×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori klitorisna glatka 10 - 14,9 cm

Artikli 33 za 64 od 126 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Rim Joy

    Najviše od svega, volite li jezik koji kruži oko vašeg analnog, a ponekad i u njemu? Sir Richard je poslušao te želje i stvorio ovaj jedinstveni uređaj s pametnim jezikom koji će lizati vaše osjetljivo analno područje i mirno i lagano prodrijeti u rektum. Također uživajte u ugodnom zagrijavanju i odaberite razinu vibracija između 5 načina rada i 2 brzine.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Rechargeable Red Bullet

    Pitate se kako poboljšati svoj erotski užitak s partnerom ili svoje trenutke samoljublja? Vibrirajte svoju strast! Ovaj mali vibrator od mekog silikona nudi vam 10 moćnih funkcija vibriranja i sigurno ćete cijeniti činjenicu da nećete morati zauvijek mijenjati svjetiljke u njemu jer je punjiva.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Mythical Pink

    Koje žene se ne boje dvotaktne stimulacije i orgazma, koje pate iznutra i izvana. Mythical je ovdje da spasi vašu bijedu. Njegov snažan F1 motor s 10 vibracija za promjenu stupnjeva prijenosa vrlo je brzo silikonsko tijelo tako da je točno na g-točki. Klitoris treba smanjiti, hvaleći kontaktnu stimulaciju pritiska na zid.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Diamond Petit Vibe Black

    Crni mini vibrator ukrašen svjetlucavim kamenčićima glatke površine očarat će svojom elegancijom svaku modernu ženu. Malih je dimenzija, ali i jakih vibracija koje će maksimalno stimulirati svaki dio vašeg tijela kojem se odlučite svidjeti.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Valencia Mini Wand Vibrator Pink

    Tako mali i tako moćni! Valencia je mini vibrirajuća glava sa stvarnom snagom. Nudi vam 10 različitih načina vibracija, a zahvaljujući svom tihom motoru imat ćete osjećaj maksimalne diskrecije. Valencia će vam pomoći da postignete orgazam i opustite mišiće od napetosti. Vrlo je ugodan na dodir, jer je izrađen od visokokvalitetnog silikona. Dopustite joj da vas dodirne gdje god treba.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Purple

    Mobitel, novčanik, ključevi i mini vibrator! Ovo bi trebalo biti na vašem čeku prije nego što napustite dom. Nikada ne znate što se može dogoditi, a biti spreman često znači to i učiniti. Ovaj maleni čarobni štapić vaša je garancija za orgazam. Unijet će uzbudljivu raznolikost u vaš ljubavni život! To je mali, ali super snažan vibrator koji ćete obožavati sami ili u paru.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Denzel Stimulator Easy Quick Pink

    Tražite mali i praktičan vibrator koji bi vam uvijek bio pri ruci? Ovo je Denzel, vješt u savršenom ugađanju po odličnoj cijeni. Njegova mekana površina potpuno će vas očarati, a genijalno oblikovan vrh pomoći će vam da precizno ciljate najosjetljivija mjesta, poput G-točke. Otkrijte njegove snažne vibracije solo ili u paru!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    Doživite pravu orgazmičku eksploziju s daljinskim ugađačem za stimulaciju prostate. Ne samo da vam daje 12 funkcija intenzivnih vibracija, već vas iznenađuje i snažnom loptom skrivenom neposredno ispod površine. Uživajte u orgazmičkim iskustvima i udobno upravljajte svojim novim pomagačem putem bežičnog daljinskog upravljača.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Mini Love Edition

    U ovom trenutku ova masažna glava potvrđuje tvrdnju da je jako mala! Odlučite se ili se naklonite nekome dok se ne zaprepastite. Kamena ljepota na dnu korisna je za oči, a funkcija čvrste vibrirajuće glave korisna je za klitoris, to je ono što žena želi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Invincible Black

    Ovaj elegantni crnac je tu samo za tebe i tvoj klitoris! Stavite ga kroz otvor na klitorisu i pustite da ga lagano ili intenzivno usisava pomoću valova pritiska. Jedan, dva, tri i tu je najbolji orgazam svih vremena! Beskontaktna stimulacija odvest će svaku ženu u raj, ali budite oprezni, stvara ovisnost! Ili ti to nije dovoljno? U tom slučaju dodajte vibraciju!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Minds of Love Timo Black

    Moderni moćni vibrator za vaš apsolutni užitak! Timo će istovremeno stimulirati vaš klitoris i b-točku jer sadrži 2 snažna motora s 10 intenzivnih funkcija. Odaberite onaj pravi za sebe iz vibrirajućih i pulsirajućih načina rada i uživajte u dodiru mekog i visokokvalitetnog silikona.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sunray Lilac

