×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori 15 - 19,9 cm vaginalna

Artikli 129 za 160 od 216 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pretty Love Carina Pink

    Je li vam draža elegancija, učinkovitost i performanse po razumnoj cijeni? Vibrator Carina iz Pretty Love je tu za vas! Njegovo zavodljivo tijelo oblikovano je tako da miluje vaša osjetljiva područja iznutra i izvana, a njegove snažne značajke stimulirat će vas na 7 različitih razina. Zaljubite se u njegov mekani silikonski materijal i imajte vjernog ljubavnika za cijeli život.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Elegant Series G-Spot Vibe Purple

    Ovaj vibrator ima veliki potencijal da postane vaš najbolji prijatelj! Pitate se zašto i kako? Stoga pogledajte njegov oblik – savršen je za stimulaciju G-točke ili čak prostate. Osim toga, nudi vam 15 načina rada vibracija, između kojih ćete se lako i brzo prebacivati. Volite li kupke? Ponesite vibrator sa sobom u kadu ili tuš, jer je vodootporan!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mae B Elegant Vibrator Pink

    Svaka moderna žena žudi za takvim proizvodima koji idu u korak s vremenom, estetski su, kvalitetni i istovremeno učinkoviti. Brend Mae B je poslušao te želje i osmislio ovaj prekrasan vibrator koji zadovoljava zahtjeve modernih žena.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Cvelyn Purple

    Žudite li za beskrajnim neodoljivim zadovoljstvom? Upoznajte Cvelyn, ljubičastu ljepoticu iz Pretty Love koja će vas zadiviti ne samo sa svojih 30 intenzivnih načina vibracije, već i svojim zadivljujućim oblikom za ciljanje G-točke i svojim prekrasno mekanim i glatkim silikonskim materijalom. Neka bude zadovoljan!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Classix Grape Swirl Massager

    Tražite li svoj prvi ili provjereni klasik? Ovaj višebrzinski ljubičasti vibrator s uvijenom površinom bit će pravi. Toliko će vas zadovoljiti da će vam slomiti koljena, zaljubit ćete se u njegov super glatki TPR materijal na površini na prvi dodir i čekati dok ne iskusite vibracije. Nema se što čekati!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Dylan 7 Inch Vibrating Dildo with Remote Control Vanilla

    Nedostaje li vam nešto stvarno i živahno? Kako bi bilo da probate ovog doktora, koji je potpuno realan i čije vibracije se kontroliraju daljinskim upravljačem? Svidjet će vam se nevjerojatno mekani revolucionarni silikonski materijal kao i prekrasan autentični dizajn ovog vibratora. Nemojte se ustručavati pozvati Dr. Skinite Dylana za intimni obilazak vašeg doma!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Pink

    Tražite li vibrator za postizanje G-točke? Bgood Deluxe Curve je prava G-točka za ljubav! Njegove harmonijske krivulje, fleksibilnost, mekoća i 6 funkcija vibracija kombinacija su u koju ćete se jednostavno zaljubiti. Uživajte u njegovoj misiji sa sobom ili svojim partnerom.

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mae B Elegant Vibrator Purple

    Svaka moderna žena traži takve proizvode koji se uklapaju u rakove s hrskavim, estetskim, kvalitetnim i sigurnim performansama. Brend Mae B ispunjava ovu želju i osam tisuća jaki vibrator koji zadovoljava zahtjeve modernih žena.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Truda Lavender

    Žudite za beskrajnim nevjerojatnim užitkom? Upoznajte Trudu, ljubičastu zgodnu iz brenda Pretty Love, koja će vas oduševiti ne samo sa svojih 7 intenzivnih načina vibracija, već i sa zadivljujućim oblikom za ciljanje g-točke te predivno mekanim i mekim silikonskim materijalom. Dopustite sebi da budete zadovoljni!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics California Dreaming Surf City Centerfold Pink

    Dopustite da vas ponesu valovi užitka uz California Dreaming vibrator. Uređuje vašu G-točku do najluđeg orgazma! 3 razine pulsiranja bit će nevjerojatno ugodne, kao i 10 vibrirajućih uzoraka. Poseban lepršav kraj ove igračke tu je samo za beskrajnu strast vaše G-točke.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Teal

    U kratkom vremenu koliko Pillow Talk kolekcija postoji, postala je međunarodni bestseler! Ova linija proizvoda izražava ljepotu, zabavu i snagu, a Sassy je vrhunac tih ideala. Mekano, fleksibilno tijelo pomaže Vam da otkrijete svaku svoju želju, dok je veliki vrh zakrivljen za optimalan užitak G-točke.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush The Collection Sweet Cream Classic Vibe

