×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori 20 - 24,9 cm

Artikli 129 za 160 od 357 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pipedream King Cock Elite 9" Vibrating Silicone Dual Density Cock with Remote Light

    Želite li kušati kreativnost? Ovaj prekrasni dildo je pernata kopija penisa, a možda je još gore ako može vibrirati! Ima Dual Density, što znači da postoji unutarnja četvrtina kao kamena erekcija, a na površini je vrlo meka i mekan. Uživajte u svom hiperrealističkom pogledu na penis i koristite svoje tajne fantazije.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bloom The Orchid Wand Vibrator

    Orchid je moderan štapni vibrator iz elegantne kolekcije Bloom. Prekrasan dizajn vibratora i pakiranja čini The Orchid nezamjenjivom igračkom za svaku ženu.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration White

    S 2 upečatljiva motocikla, elegantnim dizajnom od silikonskih jastučića i samouvjerenom G-točkom i stimulacijom klitorisa, model Mono Flex zvijezda je zbog koje se vaša kolekcija usporava. All-inclusive dojam pojačan je elegantnim dizajnom i kontrolom utrke.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Blush Dr. Skin Cock Vibe 10 Flesh

    Nedostaje li vam nešto stvarno i živopisno? Kako bi bilo da pokušate s ovim liječnikom, koji je potpuno realističan i također živahan? Sigurno će vam se svidjeti mekani PVC materijal kao i veličina ovog vibratora. Ne oklijevajte i pozovite dr. Skine za intimni obilazak vašeg doma!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Coup!es Choice Wand Vibrator with 3 Attachments Black

    Za nenadmašne umirujuće ili intimne masaže solo ili u paru. Ovaj punjivi vibrator za glavu za masažu dolazi s 3 praktična nastavka. Ima ugodno fleksibilnu i snažno vibrirajuću glavu, ergonomski dizajn i dugu ručku, tako da možete udobno dosegnuti sva mjesta koja trebate masirati ili zadovoljiti. Odaberite između 3 priloga i uživajte prema svojim željama.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Tiger G5 Indy Red

    Nijedna žena ne može odoljeti Tigru! Poticanje prepoznatljivog mršavljenja i zakrivljenosti legla donijet će intenzivne vibracije, vaša G točka bit će točka blatostanja. Tražite li divlju iskru? Uz turbopunjač možete život tigra tigra sa živom energijom koja će vas odvesti do legla. Glasate li za svog ljubavnika? Iskoristite neočekivano intenzivnu stimulaciju od postupnog uvođenja - s Tiger Tigerom imamo malo čitanja bliže.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Couture Front Row purple

    Neka Vas zavede klasična elegancija!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Elegantni vibrator G-točke ima dva F1 turbomotora koji daju ozbiljnu snagu. Jedan se nalazi na vrhu, a drugi kao nastavak za stimulaciju klitorisa koji će vam uvijati nožne prste. Ovi F1 motori nove generacije vibriraju pri nevjerojatnih 7200 o/min i 14 000 o/min.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Heat Climax

    Sa svojim glomaznim okruglim vrhovima, ovaj analni vibrator Heat-Climax mazi vas stimulirajućom funkcijom grijanja i snažnim vibracijama. Zavodljivo glatki silikon čini ga savršenim prirodnim nastavkom koji će probuditi vašu strast!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Kolekcija erotičnih igračaka Impulse Intimate je tu da vas demontira, ne samo provjerene vibracije, već i vaše popularne marke elektrostimulacija. Moguće je da će vam ovaj vibrator ponuditi 5 ekscitacijskih metoda električne stimulacije i 7 vibracija s dvostrukom kontrolom. Razmislite o vijeku trajanja električnog grijanja!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Ripple Vibe Pink

    Već na prvi pogled, Ripple Vibe vibrator osvojit će vas svojom zavodljivom valovitom teksturom zahvaljujući kojoj će vas preplaviti brojni valovi uzbuđenja. Ripple Vibe izrađen je od svilenkasto mekog silikona, koji je siguran za tijelo i ugodan na dodir. U njegovoj utrobi leži snažan motor koji za vas vibrira igračku u 5 različitih načina rada pri 3 različite brzine. Kao i druge moderne igračke, može se puniti putem USB-a.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Rose Scarlet G Pink

