×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori 15 - 19,9 cm za žene klitorisna

Artikli 97 za 128 od 133 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • You2Toys Flashing Mini Vibe Purple

    Mali sjajni vibrator koji će stati u svaku torbicu! Genijalno je zakrivljen i ima ugodnu glatku površinu. Omogućuje vam izbor od 7 načina rada vibracije i oduševit će sva vaša osjetljiva mjesta. Ipak, najbolje je integrirano svjetlo, koje je zabavno i praktično ako se igrate u mraku.

    41,90 €

    24,90 €

    Nema na skladištu

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Green

    Sisanje, lizanje i vibracija - najbolja kombinacija! Otkrijte sva nova iskustva s ovom praktičnom i elegantnom igračkom s okretnim jezikom. Njegova inovativna tehnologija pokazat će vam nove senzualne vrhunce koji vas nikada neće prestati zabavljati!

    119 €

    72,90 €

    Nema na skladištu

  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Neka meke latice Power Flower plešu oko osjetljivih područja dok vas vibracije u svilenkastoj silikonskoj dršci uvode u ekstazu. Savršen za uranjanje u blago svog tijela i buđenje erogenih zona!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Twirling Fun Tip Vibrator White

    Satisfyer Twirling Fun pruža vrlo preciznu stimulaciju uz snažnu, cirkulirajuću vibraciju, što ga čini prikladnim za klitoris, stidne usne ili druge erogene zone. Njegov sportski dizajn nadopunjuje intuitivne kontrole.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Shots GC Clitoral Tickler Pink

    Učinite najbolje za svoj klitoris uz maksimalnu preciznost! Ovaj ergonomski dizajnirani stimulator klitorisa ima tanak zaobljen kraj kojim možete precizno ciljati na pravo mjesto. Dodirnite najviše vrhove na koje se ne penjete dok ne pronađete svoju najtopliju točku u klitorisu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Silikonski model Satisfyer Twirling Joy stimulira sve erogene zone, kao što su klitoris, zategnuta koža ili bradavice, te cirkulirajuće vibracije. Vibracije se mogu kontrolirati pomoću upravljačke ploče ili aplikacije Satisfyer Connect.

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Dorcel Mini Wanderful Mini Wand Vibrator White

    Tako mali, a tako jak! Ova šarmantna masažna glava iz Dorcela krije iznenađujuće snažan motor koji radi vrlo tiho i diskretno i nudi vam 8 brzina vibracije i 20 načina rada. Zahvaljujući savitljivom vratu, s glavom možete ići apsolutno bilo gdje, a možete ugoditi i klitorisu i umornim mišićima bilo gdje na tijelu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Nymph Vibrator Pink

    Otkrijte nježne prste vibratora Nymph i posvetite im se. Milovati će tvoj klitoris kad ti se smrzne na leđima. A onda kada poželite, zamijenite ga drugim krugom koji će svojim vibracijama očarati vaše unutarnje točke ljubavi. Jedinstveni dizajn ove igračke sigurno vas je oduševio na prvi pogled, stoga ne čekajte, zabavite se i doživite orgazam već danas!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Twirling Fun Tip Vibrator Magenta

    Satisfyer Twirling Fun opruge uz preciznu stimulaciju već jake, cirkulirajuće vibracije, što ga čini primjerom za klitoris, čvrstu kožu ili druge erogene zone. Njegov sportski dizajn potiče intuitivnu kontrolu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Pink

    Silikonski model Satisfyer Twirling Joy stimulira sve erogene zone, kao što su klitoris, zategnuta koža ili bradavice, te cirkulirajuće vibracije. Vibracije se mogu kontrolirati pomoću upravljačke ploče ili aplikacije Satisfyer Connect.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Mushroom Silicone Wand Vibrator Teal

    Sanjate o nježnom dodiru i osjećaju letenja leptirića u trbuhu? Obožavat ćete Otouch Mushroom! Vrlo je ugodan masažni stimulator, s kojim ćete otkriti svoju strast, kreativnost i nadasve nevjerojatno predivne osjećaje. To jednostavno ne možete propustiti.

