×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke vibrirajuće

Artikli 129 za 160 od 375 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • We-Vibe Rave 2 Fuchsia

    We-Vibe Rave 2 dizajniran je za čisti užitak, ciljajući G-točku i vaginalni otvor uz zadovoljavajuće vibracije za intenzivan vrhunac. Njegov uvrnuti oblik za užitak, glatki silikon i prilagodljiv kroj osiguravaju nezaboravno iskustvo.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential

    Ponesite kući PULSE SOLO ESSENTIAL i otkrijte potpuno novi svijet muške masturbacije. Nazvan prvi Guybrator™ na svijetu, naša višestruko nagrađivana muška seksualna igračka može učiniti da svršite bez ruku, bez potrebe za milovanjem. Njegov svestrani dizajn znači da je savršena igračka za svakoga s penisom.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona 2 Black

    Riješite se svega svog tereta! Neka nježni zvučni valovi progutaju vaš klitoris i odvedu vas u drugu dimenziju. Ovaj luksuzni Sona 2 stimulator jednog od najboljih brendova na Lelo tržištu pobrinut će se za vanjske i unutarnje živčane završetke klitorisa. Žudite za savršenim zadovoljstvom? Sa Sonom 2 plutat ćete na valovima beskrajnih orgazama.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Talk Back Super Stroker Flesh

    Uživajte u realističnom iskustvu sa svime, uključujući strastvene stenjanje i nestašne riječi, uz ovog govornog masturbatora iz Pipedreama! Osim strastvenih stenjanja, nudi vam 20 seksi fraza i 10 različitih načina vibracije, ova kombinacija će očarati ne samo vaš penis, već i vaš um! Priuštite si novu razinu masturbacije i dopustite Talk Back Super Storeku da govori vašoj duši, vašem srcu i prije svega vašem penisu.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bouncy Bliss Classic Sit-On Vibrator Purple

    Sjedeći vibrator Bouncy Bliss bez ruku nudi opsežno i radosno iskustvo. Svilenkasto mekani ergonomski dizajn pokriva cijeli U-oblik ženskog klitorisa i pruža sveobuhvatnu stimulaciju.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Manta Black

    Igračke napravljene za penise često su ogromne, ružne i nezgrapne za korištenje s partnerom. Elegantna MANTA, kojom se lako rukuje, dizajnirana je da bude savršena za partnerski seks, kao i za solo igru, klizanje između Vaših tijela i pretvaranje Vašeg penisa u vibrator. Također je izvrstan dodatak za pušenje, kružeći stražnjim dijelom penisa za osjećaj dubokog grla. Ne zaboravite solo igru! MANTA-ini grebeni zadržavaju lubrikant za bolji osjećaj drkanja.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Pulsar Male Suction Stimulator

    Želite li u potpunosti uživati u svom vremenu? Pozovite Pulsara i neka radi svoj posao sisanja! To je moderno erotsko pomagalo s 3 načina usisavanja i 4 pulsirajuća načina vibracije. Izrađen je od čvrstog ABS-a izvana i ugodnog TPE materijala iznutra. Neka Pulsar bude dobar, divan i sjajan!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Bad Girl Vibrating Ass

    Sanjate li o magarcu koje će biti samo vaše i koje će moći rasti od jutra do večeri? Prestani! Vaši se snovi upravo ostvaruju, jer za vas imamo Extreme Bad Girl Vibrating Ass brenda Pipedream. Radi se o magarcu u prirodnoj veličini od ugodnog i realističnog Fanta Flesh materijala. Meke i okrugle polovice ove guzice jedva čekaju da budu stisnute i pljusnute, zamislite onaj zadovoljavajući zvuk kada ispružite svoju požudnu ruku i šamarate svoju novu Extreme Bad Girl! A onda će na vama biti hoćete li se odlučiti za njezinu vaginu ili anal i hoćete li u vožnju uključiti opojne vibracije ili ne. Ali nikada nemojte zaboraviti dovoljno podmazivanja (nemojte previše povrijediti svoju princezu) i završno čišćenje (neka Extreme Bad Girl uz vas cvjeta dugi niz godina).

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tor 3 Base Blue

    Želite li napraviti korak naprijed u svom ljubavnom odnosu i osigurati prekrasno obostrano zadovoljstvo? Upotpunite svoje vođenje ljubavi ovim luksuznim vibrirajućim prstenom TOR 3 tvrtke Lelo s kojim ćete eksperimentirati i otkrivati nova iskustva. Isprobajte moderno upravljanje putem aplikacije i uživajte u dodiru vrhunskog silikona.

