×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke za žene vibrirajuće silikon

Artikli 33 za 64 od 1920 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Black

    Želite koristiti novu poticajnu zabavu na nove i bolje načine? Upoznajemo se s Plug-ilicious 2 pin, koji ne razbija samo svoje dodatne vibracije, već i koliko se njime može kontrolirati aplikacija na vašem telefonu, tabletu ili Apple Watchu. I to nije sve što trebate znati o njemu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Uživajte u luksuzu! Ovaj Satisfyer u novom nevjerojatno lijepom dizajnu tu je za sve žene koje pate od elegancije i estetike. Izrađen je od najkvalitetnijih materijala i uzbudljiv je dragulj koji će stimulirati vaš klitoris bez kontakta pomoću valova pritiska i vibracija. I info za gospodu: ako tražite odgovarajući poklon za svoju voljenu osobu, onda ste ga upravo pronašli!

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • We-Vibe Verge

    Nov i uzbudljiv način da doživite zadovoljstvo s partnerom ili sami. Prsteni za penis dizajnirani su za punije dugotrajnije erekcije i snažnije orgazme. Verge ima dodatnu prednost stimuliranja perineuma. Verge stimulira perineum, erogenu zonu koja reagira i na pritisak i na vibracije.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Sucking Good

    Doživite jedinstveni osjećaj rastezljivog mekanog rukava unutar vakuumske pumpe koja stiska i vuče kao prava stvar, s uskom TPE komorom s teksturom za dodatni užitak. Birajte između tri brzine vakuumskog usisavanja ili se odlučite za posebnu značajku koja naizmjenično usisava i otpušta za nevjerojatnu sekvencu koja ispunjava fantaziju, cijelo vrijeme pjevušeći uz vibrirajuću bazu s 9 brzina. Upotrijebite silikonsku navlaku da svoju vakuumsku igračku pretvorite u pumpu za penis kako biste povećali duljinu i obujam – pa čak i pratite mjere uz bočne strane.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Rotator Plug 2+ Black

    Žudite li za nečim više? Možda nakon gromoglasne analne stimulacije? Rotator Plug je tu za vas i vaše neispunjene snove! Opremljen je s dva motora, jedan je odgovoran za vibracije, a drugi upravlja rotirajućim kuglicama koje se nalaze u donjem dijelu. I što više? Njegovim funkcijama se može upravljati putem aplikacije!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations

    Tvoje Pedeset nijansi sive Neumoljive vibracije Love Egg je svestrana igračka koja izaziva orgazam i idealna je za solo igru i igru u paru.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Spectacular Duo

    Dva prstena Satisfyer Spectacular Duo, izrađena od silikona, stvaraju učinak zadržavanja krvi na penisu i testisima. Dodatno uzbuđenje pružit će stimulator klitorisa. Ovaj erekcijski prsten je zaista osebujan komad zahvaljujući svom upečatljivom, futurističkom dizajnu.

    37,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Duelist Dark Blue

    Tražite li prsten za erekciju koji može podnijeti sve? Ovo je Duelist, prsten za erekciju vaših snova! Ono što je najbolje kod njega je što ga možete prilagoditi svojoj veličini jer ima podesivi remen pa odgovara apsolutno svim veličinama. Njegov moćni motor ponudit će vam 12 snažnih modova i vi i vaš partner otići ćete u raj s njim!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Remote Controlled Panty Vibrator Pink

    Mali ležeći vibrator s klinastim dijelom za širenje stidnih usana i tijelom u obliku penisa s izbočenim glavićem. Stimulira klitoris, vaginu i G-točku u isto vrijeme sa svojih 10 snažnih načina vibracije. Može se nositi diskretno unutar donjeg rublja. Može se kontrolirati pritiskom na gumb ili putem daljinskog upravljača. Punjiv pomoću uključenog USB kabela.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Hula Beads Purple

    HULA Beads™ prve su perle za užitak na daljinsko upravljanje koje se istovremeno okreću i vibriraju. Pruža potpuno nove osjećaje.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Xocoon Couples Vibrator Ring Green

