×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke vibrirajuće

Artikli 65 za 96 od 412 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Le Wand Rechargeable Massager Gray

    Luksuzna punjiva masažna glava Le Wand elegantne srebrne boje pružit će vam istinski intenzivan i senzualni užitak. Ima 10 brzina vibracija i 20 uzoraka vibracija, uz koje ćete doživjeti jako uzbuđenje. Također je svestran, lako se rukuje i ima glavu izrađenu od najkvalitetnijeg silikona.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • F-Machine Pro 3 Fuck Machine Black

    Pro II je upravo dobio ogromnu superjebenu nadogradnju i sada je potpuno novi Pro3! Jači je, brži, stabilniji, lakši za podešavanje, čvršći, svestraniji i dolazi u vlastitoj potpuno novoj torbi za diskretan transport i skladištenje.

    1.229 €

    759 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovebotz The Saddle Deluxe Sex Machine

    Predstavljamo novi The Seddle Deluxe Sex Machine svjetski poznatog i renomiranog brenda LoveBotz. Riječ je o potpuno revolucionarnoj novosti u području ženskih pomagala za samozadovoljavanje.

    1.349 €

    959 €

    +

    -

    Na zalihi

    Novo
  • Playboy Pursuit of Pleasure Black

    Kad je riječ o igračkama za seks, jeste li stvarno izbirljivi? Za vas imamo majstora među masturbatorima koji će zadovoljiti vaše zahtjeve. Na prvi pogled će vas impresionirati moderan izgled, a što je s funkcijama!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Light Pink

    Želite li sve? Žudite li za osjećajem ljubavnikovog strastvenog naleta, za pulsiranjem njegovih prstiju na Vašoj G-točki, za lepršanjem vrhova prstiju po Vašim usnama?

    209 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO F1S V2 Masturbator Black & Red

    Gledajte svoje uživanje uz ovaj moderni masturbator s fleksibilnim casual rukavima i širokim rasponom intenziteta zvuka i 4 pulsirajuća programa. S 10 najsuvremenijih senzora za povratne informacije u kućištu opterećenja, aplikacija LELO dizajnirana je da vam pomogne u izradi najnaprednijeg skupa programa. Dajte život svojim fantazijama!

    399 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Mega Masturbator Skin

    Sanjate li o seksi guzici koja će strastveno drhtati? Ništa vam neće pomoći kao ova Elite Milk Me Silly Mega Butt! Vaš će penis uživati u najintenzivnijoj i najrealističnijoj stimulaciji ikada. Ogroman je i opremljen s 2 snažna motora koji vibriraju i masiraju u isto vrijeme. Birajte između 5 funkcija rotacije i 5 vibracija za nevjerojatno uzbudljive osjećaje.

    1.169 €

    729 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Lyla 2 Purple

    Vibrator Bullet s najboljim performansama na svijetu na daljinsko upravljanje.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Doživite neusporedivo opuštanje dok se prepuštate najluksuznijem masažeru za cijelo tijelo na svijetu. Dok koncentrirana snaga 10 različitih masažnih uzoraka smiruje bolne mišiće i ublažava stres, stabilnija ručka i još dugotrajnije punjenje znače da možete uživati u satima zadovoljstva.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Mose Thrusting Rabbit Vibrator Green

    Volite li luksuz, stari Egipat i opojni užitak? Predstavljamo Mose, novi proizvod prestižne marke Zalo USA. Mose je snažan, dvostruko stimulativan i ponudit će vam inovativne značajke uključujući uzbudljive udarce. Zgrabite ga i priuštite si lijepe osjećaje!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Flexer Insertable Dual Panty Vibrator

    Vaša nova omiljena uzbudljiva igračka za uživanje u udobnosti vašeg doma ili na otvorenom! Upoznajte Lovense Flexer, kojim se, kao i ostalim Lovense igračkama, može upravljati putem aplikacije i s njim ćete otkriti potpuno novu razinu erotske stimulacije. Njegov dizajn je prekrasno fleksibilan i osmišljen kako bi odgovarao vašem tijelu. Istovremeno će dotaknuti G-točku i klitoris, a njegova nevjerojatna snaga zadovoljit će i najzahtjevnije ljubavnice!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Sync O Purple

