×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori 15 - 19,9 cm

Artikli 33 za 64 od 302 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Treasure Hansel G-Spot Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible

    Otkrijte blago, otkrijte najbolje orgazme za koje je vaše tijelo sposobno! Postoji kolekcija kvalitetnih seks igračaka Treasure, uključujući ovaj uzbudljivi Hansel vibrator. U sebi krije snažan motor koji će se pobrinuti za vaš užitak sa 7 modova vibracije, a savršeni oblik vibratora osluškivat će konture vašeg tijela.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Treasure Laurence Rabbit Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible

    Otkrijte blago, otkrijte najbolje orgazme za koje je vaše tijelo sposobno! Postoji kolekcija visokokvalitetnih seks igračaka Treasure, uključujući ovog uzbudljivog zeca. Sadrži 2 snažna motora koji neovisno vibriraju i brinu o vašem klitorisu i G-točki. Uživajte u dodiru medicinskog silikona i birajte između 7 načina vibracije s različitim stupnjevima intenziteta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Glow in the Dark Rabbit

    Kakav zadivljujući sjaj! I ne samo to, već i uzbudljiva stimulacija G-točke i klitorisa u isto vrijeme! Sve to možete dobiti samo uz vibrator Glow in the Dark iz You2Toys. Ima jedinstvenu fluorescentnu teksturu koja svijetli u mraku i vodootporan je pa ga možete koristiti pod vodom. Izložite ga svjetlu, a zatim krenite u erotska istraživanja sa svjetlećim vibratorom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Double Vibrator Purple

    Dvostruki vibrator za dvostruku zabavu! S tim vibratorom na baterije ostvarujete svoje erotske snove i želje bilo u paru ili samo sa sobom. Ramena mogu stimulirati vaginu i anal u isto vrijeme ili ih možete koristiti za štipanje bradavica, klitorisa ili testisa. Izuzetno su mekane i fleksibilne te imaju različite širine. Uživajte u 10 uzbudljivih načina vibracija.

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Adam & Eve Rechargeable Silicone G-Gasm Delight Turquoise

    Popularni vibrator G-točke sada je usavršen! Uz svojih 10 jedinstvenih funkcija vibracije koje će pojačati vašu stimulaciju i učiniti da padnete u blaženstvo točno na mjestu gdje se nalazi vaša G-točka, može se puniti za dodatnu praktičnost, a njegova kontrolna tipka nalikuje prekrasnom dragulju!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Diva Dolphin Pink

    Jedinstveni oblik Diva Dolphin vibratora iz Fun Factora privući će vam oko na prvi pogled. Bit ćete impresionirani njegovim snažnim i snažnim motorom pri prvoj upotrebi, a da stvar bude još gora, također ćete cijeniti Battery + inteligentnu tehnologiju punjenja. Sve što trebate učiniti je kupiti hibridni komplet i odjednom baterijski vibrator postaje punjivi vibrator.

    119 €

    99 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Doc Johnson in a Bag G-Spot Vibrator Black

    Precizan pogodak na Vašoj G-točki! Ovaj crni silikonski vibrator ima genijalno dizajniran oblik koji vam omogućuje ciljanje vaše G-točke s apsolutnom preciznošću. Sakriva snažan motor i nudi vam 10 načina vibracije koji su ugodno tihi za diskretnu upotrebu. Volite se na najosjetljivijem mjestu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nalone Magic Stick Pink

    Nije važno vjerujete li u magiju ili ne, ovaj čarobni vibrator će vas u svakom slučaju očarati! Ima dva snažna motora koji će vas odvesti na najviši vrh ikada. Pulsirajuća točka na vrhu senzualno će dražiti G-točku, a fleksibilne vanjske uši usredotočit će se na klitoris. Odaberite između 7 načina vibracije i učinite to mirno čak iu kupaonici, Magic Stick je vodootporan!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson in a Bag Rabbit Vibrator Black

    Ovaj kompaktni zec pogodi vas na svim pravim mjestima! Ima genijalan oblik za dvostruku stimulaciju i skriva snažan motor koji će za vas vibrirati u 10 načina. Međutim, njegov rad je vrlo tih i stoga je njegova uporaba vrlo diskretna. Izrađena je od visokokvalitetnog higijenskog silikona te je stoga potpuno sigurna za tijelo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Joupie Black

    Tražite kvalitetu po razumnoj cijeni? Fun Factory je lider kada su u pitanju kvalitetne igračke za seks! I ovaj tanki vibrator elegantnog dizajna također dolazi iz njihove radionice. Definitivno vas neće razočarati jer sa svojim tankim i kompaktnim tijelom može ići bilo gdje i oduševit će vas jednom brzinom vibracije koja oduzima dah. Vrhunski medicinski silikon i snažan motor, to je kombinacija koja će vas baciti na koljena!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Goodies Honey G-Spot Silicone Vibe Fuchsia

