×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori 15 - 19,9 cm silikon klitorisna

Artikli 65 za 96 od 131 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Bswish bdesired Deluxe Pearl Vibrator Jade

    Ako je vaša utroba čeznula za užitkom, trebali biste konačno poslušati njegove želje i upoznati ga s ovim šarmantnim valovitim i nadasve učinkovitim vibratorom. Njegovih 6 senzualnih funkcija će vas očarati, njegova mala veličina je praktična, a valovita površina ugodno meka. Ne čekajte i učinite dobro.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Reverb Lilac

    Sanjate li o savršenom užitku svih svojih osjetljivih mjesta? ROMP Reverb je igračka s dvostrukom stimulacijom u zabavnom, šarenom dizajnu. Ne samo da može vibrirati, već ima i tehnologiju Pleasure Air.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Elegant Series Double Vibe

    Želite li vibrator koji će između ostalog izgledati sjajno na vašem noćnom ormariću? Double Vibe vibrator dolazi iz kolekcije Elegant i ima stvarno lijep dizajn. Njegov ergonomski oblik brine o vanjskom i unutarnjem dijelu rodnice, a kako je izvanredno fleksibilan, prilagođava se svim vašim zahtjevima i željama te se s njim možete igrati na bilo koji način. Zagrijte se uz 2 snažna motora i dođite u raj sa stilom i udobnošću!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Vivre Bodywand Nana Pink

    Nana je masažna glava od mekog i jakog silikona i ABS-a. Sigurno je za tijelo i zadovoljit će vas s 3 brzine vibracije i 7 ritmova. Lagana je, srednje veličine i ima blago savitljiv vrat, pa je laka za rukovanje. Također je vodootporan pa u njemu možete uživati pod tušem. Priuštite si senzualnu masažu klitorisa ili cijelog tijela!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551120 Blue

    Mali, ali zgodan i ujedno simpatičan vibrator iz Cuties kolekcije! Ima baršunasto mekanu površinu koju ćete zavoljeti na prvi dodir. Također ima izvrsno fleksibilnu glavu za jednostavno ciljanje na prava mjesta i nudi vam 7 načina vibracija. Uživajte u kadi ili pod tušem, jer je vodootporan!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Elegant Series Rabbit Vibe Purple

    Snažan pružatelj dvostrukog užitka! Ovaj Rabbit Vibe vibrator iz kolekcije Elegnat ima praktičan stimulator klitorisa i 15 načina vibracija za dvostruki užitak koji oduzima dah. Vibrator je presvučen mekanim i glatkim silikonom pa je ugodan na dodir, a ujedno je i vodootporan, pa u njemu možete uživati i u kadi ili pod tušem. Otkrijte sve njegove prednosti!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Wand Black

    Ova crna vibrirajuća glava sigurno neće nedostajati u vašoj kolekciji igračaka, unatoč relativno kompaktnoj veličini! Sakriva snažan motor i nudi vam 10 načina vibracije koji su ugodno tihi za diskretnu upotrebu. Uz njegovu pomoć mažite svoja osjetljiva intimna mjesta ili si priuštite masažu umornih i napetih mišića bilo gdje na tijelu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mae B Elegant Vibrator Pink

    Svaka moderna žena žudi za takvim proizvodima koji idu u korak s vremenom, estetski su, kvalitetni i istovremeno učinkoviti. Brend Mae B je poslušao te želje i osmislio ovaj prekrasan vibrator koji zadovoljava zahtjeve modernih žena.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Carina Pink

    Je li vam draža elegancija, učinkovitost i performanse po razumnoj cijeni? Vibrator Carina iz Pretty Love je tu za vas! Njegovo zavodljivo tijelo oblikovano je tako da miluje vaša osjetljiva područja iznutra i izvana, a njegove snažne značajke stimulirat će vas na 7 različitih razina. Zaljubite se u njegov mekani silikonski materijal i imajte vjernog ljubavnika za cijeli život.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Trysta Violet

    Žudi li vaša g-točka za savršenom stimulacijom? Luksuzni Svakom vibrator poslušat će njegove želje i udovoljiti njemu i vašim željama loptom u pokretu. Zove se Trysta i nudi vam 7 načina vibracija s 5 intenziteta. Skriva 2 visokofrekventna motora i ponosno će uzeti vaš klitoris. Dostignite anđeoski orgazam!