    Želi li vaša G točka za milovanjem? Izgladite ga ovim Grimičastim vibratorom, koji je razvijen upravo da udobno cilja G-točku i igra se s njom. Zaljubit ćete se u glatku satensku završnu obradu, kao i u super snažan motor i srebrne detalje. Bilo da imate više erotičnih igračaka ili tek birate svoju prvu, vibrator ovog tipa ne bi trebao nedostajati u vašoj kolekciji.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    Luksuzni užitak? Da! Vibrator Natasha iz kolekcije Prestige isticat će se na vašem noćnom ormariću zahvaljujući kombinaciji crnog mekog silikona i svjetlucavih kamenčića sa zlatnim rubovima, s kojima ćete se prebacivati između 7 načina vibracija i 3 brzine. Osim toga, u sredini je malo fleksibilan pa s njim možete udobno doći do svih osjetljivih mjesta. Učinite to luksuzno, zaslužili ste!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Hip, Hippo, ura! Ovaj dobro ugođeni suputnik u krevetu jedva čeka da sa svojom znatiželjnom njuškom krene istraživati vaše najosjetljivije mjesto. Njegovih 12 uzbudljivih programa vibriranja, senzualno nagnuti voluminozni vrh i fleksibilno tijelo također su dobri razlozi za vas, jer ovaj slatki vibrator G-točke stimulira vaše svetište kao nitko drugi. Njegov praktičan pričvrsni prsten s integriranom kontrolnom pločom omogućuje vam da intuitivno odaberete svoju omiljenu vrstu vibracije pritiskom na gumb, dok ovaj divlji "nilski konj" drži pod kontrolom - čak i tijekom posebno mokre zabave.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a inspirirala je i ovaj luksuzni vibrator, čija je prednost funkcija senzualne privrženosti, a također će stimulirati vaš klitoris. Bit će mu tako lako podleći!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Prostate Massager

    Neka vam se ovaj stimulator vrti u anusu, poigra se s vašom prostatom i pokaže vam raj koji se zove orgazam.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Long John Skin

    Long Johny ili dugi Jan vodootporni je body zgodni dug 20 cm! Pustite ga da ispliva u vaš anus ili vaginu i dodajte što više snage. Nudi vam 3 brzine prenapona i 7 brzina vibracija!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gvibe 3 Pink

    Treća generacija jedne od najpopularnijih igračaka na svijetu, Gvibe 3 jednostavno će vas zabaviti! Super je moćan, jer skriva 3 motora. Šarmantan je, ergonomskog oblika i izrađen od ugodno mekog i fleksibilnog silikona. Uživajte i otkrijte s njim novo uzbuđenje koje vam neće pokazati nijedna druga igračka!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream King Cock 8" Vibrating Cock 20cm

    Najrealističniji vibrator koji je svijet ikada vidio! Svaka vena, svaki nabor kože, svaka bora, apsolutno sve je ručno modelirano točno tako da u finalu sasvim autentično odgovara stvarnosti. Uživajte u američkoj kvaliteti koju jamči brend Pipedream i dodajte atmosferu svojim uzbudljivim igrama.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shequ Austin Double Dildo with 20 Vibration Modes Skin

    Sanjate o realističnom dildu i žudite za uzbudljivim vibracijama? Upoznajte Austina! Njegov šarmantan autentičan oblik potpuno će vas osvojiti, a što više kada počnete otkrivati 20 načina vibracije. Osim toga, zahvaljujući kraćoj naramenici, Austin će milovati vaš klitoris, a jačinu vibracija možete odrediti putem daljinskog upravljača. Pričvrstite dildo s krajnjom vakuumskom čašicom na glatku površinu i uživajte u vožnji bez ruku.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Aqua Wand Massager

    Doživite intenzivnu, živahnu masažu iznad i ispod vode s ovom snažnom glavom. Dođite hrabro otvorite vrata novim iskustvima, osjećajima i percepcijama.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Real Body Magic Ram

    Tražite li nešto istinski autentično? Ovaj realističan penis s realističnim crtama naprijed-nazad će vas zadiviti! Njegova elektromagnetska tehnologija njegovo je tajno oružje, a TPE materijal pouzdano podsjeća na ljudsku kožu. Dodirnite ga i odjednom ćete ga poželjeti pozvati k sebi.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida Triple Vibrator 556947 Purple

    Trostruka stimulacija i ekstra jake vibracije! Ovaj Javidov vibrator elegantnog je oblika i izrade koji će se pobrinuti za sva vaša osjetljiva područja. Mali remen s mekanim jezicima milovat će klitoris, jajca će se pobrinuti za analni užitak, a dobro će doći i vagina te G-točka. Uživajte na sve ili ništa!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Stronic Surf Black

    Život je prekratak da bismo doživjeli samo prosječne orgazme. Uz Stronic Surf pogodit ćete sve osjetljive živčane završetke, doživjet ćete zadovoljavajući osjećaj sitosti i stimulacije najviše razine. Lezite i dopustite da vam Stronic Surf pokaže vaše vještine i snagu u 10 različitih načina. Stronic Surf radi bez ruku, tako da vaše ruke ostaju slobodne, a njegov tihi motocikl osigurava potpunu diskreciju.