    Uz Satisfyer Sunray, možete uživati u istovremenoj stimulaciji G-točke i klitorisa zahvaljujući vibracijama i valovima pritiska. Ovaj Rabbit silikonski vibrator opremljen je fleksibilnim lančanim zglobom koji se lako prilagođava vašem tijelu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • ROMP Wave Lay-on Vibrator Turquoise

    Želite li se popeti na vrh koji ćete osjetiti cijelom svojom vaginom? Wave je uzbudljivo mreškanje koje savršeno kopira vanjski dio vagine i stimulira vaše krilo s 10 načina senzualnih vibracija. Zaljubit ćete se u fleksibilni silikon od kojeg je napravljen Wave vibrator zbog njegove svilenkaste mekoće i vodootpornosti. Napravite sebi lijepu igračku koja razumije vaše tijelo.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Luxe Honey Pink

    Predstavljamo vam vašu novu luksuznu dragu za beskrajne trenutke strasti i nevjerojatnih orgazama. Snažan je pa će vas baš zadovoljiti, fleksibilan je pa vam se prilagođava, silikon je pa će vam biti udoban, vodootporan je pa će vam se svidjeti i kada se kupate, a vodootporan je, tako da nikad ne ponestane soka!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida RC Hands-free 3 Function Vibrator Red

    Dubok i diskretan užitak i slobodne ruke za to! Ovaj Javidin vibrator ističe se s 3 funkcije koje oduzimaju dah za sveobuhvatni užitak vagine i klitorisa. Njegova funkcija guranja i okretanja loptice će senzualno dražiti G-točku i preplaviti klitoris snažnim vibracijama. Što je s tvojim slobodnim rukama? Zgrabite v kontroler i birajte između 10 brzina hoda i 10 načina vibracije!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 6 Turquoise

    Ako više volite jednostavnost, Satisfyer Ultra Power Bullet 6 pravi je mini vibrator za vas: njegov funkcionalni dizajn i jednostavan rad pobrinut će se za užitak brzo i učinkovito.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Chimera Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Mislite li da vaše igre u krevetu u posljednje vrijeme gube svoju iskru? Pozovite u svoju spavaću sobu vibrator ovog para iz Pretty Love, koji će vam pomoći da ponovno zapalite vatru strasti i da vas oboje učini jako vrućim! Koristi se tijekom spolnog odnosa, kada stimulira unutarnji i vanjski dio rodnice, a vibracijom se osjeti i okus penisa, zbog čega se rodnica također ugodno sužava. Međutim, također će postati prekrasan suputnik tijekom uvertira, nudeći vam 12 načina vibracija, daljinski upravljač i svilenkasto mekanu silikonsku površinu. Prepustite se moći ovog pametnog leptira!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pillow Talk Flirty Luxurious Mini Massager with Swarovski Crystal Pink

    Volite putovati, ali nedostaje li vam strastveni suputnik? Ovaj mini vibrator Flirty Luxurious pravi je za vas! Zahvaljujući malim dimenzijama, prikladan je ne samo za putovanja, već će svojim elegantnim izgledom i ukrasom u obliku Swarovski kristala oduševiti svaku ženu dobrog ukusa. Flirty Luxurious izrađen je od prvoklasnog svilenkasto mekog silikona i iako je malen, krije ogromnu snagu koja će vas na istinski luksuzan način odvesti do vrha!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Mini Gold

    U ovom trenutku ova masažna glava potvrđuje tvrdnju da je jako mala! Odlučite se ili se naklonite nekome dok se ne zaprepastite. Kamena ljepota na dnu korisna je za oči, a funkcija čvrste vibrirajuće glave je korisna za klitoris, to je ono što žena želi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bcute Classic Vibrator Curve Purple

    Vaš prijatelj u nelagodi s krajnjim zakrivljenim vrhom za udobno ciljanje gdje god vam je potrebno. Uživajte u 5 sjajnih značajki, vodonepropusnosti i snazi na 1 AA bateriji koju možete dobiti bilo kada i bilo gdje. Želite li uvijek imati orgazam pri ruci? Morate ga imati!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Lady in Red

    Ne morate samo voljeti crvenu da biste se zaljubili u ovaj vibrator. Ima tako zadivljujuće značajke da će ga obožavati kada ga prvi put upotrijebite. Izrađena je od luksuznog mekog silikona i predivno je fleksibilna pa ću se prilagoditi vašim potrebama. Pozovite svoju novu crvenu jorganu u spavaću sobu.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Senzi Vibrator Deep Pink

