×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori klitorisna vibrirajuće 20 - 24,9 cm

Artikli 97 za 128 od 185 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pretty Love Webb Purple

    Želite saznati tajne intenzivnog užitka i orgazama koji oduzimaju dah? Gledate u igračku koja će vas odvesti do njih. Webb vibrator iz Pretty Love ima dobro promišljen oblik i istovremeno pogađa i g-točku i klitoris. U mekanom silikonskom tijelu skriva 2 snažna motora s 12 načina rada vibracija. Neka vaše maštarije ožive i udovoljite svom tijelu i umu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ina Wave 2 Plum

    Oslobodite niz treninga i praktičnih prednosti ovog luksuznog vibratora, prestižnog brenda Lelo! Što ga čini tako nenametljivim? Ima sposobnost zgnječenja "dođi ovamo" i također ima 12 mogućih vibracija. Uživajte u ultra glatkom silikonu i uživajte u orgazmičkom ulju u INA VALU 2!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Triple G-Spot Vibrator Black

    Užitak za vaginu, G-točku, klitoris i rektum! Ovaj vibrator samo misli na sve! Zečje uši će maziti vašu pičku, savršeno oblikovan srednji dio će pokazati G-točku, a loptice će senzualno razmaziti analni dio. Uživajte u 7 načina vibracije za G-točku i 3 načina za klitoris!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Touch Me Red

    Rabbit Touch Me vibrator nudi neograničeni užitak zahvaljujući dvostrukoj stimulaciji. Tri snažna motora podmazuju klitoris i G-točku, a split stimulator klitorisa ima dvije kandže za intenzivniju stimulaciju klitorisa.

    80,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Shots GC Vibrating Dolphin Purple

    Ovaj Dolphin je savršen vibrator za postizanje svakog osjetljivog mjesta. Gornji okret možete napraviti u 8 različitih uzoraka. Također možete uključiti zeca, čineći da njegov vrh vibrira. Ovo ima 36 postavki. Također možete kontrolirati smjer rotacije.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Couture Rabbit Skater purple

    Sanjate li nakon prvoklasnog zadovoljstva? Povjerite svoje želje ovom zecu, koji će ih rado čuti. Opijat će vas intenzivnom stimulacijom g-točke kroz uzbudljivu 3-brzinu, a također i vibracijama koje će namjerno iritirati klitoris. Vaš novi ljubavnik oduševit će vas ne samo svojim značajkama, već i luksuznom izradom i svilenkasto mekim silikonom. Uživajte s njim u opojnim orgazmima koji će lako postati ovisni!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ina 3 Seafoam

    Jedan od najpopularnijih vibratora u zečjem stilu sada u novom dizajnu! INA 3 izrađena je od glatkog silikona i oduševit će vas dvostrukom stimulacijom koja će završiti nezaboravnim vrhuncem. Birajte između 10 prekrasnih načina vibracija i uronite u uzbudljivo iskustvo na otvorenom i u zatvorenom.

    279 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Black & Gold

    Omiljeni zečji stil vibratora oduševit će vas na prvi pogled svojom luksuznom izradom i elegantnom kombinacijom crne i zlatne. Dolazi s popularnim brendom Nomi Tang i svojim oblikom jamči vam stimulaciju dvije najosjetljivije točke, G-točke i klitorisa, u isto vrijeme. U njegovom silikonskom tijelu nalaze se 3 snažna motora koji vas, zajedno s posebnim utorom koji se penje preko igračke, odvode izravno u orgazmično nebo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bloom The Violet Rabbit Vibrator

    Elegantne žene također trebaju elegantna erotska pomagala! Elegantna kolekcija Bloom razbijača sa svojim prekrasnim dizajnom i učinkovitom tehnologijom. Dosadno mi je što će vas 5 nepostojećih vibracija i 5 intenziteta uzrokovati da čitate prstom po listovima na dnu igre. U početku volite čitati s crvenkastim mekim silikonom, a naramenice iza očiju zatvorene u paketu koji će vam pokazati novi način da probudite svoju erotsku masnoću. Neka vas ona uvede u ovu šarmantnu i impresivnu igru.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Couture Rabbit Euphoria Pink

    Sofisticirane vibracije + prekrasno sisanje klitorisa = savršen orgazam! Ovaj vibrator nije samo lijep za gledanje zahvaljujući detaljima koji oduzimaju dah, već će vas zadovoljiti i svojim funkcijama. Vibrira za vas u 7 načina, zadovoljava G-točku i funkciju usisavanja u 6 načina, a zatim vam pokazuje vrh kroz klitoris.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Love Me Red

