×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vakuumske pumpice za žene

Artikli 33 za 45 od 45 ukupno

  1. 1
  2. 2
  • Doc Johnson Automatic Pussy Pump Pink

    Neka vaš cvijet procvjeta. Meke krivulje automatske vibrirajuće punjive Pussy Pump grle vaša osjetljiva područja glatkim silikonom za vrhunsko senzualno iskustvo.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Pleasure Pump Kit Purple

    Stavite prozirni dodatak na intimne dijelove tijela, pritisnite gumb i zadivljeno gledajte kako se vaša vulva povećava i postaje osjetljivija! Ovo visoko će biti savršen uvod ili čak senzualni trenutak ljubavi prema sebi. Birajte između 3 brzine usisavanja i uživajte u orgazmu koji kuca na vrata.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Temptasia Intense Pussy Pump System

    Kako bi bilo da isprobate novi način erotske stimulacije vulve? Ovaj set s ručnom pumpicom i prozirnom akrilnom vulvarnom čašicom pokazat će vam kako je to kada osjetljivost vašeg klitorisa i okoline dosegne maksimum zahvaljujući pojačanoj cirkulaciji krvi. Stavite čašicu na usne, uhvatite okidač i pokušajte konstantno usisavanje ili naizmjenično pumpanje i otpuštanje.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Bloom Intimate Body Pump Red

    Neka vaš cvijet procvjeta. U tome će vam pomoći ova crvena vakuumska pumpa s 4 izmjenjive glave, mekim silikonskim rubovima i kvalitetnom izradom, koju predstavlja brend Doc Johnson. Dizajniran je da razumije vaše tijelo i njegove obline. Birajte između 7 uzoraka vibracija i 7 funkcija usisavanja i otkrijte nevjerojatan užitak.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson in a Bag Pussy Pump Pink

    Igrajte se s osjetljivošću vlastitog cvijeta! S ovom pumpicom ćete napumpati dobar volumen i učiniti svoju vaginu visoko osjetljivom na nove visine užitka. Pussy Pump je ergonomskog oblika, savršeno pristaje i prianja uz usne i klitoris. Pumpicu u ruke i idemo!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Temptasia Clitoris Pleasure System

    Volite pumpanje klitorisa i spremni ste to podići na višu razinu? Temptasia Clitoris Pleasure and Enhancement System je profesionalni sustav za ozbiljno pumpanje klitorisa. Koristi se za povećanje osjeta vašeg klitorisa i bradavica čime se povećava zadovoljstvo.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Temptasia Beginners Clitoral Pump System

    Tek počinjete eksperimentirati s pumpanjem ili ste već upoznati? Temptasia sustav za pumpanje klitorisa za početnike samo je dodatak za vas. Koristi se za povećanje osjeta vašeg klitorisa i bradavica čime se povećava zadovoljstvo.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Brutus Premium Pussy Pump

    Stvorite 'devin prst' između nogu s ovom prozirnom ekstenzijom vrhunske kvalitete iz Brutusa. Ima ventil za brzo spajanje i odspajanje te drži vakuum i nakon vađenja pumpe. Na standardni konektor (preporučamo Brutus) jednostavno možete spojiti vakuum pumpu, a sam nastavak je udoban i savršeno zabrtvljen zahvaljujući silikonskom rubu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Size Matters Vaginal Pump And Cup Set Pink

    Doživite nove razine uzbuđenja! S Size Matters Vaginal Pump Kit, i vi i vaš partner ćete uživati u erotskim osjećajima i primamljivom izgledu vaše tek napumpane mace.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Bumper Manual Vacuum Vagina Pump with 2 Cups

    Bumber je pumpica za klitoris koja ima dvije različite veličine čašica. Bumber je stvoren za stimulaciju klitorisa, jednog od najosjetljivijih dijelova tijela, ne zaboravite da ga uvijek koristite na siguran način.

    26,90 €

    18,90 €

    Nema na skladištu

  • Bad Kitty Automatic Pussy Pump

    Potpuno automatska vakuum pumpa za ugodno usisavanje cijele vulve! Ova pumpa će vas odvesti u sedmo nebo sa svojih 7 moćnih načina usisavanja. Pritiskom na tipku možete smanjiti pritisak na klitoris i njegovu okolinu na način da on postane iznimno osjetljiv. Vakuum se također može otpustiti pritiskom na gumb.

    87,90 €

    53,90 €

    Nema na skladištu

  • Easytoys Cupping Set

    S ovim kompletom vam sigurno neće dosaditi! Pomoći će vam otkriti čari uzbudljivog negativnog tlaka koji će poboljšati protok krvi, a također i osjetljivost. Sadrži 6 različitih šalica i ručnu pumpicu jednostavnu za korištenje. Jednu od čašica stavite na kožu i pomoću pumpice stvorite podtlak!

    26,90 €

    19,99 €

    Nema na skladištu

  • NS Novelties Inya Pump N Vibe Pink

    Šarena i moćna igračka s dvostrukom funkcijom! Opremljena je vakum pumpom s izmjenjivim nastavcima i zadovoljit će vaginu, poput grudi ili cijelog tijela. S druge strane, player je svilenkasto glatki vibrator s intenzivnim vibrirajućim funkcijama. Dopustite da vas ponese senzualno zadovoljstvo!

    80,90 €

    49,90 €

    Nema na skladištu

Artikli 33 za 45 od 45 ukupno

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.