×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori 2 u 1

Artikli 97 za 128 od 352 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Mono Flex Vibration White

    S 2 upečatljiva motocikla, elegantnim dizajnom od silikonskih jastučića i samouvjerenom G-točkom i stimulacijom klitorisa, model Mono Flex zvijezda je zbog koje se vaša kolekcija usporava. All-inclusive dojam pojačan je elegantnim dizajnom i kontrolom utrke.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Sunray Pink

    U Satisfyer Sunrayu možete koristiti istu G-točku i stimulaciju klitorisa kako biste veličali vibracije i pritisak tiska. Ovaj Rabbit silikonski vibrator dizajniran je da bude fleksibilan kabel koji može lako pristajati vašem tijelu.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Pretty Love Ternence Purple

    Jesu li vaše večeri usamljene? Prestanite i nabavite ovaj nevjerojatan vibrator s prekrasnom funkcijom rotacije! Pružit će vam istinski intenzivan užitak zahvaljujući 12 funkcija vibracije i 4 funkcije rotacije. Ima genijalno zakrivljeni oblik kako bi udobno dosegao g-točku, ali u isto vrijeme ponesite tako osjetljivi klitoris u show. Zato učinite nešto za sebe i pozovite ovog rotirajućeg prijatelja u svoju spavaću sobu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Shiatsu Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantna masažna glava sa značajkama koje oduzimaju dah i koja će vas odvesti u sedmo nebo? Punjivi Vive Shiatsu pretvara vaše snove u stvarnost! Riječ je o remek-djelu lijepog izgleda i dinamičnog oblika koje će vam pokazati nezamislivu ekstazu. Doživite nebeski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Nami Black

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantna masažna glava s nevjerojatnim značajkama koja će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Nami ostvarit će vaše snove! Riječ je o remek-djelu prekrasnog izgleda i 2 uporabna kraja i 4 nastavka koji će vam pokazati neslućenu ekstazu. Doživite rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Top Secret+ Black

    Tajna koju nećete htjeti čuvati za sebe ... Prijenosni vibrator Top Secret + ima ravnu, ergonomsku bazu koja omogućuje maksimalnu udobnost i također rebrastu površinu za stimulaciju klitorisa.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Elegantni vibrator G-točke ima dva F1 turbomotora koji daju ozbiljnu snagu. Jedan se nalazi na vrhu, a drugi kao nastavak za stimulaciju klitorisa koji će vam uvijati nožne prste. Ovi F1 motori nove generacije vibriraju pri nevjerojatnih 7200 o/min i 14 000 o/min.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a inspirirala je i ovaj luksuzni vibrator, čija je prednost funkcija senzualne privrženosti, a također će stimulirati vaš klitoris. Bit će mu tako lako podleći!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Vibepad Purple

    Želite li zajahati valove uzbuđenja? A tko ne bi!? Ovaj inovativni vibrirajući jastučić s 2 motora i 2 anatomski oblikovana stimulirajuća izbočina izludit će vas. Stimulirat će vaginu i analni sa 7 načina vibracija, između kojih ćete birati pomoću daljinskog upravljača. Zato stavite prostirku na stolicu i sjednite.

    229 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream 3Some Double Ecstasy Silicone Vibrator Pink

    Žudite za prvoklasnom igračkom za senzualni užitak? Kolekcija 3Some ispunit će vaše želje i unijeti jedinstvena seksualna iskustva i intenzivne orgazme u vaš život. Uz Double Ecstasy, možete doživjeti dvostruki zanos na dva načina, jer ga možete koristiti za stimulaciju unutarnje vagine i klitorisa u isto vrijeme ili za stimulaciju vagine i analnog u isto vrijeme. Što ćete prvo probati?

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Mythical Purple

    Koje se žene ne boje dvotaktne stimulacije i orgazma, koje pate iznutra i izvana. Mythical je ovdje da spasi vašu patnju. Njegov snažni F1 motor s 10 vibracija za promjenu stupnjeva prijenosa vrlo je brzo silikonsko tijelo tako da je točno na g-točki. Klitoris treba smanjiti, hvaleći kontaktnu stimulaciju pritiska na zid.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Air Pump Bunny 5+ Mint

    Aplikacija Air Pump Bunny 5 Connect nevjerojatno je svestrana: dopustite da Vas maze vibracije iz dva snažna motora i senzualno napunjenim vrhom osovine. Za ekskluzivna iskustva upravljajte vibratorom pomoću aplikacije Satisfyer Connect.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Easter Bunny Skin