    Rabbit Love Me vibrator nudi neograničeno zadovoljstvo zahvaljujući dvostrukoj stimulaciji. Dva snažna motora masiraju klitoris i točka! Za razliku od drugih vibratora slične vrste, Love Me je jedinstven po tome što nudi povećanu stimulaciju odozgo, a ne odozdo. Ruka iza klitorisa je ugodno zakrivljena i valovita, tako da s njom možete uživati u maksimumu!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Mira Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator sa značajkama koje oduzimaju dah koji će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Vive Mira pretvara vaše snove u stvarnost! Nudi vam 10 funkcija strastvene rotirajuće perle za G-točku i 10 + 10 funkcija vibracije za G-točku i klitoris. Učinite to i također koristite gumb za vrhunac za zajamčeni nebeski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida Sucking Vibrator Purple

    Bolje od seksa! Bolje od oralnog seksa! Bolje od svega! Javida je čudo koje će apsorbirati vaš klitoris i istovremeno stimulirati G-točku, zar ne zvuči neodoljivo? Uskoro ćete svladati jednostavnu operaciju i odmah ćete se zaljubiti u svilenkasto mekani silikonski materijal. Zabavi se. Maziti. Učini to.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Rabbit Vibrator Grand Purple

    Dame, zar još nemate izbora? Dajte ovom ljubičastom šiku, koji je stvoren da ugodi vašoj g-točki i klitorisu u isto vrijeme. Sadrži 2 snažna motora s odvojenom kontrolom i nudi 10 načina vibracija i 6 brzina. Dođite otkrijte detalje i zaljubite se!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Touch Me Blue

    Rabbit Touch Me vibrator nudi neograničeno zadovoljstvo zahvaljujući dvostrukoj stimulaciji. Tri snažna motora maže klitoris i G-točku, a split stimulator klitorisa ima dva kraka za intenzivniju stimulaciju klitorisa.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Purple

    Sanjate li o prvoklasnom zadovoljstvu? Povjerite svoje želje ovom fleksibilnom kuniću koji će ih rado uslišati. Opijet će vas intenzivnom stimulacijom g-točke kroz energične udare, ali i vibracijama koje će posebno iritirati klitoris. Ne smijemo zaboraviti ni funkciju grijanja do 55 °C za realistične i ugodne osjećaje. Vaš novi ljubavnik oduševit će vas ne samo svojim funkcijama, već i luksuznom izradom i svilenkasto mekim silikonom. Uz njega uživajte u opojnim orgazmima koji vrlo lako mogu postati ovisni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Rabbit Vibrator Pink

    Želite li doživjeti čistu radost? Ovaj zec će vas slušati i razumjeti. Super je snažan i ima fleksibilni stimulator klitorisa i rotirajuće kuglice za orgazmički užitak. 2 snažna motora daju vam 10 načina vibracije za stimulaciju klitorisa i 3 učinkovita načina šoka/rotacije. Odaberite i podlegnite!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Nilo Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator sa značajkama koje oduzimaju dah koji će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Vive Nilo pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudi vam rotirajući vrh s 10 funkcija G-točke i 10 + 10 funkcija vibracije za G-točku i klitoris. Učinite to i također koristite gumb za vrhunac za zajamčeni nebeski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Pink

    Omiljeni zečji stil vibratora oduševit će vas na prvi pogled svojom luksuznom izradom i elegantnom kombinacijom srebrne i ružičaste. Dolazi s popularnim brendom Nomi Tang i svojim oblikom jamči vam stimulaciju dvije najosjetljivije točke, G-točke i klitorisa, u isto vrijeme. U njegovom silikonskom tijelu nalaze se 3 snažna motora koji vas, zajedno s posebnim utorom koji se penje preko igračke, odvode izravno u orgazmično nebo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ina Wave 2 California Sky

    Oslobodite niz treninga i praktičnih prednosti ovog luksuznog vibratora, prestižnog brenda Lelo! Što ga čini tako nenametljivim? Ima sposobnost zgnječenja "dođi ovamo" i također ima 12 mogućih vibracija. Uživajte u ultra glatkom silikonu i uživajte u orgazmičkom ulju u INA VALU 2!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Goddes Collection Atropos Blue

    Patite od luksuznog i elegantnog izgleda? Prekrasne i ujedno funkcionalne erotske igračke iz kolekcije Goddless izrađene su od tamnoplavog silikona vrhunske kvalitete i ukrašene su šarmantnim zlatnim detaljima. Ovaj Atropos vibrator zadovoljit će vas dvostrukom stimulacijom, ima ugodno mekan vrh i svilenkasto je gladak na dodir. Neka vam pokaže svoju spretnost!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Newman Purple

    Jesu li vaše večeri usamljene? Prestani i uzmi Newman, nevjerojatan vibrator koji golica i iznutra i izvana vagine! Pružit će vam zaista intenzivan užitak zahvaljujući 30 funkcija vibracije. Ima genijalan oblik kako bi udobno dosegao G-točku, ali u isto vrijeme vodi i osjetljivi klitoris u show. Stoga učinite nešto za sebe i pozovite uzbudljivog prijatelja Newmana u svoju spavaću sobu!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved The Ringer Blue