    Samo s ovim vibrirajućim prstenom u zraku će biti još više ljubavi, zadovoljstva i uzbuđenja! Zahvaljujući 9 načina vibracije, svilenkastom silikonu i iritantno čvrstom držanju, uživat ćete u stimulaciji zujanjem i čvršćoj erekciji u isto vrijeme. Zato zgrabite daljinski upravljač i vodite ljubav još intenzivnije!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Cutie Heart Light Red

    Tako slatka da će vam ukrasti srce! Sa svojim kompaktnim dizajnom u obliku srca i zanimljivom kombinacijom tlačnih valova i vibracija, Satisfyer Cutie Heart izrađeno od silikona idealan je suputnik. Oba motora su posebno snažna.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Jeste li spremni za novi val pogodnosti? Stigao je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovije izdanje Satisfyerovog kultnog Air Pulsea! Čekić sa svojom jedinstvenom tehnologijom Liquid Air stvara osjećaj senzualnog naleta vode. Radujte se uz 11 načina rada valjka za pritisak, 12 programa vibracije i kontrolu putem aplikacije!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY NOS Black

    To je kao san: Vaš partner i Vi u zagrljaju, Vaše zadovoljstvo potiče jedno drugo. Postignite iznimno čvrstu erekciju koja je jača ili osjetite drhtaje užitka kroz klitoris. Uzbuđenja dolaze sve dok istovremeno, oboje ne doživite orgazam od kojeg vidite zvijezde.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Bunny App Controlled Vibrating Bunny Tail Anal Plug

    Prvi analni čep kojim se može upravljati putem aplikacije! Iznenadit će vas prekrasnim i pahuljastim repom rex zečjeg krzna. Uživajte u nošenju, gdje će njegova kontrola biti pod kontrolom vašeg kolege putem aplikacije. Snažni motor vas tada neočekivano rastrgne divljim vibracijama i možete zadržati pribadaču u analnom dijelu čak i tijekom seksa!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Revel Winx Pink

    Diskretno, razigrano i kvalitetno, upravo takvo je ovo vibro jaje na daljinsko upravljanje! Možete uživati sami ili upravljanje povjeriti svom partneru. Jaje se puni preko USB-a, što je vrlo praktično, a izrađeno je od visokokvalitetnog platinum grade silikona.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Lyla 2 Black

    Vibrator Bullet s najboljim performansama na svijetu na daljinsko upravljanje.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Dual Stimulation Clitoral and G-Spot Vibrator Purple

    Svaka žena zaslužuje da joj se posveti puna pozornost! Svaka žena zaslužuje orgazam i zadovoljstvo. Svaka žena zaslužuje Paloqueth Dual Stimulation, pomoćnika koji je pristupačan i praktičan. Pustite da u isto vrijeme siše vaš klitoris i vibrira izravno na G-točku!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Endless Joy Pink

    TheMultifun 2 zadovoljava Vaš libido vrlo posebnim oblikom s 3 snažna motora iznutra koji se mogu vješto integrirati u Vaše vođenje ljubavi: Dok je jedan od njih u voluminoznom, gornje glavno tijelo, svaki od ostalih u donjem vrhu od dva zakrivljena užitka ruke, pružaju uzbudljive vibracije. To znači: bilo nasuprot, na vrhu, unutar, ispod ili između - ružičasti višenamjenski uređaj stimulira Vas onako kako Vam je potrebno! Dva donja motora mogu se kontrolirati odvojeno od gornje glave, tako da oba dijela vibratora mogu ponuditi 10 različitih programa vibracija. S 2 gumba možete stvoriti čak 100 kombinacija.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Model Dual Kiss nadahnut će vas kombinacijom provjerenih valjkastih preša, vibrirajućih vodilica i mogućnosti upravljanja odgovarajućim. Cijeli dizajn je impresivan, mekan, mekani silikonski i vodootporan dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orion Vibrating Silicone Cock Ring Red

    Vrhunski vibracijski prsten po nenadmašnoj cijeni! Osigurat će vam više izdržljivosti i zajedničkih orgazama, je li to upravo ono što tražite? Osim toga, prsten ima oblik srca ljubavi, kao i udubljenja u obliku srca. Ugodno je savitljiv, povlači penis, čime jača i podupire erekciju, a ujedno vam pruža ugodnu stimulaciju tijekom penetracije, stoga uživajte.