    139 €

    50,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • California Exotics Tempt and Tease Kiss Pink

    Tražite li užitak koji vas nikada neće razočarati? Ovaj zgodan ružičasti zgodan muškarac ima obje korisne strane i točno zna što želite. Uz njega ćete osjetiti porast strasti, jer će ga voljeti 7 funkcija vibracije u dva motora. Postignite željene vrhunske visine zahvaljujući njegovom svestranom obliku!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Royals The Countess Pinpoint Purple

    Najbolja stimulacija je najtočnija stimulacija! Ovaj vibrator je napravljen tako da možete iritirati najosjetljivija mjesta na tijelu. Njegova mala fleksibilna glava pomoći će vam da otkrijete uzbudljiva iskustva, a 3 + 7 vibrirajućih postavki i uzoraka učinit će vaše ugodne osjećaje raznolikim i senzualnim. Neka bude lijepo i točno!

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Twirling Delight Berry

    Grudi, klitoris ili bradavice - uski vrh modela Twirling Delight sa svojim cirkulirajućim vibracijama uvijek pogađa točno točke vašeg zadovoljstva. Zahvaljujući higijenskom nastavku, također je idealan suputnik na putovanju.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Sparkling Tip Vibrator Verona Red

    Jeste li avanturistički raspoloženi i volite otkrivati? Kolekcija erotskih igračaka Sparkling pomaže ženama da blistaju i uživaju u životu. Uključuje funkcionalne i elegantne igračke koje su tu samo za vaš užitak i užitak. Među njima je i ovaj Alexandra vibrator s tankim i preciznim krajem, kojim ćete maziti sve osjetljive točke. Birajte između 3 različite silikonske navlake za vrh i 10 frekvencija vibracija!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Niya N3 Precision Point Finger Massager Light Blue

    Žudite za kvalitetnom erotskom igračkom? Jedinstvena kolekcija Niya na tržište dolazi s luksuznim i modernim pomoćnicima koji će vaš intimni život učiniti ugodnijim. Odaberete li ovaj vibrator s petljom za prste, osjetit ćete orgazmično zadovoljstvo mekim prvoklasnim silikonom sa senzualnim izbočinama. Provucite prst kroz krajnji otvor i istražite vibracije na najosjetljivijim mjestima na vašem tijelu.

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Sweet Smile Powerful Vibrator Pink

    Ekstra jake vibracije za vanjski i unutarnji užitak! Ovaj nepogrešivi snažni ružičasti vibrator iz Sweet Smilea impresionirat će vas svojim realističnim dizajnom koji izravno potiče ugodne erotske igre. Glavić će mu se posvetiti G-točki, a testisi će zadovoljiti klitoris. Pričvrstite vakuumsku čašicu na glatku površinu i uživajte u užitku bez ruku.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved The Complete Lovers Kit

    Nabavite sve igračke koje trebate za nevjerojatan užitak u jednom praktičnom ljubičastom kompletu – za manje novaca!

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Fabulous Four

    Otkrijte naše najprodavanije proizvode u setu Satisfyer Fabulous Four. Sadrži analni vibrator, vibrator za kuniće, vibrator s tlačnim valovima i vibrator za masažu. Svi proizvodi su izrađeni od silikona i lako se zamjenjuju.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Marvelous Four

    Satisfyer Marvelous Four sastoji se od 4 izmjenjiva najprodavanija silikonska proizvoda. Zečji vibrator, analni vibrator, vibrator s tlačnim valovima i masažni vibrator donijet će vam maksimalnu raznolikost i svestranu stimulaciju.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Gladys Pink

    S 30 funkcija vibracije, ovaj silikonski štapić je glatka i zaobljena igračka za masažu koja će Vama i Vašem partneru predstavljati luksuz. Oblik je besprijekorno gladak s prekrasnim silikonskim premazom i zaobljenim konturama koje će nevjerojatno masirati kožu.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Punjiva masažna glava šarmantnog oblika. Doživite savršeno uzbuđenje i jedinstvenu snagu ove luksuzne igračke. Izrađen je od svilenkasto mekog silikona i nudi vam 10 razina vibracija. Njegov ergonomski oblik jamči jednostavno rukovanje i vodootporan dizajn pod tušem.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • PalmPower Recharge Wand Massager