    Postoji li zabavan i praktičan vibrator po super cijeni? Da, a kolekcija Goodies je dokaz za to! Donosi visokokvalitetne erotske igračke od vrhunskog silikona i ABS-a, među kojima je i ovaj Honey vibrator oblika za savršenu i preciznu stimulaciju G-točke. Odaberite između 10 funkcija vibracije i povjerite svoj užitak snažnom i tihom motoru.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Glow in the Dark Wand

    Kakav zadivljujući sjaj! I ne samo to, već i uzbudljiva stimulacija osjetljivih mjesta ili umornih mišića bilo gdje na tijelu! Sve to možete dobiti samo s vibrirajućom glavom Glow in the Dark iz You2Toys. Ima jedinstvenu fluorescentnu teksturu koja svijetli u mraku i vodootporan je pa ga možete koristiti pod vodom. Izložite ga svjetlu, a zatim krenite u erotska istraživanja sa svojom novom omiljenom igračkom.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Glow in the Dark G-Spot

    Kakav zadivljujući sjaj! I ne samo to, već i uzbudljiva stimulacija G-točke! Sve to možete dobiti samo uz vibrator Glow in the Dark iz You2Toys. Ima jedinstvenu fluorescentnu teksturu koja svijetli u mraku i vodootporan je pa ga možete koristiti pod vodom. Izložite ga svjetlu, a zatim krenite u erotska istraživanja sa svjetlećim vibratorom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cala Azul Martina Rabbit Vibrator

    Trebate li vibrator s kojim ćete se sigurno osjećati dobro? Ovaj kunić iz kolekcije Cala Azul brine o G-točki, ali i o klitorisu i definitivno je pravi za vas. Njegov mekani luksuzni silikonski materijal ugodno će dotaknuti vaša osjetljiva mjesta, a 10 načina vibracije odvest će vas do vrhunca blaženstva, stoga uživajte.
    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Yiva Massager Black

    Želite li seksi masažu? S ovom kompaktnom masažnom glavom u ruci bit će to savršen užitak! Ima moderan dizajn i nije pogodan samo za početnike. Stimulacija vanjskih osjetljivih područja s 10 načina vibracije bit će super uzbudljiva s njim, budući da ima fleksibilnu glavu koja se prilagođava konturama vašeg tijela i također vrlo snažan motor. Uživajte u užitku erotske stimulacije ili masaže mišića bilo gdje na tijelu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Right on Ron Vibrator Rose

    Ron će uvijek biti na pravom mjestu u pravo vrijeme, tj. tvoja G-točka! Ima poseban oblik za precizno ciljanje G-točke i njezinu stimulaciju vibracijama. U svom genijalno oblikovanom tijelu krije snažan motor s 8 programa vibracija i 5 stupnjeva intenziteta. Ako se dogodi da ostane bez soka, jednostavno ga napunite putem USB kabela.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Xocoon The Personal Wand Fuchsia

    Ako vam je ova vibrirajuća glava privukla pažnju na prvi pogled, pričekajte da je vidite uživo i uključite vibracije. Bit ćete zadivljeni njegovom veličanstvenom snagom, a snažne vibracije stimulirat će vaše intimne dijelove i opustiti mišiće cijelog tijela. Zvuči li ovo kao san? Učinite to stvarnošću!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Joupie Orange

    Tražite kvalitetu po razumnoj cijeni? Fun Factory je lider kada su u pitanju kvalitetne igračke za seks! Iz njihove radionice dolazi i ovaj tanki vibrator elegantnog dizajna. Definitivno vas neće razočarati jer sa svojim tankim i kompaktnim kućištem može ići bilo gdje i oduševit će vas jednom brzinom vibracije od koje zastaje dah. Vrhunski medicinski silikon i snažan motor, kombinacija je koja će vas oboriti na koljena!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Luxe Skye Pink

    Jeste li romantična duša? Ovaj slatki ružičasti luksuzni vibrator samo je za sve nježne i romantične dame. Njegovo ime je Skye, ugodno je mršava i fleksibilna. Ne samo da će se pobrinuti za unutarnji dio vašeg cvijeta, već će zahvaljujući praktičnoj vješalici maziti i klitoris. Njegova glatka platinasta silikonska površina dodatno će poboljšati osjećaje senzualnih doživljaja koji oduzimaju dah. Radujte se, zaslužili ste!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jülie Lovetoys Mini Rabbit Vibrator Blue

    Mali i nevjerojatno moćan! Ovaj iznimno fleksibilni Mini Rabbit vibrator izvrstan je partner za dvostruku stimulaciju. Fleksibilni dio s istaknutom glavom intenzivno će stimulirati unutarnji dio vagine sve do snažne G-točke, a manji remenčić će svojim uzbudljivim oklopom milovati klitoris. Prepustite se snazi 2 moćna motora i otkrijte vrhunac orgazma!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Steve 7 Inch Vibrating Dildo Beige

    Nedostaje li vam nešto stvarno i živahno? Kako bi bilo da pokušate s ovim doktorom, koji je ugodno realističan i nudi vam 10 načina vibracije? Svidjet će vam se nevjerojatno mekani revolucionarni silikonski materijal otvrdnut platinom kao i glatki Ultrasilk dizajn ovog vibratora. Nemojte se ustručavati nazvati Dr. Zamolite Stevea za intiman obilazak vašeg doma!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Butterfly Kiss Rabbit Vibrator Pink