    Vibrator ne mora biti samo penis s venama! To može biti i slatka i zabavna igračka sa slikama npr. sladoleda koja vam izmami osmijeh na lice. Uživajte u vibracijama skrivenim u ovom ograničenom izdanju alata koji ima za cilj donijeti radost, uzbuđenje i zadovoljstvo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Iroha Minamo Vibrator

    Mekani, fleksibilni dizajn koji graciozno prati obline ženskog tijela. Preporuka za one koji traže nježne dodire i nebesku mekoću.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bwild Classic Bunny Rabbit Vibrator Guava

    Pitate se kako najbolje kontrolirati svoje nestašne misli i neumoljive želje? Možete to učiniti s ovim zecem! Sadrži 2 snažna motora koji će se fokusirati na unutarnju i vanjsku stranu vašeg cvijeta. Predivno je mekana na dodir, jer je izrađena od silikona i jednostavno ćete se zaljubiti u njegov savršeni oblik. Uz to je i vodootporan i po vrlo povoljnoj cijeni, stoga nemojte čekati i budite zadovoljni.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Dinky Single Vibrator Jaimy D. Purple

    Osjećate li se snažno i neovisno, ali ponekad trebate pomoć? Elegantne erotske igračke iz kolekcije Dinky pomoći će vam da zadovoljite svoje želje. Lijepe su na pogled, a njihove karakteristike bacit će vas na koljena. Na primjer, zaljubite se u ovaj Jaima D vibrator s kojim možete vrlo udobno i ugodno doći do G točke i skočiti u vrtlog strasti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Silicone Classic G-Vibe Pink

    Klasični vibrator s lijepim osobinama muškarca koji nema što raditi. Seven Creations Silicone Classic G-Vibe sjajno je dizajniran kako bi vam pomogao da ciljate svoju G-točku i pokazao vam sedam ili više stimulacija. Izrađen je od ABS plastike s odgovarajućom silikonskom površinom, koja je sigurna za tijelo, zatim 7 vibracija i vodootporna. Utičnica se napaja pomoću 2 AA baterije i nije uključena u paket.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Miki Pulse Wave & Flickering G-Spot Vibrator Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Vive Miki na punjenje pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudi vam 2 motora i zadivljujuće funkcije vibracije te jezik koji nevjerojatno leprša i iritira klitoris. Odaberite između 10 brzina i funkcija i pustite ga da to učini, a također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Inflatable Vibrator Petit Blue

    Vibrator na napuhavanje za znalce! Ovaj zgodni plavi tip oduševit će vas svojim aerodinamičnim oblikom, zahvaljujući kojem pogađa sve važne točke s 10 načina vibracija. Ali najbolja stvar kod njega je što se napuhuje pritiskom na gumb i predivno vas ispunjava. Također uživajte u njegovim stimulativnim žljebovima i praktičnoj elegantnoj ručki, bit će to vožnja.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Ives Pink

    Birate vibrator i ne možete se odlučiti? S Ivesom nećete pokvariti ništa, sigurno je! Stimulirat će unutrašnjost vagine i klitorisa, ponuditi vam 30 vibrirajućih funkcija i zaljubit ćete se u svilenkasto mekani silikon na prvi dodir. Jeste li već odabrali!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cleopatra Secret Pleasures Rabbit Vibrator Black

    Luksuzni užitak? Da! Vibrator Secret Pleasures iz kolekcije Cleopatra će se istaknuti na vašem noćnom ormariću zahvaljujući kombinaciji crnog mekog silikona i svjetlucavih kamenčića sa zlatnim rubovima, s kojima ćete se prebacivati između 10 načina vibracija. On će se pobrinuti za unutrašnjost vagine i klitorisa, pa će vas dvostruka stimulacija dovesti do najboljih orgazama. Učinite to luksuzno, zaslužili ste!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bwild Classic Bunny Rabbit Vibrator Purple

    Kako najbolje kontrolirati svoje jadne misije i neoprostive želje? Možeš ti to s tim gadom! Sastoji se od 2 motora koji se fokusiraju na hitnu i zimsku stranu vašeg cvijeta. Tkanina je mekana za dodavanje, izrađena je od silikona i lako se bira u vlastitom obliku. Već je vodootporan i u punom jeku, ne čekajte i budite zadovoljni.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Goodies Sugar G-Spot Silicone Vibe Fushsia

    Postoji li zabavan i praktičan vibrator po super cijeni? Da, a kolekcija Goodies je dokaz za to! Donosi kvalitetne seks igračke od vrhunskog silikona i ABS-a, uključujući ovaj Sugar vibrator zaobljenog oblika za savršenu i preciznu stimulaciju G-točke. Odaberite između 10 funkcija vibracije i povjerite svoj užitak snažnom i tihom motoru.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Panthra Nila G-spot Vibrator