    239 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Wand Essentials Scepter 50X Silicone Wand Massager Black/Gold

    Svestrana, moćna i elegantna, takva je ova masažna glava. Njegove snažne vibracije izmasirati će vas na osjetljivim intimnim mjestima, ali i po cijelom tijelu, gdje će osloboditi napetost mišića. Tamnoljubičasti dizajn glave s akcentima od ružičastog zlata zajedno tvori prekrasan vibrirajući komad s intenzivnom snagom. Otkrijte ga!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue Nuo Black

    Nuo nudi dva motora za dvostruku zabavu stimulacije – jedan unutarnji i jedan za često zaboravljeno područje perineuma. Dame, da (i gospodo!) bit će Vam drago čuti da je igračka uniseks.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anal Fantasy Auto Throb Inflatable Plug Black

    Pozovite ovu iglu na vrata prtljažnika, pritisnite gumb i uživajte u tome da vas napuhuje i puni! Oblik mu je ugodan za nošenje i umetanje, a njegova izbrazdana tekstura sve čini još intenzivnijim. Istegnite svoju stražnju rupu, a osim napuhavanja odaberite i vibracije, na izbor će biti 10 modova!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Crave Vesper Vibrator Necklace Silver

    Elegantan komad nakita i ujedno senzualno erotsko pomagalo! Lupaš li se po čelu? Ali hajde, svaka žena će voljeti ovaj luksuzni dodatak! Brend Crave spaja najnoviju tehnologiju i moderan minimalistički dizajn, koji je iznjedrio ovaj dragulj, a ujedno i vibrator, s kojim ćete dobiti sve što poželite. Čisti nehrđajući čelik će se istaknuti u vašem dekolteu baš kao što će ga voljeti i vaši intimni dijelovi tijela. Neka vaše zadovoljstvo uvijek bude uz sebe i ukrasite se šarmantnim lančićem s unikatnim privjeskom koji će biti vaša uzbudljiva tajna.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • MAN.WAND Pump One

    Gospodo, tražite li nešto što će vam konačno biti beskrajno dobro? Pogledajte ovaj elegantan i veličanstven masturbator od svilenkasto mekog i mekog silikona. Uz nevjerojatna 3 načina usisavanja, bit će vam ponuđeno i 7 načina rada vibracije, funkcija zagrijavanja i unutarnja stimulirajuća tekstura u koju ćete se jednostavno zaljubiti! Uživati!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Purple

    Tehnološki najnapredniji vibrator koji cilja na G-točku koju je svijet ikada vidio. Ispunite sve svoje intimne želje uz Kiiroo Pearl 2, koji ima tehnologiju osjetljivu na dodir, snažan motor i vodootpornost. Ova moderna igračka osluškuje vašu vaginu i njezine potrebe, a zatim stimulira, zadirkuje i nakon toga izaziva najintenzivnije orgazme. Štoviše, možete upariti svoj vibrator s Kiiroo masturbatorom i uživati u njemu na daljinu sa svojim partnerom, ili možete sinkronizirati Pearl 2 s interaktivnim erotskim videom ili virtualnom stvarnošću i potpuno se uroniti u svoje strasti.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Dizajn ovog šapnog vibratora inspiriran je žezlom moćnih egipatskih faraona. Vibrator emitira jake vibracije koncentrirane na glavu štapa za snažnu, izravnu stimulaciju. Velika masažna glava pomaže u smirivanju bolnih mišića i ublažavanju stresa. Kyro je opremljen s dva višenamjenska silikonska dodatka za proširenje mogućnosti užitka. Jedan dodatak se može koristiti za draženje i stimulaciju osjetljivih područja, primjerice bradavica, dok je drugi dodatak savršen za istraživanje G-točke i istovremeno stimuliranje klitorisa.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Dual Rider Remote Control Bump and Grind Blue

    Želite li otkriti svoju seksualnost i produbiti ljubav prema sebi? Ovaj Dual Rider savršen je za to! To je snažan masažer s 2 snažna motora za daljinsko upravljanje. Povjerite svoj užitak njegovom sofisticiranom dizajnu i posebno 12 funkcija vibracije.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Queen

    Oraspoloži se! Ovaj dragulj prvenstveno povećava protok krvi u vašem cvijetu kroz usisavanje, čime se povećava njegova osjetljivost. I što onda? Tada ćete dobiti senzualni jezik koji se može kretati i vibrirati u 6 načina. Uživajte u seksi sretnim trenucima sa sobom i s Emrowed Smart Pleasure Queen svaki dan!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson iVibe Select iWand Pink

    Doc Johnsonova iWand masažna glava može se pohvaliti ne samo svojom provjerenom kvalitetom, prvoklasnim silikonskim materijalom, funkcijama vibracija, već i funkcijom grijanja. iWand će milovati vaše intimne dijelove, ali i umorne mišiće po cijelom tijelu. Osmišljeno je 7 vibrirajućih i pulsirajućih uzoraka kako bi učinkovito povećali uzbuđenje, a zagrijavanje glave zatim umnožava to uzbuđenje! Prepustite se svilenkasto mekom silikonu i povjerite svoje zadovoljstvo stručnjaku koji je nitko drugi nego Doc Johnson.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PicoBong Transformer Pink

    PicoBong Transformer je u osnovi stotine igračaka u jednoj. Stvorite pravi oblik za sebe, bilo za solo igru ili dijeljenje s partnerom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Rechargeable Roto-bator Pussy

    Pripremite se za najnevjerojatniji, najintenzivniji, najnapredniji rotirajući masturbator ikada zamišljen!

