×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori

Artikli 97 za 128 od 208 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Bswish Bgee Classic Purple

    Pronađite ga - točka G. Ovaj uređaj za masažu posebnog oblika odvest će vas tamo. Zaokruženi na pravom mjestu, uvijek ćete iznova uživati u vrhunskom užitku.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Uživaj u glazbi. Da, dobro ste čuli, na ovaj način igračka vibrira u ritmu glazbe i vaših omiljenih pjesama, a njihovo slušanje daje potpuno novu i što je najvažnije uzbudljivu dimenziju. Samo spojite kabel na player ili mobilni telefon. Ili uživajte bez glazbe ili birajte između 7 unaprijed postavljenih uzoraka vibracije.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    Model Satisfyer Elastic Joy opremljen je s 2 motocikla i fleksibilnom žicom, tako da se može savijati u razne oblike. Koristit ćete ga kao partnerski vibrator, erekcijski prsten i vibrator za nanošenje - Elastic Joy je spreman na sve.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • FUN FACTORY Stronic Petite Pastel Lilac

    Najmanji dodatak obitelji pulsatora Fun Factory. Volite isprobavati nove igračke i zanima li vas inovativna pulsirajuća tehnologija? Stronic Petite ima veliki potencijal da bude prava erotska igračka za vas. Malen je, lagan i u njemu se pulsiraju tako da ne morate koristiti ruke. Osim toga, lako je uvesti donošenje najboljih orgazama!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Udvostručite svoje zadovoljstvo s ovim razigranim dizajnom koji kombinira fleksibilnu stimulaciju klitorisa s robusnom osovinom. Luksuzna funkcija grijanja oponaša toplinu realističnih dodira i trebala bi kontrolirati vašu napetost i ispuniti vašu šalicu užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Voliš li prave dečke? Onda ćete voljeti Real Deal Neal! Njegovo seksi tijelo krije snažan motor s 8 programa vibracije, 5 načina elektrostimulacije i posebnim programom za vježbanje dna zdjelice. Ako se dogodi da ostane bez soka, jednostavno ga napunite putem USB kabela. Uživajte u njegovom uzbudljivom dizajnu i značajkama!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Goodies Sweety G-Spot Silicone Vibe Fuchsia

    Postoji li zabavan i praktičan vibrator po super cijeni? Da, a kolekcija Goodies je dokaz za to! Donoseći kvalitetne seksualne igračke izrađene od vrhunskog silikona i ABS-a, među njima je i ovaj Sweete vibrator, oblikovan za savršenu i preciznu stimulaciju G-točke zahvaljujući zaobljenom vrhu s blagom teksturom. Odaberite između 10 funkcija vibracije i povjerite svoj užitak snažnom i tihom motoru.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Stronic Petite Deep Sea Blue

    Najmanji dodatak obitelji pulsatora Fun Factory. Odlučujete li se za razvoj novih igara i zainteresirani ste za inovativnu pulsirajuću tehnologiju? Stronic Petite ima veliki potencijal da bude prava erotska igra za vas. Istina je da zaostajanje i njegovo pulsiranje ne smiju koristiti svoje ruke. Osam stvari, kao što je donijeti najbolje orgazme!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Classix Mr. Right Vibrator Purple

    Na što se sigurno pokušati kladiti i odabrati provjereni klasik? gosp. Right je fleksibilni vibrator genijalno zakrivljenog oblika koji će dosegnuti vašu osjetljivu g-točku. Birajte između ponuđenih razina brzine i dopustite da vas dovedu do prekrasnog vrhunca blagostanja i zadovoljstva!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer G-Spot Flex 2 Dark Violet

    G-Spot Flex 2 mazi G-točku i klitoris prema vašim željama. Fleksibilna osovina omogućuje pretvaranje vibratora G-točke u vibrator za zeca. Dva snažna motora dovest će vas do vrućeg vrhunca.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Satin G-Gasm Purple

    Popularni vibrator za G-točku sada je još bolji! Njegovi su programeri dodali 10 jedinstvenih značajki koje će pojačati vašu stimulaciju, a vi ćete podleći mjestu gdje je vaša G-točka.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Coup!es Choice Remote Controlled Couple's Vibrator Purple

    Dvostruka i trostruka stimulacija za parove i pojedince! Ovaj iznimno fleksibilan dvostruki vibrator na daljinskom upravljaču postat će vaše omiljeno erotsko pomagalo. Nudi vam 10 načina vibracija na svakom kraju i može stimulirati vanjske i unutarnje žarišne točke na vrlo seksi način.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    S aplikacijom G-Spot Flex 4 Connect dobivate posebno talentiranog ljubavnika. Zahvaljujući unutarnjoj žici, vibrator G-točke jednim pokretom postaje vibrator zeca. Upravljajte njime putem aplikacije Satisfyer Connect za individualnu erotiku.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Charming Smile