    14,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Bunny Vibe Ring Black

    Uživajte u dodatnoj stimulaciji zajedno sa svojim partnerom uz Bunny Vibe prsten! Ovaj prsten za penis osigurava da erekcija nositelja traje dulje i čini se čvršćim. Orgazmi će također biti intenzivniji. Prsten je opremljen stimulatorom zečića s vibrirajućim metkom, koji i partneru daje dodatnu stimulaciju.
    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Hush 2 Butt Plug L 57mm

    Hush 2 je druga generacija analnih čepova jednostavnih za korištenje kojima upravljaju telefonske aplikacije. Možete pitati što se može učiniti? Osim što je elegantniji, dizajn je gladak, a dizajn je dizajniran za kratko i dugo nošenje. Razgovarajte s njima o udobnosti vašeg doma ili javnosti, jer je to vaša tajna.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Black

    Dvostruko stimulirajuća luksuzna igračka koja će vam se svidjeti! Lelo igračke su u stalnom pokretu i najviše su vrhunske stvari koje trenutno erotsko tržište nudi. Ako želite najbolje, svakako želite Lelo. Dođite upoznati Enigmu. To je luksuzna igračka koja će zadovoljiti i G-točku i klitoris i pružiti vam istinski nezemaljski orgazam.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Flamingo Vibrating Bullet

    Osjetite adrenalin u svom tijelu zahvaljujući našem najnovijem vibratoru Flamingo. Ovaj vibrirajući metak obećava vam najuzbudljivije i najintenzivnije vibracije G-točke. Flamingo je posebno dizajniran za parove koji se vole seksati u javnosti i žene koje vole izlaziti i navlažiti svoju mačkicu.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy 1+ Rose Red

    Revolucije i nove mogućnosti. Apsolutni užitak i najnovija tehnologija. Pametna aplikacija i stimulacija klitorisa koja oduzima dah. Cijeli svijet se radovao ovome! Tu je novi Satisfyer Curvy koji se kontrolira putem aplikacije! Upoznajte i otkrijte beskrajne mogućnosti zbližavanja s partnerom na drugom kraju svijeta ili kako to učiniti u ritmu omiljene pjesme.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Lyla 2 Purple

    Vibrator Bullet s najboljim performansama na svijetu na daljinsko upravljanje.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ Blue

    Satisfyer Curvy Trinity 5+ izrađen od silikona s 3 motora podmazuje sve vaše erogene zone: koristite ga kao ležeći vibrator, vibrator s valovima pritiska ili vibrator za G-točku za maksimalnu raznolikost dok ste sami.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Rabbit Vibrating Cockring Purple

    Uobičajeni seks vam više nije dovoljan, a mislite da bi trebalo nešto više? Vi imate problem, a mi imamo rješenje! Isprobajte vibrirajući prsten za erekciju koji zateže penis u korijenu i podupire erekciju i UGLAVNOM - svojim će vibracijama neodoljivo stimulirati klitoris. Nemate oko čega oklijevati!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tailz Vibrating Anal Plug With Tail Fox Gray

    Jeste li divlja životinja ili dobro dresirano štene? Pretvorite se u vuka, zavijajući od zadovoljstva dok otkrivate 3 brzine i 7 funkcija blaženstva zujanja guze! Daljinski upravljač čini ovaj priključak super lakim za korištenje kada igrate solo, ali super zabavnim za korištenje kada napajanje predate partneru. Ultra mekano i pahuljasto umjetno krzno toliko je neodoljivo da vaš ljubavnik neće moći maknuti ruke s vas dok vam čep zuji u rupi.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Drago 360 Twister Vibrating Anal Plug with 2 Motors and Remote Black

    Drago, oh Drago! Ovaj čep ima toliko nevjerojatnih značajki da će vam se zavrtjeti u glavi! Volite li vibracije ili rotaciju? Zgrabite daljinski upravljač i oduševite svoja vrata prtljažnika s 2 snažna motora!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 1920 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.