×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori 20 - 24,9 cm vaginalna vodonepropusno

Artikli 97 za 128 od 154 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • AWAQ.U Vibrator 04

    Volite stil i kvalitetu? Ovaj vibrator iz Awaq.u ima trendi ljubičastu boju i izrađen je od vrhunskog silikona sa svilenkastom Soft Touch površinom. Njegov snažan motor ponudit će vam 10 intenzivnih i duboko vibrirajućih načina rada. Uživaj s njim i vaginalno i analno u isto vrijeme, jer on misli na obje tvoje ljubavne rupe!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nature Skin Bendable RC Vibrator Skin

    Želite li realnog ljubavnika s kojim svaki put možete uživati drugačije? Da! Ovaj šarmantni vibrirajući dildo vjerno podsjeća na pravi penis. Čudesno je fleksibilan, ima istaknute vene i ispupčen glavić. Krajnja usisna čašica držat će se na bilo kojoj glatkoj površini, a možete je zakačiti i za pojas. Zaljubite se na prvi pogled!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Therapy Delight Pink

    Vibe Therapy Delight vibrator je nenametljiv vibrator za žene, čija se zakrivljena iritacija G-točke naziva iritantnom. Druga iritirajuća točka je otklon u obliku klitorisa s vibracijom za stimulaciju klitorisa.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Embrace Me Berry

    Novi Embrace Me vibrator stimulira klitoris i G-točku, a mi još uvijek pomažemo vibrirati dva motora. Očaravajući gornji prsten, vibrator kombinira praktično rukovanje sa stimulacijom rotacije prepuštanja.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream OMG! Rabbits #Mood Silicone Vibrator

    Žudite za savršenom g-točkom i stimulacijom klitorisa u isto vrijeme? Omg, a tko ne? Ovaj selfie vibrator je tu da vam pruži upravo takvu uslugu. Izuzetno je fleksibilan i u mekom silikonskom tijelu skriva 2 motora s 10 načina vibracija za potpuni užitak. Osim toga, vodootporan je pa ga nemojte oklijevati ponijeti sa sobom u kadu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Wonderlove Love to Love

    Uz Wonderlove, vaše uzbuđenje neće imati granica! Moći ćete igrati bilo gdje i bilo kada. Bilo da vaše kolege ili vi sami hvatate kontrole, vjerujte mi da će uživati u vašem klitorisu i G točki. Wonderlove ima dva motocikla koji se samostalno upravljaju i svojim snažnim vibracijama ciljaju na najosjetljivija mjesta.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Webb Purple

    Želite saznati tajne intenzivnog užitka i orgazama koji oduzimaju dah? Gledate u igračku koja će vas odvesti do njih. Webb vibrator iz Pretty Love ima dobro promišljen oblik i istovremeno pogađa i g-točku i klitoris. U mekanom silikonskom tijelu skriva 2 snažna motora s 12 načina rada vibracija. Neka vaše maštarije ožive i udovoljite svom tijelu i umu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Triple G-Spot Vibrator Black

    Užitak za vaginu, G-točku, klitoris i rektum! Ovaj vibrator samo misli na sve! Zečje uši će maziti vašu pičku, savršeno oblikovan srednji dio će pokazati G-točku, a loptice će senzualno razmaziti analni dio. Uživajte u 7 načina vibracije za G-točku i 3 načina za klitoris!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Dark Desires Maxima Curved Vibrator Black

    Znate li kako zadovoljiti ženu? Kolekcija igračaka Dark Desires će vam reći. Senzualna erotska pomagala koja su dio toga najbolja su za istraživanje fantazija i traženje blaga u zemlji samoljublja. Zaljubite se u ovaj vibrator sa praktičnom kliznom loptom koja će iritirati i uživati u osjetljivoj G-točki.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Aimi Pulse Wave & Vibrating G-Spot Rabbit Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Vive Aimi na punjenje pretvara vaše snove u stvarnost! Nudi vam 3 motora i zadivljujuće vibracijske funkcije kao i remenčić koji nevjerojatno leprša i iritira klitoris. Odaberite između 10 brzina i funkcija i pustite ga da to učini, a također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Touch Me Red

    Rabbit Touch Me vibrator nudi neograničeni užitak zahvaljujući dvostrukoj stimulaciji. Tri snažna motora podmazuju klitoris i G-točku, a split stimulator klitorisa ima dvije kandže za intenzivniju stimulaciju klitorisa.