    Svaki osmijeh čini svijet malo boljim, pa ovaj slatki donositelj radosti nosi svoje ime u čast dobrog raspoloženja posvuda. Što zapravo i nije tako daleko, kada dođe iza ugla sa svojom ergonomskom oblinom: nakon što ste podlegli njegovom šarmu, zavodi Vas svojom podatnom površinom Silk Touch, ugodno zaobljenim oblikom i 12 programiranih vibracija od kojih zastaje dah.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Goodies Cakey G-Spot and Rabbit Silicone Vibe Fuchsia

    Postoji li zabavan i praktičan vibrator po super cijeni? Da, a kolekcija Goodies je dokaz za to! Donosi kvalitetne seks igračke od vrhunskog silikona i ABS-a, uključujući ovaj Cokey vibrator oblika i teksture za savršenu i preciznu stimulaciju G-točke te traku za milovanje klitorisa. Odaberite između 10 funkcija vibracije i povjerite svoj užitak snažnom i tihom motoru.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved The G-Rave Purple

    Pretvorite svoju spavaću sobu u rave klub s igračkom koja će vam uljepšati užitak! Neka jarka svjetla na igrački kontroliraju vašu igru s nježno zakrivljenom glavom dizajniranom da svaki put pogodi G-točku.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Beckham 8 Inch Thumping Dildo with Remote Control Vanilla

    Nedostaje li vam nešto stvarno i živahno? Kako bi bilo da probate ovog doktora, koji je potpuno realan i čije vibracije se kontroliraju daljinskim upravljačem? Svidjet će vam se nevjerojatno mekani revolucionarni silikonski materijal kao i prekrasan autentični dizajn ovog vibratora. Nemojte se ustručavati pozvati Dr. Skinite Beckhama za intiman obilazak vašeg doma!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Elegant Series Double Vibe

    Želite li vibrator koji će između ostalog izgledati sjajno na vašem noćnom ormariću? Double Vibe vibrator dolazi iz kolekcije Elegant i ima stvarno lijep dizajn. Njegov ergonomski oblik brine o vanjskom i unutarnjem dijelu rodnice, a kako je izvanredno fleksibilan, prilagođava se svim vašim zahtjevima i željama te se s njim možete igrati na bilo koji način. Zagrijte se uz 2 snažna motora i dođite u raj sa stilom i udobnošću!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Goodies Candy G-Spot Rabbit Silicone Vibe Fucshia

    Postoji li zabavan i praktičan vibrator po super cijeni? Da, a kolekcija Goodies je dokaz za to! Donosi kvalitetne erotske igračke od vrhunskog silikona i ABS-a, među kojima je i ovaj Candy vibrator oblika i teksture za savršenu stimulaciju G-točke i trakom za milovanje klitorisa. Odaberite između 10 funkcija vibracije i povjerite svoj užitak snažnom i tihom motoru.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551120 Blue

    Mali, ali zgodan i ujedno simpatičan vibrator iz Cuties kolekcije! Ima baršunasto mekanu površinu koju ćete zavoljeti na prvi dodir. Također ima izvrsno fleksibilnu glavu za jednostavno ciljanje na prava mjesta i nudi vam 7 načina vibracija. Uživajte u kadi ili pod tušem, jer je vodootporan!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Flexible Please-Her

    Njezino tijelo žudilo je za igračkom s oblinama koje bi razumjela. Žudio je za fleksibilnošću i savršenom prilagodbom. A onda ga je našla. Šarmantna ljubičasta ljubavnica koja zrači užitkom. Sve što je bilo potrebno bio je jedan pritisak na gumb da zavibrira za nju, a duboko u njezinom prorezu uživao je u beskrajno snažnoj vibraciji. A onda je zadrhtala.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hot Octopuss Kurve G-Spot Vibe with Treble and Bass Technology

    Pronađite svoju frekvenciju uzbuđenja uz FUCK! To je prvi na svijetu prilagodljiv vibrator G-točke. Opremljen je patentiranom twin-motor bas i bas tehnologijom koju možete maksimalno prilagoditi svojim potrebama. Zaljubite se u mekani gel vrh i ergonomske konture koje vam omogućuju da ciljate točno tamo gdje vam je potrebno.