    Želite li na svom noćnom ormariću imati praktičan vibrator s nevjerojatnim funkcijama? Ringer je kvalitetna igračka koja vas sigurno neće razočarati. Ističe se udarnom funkcijom koja oduzima dah, a koju dodatno pojačavaju 2 prstena na tijelu koji se pomiču gore-dolje u 3 brzine. Tome su dodane vibracije za klitoris i vodootporan dizajn za igranje u kupaonici. Ostvarite svoje želje uz The Ringer!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Sparkling Duo Vibrator Julia Red

    Jeste li avanturistički raspoloženi i volite otkrivati? Kolekcija erotskih igračaka Sparkling pomaže ženama da blistaju i uživaju u životu. Uključuje funkcionalne i elegantne igračke koje su tu samo za vaš užitak i užitak. Među njima je i ovaj vibrator, koji će istovremeno zadovoljiti unutrašnjost vagine i klitoris. Uživajte u snazi njegova 3 motora s funkcijom osciliranja.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Phoenix Pink

    Jesu li vaše večeri usamljene? Prestani i uzmi Phoenix, nevjerojatan vibrator koji golica unutarnju i vanjsku stranu vagine! Svojim karakteristikama će vam zastati dah, ima stimulator usisavanja klitorisa i silikonski jezičak na vrhu za milovanje G-točke. Uživajte u savršenoj kombinaciji lizanja, sisanja i vibracije i učinite nešto za sebe i pozovite svog uzbudljivog prijatelja Phoenixa u spavaću sobu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Royals The Princess Butterfly Purple

    Želite li se osjećati kao pospana princeza? Princess Butterfly vibrator pružit će vam ovaj osjećaj! Uživat će u unutarnjem dijelu vagine, ali i klitorisu i njegovoj okolini, jer će tu sletjeti leptir koji sadrži jedan od 2 snažna vibrirajuća motora. Birajte između 3 + 10 vibrirajućih postavki i načina rada i otkrijte uzvišeno uzbudljive orgazme!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Gaia 2.0 Purple

    Kada ovaj vibrator uzmete u ruku, bit ćete ugodno iznenađeni njegovim ergonomskim oblikom i savršenom mekoćom visokokvalitetnog silikonskog materijala. Dizajniran je točno tako da savršeno stane u ruku i cilja na unutarnji i vanjski dio ženskih intimnih dijelova. Istodobno će stimulirati G-točku i klitoris te će vas strastveno dovesti do nevjerojatnog orgazma.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Stoss Stange Purple

    Sviđa li vam se ovaj ljubičasti chic? Nije ni čudo, stvarno je super igračka za pogledati! Ali što je s tim značajkama! On ne može samo senzualno vibrirati, već i uzbuditi! Osim toga, pobrinut će se za vaš klitoris zahvaljujući praktičnim zečjim ušima na vanjskom ramenu. Iznova i iznova uživajte u 3 razine udarne funkcije u vrhu vibratora!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Doppel Kopf G-Spot Vibrator Turquoise

    Sofisticirano zakrivljen, prekrasno fleksibilan i vrlo moćan vibrator za dvostruki užitak i užitak! Zahvaljujući njegovom obliku, s njim možete lako doći do G točke i tada će vrlo jak stimulator na klitorisu dobro proći na vanjskom dijelu vaše školjke. Uživajte u fleksibilnosti vibratora, dva snažna motora i 7 intenzivnih načina vibracija!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile G-spot Rabbit Vibrator 3 Motors Purple

    Vodootporna shikula za svestrani užitak! Svidjet će vam se dodir njegovog mekog silikona jednako kao i njegov luksuzni izgled i sposobnosti koje oduzimaju dah. Odvest će vas u raj svojim sofisticiranim oblikom i posebno 15 načina vibracije koji će istovremeno milovati vaginu, G-točku i klitoris. Prepustite se snazi 3 motora i uživajte u nevjerojatnim orgazmičkim iskustvima.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Couture Rabbit Entice Purple

    Sanjate li o prvoklasnom zadovoljstvu? Povjerite svoje želje ovom fleksibilnom kuniću koji će ih rado uslišati. Opija vas intenzivnom stimulacijom g-točke masažom pulsirajućim valovima gore-dolje u 3 brzine, kao i vibracijama koje će ciljano stimulirati klitoris. Vaš novi ljubavnik oduševit će vas ne samo svojim funkcijama, već i luksuznom izradom i svilenkasto mekim silikonom. Uz njega uživajte u opojnim orgazmima koji vrlo lako mogu postati ovisni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida Thumping Rabbit Vibrator Purple

    Želite doživjeti čistu blaženu radost? Samo s ovim zapanjujućim i savršeno zakrivljenim vibratorom iz Javida sa nevjerojatnim značajkama! Isprobajte 10 načina vibracije na vrhu koji cilja G-točku, 10 načina pulsirajućeg tapkanja po strateški postavljenoj točki na tijelu vibratora i ne zaboravite 10 načina vibracije u fleksibilnoj ruci za stimulaciju klitorisa.

    99,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja

Artikli 97 za 128 od 185 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.