    80,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Doc Johnson The D Perfect D with Balls Vibrating 8 Inch 19cm Vanilla

    Eto zbog čega joj je žao! D Perfect vibrirajući dildo je model desnog penisa, a D Perfect je temelj njegove točne i precizne kopije. Izrađen je od apsorbiranog ultrazvučnog materijala, koji je zatvorene oči teško otkriti pravoj ljudskoj koži. Također, ima vibracije, tako tihu čašu i četvrtinu jezerskog jezera. Saznajte više o kvaliteti Branda Johnsona, koji na tržište dolazi s dildoima niskog utjecaja nakon pristupačne cijene.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Couture Rabbit Skater purple

    Sanjate li nakon prvoklasnog zadovoljstva? Povjerite svoje želje ovom zecu, koji će ih rado čuti. Opijat će vas intenzivnom stimulacijom g-točke kroz uzbudljivu 3-brzinu, a također i vibracijama koje će namjerno iritirati klitoris. Vaš novi ljubavnik oduševit će vas ne samo svojim značajkama, već i luksuznom izradom i svilenkasto mekim silikonom. Uživajte s njim u opojnim orgazmima koji će lako postati ovisni!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rosy Gold New G-spot Vibrator

    Jeste li zahtjevni i čeznete za nečim lijepim i elegantnim? Zaljubit ćete se u novu kolekciju prekrasnih erotskih igračaka Rosy Gold sa savršenim funkcijama! Ovaj šarmantni i genijalno oblikovan vibrator zaljubit će se u vašu G-točku, jer će lako pronaći, milovati i oduševiti se. Radujte se i napravite sebi prekrasnu luksuznu igračku!

    76,90 €

    69,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Black & Gold

    Omiljeni zečji stil vibratora oduševit će vas na prvi pogled svojom luksuznom izradom i elegantnom kombinacijom crne i zlatne. Dolazi s popularnim brendom Nomi Tang i svojim oblikom jamči vam stimulaciju dvije najosjetljivije točke, G-točke i klitorisa, u isto vrijeme. U njegovom silikonskom tijelu nalaze se 3 snažna motora koji vas, zajedno s posebnim utorom koji se penje preko igračke, odvode izravno u orgazmično nebo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Dr. Skin Cock Vibe 6 8.75 Inch Vibrating Cock Beige

    Nedostaje li vam nešto stvarno i živahno? A da probaš ovaj doktor koji, skroz je realan, vibrira, a još je i vodootporan? Svidjet će vam se mekani PVC materijal kao i veličina ovog vibratora. Nemojte se ustručavati nazvati Dr. Skin za intimni obilazak vašeg doma!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fun Toys Gjack 2 Mystic Noir

    „Ne gledajte me previše i odmah me dirajte!“ Gjack 2 vibrator je izrađen od revolucionarnog materijala Bioskin kojeg nećete prepoznati na ljudskoj koži, a štoviše, ekološki je, hipoalergen, pahuljast, savršeno i luksuzno. Vibrator kao takav je vrlo moćan, nudi vam 6 različitih načina vibracija s vrlo tihim radom, punjiv je, vodootporan i upravljanje mu je više nego jednostavno.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Couture Rabbit Euphoria Pink

    Sofisticirane vibracije + prekrasno sisanje klitorisa = savršen orgazam! Ovaj vibrator nije samo lijep za gledanje zahvaljujući detaljima koji oduzimaju dah, već će vas zadovoljiti i svojim funkcijama. Vibrira za vas u 7 načina, zadovoljava G-točku i funkciju usisavanja u 6 načina, a zatim vam pokazuje vrh kroz klitoris.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Hot n Cold Vibrator Turquoise

    Masirajte i stimulirajte toplinom, hladnoćom i vibracijama! Ovaj elegantni Hot'n Cold vibrator iz You2Toys savršen je za višestruke užitke na tijelu i iznutra. S njegovim spljoštenim vrhom možete udobno ciljati gdje vam je potrebno, a baršunasto meka površina mazit će vašu kožu. Birajte između 7 funkcija vibracije i prepustite se funkciji grijanja do 43 °C ili funkciji hlađenja!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Kunića nikad dosta! I to nije bilo kakav zec, to je igračka s trostrukom snagom, jer je već na prvi pogled elegantan i multifunkcionalan. Dakle, prije svega će milovati vaginu i posebno G-točku s 10 načina vibracije u ugodnoj kružnoj teksturi. Istovremeno će i vaš klitoris doći na svoje zahvaljujući fleksibilnoj traci koja također može vibrirati u 10 načina. Kada igračku okrenete, otkrit ćete kljun koji nudi osjećaj poput usisavanja s 3 brzine za zajamčene orgazme.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Love Me Red

    Rabbit Love Me vibrator nudi neograničeno zadovoljstvo zahvaljujući dvostrukoj stimulaciji. Dva snažna motora masiraju klitoris i točka! Za razliku od drugih vibratora slične vrste, Love Me je jedinstven po tome što nudi povećanu stimulaciju odozgo, a ne odozdo. Ruka iza klitorisa je ugodno zakrivljena i valovita, tako da s njom možete uživati u maksimumu!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Mira Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator sa značajkama koje oduzimaju dah koji će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Vive Mira pretvara vaše snove u stvarnost! Nudi vam 10 funkcija strastvene rotirajuće perle za G-točku i 10 + 10 funkcija vibracije za G-točku i klitoris. Učinite to i također koristite gumb za vrhunac za zajamčeni nebeski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Black