    249 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • OhMiBod blueMotion Nex 2 2nd Generation Blue

    Uđite u svijet seksualnih igračaka budućnosti! Postoji druga generacija blueMotiona! Njegov je oblik savršen za ciljanje g-točke, a njegova kontrola kroz aplikaciju zabavljat će parove i solo pojedince. Testirajte sve načine vibracija i kako vibrator reagira na zvuk kroz aplikaciju ili stvorite vlastite uzorke vibracija.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Elegant Series Rabbit Vibe Purple

    Snažan pružatelj dvostrukog užitka! Ovaj Rabbit Vibe vibrator iz kolekcije Elegnat ima praktičan stimulator klitorisa i 15 načina vibracija za dvostruki užitak koji oduzima dah. Vibrator je presvučen mekanim i glatkim silikonom pa je ugodan na dodir, a ujedno je i vodootporan, pa u njemu možete uživati i u kadi ili pod tušem. Otkrijte sve njegove prednosti!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Luxe Lillie Pink

    Jeste li romantična duša? Ovaj slatki ružičasti luksuzni vibrator samo je za sve nježne i romantične dame. Zove se LiLie i ugodno je mršav i fleksibilan. Zahvaljujući svojoj mršavosti, stići će posvuda i neće smetati ni tijekom seksa, kada će moći vibracijama iritirati klitoris. Njegova glatka platinasta silikonska površina dodatno će poboljšati osjećaje senzualnih doživljaja koji oduzimaju dah. Radujte se, zaslužili ste!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Trysta Violet

    Žudi li vaša g-točka za savršenom stimulacijom? Luksuzni Svakom vibrator poslušat će njegove želje i udovoljiti njemu i vašim željama loptom u pokretu. Zove se Trysta i nudi vam 7 načina vibracija s 5 intenziteta. Skriva 2 visokofrekventna motora i ponosno će uzeti vaš klitoris. Dostignite anđeoski orgazam!

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Dylan 7 Inch Vibrating Dildo with Remote Control Vanilla

    Nedostaje li vam nešto stvarno i živahno? Kako bi bilo da probate ovog doktora, koji je potpuno realan i čije vibracije se kontroliraju daljinskim upravljačem? Svidjet će vam se nevjerojatno mekani revolucionarni silikonski materijal kao i prekrasan autentični dizajn ovog vibratora. Nemojte se ustručavati pozvati Dr. Skinite Dylana za intimni obilazak vašeg doma!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mae B Elegant Vibrator Pink

    Svaka moderna žena žudi za takvim proizvodima koji idu u korak s vremenom, estetski su, kvalitetni i istovremeno učinkoviti. Brend Mae B je poslušao te želje i osmislio ovaj prekrasan vibrator koji zadovoljava zahtjeve modernih žena.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Carina Pink

    Je li vam draža elegancija, učinkovitost i performanse po razumnoj cijeni? Vibrator Carina iz Pretty Love je tu za vas! Njegovo zavodljivo tijelo oblikovano je tako da miluje vaša osjetljiva područja iznutra i izvana, a njegove snažne značajke stimulirat će vas na 7 različitih razina. Zaljubite se u njegov mekani silikonski materijal i imajte vjernog ljubavnika za cijeli život.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Cvelyn Purple

    Žudite li za beskrajnim neodoljivim zadovoljstvom? Upoznajte Cvelyn, ljubičastu ljepoticu iz Pretty Love koja će vas zadiviti ne samo sa svojih 30 intenzivnih načina vibracije, već i svojim zadivljujućim oblikom za ciljanje G-točke i svojim prekrasno mekanim i glatkim silikonskim materijalom. Neka bude zadovoljan!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Teal

    U kratkom vremenu koliko Pillow Talk kolekcija postoji, postala je međunarodni bestseler! Ova linija proizvoda izražava ljepotu, zabavu i snagu, a Sassy je vrhunac tih ideala. Mekano, fleksibilno tijelo pomaže Vam da otkrijete svaku svoju želju, dok je veliki vrh zakrivljen za optimalan užitak G-točke.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Elegant Series G-Spot Vibe Purple

    Ovaj vibrator ima veliki potencijal da postane vaš najbolji prijatelj! Pitate se zašto i kako? Stoga pogledajte njegov oblik – savršen je za stimulaciju G-točke ili čak prostate. Osim toga, nudi vam 15 načina rada vibracija, između kojih ćete se lako i brzo prebacivati. Volite li kupke? Ponesite vibrator sa sobom u kadu ili tuš, jer je vodootporan!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 208 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.