×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke za žene vibrirajuće Doc Johnson

Artikli 33 za 47 od 47 ukupno

  1. 1
  2. 2
  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Bullet Black

    Kompaktne vibracije pri ruci u svakom trenutku! Ovaj mini vibrator ima snažan motor s 10 funkcija vibracije za diskretnu upotrebu. Izrađena je od visokokvalitetnog silikona i stoga je apsolutno ugodna na dodir, a istovremeno sigurna za tijelo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson in a Bag Pocket Rocket Black

    Diskretni mali užitak koji je uvriježen među erotskim napravama! Sadrži snažan motor za ciljanu stimulaciju klitorisa. Koristite ga sa ili bez teksturiranog dodatka i pripremite se da vidite zvijezde.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Vibrating C-Ring Black

    Ovaj snažni vibrirajući C-prsten stvoren je za užitak. Ima mekani, rastezljivi silikonski prsten za jednostavnu upotrebu i uklonjivi metak za udobnu stimulaciju. Metak s gumbom dolazi s baterijama i može se ukloniti. Nosite prsten na vrhu tijela za ciljanu stimulaciju klitorisa ili ispod tijela ili testisa za samostimulaciju.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson in a Bag Rabbit Vibrator Black

    Ovaj kompaktni zec pogodi vas na svim pravim mjestima! Ima genijalan oblik za dvostruku stimulaciju i skriva snažan motor koji će za vas vibrirati u 10 načina. Međutim, njegov rad je vrlo tih i stoga je njegova uporaba vrlo diskretna. Izrađena je od visokokvalitetnog higijenskog silikona te je stoga potpuno sigurna za tijelo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson in a Bag G-Spot Vibrator Black

    Precizan pogodak na Vašoj G-točki! Ovaj crni silikonski vibrator ima genijalno dizajniran oblik koji vam omogućuje ciljanje vaše G-točke s apsolutnom preciznošću. Sakriva snažan motor i nudi vam 10 načina vibracije koji su ugodno tihi za diskretnu upotrebu. Volite se na najosjetljivijem mjestu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Vibrating Butt Plug 3"/8cm Black

    Klasični oblik Doca Johnsona dobiva dodatnu snagu s vibrirajućim metkom. Sam utikač je sužen za jednostavno umetanje i izrađen je od čvrstog, ali fleksibilnog zdravstvenog silikona. Ovaj vibrirajući čep ima 3 inča umetne duljine, savršen za početnike, a njegova meka završna obrada i široka baza osiguravaju udobnost i sigurnost tijekom nošenja. Uključeni metak s 10 funkcija zauzet će vas cijelu noć.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Vibrating Butt Plug 4"/10cm Black

    Klasični oblik Doca Johnsona dobiva dodatnu snagu s vibrirajućim metkom. Sam utikač je sužen radi lakšeg umetanja i izrađen je od čvrstog, ali fleksibilnog zdravstvenog silikona. Ovaj vibrirajući čep ima 4 inča umetne duljine, a njegova meka završna obrada i široka baza osiguravaju udobnost i sigurnost tijekom nošenja. Uključeni metak s 10 funkcija učinit će da ga poželite nositi tijekom cijele igre.

    30,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Vibrating Butt Plug 5"/12cm Black

    Klasični oblik Doca Johnsona dobiva dodatnu snagu s vibrirajućim metkom. Sam utikač je sužen radi lakšeg umetanja i izrađen je od čvrstog, ali fleksibilnog zdravstvenog silikona. Ovaj vibrirajući čep ima 5 inča umetne duljine, a njegova meka završna obrada i široka baza osiguravaju udobnost i sigurnost tijekom nošenja. Uključeni metak s 10 funkcija moćan je i podiže vašu igru na stražnjoj strani na višu razinu.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Magnetic Panty Vibe with Remote Purple

    Ne dopustite da vas mala veličina i tihi motor zavaraju — idealan je za beskrajno zadirkivanje i užitak, a čak se može pričvrstiti na gaćice pomoću magneta na stražnjoj strani za cjelodnevnu zabavu. Ima 10 vibrirajućih funkcija i bežični daljinski za jednostavno upravljanje. Magnetic Panty Vibe ima silikon koji je siguran za tijelo i koji se lako čisti, a snažna baterija se brzo i praktično puni.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Tryst Duet Double Ended Vibrator with Wireless Remote Berry

    Dizajniran za intenzivnu ugodnu partnersku i solo igru, ovaj savitljivi silikonski dvostrani vibrator ima neovisno kontrolirane motore na svakom kraju. Budući da svaki motor ima vlastitu tipku, jedan se kraj može potpuno isključiti dok je drugi aktivan ili se svaki može postaviti na drugačiji uzorak vibracije kako biste uživali u bilo kojoj kombinaciji od 10 snažnih načina vibracije.

    149 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Main Squeeze The Original Vibro ULTRASKYN Stroker Pussy Vanilla

    Ona je uvijek nadohvat ruke. Vibro pojačava intenzitet pomoću snažnog vibrirajućeg metka s 9 funkcija koji stane u poseban džep ugrađen u ULTRASKYN umetak i upravlja putem uključenog bežičnog daljinskog upravljača.

    139 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Gunner System 3-in-1 Modular Fuck Machine Black

    Fort Troffov Gunner System je besprijekorno dizajniran 3-u-1 modularni Fuck Machine za svakoga, od početnika do iznimno naprednih igrača. Dvije vibrirajuće i rotirajuće glave mogu se koristiti montirane na cijelo postolje stroja, s ručnim turbo pištoljem zakretnog momenta ili samostalno s priloženom ručkom.

    1.849 €

    1.149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Pocket Rocket Elite Purple

    Punjivi džip koriste za sve drage ti frajere naše male gluposti s njima još žive! Međutim, neki ljubavnici su izrađeni od mekog i kvalitetnog silikona. Predivan je za borbu i njegove teksturirane stvari koje će vas dodatno razbuditi, vrr!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Doc Johnson Kink Swell Auto Vibrating Nipple Sucker Cups

    Doživite silno uzbuđenje kroz svoje bradavice, koje će biti dovoljno za vašu eksploziju jednim dodirom. Stavite prozirne vrhove na bradavice, pustite ih da sisaju, pritisnite gumb i gledajte kako se vaše pribadače povećavaju i postaju osjetljivije. Dodajte tome snažne vibracije i pustite da vam se koljena slome. Ova igračka je više nego sofisticirana i definitivno ne bi trebala nedostajati u vašoj kinky kolekciji!

    119 €

    72,90 €

    Nema na skladištu

  • Doc Johnson Ripple Vibrating Pleasure Set Black

    U ovom setu ćete pronaći sve što vam je potrebno za savršenu stimulaciju i zadovoljstvo. Sadrži učinkovit i podesiv pojas, vibrirajući Vac-U-Lock nastavak za daljinsko upravljanje i valoviti silikonski dildo. No, dodatak je kompatibilan i s drugim igračkama, što će vas uzbudljivo protresti, a naravno možete uživati i u uprtačima s dildom, nije li to divno?

    149 €

    57,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja

Artikli 33 za 47 od 47 ukupno

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.