    Sync O je nova vrsta vibratora u obliku slova C za one koji traže užitak i savršeno pristaju. Vanjski krak se naslanja na klitoris, dok fleksibilni unutarnji krak u obliku slova O udobno pristaje u vaginu osiguravajući da vibracije ostanu točno tamo gdje želite. We-Vibeova jedinstvena inovacija u obliku slova C daje stimulaciju bez napora, bez upotrebe ruku koja nudi sigurne, ukusne vibracije u kojima mogu uživati oba partnera.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Elise 2 Purple

    Vibrator punog tijela sa svilenkasto glatkim završetkom

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Lyla 2 Black

    Vibrator Bullet s najboljim performansama na svijetu na daljinsko upravljanje.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator

    Dobrodošli u novu i poboljšanu tehnologiju ugovaranja. Potpuno novo iskustvo u istom faktoru oblika.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Hush 2 Butt Plug L 57mm

    Hush 2 je druga generacija analnih čepova jednostavnih za korištenje kojima upravljaju telefonske aplikacije. Možete pitati što se može učiniti? Osim što je elegantniji, dizajn je gladak, a dizajn je dizajniran za kratko i dugo nošenje. Razgovarajte s njima o udobnosti vašeg doma ili javnosti, jer je to vaša tajna.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CRUIZR CP02 Rotating and Vibrating Automatic Masturbator with Adapter

    Najbolje za vaš penis! Ovaj masturbator CRUIZR CP02 je prekrasno diskretan i nudi vam uzbudljivo kretanje gore-dolje, kao i vibracije s 5 brzina i 10 načina rada. Otkrijte njegov unutarnji mekani elastični rukav sa šarmantnim realističnim vaginalnim otvorom. Ovaj unutarnji dio je skidiv pa je lako čišćenje zajamčeno, a ujedno se možete veseliti senzualnoj teksturi i autentičnim osjećajima.

    139 €

    129,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium Black-Gold

    Womanizer Premium idealna je kombinacija novih tehnologija i visokokvalitetnog dizajna. Tehnologija Pleasure Air stimulira vaš klitoris bez kontakta – od supernježno do supersnažno u 12 različitih razina intenziteta. S novom funkcijom autopilota svoj orgazam doživljavate neočekivano i na iznenađujuće nov način. Ritam se mijenja sa svakom upotrebom. Smart Silence osjeća vašu želju. Womanizer Premium počinje tek kada gotovo dotakne površinu vaše kože. To ne samo da ga čini tišim za korištenje, već i vaš užitak čini još intenzivnijim. Zahvaljujući jedinstvenoj obradi, Womanizer Premium potpuno je vodootporan.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Melt Coral

    Jedini Pleasure Air™ stimulator dizajniran za parove, s pulsirajućim valovima i nježnim usisavanjem koji se osjeća bolje od svega drugog.

    209 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Doživite neusporedivo opuštanje dok se prepuštate najluksuznijem masažeru za cijelo tijelo, na svijetu. Dok koncentrirana snaga 10 različitih masažnih uzoraka smiruje bolne mišiće i ublažava stres, stabilnija ručka i još dugotrajnije punjenje znače da možete uživati u satima zadovoljstva.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Loki Black

    Loki će se posebno svidjeti muškarcima koji se ne boje otkriti nove dimenzije užitka. Savršeno anatomski oblikovan i savršeno zakrivljen za intenzivnu masažu muške prostate.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Silver Delights Collection

    Jedan zajednički cilj i dvije vrste stimulacije. Kolekcija Silver Delights kombinacija je originalnog i nenadmašnog Womanizer Premium i najmoćnijeg mini vibratora We-Vibe u jednoj ekskluzivnoj kutiji po sniženoj cijeni. Slavite kvalitetu, ljubav, zadovoljstvo i uzbuđenje!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Hula Beads Blue