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Jive Blue

    Uživajte u zabavi i uzbuđenju Jivea, vijesti iz We-Vibea. To je vibrator koji se kontrolira aplikacijom, tako da se možete prepustiti solo igri bez ruku ili povjeriti kontrolu svom partneru, koji je možda na drugom kraju svijeta, a i dalje je strastveno iritantan. Dodajte malo avanture svom intimnom životu i ne dopustite da upadne u dosadnu rutinu, u tome će vam pomoći Jive.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion FitCute Kegel Rejuve

    Vaš osobni trener dna zdjelice! Kegel Rejuve je još pametniji nego što očekujete. Opremljen je visokoosjetljivim višetočkovnim senzorima koji detektiraju čak i najfiniju snagu mišića. Praktična aplikacija Magic Kegel APP nudi vam prilagođene tečajeve obuke, procjenjuje vaš napredak i savjetuje vas kako najbolje poboljšati svoje žensko zdravlje jačanjem mišića dna zdjelice.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Upoznajte poboljšanu Emmu, luksuznu maserku s funkcijom konstantnog grijanja i kontrolom putem pametne aplikacije. Ima fleksibilnu okruglu glavu, za koju se neće biti problem nagnuti i udobno zadovoljiti svako osjetljivo mjesto na tijelu. Stavite na njega nastavak u obliku zečjih ušiju i otkrijte malo drugačiji osjećaj. Pa tko će odlučivati o vašem zadovoljstvu? Sinkronizirate li vi, vaš partner s druge strane svijeta, prijatelj na webu ili vaša Emma s interaktivnim videozapisima?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    Želite li biti sretni svaki dan? Happy Rabbit usrećit će vas kad god poželite! Skriva 2 motora, a osim vibracija ima i funkciju u kretanju, odnosno nježnom podizanju cijele osovine, što će iritirati G točku. Pripremite se za orgazmički zanos.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Hearts Desire eStim Lay-On Vibrator Black

    Što tvoje srce želi? Nakon više srca i slasne elektrostimulacije i uzbudljivih vibracija? Možda će upravo ovo Mystim srce ispuniti vaše želje i pružiti vašem tijelu apsolutni užitak. Njegov dizajn prilagođava se konturama vašeg tijela, a snažan, ali tih motor oduševit će vas s 8 programa vibracije. Ako vam to nije dovoljno, možete uključiti funkciju elektrostimulacije i uživati u nježnim trncima ili intenzivnom i snažnom pulsiranju.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NMC Vibrating Lust Thruster

    Sjednite u svoj novi erotski stolac i prepustite se valovima strasti! Ovu ćete stolicu na napuhavanje napuhati jednom ili dvaput i vaše će se seksualne fantazije ostvariti zahvaljujući integriranom fleksibilnom realističnom dildu s 10 načina vibracije. Uživajte u vožnji senzualnim užitkom, a kada ste u sedmom nebu, uhvatite se za okomiti dio na napuhavanje, zagrlite ga i stisnite.

    199 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Hydrobator

    Doživite najbolju masturbaciju u svom životu! PDX Elite Hydrobator pružit će vam nevjerojatnu stimulaciju vode i jednostavno ćete se zaljubiti u njegov inovativni dizajn s dva otvorena kraja. Idite pod tuš ili kadu, dopustite da vas šuplji tunel ponese s punim užitkom i birajte između 3 brzine hoda i 7 načina vibracija.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gvibe Gballs 3 App Petal Rose

    Želite li učinkovito ojačati mišiće dna zdjelice i istovremeno imati savršenu kontrolu nad svojim treningom? U tome će vam pomoći Gvibe Gballs 3! Predstavljaju napredni trening s kontrolom pametnog telefona. Bit će lako i razigrano!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager Black

    Budite očarani opojnom snagom i prekrasnim izgledom ove masažne glave savršenog ergonomskog oblika. S njim na tržište dolazi i brend Bodywand koji jasno dominira u ponudi masažnih glava. Fleksibilan vrat, teksturirani nastavak, punjenje preko USB-a i snaga koja jedva da je išta jednaka, upravo takva je ova masažna glava!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bouncy Bliss Flow Sit-On Vibrator Purple

    Sjedeći vibrator Bouncy Bliss bez ruku nudi opsežno i radosno iskustvo. Svilenkasto mekani ergonomski dizajn pokriva cijeli U-oblik ženskog klitorisa i pruža sveobuhvatnu stimulaciju. Njegova 3 snažna i međusobno povezana motora isporučuju ne samo tradicionalne vibracije, već i pokretne uzorke koji masiraju osjetljiva područja poput vulve, donjeg dijela i unutarnje strane bedara.

    149 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Anal Plug with Remote

    Doživite uzbuđenje elektrostimulacije s ovim šokantnim i vibrirajućim čepom za guzu koji će vam pokazati vrhunac šokantne analne igre. Nevjerojatno je razigran, izrađen od visokokvalitetnog silikona i opremljen funkcijom elektrostimulacije za koju vam neće trebati nikakav izvor energije. Pa zgrabite daljinski i prepustite se “poškakljanju” iza stražnjih vrata.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 375 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.