    Idete li u korak s vremenom i želite nešto više od obične vibrirajuće igračke? Brend Oninder dolazi s kolekcijom luksuznih i kvalitetnih gadgeta, a prije svega s aplikacijom krcatom raznim opcijama upravljanja za solo i igre u paru, a možda čak i koketiranje sa strancem u setu. Ovaj će vas vibrator oduševiti savršenom dvostrukom stimulacijom unutarnje i vanjske strane vagine. Otpustite, otpustite inhibicije i prepustite se orgazmima koji ostavljaju bez daha!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Touch Me Blue

    Rabbit Touch Me vibrator nudi neograničeno zadovoljstvo zahvaljujući dvostrukoj stimulaciji. Tri snažna motora maže klitoris i G-točku, a split stimulator klitorisa ima dva kraka za intenzivniju stimulaciju klitorisa.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Hot n Cold Vibrator Black

    Masirajte i stimulirajte toplinom, hladnoćom i vibracijama! Ovaj elegantni Hot'n Cold vibrator iz You2Toys savršen je za višestruke dobrobiti na tijelu i iznutra. Sa svojim spljoštenim dijelom, možete udobno ciljati gdje trebate, a baršunasto meka površina podmazat će vašu kožu. Odaberite između 7 funkcija vibracije i prepustite se funkciji grijanja do 43 °C ili funkciji hlađenja!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Purple

    Sanjate li o prvoklasnom zadovoljstvu? Povjerite svoje želje ovom fleksibilnom kuniću koji će ih rado uslišati. Opijet će vas intenzivnom stimulacijom g-točke kroz energične udare, ali i vibracijama koje će posebno iritirati klitoris. Ne smijemo zaboraviti ni funkciju grijanja do 55 °C za realistične i ugodne osjećaje. Vaš novi ljubavnik oduševit će vas ne samo svojim funkcijama, već i luksuznom izradom i svilenkasto mekim silikonom. Uz njega uživajte u opojnim orgazmima koji vrlo lako mogu postati ovisni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Rabbit Vibrator Pink

    Želite li doživjeti čistu radost? Ovaj zec će vas slušati i razumjeti. Super je snažan i ima fleksibilni stimulator klitorisa i rotirajuće kuglice za orgazmički užitak. 2 snažna motora daju vam 10 načina vibracije za stimulaciju klitorisa i 3 učinkovita načina šoka/rotacije. Odaberite i podlegnite!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FeelzToys Whirl-Pulse Rotating Rabbit Vibrator & Remote Control Pink

    Rotacijski vibrator za kuniće s usisnom čašom i vodootpornim daljinskim upravljačem s dometom od 10 metara. Želite modernizirati svoju kupaonicu? Upoznajte Whir-Pulse vibrator s daljinskim upravljačem, koji je prvenstveno dizajniran za korištenje u kadi, tušu, whirlpoolu, bazenu ili bilo gdje drugdje!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Midnight Magic Typhon Black

    Typhon se ističe među ostalim igračkama! Senzualno je crne boje s kromiranim detaljima na bazi. Izrađen je od takozvanog tekućeg silikona koji je svilenkasto mekan i mekan na dodir, a tipke osiguravaju ugodan rad. Uživajte u njegovom mekom vrhu, zakrivljenom obliku s stimulirajućim izbočinama i dosegnite G-točku dok nježno milujete klitoris.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Embrace Me Turquoise

    Ovaj zečji vibrator Embrace Me stimulira klitoris i G-točku u isto vrijeme pomoću vibracija dvaju snažnih motora. Zahvaljujući pričvrsnom prstenu, vibrator kombinira praktično rukovanje s potpunom stimulacijom točaka zadovoljstva.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Nilo Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator sa značajkama koje oduzimaju dah koji će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Vive Nilo pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudi vam rotirajući vrh s 10 funkcija G-točke i 10 + 10 funkcija vibracije za G-točku i klitoris. Učinite to i također koristite gumb za vrhunac za zajamčeni nebeski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Richard 9 Inch Vibrating Dildo Beige

    Nedostaje li vam nešto stvarno i živahno? Kako bi bilo da isprobate ovog doktora, koji je ugodno realističan i nudi vam 10 načina vibracije? Svidjet će vam se nevjerojatno mekani revolucionarni platinasto očvrsnuti silikonski materijal kao i prekrasan dizajn s venama ovog vibratora. Nemojte se ustručavati pozvati Dr. Skinite Richarda za intiman obilazak vašeg doma!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 154 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.