    HULA Beads™ prve su perle za užitak na daljinsko upravljanje koje se istovremeno okreću i vibriraju. Pruža potpuno nove osjećaje.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Body Extensions Be Risqué Hollow Silicone Strap-On Set with Rechargable Vibrating Harness

    BUDITE što god želite biti. Body Extensions Hollow Strap-On System od Doc Johnson® je uniseks kolekcija pojaseva i šupljih silikonskih dodataka dizajniranih da stimuliraju tijelo i dopuštaju igru penetracije bez obzira na vrstu ili funkciju anatomije nositelja.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovebotz Thrust-Bot Handheld Versatile Sex Machine

    Ništa nema više snage od ovog seksualnog stroja, koji ima do 2000 okretaja u minuti! Uživajte u sporom prodiranju ili stvarno brzom i teškom jebanju s njim. Zahvaljujući sigurnosnom gumbu, ne morate brinuti da će vam igre izmaknuti kontroli, tako da možete bez brige uživati u uvidima realističnog dilda. Spojite dildo na uređaj, doživite osjećaj držanja motorne pile u rukama i pokažite sebi ili svom kolegi dodatnu moć prodiranja koju vam može ponuditi samo Lovebots Thrust Bot Handheld Versitile Sex Machine.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith WDA017-M Wildolo Devil Series Fantasy Dildo Vibrator with App 23cm Green-Blue

    Sanjate li o monstruoznom dvostrukom seksualnom užitku? Osigurajte si vječno zadovoljstvo uz vrhunski Hismith vibrating Monster Dildo, koji omogućuje i kontrolu putem aplikacije za pametni telefon. To je pametan dizajnerski komad za dvostruku penetraciju koji će poslušati vaše želje i odmah ih ispuniti, svakako saznajte više o njemu!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith WDA022-L Wildolo Fantasy Dildo Vibrator with App 26cm Pink-Green

    Sanjate li o ugodnom seksualnom užitku? Osigurajte si vječno zadovoljstvo uz vrhunski Hismith Vibrating Fantasy Dildo, koji omogućuje i kontrolu putem aplikacije za pametni telefon. To je praktičan dizajnerski komad realističnog oblika i nježnih boja koji će poslušati vaše želje i odmah ih ispuniti, dođite i saznajte više o njemu!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Mona Wave Purple

    Tražite li nešto revolucionarno? Već smo pronašli! Lelo će se natjecati s novom WaveMotion tehnologijom i sigurno je da će ovo biti dobra vožnja.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Hush 2 Butt Plug M 45mm

    Hush 2 je druga generacija snažnog butt pluga kojim se upravlja putem telefonske aplikacije. Zanima li vas što sve može i kakav je zapravo? U usporedbi s prethodnikom, nešto je elegantniji, glatkog je dizajna i vrlo je udoban za kratko i dugo nošenje. Pokušajte s njim u udobnosti svog doma ili čak u javnosti, on će biti vaša uzbudljiva tajna.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Hugo 2 Remote Black

    HUGO™ 2 Remote je poboljšani masažer prostate na daljinsko upravljanje s 20% više snage i dva motora u bazi i vrhu za stimulaciju perineuma i prostate. Njegov prepoznatljivi švedski dizajn savršeno odgovara svim anatomijama, dok širi raspon postavki vibracije pruža više prostora za igru za intimno istraživanje.

    269 €

    199 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Have It All Men Box

    Općenito se kaže da je bolje davati nego primati. Poklonite ove godine kako biste doživjeli senzualni i opuštajući orgazam! Ova CELEBRATE YOURSELF BOX njemačkih stručnjaka za erotska pomagala FUN FACTORY uzbudljiv je poklon set koji sadrži tri godine provjerenih bestselera. Otkrijte njegov sadržaj sami ili u paru!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • F-Machine Pro 3 Fuck Machine Pink

    Pro II je upravo dobio ogromnu superjebenu nadogradnju i sada je potpuno novi Pro3! Jači je, brži, stabilniji, lakši za podešavanje, čvršći, svestraniji i dolazi u vlastitoj potpuno novoj torbi za diskretan transport i skladištenje.

    1.229 €

    759 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 412 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.