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mae B Elegant Vibrator Purple

    Svaka moderna žena traži takve proizvode koji se uklapaju u rakove s hrskavim, estetskim, kvalitetnim i sigurnim performansama. Brend Mae B ispunjava ovu želju i osam tisuća jaki vibrator koji zadovoljava zahtjeve modernih žena.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bwild Classic Bunny Rabbit Vibrator Guava

    Pitate se kako najbolje kontrolirati svoje nestašne misli i neumoljive želje? Možete to učiniti s ovim zecem! Sadrži 2 snažna motora koji će se fokusirati na unutarnju i vanjsku stranu vašeg cvijeta. Predivno je mekana na dodir, jer je izrađena od silikona i jednostavno ćete se zaljubiti u njegov savršeni oblik. Uz to je i vodootporan i po vrlo povoljnoj cijeni, stoga nemojte čekati i budite zadovoljni.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream OMG! Wands #Enjoy Rechargeable Vibrating Wand Fuchsia

    Znate li da biti mali može biti nevjerojatno zgodno, praktično i uzbudljivo? Na primjer, ova seksi mala vibrirajuća glava iz zabavne i moderne kolekcije OMG igračaka. Njegova svilenkasto mekana silikonska glava uhvati vas na prvi dodir i kada počnete otkrivati 4 uzorka vibracija i 3 razine vibracija, nećete moći stenjati. Priuštite si užitak koji zaslužujete!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Nymph Vibrator Pink

    Otkrijte nježne prste vibratora Nymph i posvetite im se. Milovati će tvoj klitoris kad ti se smrzne na leđima. A onda kada poželite, zamijenite ga drugim krugom koji će svojim vibracijama očarati vaše unutarnje točke ljubavi. Jedinstveni dizajn ove igračke sigurno vas je oduševio na prvi pogled, stoga ne čekajte, zabavite se i doživite orgazam već danas!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Your New Favourite Wand Massager Super Strong Yellow

    Želite novu najzgodniju igračku za seks? To će sigurno biti ova snažna mala glava za masažu! Predivno je dinamičan i ističe se žutom bojom. Njegova fleksibilna, iznimno velika glava dobro će vam poslužiti tijekom masaže cijelog tijela i tijekom erotske stimulacije. Odaberite između 5 načina vibracije s 3 brzine!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Ives Pink

    Birate vibrator i ne možete se odlučiti? S Ivesom nećete pokvariti ništa, sigurno je! Stimulirat će unutrašnjost vagine i klitorisa, ponuditi vam 30 vibrirajućih funkcija i zaljubit ćete se u svilenkasto mekani silikon na prvi dodir. Jeste li već odabrali!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Miki Pulse Wave & Flickering G-Spot Vibrator Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Vive Miki na punjenje pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudi vam 2 motora i zadivljujuće funkcije vibracije te jezik koji nevjerojatno leprša i iritira klitoris. Odaberite između 10 brzina i funkcija i pustite ga da to učini, a također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bwild Classic Bunny Rabbit Vibrator Purple

    Kako najbolje kontrolirati svoje jadne misije i neoprostive želje? Možeš ti to s tim gadom! Sastoji se od 2 motora koji se fokusiraju na hitnu i zimsku stranu vašeg cvijeta. Tkanina je mekana za dodavanje, izrađena je od silikona i lako se bira u vlastitom obliku. Već je vodootporan i u punom jeku, ne čekajte i budite zadovoljni.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Royal Fantasies Panacea Purple

    Pitate se što može učiniti tako šarmantna igračka? Nije dovoljno! Panacea je robustan alat s 2 snažna motora sa 7 načina vibracija i 3 brzine. Njegova baza ima ružičasto-zlatnu boju, LED svjetla i može čak i zagrijati! Uživajte u dodiru mekog silikona i uživajte u tom slasnom osjećaju orgazma!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Couples Vibe

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj praktični vibrator uljepšat će vaše erotske igrice. Fleksibilan je i prilagođava se vašim zahtjevima iritirajući g-točku ili klitoris prilikom vođenja ljubavi ili predigre. Uživajte u još senzualnijem seksu, pa čak i u zajedničkim orgazmima!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Kiiroo OhMiBod Fuse Pink

    Uživajte u povezanosti i sinkronizirajte svoje osjećaje! Sve je moguće s Fuseom, čak i iz daljine. Opremljen je Bluetooth tehnologijom, zahvaljujući kojoj ćete svoja iskustva dijeliti na daljinu sa svojim partnerom. Ugrađena senzorska tehnologija omogućuje dvosmjernu kontrolu povezanih uređaja (u slučaju da vaš kolega posjeduje masturbator iz Kiirooa) i cijeli događaj može kontrolirati bilo tko od vas. LED će vam dati povratnu informaciju svojim osvjetljenjem.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cleopatra Secret Pleasures Rabbit Vibrator Black