    169 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Classic Original Vibrator Pink

    Klasični veliki vibrator iz kolekcije Get Real od ToyJoy je kvalitetan alat s izvanrednim svojstvima koji će nazvati vašu intimnu dobrobit. Njegov realističniji dizajn u vrlo maloj velici i prepoznatljivi nosač učinit će da se osjećate ugodno uz zakrivljenost. Igračka je prilagođena snažnim vibracijama kao i prikladan silikon s kože.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Upoznajte kraljicu, talentirana je, ima distanciran ukus i prirodni šarm. Zalo Queen prekidači s jednom inovativnom PulsWave tehnologijom koja će pomoći vašim g-točkama dobiti intenzivnu stimulativnu stimulaciju. Otključajte iznimno dobre udare i osam PulsWave stimulacija g-točke s tehnologijom, koristite funkciju grijanja, intenzivne vibracije, kontrolu primjene, prekrasan Swarovski kristal i korištenje klitorisa ili bradavica za pomoć pri postavljanju. Što znaš o mojoj ženi?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Classic Slim Vibrator Black

    Klasični slim vibrator marke ToyJoy oduševit će vas ne samo svojim realističnim izgledom, već i uzbudljivim funkcijama. Njegovo blago zakrivljeno tijelo udobno će dosegnuti vašu najosjetljiviju točku i stimulirati će je snažnim vibracijama. Classic Slim izrađen je od mekog silikona koji je ugodan na dodir i siguran za tijelo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Purple

    Tehnološki najnapredniji vibrator koji cilja na G-točku koju je svijet ikada vidio. Ispunite sve svoje intimne želje uz Kiiroo Pearl 2, koji ima tehnologiju osjetljivu na dodir, snažan motor i vodootpornost. Ova moderna igračka osluškuje vašu vaginu i njezine potrebe, a zatim stimulira, zadirkuje i nakon toga izaziva najintenzivnije orgazme. Štoviše, možete upariti svoj vibrator s Kiiroo masturbatorom i uživati u njemu na daljinu sa svojim partnerom, ili možete sinkronizirati Pearl 2 s interaktivnim erotskim videom ili virtualnom stvarnošću i potpuno se uroniti u svoje strasti.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream King Cock Elite 9" Vibrating Silicone Dual Density Cock with Remote Brown

    Želite li kušati kreativnost? Ovaj prekrasni dildo je pernata kopija penisa, a može biti još gore ako može vibrirati! Ima Dual Density, što znači da postoji unutarnja četvrtina kao kamena erekcija, a na površini ima dosta mehanike i mehanike. Uživajte u svom hiperrealističnom pogledu na penis i koristite svoje tajne fantazije.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

    Njegova dva snažna motora donijet će vam dvostruko više užitka - pravi zec. Iako zečići nisu baš vaša šalica kave - Mr. Zec će vam zajamčeno promijeniti mišljenje, jer će vas odvesti do istinskih orgazmičkih visina. Njegova baršunasta mat površina, fleksibilno tijelo i silikonski stimulator klitorisa pogodan na dodir elegantno se prilagođavaju vašim oblinama.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Pearl 3 Pink

    Tehnološki najnapredniji vibrator za G-točku koji je svijet ikada vidio dobio je još jednu nadogradnju, a sada sve svoje intimne želje možete ispuniti uz Kiiroo Pearl 3! Ima tehnologiju osjetljivu na dodir kao i snažan motor. Ova moderna igračka osluškuje vašu vaginu i njezine potrebe te stimulira, draži i potom izaziva najintenzivnije orgazme. Štoviše, možete upariti svoj vibrator s Kiiroo masturbatorom i uživati sa svojim partnerom na daljinu ili možete uskladiti Pearl 3 s interaktivnim erotskim videom ili virtualnom stvarnošću i potpuno uroniti u svoje strasti.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Legend Massager Purple

    Legenda je masažna glava sa 100% stimulirajućom snagom. Mekan na dodir, moderan dizajn, važna fleksibilnost i glatka ručka jamče izvrsno iskustvo. Ima ukupno sedam uzbudljivih značajki i vibracija i može se puniti putem USB-a. Ova igračka je apsolutno sigurna, vodootporna i izrađena od visokokvalitetnog silikona.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 357 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.