin u svom tijelu zahvaljujući našem najnovijem vibratoru Flamingo. Ovaj vibrirajući metak obećava vam najuzbudljivije i najintenzivnije vibracije G-točke. Flamingo je posebno dizajniran za parove koji se vole seksati u javnosti i žene koje vole izlaziti i navlažiti svoju mačkicu.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Lyla 2 Purple

    Vibrator Bullet s najboljim performansama na svijetu na daljinsko upravljanje.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Hush 2 Butt Plug L 57mm

    Hush 2 je druga generacija analnih čepova jednostavnih za korištenje kojima upravljaju telefonske aplikacije. Možete pitati što se može učiniti? Osim što je elegantniji, dizajn je gladak, a dizajn je dizajniran za kratko i dugo nošenje. Razgovarajte s njima o udobnosti vašeg doma ili javnosti, jer je to vaša tajna.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Doživite neusporedivo opuštanje dok se prepuštate najluksuznijem masažeru za cijelo tijelo, na svijetu. Dok koncentrirana snaga 10 različitih masažnih uzoraka smiruje bolne mišiće i ublažava stres, stabilnija ručka i još dugotrajnije punjenje znače da možete uživati u satima zadovoljstva.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy 1+ Rose Red

    Revolucije i nove mogućnosti. Apsolutni užitak i najnovija tehnologija. Pametna aplikacija i stimulacija klitorisa koja oduzima dah. Cijeli svijet se radovao ovome! Tu je novi Satisfyer Curvy koji se kontrolira putem aplikacije! Upoznajte i otkrijte beskrajne mogućnosti zbližavanja s partnerom na drugom kraju svijeta ili kako to učiniti u ritmu omiljene pjesme.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Loki Black

    Loki će se posebno svidjeti muškarcima koji se ne boje otkriti nove dimenzije užitka. Savršeno anatomski oblikovan i savršeno zakrivljen za intenzivnu masažu muške prostate.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Swordsman Blue

    Satisfy Swordsman prsten za penis jača erekciju i produljuje vođenje ljubavi zbog efekta zagušenja. Osim toga, veliki valoviti klitoralni stimulator od silikona stimulira oba partnera intenzivnim vibracijama.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ Blue

    Satisfyer Curvy Trinity 5+ izrađen od silikona s 3 motora podmazuje sve vaše erogene zone: koristite ga kao ležeći vibrator, vibrator s valovima pritiska ili vibrator za G-točku za maksimalnu raznolikost dok ste sami.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Melt Coral

    Jedini Pleasure Air™ stimulator dizajniran za parove, s pulsirajućim valovima i nježnim usisavanjem koji se osjeća bolje od svega drugog.

    209 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Ogledalo ogledalo na zidu, zašto se uopće ne mogu opustiti? Vaš novi masažer iz Satisfyera nudi lijek: konačno suputnik koji se ne žali što Vas izdašno masira! Zahvaljujući impresivnoj XXL veličini i skrivenoj snazi iza svoje zavodljive silikonske glave, Wand-er Woman rješava probleme, ublažava napetost i grebe svaki orgazmički svrbež.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Elise 2 Purple

    Vibrator punog tijela sa svilenkasto glatkim završetkom

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Plug with Vibrations & Finger Massage Mode Black

    Mislite da ne postoji zamjena za spretne prste? krivo! Ovaj jedinstveni stimulator prostate inspiriran je najspretnijim prstima i može ih oponašati s lakoćom. Uživajte u dodiru mekog silikona i 10 načina vibracije koji vas neće ostaviti hladnima.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Dash 2.0 Softer Tip Vibrator, Sucker with Stimulating Tongue and Heat Function Pink

    Tražite li nešto više od dosadnog vibratora? Dash bi vas sigurno mogao zanimati! Ima nekoliko značajki koje će vam se svidjeti. Može rado sisati klitoris i milovati ga malim jezikom, koji savršeno simulira oralni seks. Vibrirati će u vama maksimalnom snagom, a i dalje vam nudi senzualnu funkciju zagrijavanja. To će biti ljubav na prvi pogled, zar ne?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Hush 2 Butt Plug M 45mm