    Luksuzni užitak? Da! Vibrator Secret Pleasures iz kolekcije Cleopatra će se istaknuti na vašem noćnom ormariću zahvaljujući kombinaciji crnog mekog silikona i svjetlucavih kamenčića sa zlatnim rubovima, s kojima ćete se prebacivati između 10 načina vibracija. On će se pobrinuti za unutrašnjost vagine i klitorisa, pa će vas dvostruka stimulacija dovesti do najboljih orgazama. Učinite to luksuzno, zaslužili ste!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Twirling Fun Tip Vibrator Magenta

    Satisfyer Twirling Fun opruge uz preciznu stimulaciju već jake, cirkulirajuće vibracije, što ga čini primjerom za klitoris, čvrstu kožu ili druge erogene zone. Njegov sportski dizajn potiče intuitivnu kontrolu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cala Azul Dani Couples Toy

    Tražite igračku koja bi služila oboma kao paru? Za vaš užitak rado će se pobrinuti ovaj jedinstveni vibrator iz kolekcije Cala Azul. Okrugla strana može se koristiti kao masturbator ili kao prsten oko penisa. Dva kraja mogu ciljano stimulirati klitoris. Ili možete smisliti neki drugi način za rukovanje s 10 snažnih načina vibracije? Nema granica mašti!

    68,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Sugar Bunny

    Ružičasto uho s 2 snažna motora koji miluju unutarnji i vanjski dio vašeg cvijeta. Uz Sugar Bunny uživat ćete u 10 slatkih vibrirajućih funkcija, a nećete ni dodati dekoraciju! U luksuzni mekani silikon zaljubit ćete se na prvi dodir, a kada poželite pokrenuti nešto više, odvedite svog zečića u kupaonicu, vodootporan je i potopiv.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551147 Green

    Jedna od najslađih igračaka u našoj ponudi! Ovaj zeleno-mini vibrator ima prekrasno fleksibilnu glavu i nježno zelenu boju. Nudit će vam 7 načina vibracija, a vi ćete mu dodati sok kroz praktično punjenje putem USB kabela. Uživajte u njegovim vibracijama i elegantnom dizajnu!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue Dua V.2 + App Purple

    Senzualni dodir i iritacija na razini po vašem izboru? Luksuzni vibrator Je Joue Due pobrinut će se za vašu G-točku i klitoris, a vi ćete ga prilagoditi tako da odgovara jedinstvenim konturama vašeg tijela. Tada je sve što trebate učiniti je upariti to s aplikacijom i uživati u uzbudljivom drhtanju, koje će se polako, ali sigurno pretvoriti u opojno zadovoljstvo.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bwild Classic Wave Vibrator Black

    Kako najbolje provjeriti svoje jadne misije i neoprostive želje? Možeš ti to s tim gadom! Nudimo vam 5 vibracija sata da vas vidimo. To je lijepa zaliha silikona, koji je napravljen od silikona, a njegov prikladan oblik čini ga živahnim područjem. Već je vodootporan i u punom jeku, ne čekajte i budite zadovoljni.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Pink

    Silikonski model Satisfyer Twirling Joy stimulira sve erogene zone, kao što su klitoris, zategnuta koža ili bradavice, te cirkulirajuće vibracije. Vibracije se mogu kontrolirati pomoću upravljačke ploče ili aplikacije Satisfyer Connect.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cala Azul Maria Wand Vibrator

    Uronite u snagu opojnih vibracija ove praktične masažne glave iz Cala Azula! Njegov oblik i veličina idealni su za dom i putovanja te će vam pomoći ne samo ugoditi osjetljivim intimnim područjima, već i izmasirati umorne mišiće cijelog tijela. Odaberite svoj omiljeni između 10 načina vibracije i koristite glavu u krevetu ili čak u kadi, jer je vodootporan!

    68,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Hop Hop Bob eStim Vibrator Black

    Savršena dvostruka stimulacija s Bobom! Ovaj šarmantni vibrator u stilu zeca, koji misli i na klitoris, krije snažan motor s 8 programa vibracije, 5 načina elektrostimulacije i posebnim programom za vježbanje dna zdjelice. Ako se dogodi da ostane bez soka, jednostavno ga napunite putem USB kabela.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja

Artikli 65 za 96 od 131 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.