    Ova šarmantna igra dobrodošlice dizajnirana je za apsolutnu dobrobit vašeg klitorisa. S toplim prostorom možete pošteno napraviti mjesto gdje se zagrijava, a uz pomoć gume možete oduzeti jednu od 12 figura vibracije. Šarmantni Senzi vibrator možete igrati na praktičnom praktičnom mjestu, u paketu, i uvijek ga ponijeti sa sobom. Uživajte uz apsolutno precizan alat i okus orgazmičkog bljeska.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • BeauMents Doppio 2.0 Purple

    Tražite li igračku u kojoj ćete oboje uživati? Doppio je upareni vibrator s 2 fleksibilne ruke koje ostaju u položaju u kojem ih savijate. Nudi mnogo mogućnosti da isprobate nešto novo prema vašim erotskim idejama. Koristite ga tijekom predigre ili tijekom seksa, gdje će vam daljinski upravljač olakšati odabir načina rada vibracije.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Touch X Green Velvet

    Tražite li nešto vrijedno truda i uživanja? We-Vibe Touch X je najglatkiji i najhladniji vibrator za sva svoja opterećenja! Pomoći će vam osloboditi napetost u ciljnom tijelu, uživati u masažama njome od glave do pete, poželjeti vam dobro i pomoći vašim erogenim zonama. Uživajte na svakom mjestu i na svakom mjestu gdje je bilo vaše tijelo!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tracy's Dog OG Pro 2 Clitoral Sucking Vibrator Light Purple

    Želite li doživjeti potpuni i nekontrolirani orgazam? Predstavljamo apsolutno preslatku i visokokvalitetnu OG Pro 2 seksualnu igračku s nevjerojatnim značajkama! Masirat će vam G-točku i sisati klitoris na razini koju odaberete putem luksuznog daljinskog upravljača. Zato se opustite, udobno smjestite i uživajte u trenutku koji je samo vaš!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Sonnet Aqua

    Genijalni oblik ovog vibratora i prvoklasne značajke obećavaju jedno - savršen orgazam! Zove se Sonnet Vibe i osmišljen je tako da svako iskustvo s njim učini što oduzima dah. Ne samo da može intenzivno vibrirati na G-točki, već i iritirati klitoris kroz funkciju usisavanja. želiš li ga? Vi to želite i mi to razumijemo!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Mini Rabbit Vibrator

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a inspirirala je i ovaj luksuzni mini-vibrator koji će vas stimulirati iznutra i izvana, a zahvaljujući svojoj manjoj veličini idealan je i za početnike. Prepustite se njemu i dajte sve od sebe!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Ružičasti vibrator u obliku zeca koji skriva moćne rotirajuće kuglice! Doživite dosad nepoznato uzbuđenje i dopustite da vas ponese jedan za drugim orgazam. Enchanted Bunny vaš je novi erotski pomagač s mekanom silikonskom površinom, ugrađenom punjiva baterijom i 12 avanturističkih funkcija. Uz njega uživajte u jedinstvenoj dvostrukoj stimulaciji i podlegnite beskrajnom zadovoljstvu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit G-Spot Clitoral Curve Vibrator Purple

    Pustite ruke da se odmore i uživajte u ovom Happy Rabbitu s dvostrukom stimulacijom! Brinut će se za vašu G točku i klitoris u isto vrijeme. Ima dva kvalitetna motora i također svilenkasto mekanu silikonsku površinu koja će vam se svidjeti. Birajte između 15 sjajnih brzina i uzoraka vibracija i oduševite svoja osjetljiva mjesta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Kissable Black

    Elegantni crnac je tu samo za tebe i tvoj klitoris! Stavite ga kroz otvor na klitorisu i pustite da ga lagano ili intenzivno usisava pomoću valova pritiska. Jedan, dva, tri i tu je najbolji orgazam svih vremena! Beskontaktna stimulacija odvest će svaku ženu u raj, ali budite oprezni, stvara ovisnost!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Royal Gem Brilliant Rechargeable Silicone Bullet Pink

    Ne morate biti plemenitog porijekla da biste se počastili jednom od nevjerojatno šarmantnih igračaka iz kolekcije Royal Gems! Ova luksuzna vibrirajuća glava ima elegantnu mekanu silikonsku površinu i nalikuje krunskom dragulju. Njegova zaobljena glava idealna je za stimuliranje malih erogenih zona, a F-1 motor nove generacije oduševit će vas nevjerojatnom snagom vibracija. Jednostavno želite imati ovaj dragulj na svom noćnom ormariću!

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • LateToBed Denzel Stimulator Easy Quick Purple

    Tražite mali i praktičan vibrator koji bi vam uvijek bio pri ruci? Ovo je Denzen, izbor za savršenog ugoditelja po odličnoj cijeni. Njegova mekana površina potpuno će vas očarati, a genijalno oblikovan vrh pomoći će vam da precizno ciljate najosjetljivija mjesta, poput G-točke. Otkrijte njegove snažne vibracije solo ili u paru!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 126 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.