    Najpopularnije masažne glave na svijetu! A ovo je njegova najnovija verzija, koja se od prethodne razlikuje po mogućnosti punjenja putem USB kabela, tako da ga prilikom korištenja ne morate imati spojen na mrežu.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PalmPower Wand Massager

    Osjetite vrhunsku snagu najprodavanije masažne glave Palmpower Wand Massager i iskusite sve ohrabrujuće, moćne i opuštajuće sposobnosti koje je čine tako popularnom u cijelom svijetu.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Elegant Series Wand Vibe Purple

    Mala, kompaktna i iznimno moćna, ovo je punjiva masažna glava Wand Vibe iz kolekcije Elegant Series. Nudi vam 15 različitih načina vibracija s kojima ćete uživati u savršeno senzualnom iskustvu masaže. Savršeno leži u ruci i lako se kontrolira, pa ga zgrabite i uživajte u nježnoj ili intenzivnoj masaži vaših osjetljivih područja!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Vivre Bodywand Nana Pink

    Nana je masažna glava od mekog i jakog silikona i ABS-a. Sigurno je za tijelo i zadovoljit će vas s 3 brzine vibracije i 7 ritmova. Lagana je, srednje veličine i ima blago savitljiv vrat, pa je laka za rukovanje. Također je vodootporan pa u njemu možete uživati pod tušem. Priuštite si senzualnu masažu klitorisa ili cijelog tijela!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Wand Black

    Ova crna vibrirajuća glava sigurno neće nedostajati u vašoj kolekciji igračaka, unatoč relativno kompaktnoj veličini! Sakriva snažan motor i nudi vam 10 načina vibracije koji su ugodno tihi za diskretnu upotrebu. Uz njegovu pomoć mažite svoja osjetljiva intimna mjesta ili si priuštite masažu umornih i napetih mišića bilo gdje na tijelu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cala Azul Maria Wand Vibrator

    Uronite u snagu opojnih vibracija ove praktične masažne glave iz Cala Azula! Njegov oblik i veličina idealni su za dom i putovanja te će vam pomoći ne samo ugoditi osjetljivim intimnim područjima, već i izmasirati umorne mišiće cijelog tijela. Odaberite svoj omiljeni između 10 načina vibracije i koristite glavu u krevetu ili čak u kadi, jer je vodootporan!

    68,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PalmPower Groove Pink

    Pronađite svoj novi groove uz PalmPower Groove! To je relativno mala vibrirajuća glava koja je spremna pružiti vam zabavne vibracije i uzbudljive osjećaje. Njegov motor pokreće PowerBullet tehnologija, koja obećava nevjerojatnu razinu vibracije koja će vas odvesti u nebo. Birajte između 4 brzine i 3 uzorka i uživajte u svakom pojedinom osjećaju ugodne masaže bolnih mišića ili erogenih zona.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Yiva Massager Pink

    Želite li seksi masažu? S ovom kompaktnom masažnom glavom u ruci bit će to savršen užitak! Ima moderan dizajn i nije pogodan samo za početnike. Stimulacija vanjskih osjetljivih područja s 10 načina vibracije s njim će biti super uzbudljiva, budući da ima fleksibilnu glavu koja se prilagođava konturama vašeg tijela i također vrlo snažan motor. Uživajte u blagodatima erotske stimulacije ili masaže mišića bilo gdje na tijelu.

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • California Exotics Tempt and Tease Sass Purple

    Tražite li užitak koji vas nikada neće razočarati? Ovaj ljubičasti zgodan muškarac ima obje strane i točno zna što želite. Uz njega ćete osjetiti porast strasti, jer će ga voljeti 7 funkcija vibracije u dva motora. Postignite željene vrhunske visine zahvaljujući njegovom svestranom obliku!

    119 €

    45,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja

Artikli 97 za 128 od 133 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.