    Točna stimulacija G-točke nikada nije bila lakša! Nila vibrator je posebno dizajniran da iritira ovo osjetljivo područje, a zahvaljujući čvrstoj okrugloj glavi lako možete doći do njega. U paketu ćete pronaći i šarmantnu leopard torbu u koju možete pohraniti vibrator ili je nositi kao vrećicu za bubrege. Uživajte u 7 uzoraka vibracija i 3 brzine i uživajte u G-točki uvijek iznova zahvaljujući opciji punjenja.
    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Silicone Classic G-Vibe Purple

    Klasični vibrator s lijepim osobinama muškarca koji nema što raditi. Seven Creations Silicone Classic G-Vibe sjajno je dizajniran kako bi vam pomogao da ciljate svoju G-točku i pokazao vam sedam ili više stimulacija. Izrađen je od ABS plastike sa odgovarajućom silikonskom površinom, koja je sigurna za tijelo, zatim 7 vibracija i vodootporna. Utičnica se napaja pomoću 2 AA baterije kada je pohranjena i zapakirana.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer G-Spot Flex 1 Petrol

    G-Spot Flex 1 je vibrator za G-točku i vibrator za zeca u jednom. Zahvaljujući unutarnjoj žici može se slobodno podešavati i podešavati. Dva snažna motora maže klitoris i G-točku ugodnim vibracijama.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Sugar Bunny

    Ružičasto uho s 2 snažna motora koji miluju unutarnji i vanjski dio vašeg cvijeta. Uz Sugar Bunny uživat ćete u 10 slatkih vibrirajućih funkcija, a nećete ni dodati dekoraciju! U luksuzni mekani silikon zaljubit ćete se na prvi dodir, a kada poželite pokrenuti nešto više, odvedite svog zečića u kupaonicu, vodootporan je i potopiv.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Logan Bendable G-Spot Vibrator Pink

    Još uvijek tražite svoju g-točku ili je već imate? Kako god bilo, ovaj će vam vibrator poslužiti da najbolje stimulirate ovo čudesno mjesto. Savršenog je oblika i ujedno je prekrasno fleksibilan. Vibracije su koncentrirane na vrhuncu i dizajnirane su u 10 različitih načina rada. Doživite vrhunac g-plijena!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Icicles No. 19 Glass Vibrator

    Elegantni, lijepi i ručno izrađeni s pažnjom na detalje, ovo su proizvodi iz Inciclesove luksuzne linije staklenih dilda i analnih čepova koji će vam oduzeti dah. Svaki je izrađen od puhanog stakla i svaki je jedinstven, oštar i lijep.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dame Products Arc G-Spot Vibrator Ice

    Arc ima snažan motor, mekano zaobljenje s grebenom koje stimulira klitoris i lako dohvatljivu zakrivljenu ručku, što vam pomaže da istražite i otkrijete savršeno mjesto.

    129 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo OhMiBod Fuse Pink

    Uživajte u povezanosti i sinkronizirajte svoje osjećaje! Sve je moguće s Fuseom, čak i iz daljine. Opremljen je Bluetooth tehnologijom, zahvaljujući kojoj ćete svoja iskustva dijeliti na daljinu sa svojim partnerom. Ugrađena senzorska tehnologija omogućuje dvosmjernu kontrolu povezanih uređaja (u slučaju da vaš kolega posjeduje masturbator iz Kiirooa) i cijeli događaj može kontrolirati bilo tko od vas. LED će vam dati povratnu informaciju svojim osvjetljenjem.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bgood Classic Vibrator Purple

    Budite dobri s onim "dobro jutro" vibratorom iz Bswisha. Njezin dizajn je klasik jaja! Susjedstvo je vodootporno i nudi vam 5 upečatljivih znakova. Dodajte veliku količinu gume i uživajte u osjetilnim okusima međusobno ili uz paru.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Dr. Skin Dr. Rob 6 Inch Vibrating Cock with Suction Cup Vanilla

    Nedostaje li vam nešto stvarno i živahno? Kako bi bilo da probate ovog doktora, koji je potpuno realan i čijim se vibracijama upravlja daljinskim upravljačem? Sigurno će vam se svidjeti visokokvalitetni PVC materijal koji je siguran za tijelo, kao i prekrasan autentični dizajn ovog vibratora. Nemojte se ustručavati pozvati Dr. Skin Rob za intiman obilazak vašeg doma!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 216 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.