    Pustimo leptirića da sleti na naš klitoris i uživaj u savršenoj stimulaciji s ovom ružičastom ljepoticom. Ovaj vibrator ima lijep oblik koji istovremeno brine o vašoj G-točki i klitorisu. Njegov razigrani izgled, dva snažna motora i 30 načina vibracije čine senzualno uzbudljivu fuziju koju ćete obožavati!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Stardust Charm Pink

    Probudite se kozmičkom energijom prašine koja se diže! Ovo nije ništa manje, jedino što tražite u jednoj igrački je istinska elegancija i izvanredni ekstrakti. Kombinacija je oba kristala, borosilikatnog stakla i nekih vibracija. Izrazite svoje želje, iskopati vibrator i pretvoriti svoje snove u kreativnost.

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • NU Sensuelle Geminii XLR8 Vibe Turquoise

    Tražite kvalitetan vibrator za svoje maksimalno zadovoljstvo? Ovaj iz Nu Sensuelle je savršeni majstor! Moglo bi se reći da ima podvojenu osobnost, nježan je i pun ljubavi koji svojom zakrivljenom glavom i pažljivo oblikovanim češljevima može zadovoljiti G-točku ili klitoris.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Dinky Duo Vibrator Jimmy K. Purple

    Osjećate li se snažno i neovisno, ali ponekad trebate pomoć? Elegantne erotske igračke iz kolekcije Dinky pomoći će vam da zadovoljite svoje želje. Lijepe su na pogled, a njihove karakteristike bacit će vas na koljena. Na primjer, zaljubite se u ovaj vibrator Jimmy K., čija će vas dva motora rastrgati iznutra i izvana!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Sparkling Tip Vibrator Verona Red

    Jeste li avanturistički raspoloženi i volite otkrivati? Kolekcija erotskih igračaka Sparkling pomaže ženama da blistaju i uživaju u životu. Uključuje funkcionalne i elegantne igračke koje su tu samo za vaš užitak i užitak. Među njima je i ovaj Alexandra vibrator s tankim i preciznim krajem, kojim ćete maziti sve osjetljive točke. Birajte između 3 različite silikonske navlake za vrh i 10 frekvencija vibracija!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Emerald Love Luxurious G-Spot Vibe

    Želite li uživati u ukusnoj i kvalitetnoj erotskoj igrački? Ne propustite šarmantnu kolekciju Emerald Love koja sadrži seksi gadgete prekrasnog dizajna koji će vam se svidjeti! Ovaj predivno zakrivljeni vibrator s pokretnom masažnom glavom pametno će se usredotočiti na vašu G-točku, ali ga možete uvesti i na svoju prostatu. Otkrijte njegovih 10 značajki vibracije za uzbudljivu raznolikost.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tardenoche Staby Silicone Shaped Flexible Vibrator Black

    Želite li senzualno pogladiti svoje unutarnje osjetljivo mjesto? Za to će vam trebati kvalitetan erotski alat kao što je ovaj vibrator Staby. Ima dugačko usko tijelo i izrađena je od visokokvalitetnog mekanog silikona, tako da je apsolutno ugodna na dodir. Njegov vrh podsjeća na žir, a uz pomoć gumba možete jednostavno birati između 8 načina vibracije i 2 intenziteta.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Jazzie Pink

    Tražite kvalitetu po razumnoj cijeni? Fun Factory je lider kada su u pitanju kvalitetne igračke za seks! A iz njihove radionice dolazi i ovaj klasični vibrator elegantnih oblina. Definitivno vas neće razočarati jer sa svojim tankim i kompaktnim tijelom može ići bilo gdje i zadovoljiti vas brzinom vibracije koja oduzima dah. Vrhunski medicinski silikon i snažan motor, to je kombinacija koja će vas baciti na koljena!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Mushroom Silicone Wand Vibrator Teal

    Sanjate o nježnom dodiru i osjećaju letenja leptirića u trbuhu? Obožavat ćete Otouch Mushroom! Vrlo je ugodan masažni stimulator, s kojim ćete otkriti svoju strast, kreativnost i nadasve nevjerojatno predivne osjećaje. To jednostavno ne možete propustiti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Twirling Delight Berry

    Grudi, klitoris ili bradavice - uski vrh modela Twirling Delight sa svojim cirkulirajućim vibracijama uvijek pogađa točno točke vašeg zadovoljstva. Zahvaljujući higijenskom nastavku, također je idealan suputnik na putovanju.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush The Collection Etherial Periwinkle

    Želite li zračiti blagostanjem? Ovaj vibrator će najobičnije dane pretvoriti u neobične dane! Svidjet će vam se njegov šarmantni svjetlucavi dizajn kao i snažne vibracije koje će razmaziti vaša osjetljiva mjesta. Izrađen je od sigurnog materijala i diskretno je tih. Priuštite si nešto posebno, jer Vi to zaslužujete!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 302 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.