    Hush 2 je druga generacija snažnog butt pluga kojim se upravlja putem telefonske aplikacije. Zanima li vas što sve može i kakav je zapravo? U usporedbi s prethodnikom, nešto je elegantniji, glatkog je dizajna i vrlo je udoban za kratko i dugo nošenje. Pokušajte s njim u udobnosti svog doma ili čak u javnosti, on će biti vaša uzbudljiva tajna.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Supernova Old Rose

    Satisfyer Supernova mazi klitoris senzualnim valovima pritiska, a G-točku snažnim vibracijama. Zahvaljujući fleksibilnom lančanom zglobu, ovaj silikonski vibrator prilagođava se vašem tijelu i pruža vam optimalnu stimulaciju.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    Multifun 1 vas zadovoljava vrlo posebnim oblikom koji se može vješto integrirati u bilo koju vrstu vođenja ljubavi i ima 3 moćna motora: Dok je jedan u gornjem dijelu glavnog tijela, svaka od druge dvije donje točke njegovih dijelova za užitak pružaju dobre vibracije. To znači: Bilo nasuprot, na vrhu, unutar, ispod ili između - nebeskoplavi višenamjenski model stimulira vas onako kako vam je potrebno! Dva donja motora mogu se kontrolirati odvojeno od glavnog motora, tako da oba dijela vibratora nude 10 uzbudljivih programa vibracija. S 2 gumba možete stvoriti čak 100 kombinacija.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Rechargeable Massager Gray

    Luksuzna punjiva masažna glava Le Wand elegantne srebrne boje pružit će vam istinski intenzivan i senzualni užitak. Ima 10 brzina vibracija i 20 uzoraka vibracija, uz koje ćete doživjeti jako uzbuđenje. Također je svestran, lako se rukuje i ima glavu izrađenu od najkvalitetnijeg silikona.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    Set od 2 vibrirajuće igračke u jednom pakiranju. Punjivi ležeći vibrator također je daljinski upravljač za intimno vibrirajuće jaje. Navlaka se može koristiti kao ručni džepni vibrator ili kao stimulator koji se nosi unutar gaćica. Punjive vibrirajuće kegelove loptice mogu se daljinski kontrolirati i pomažu u vježbanju dna zdjelice kako bi se razvili jači intimni mišići i povećalo Vaše seksualno zadovoljstvo.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Silver Delights Collection

    Jedan zajednički cilj i dvije vrste stimulacije. Kolekcija Silver Delights kombinacija je originalnog i nenadmašnog Womanizer Premium i najmoćnijeg mini vibratora We-Vibe u jednoj ekskluzivnoj kutiji po sniženoj cijeni. Slavite kvalitetu, ljubav, zadovoljstvo i uzbuđenje!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NU Sensuelle Alluvion XLR8 Wand Black

    Kombinacija snage i svestranosti skrivena je u ovoj vibrirajućoj glavi! Sadrži dva motora, svaki na jednom kraju, a djeluje i kao vibrator. Oduševite ne samo svoja vanjska i unutarnja osjetljiva mjesta, već i umorne mišiće po cijelom tijelu koji žude za pažnjom.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • b-Vibe Rimming Remote Control Plug Black

    Upoznajte prvu vrhunsku iglu, koja je opremljena rotirajućim kuglicama i vibrirajućim vrhom za savršenu stimulaciju i beskrajni orgazam.

    209 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Deep Rose

    Luksuzna stimulativna igra u dva koraka koja te sranje! Lelo igre su u konstantnom tempu, a najveće leglo uzgajivačnica je trenutno erotsko tržište dosade. Ako želiš najbolje, želiš Lelo. Dođite i upoznajte Enigmu. Ovo je luksuzna igra koja će vam omogućiti da napravite i G-točku i klitoris i pružite vam autentičan orgazam bez slikanja.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 1263 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.