    Uz ovog kunića lako ćete imati Uskrs svaki dan! Ima seksi realističan oblik, boju karoserije i krije dva snažna motora. Jedan motor je u vrhu, a drugi u stimulatoru klitorisa, što obećava dvostruko milovanje koje oduzima dah. Također je vrlo fleksibilan pa se prilagođava vašim konturama i dopire do najosjetljivijih mjesta sa željenom preciznošću. Birajte između 30 intenzivnih načina vibracije!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Orgasmic Double Do Double Vibrating Dildo Pink

    Otkrijte dvostruku penetraciju o kojoj niste ni sanjali! Orgasmic Double Do, jedinstveni je dvostruki dildo i praktičan vibrator u jednom! Ima dva različita kraja i motore koji vam daju vibraciju u 9 načina s jedne strane i ponovno uzbudljivo povećanje u 9 načina s druge strane. Isprobajte koliko je dildo prekrasno fleksibilan i igrajte se s njim prema svojim idejama!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tardenoche Angus Vibrator with Thrusting Movement 2 Motors Silicone Black

    Vaš novi najbolji prijatelj za usamljene večeri! Angus je senzualni vibrator sa šok funkcijom i 2 snažna motora, s kojima možete u potpunosti uživati u svom orgazmičkom potencijalu. Nudit će vam 8 načina vibracije i 8 načina šoka i ne samo to, zahvaljujući remenu uživat ćete i u stimulaciji klitorisa. Uživajte u nevjerojatnim značajkama, mekanom silikonskom materijalu i snazi 2 snažna motora.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shequ Austin Double Dildo with 20 Vibration Modes Skin

    Sanjate o realističnom dildu i žudite za uzbudljivim vibracijama? Upoznajte Austina! Njegov šarmantan autentičan oblik potpuno će vas osvojiti, a što više kada počnete otkrivati 20 načina vibracije. Osim toga, zahvaljujući kraćoj naramenici, Austin će milovati vaš klitoris, a jačinu vibracija možete odrediti putem daljinskog upravljača. Pričvrstite dildo s krajnjom vakuumskom čašicom na glatku površinu i uživajte u vožnji bez ruku.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Magic Bunny

    S ovim kompaktnim silikonskim pojačavačom dobre kvalitete, Satisfyer Vibes izvlači stvarno slatko iznenađenje. Magic Bunny dovest će vas do neslućenih orgazama svojim čarobnim trikovima u vidu istovremene stimulacije G-točke i klitorisa. Možda izgleda maleno i nevino, ali iza njegovih ušiju krije se puna zečja snaga koja vas očarava s 2 nevjerojatno snažna motora i 12 programa za vibracije! Kakva divna koincidencija da je, zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu, Magic Rabbit također idealan suputnik na putovanju. Možda ga nećete dočarati iz šešira, ali ga jednostavno možete izvući iz torbice sljedeći put kada dobijete okus.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • California Exotics Petite Jack Rabbit Purple

    Petite Jack bit će savršen partner i za igru sa sobom i za zabavu s partnerom. Snažan je, vodootporan, dvostruko stimulirajući i upravlja prekrasnim rotirajućim pokretima zahvaljujući unutarnjim rotirajućim kuglicama. Izrađen je od mekog TPR-a i plastike, kompaktnih dimenzija, ergonomskog oblika i prihvatljive cijene.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Real Body Magic Ram

    Tražite li nešto istinski autentično? Ovaj realističan penis s realističnim crtama naprijed-nazad će vas zadiviti! Njegova elektromagnetska tehnologija njegovo je tajno oružje, a TPE materijal pouzdano podsjeća na ljudsku kožu. Dodirnite ga i odjednom ćete ga poželjeti pozvati k sebi.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • SilexD Model 1 Double Penetration Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" 8" Flesh

    Žudite za dvostrukom vibracijskom radošću koja će biti istinska i stvarna? Upoznajte nevjerojatno lijep i realističan Silexd dildo s funkcijom intenzivnih vibracija od kojeg će vam obje rupe poludjeti. Materijal je nevjerojatno udoban jer je visokokvalitetan silikon. Dođite divlje voditi ljubav!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Petite Tickler Purple

    Trostruka stimulacija od 10 brzina u moćnoj maloj igrački! Neka vam teksturirani dio dopre do koljena s izvrsno debelim opsegom i tankim naramenicama koje su fleksibilne i dizajnirane da vas obaviju čistim užitkom. Dio "lakat" je fleksibilan pa se Petite Ticker savršeno prilagođava vašem tijelu. Pomoću kontrolera odaberite željenu razinu stimulacije!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream 3Some Rock N' Ride Silicone Vibrator Purple

    Žudite za prvoklasnom igračkom za senzualni užitak? Kolekcija 3Some ispunit će vaše želje i unijeti jedinstvena seksualna iskustva i intenzivne orgazme u vaš život. Rock N'Ride ima 2 snažna motora i spreman je da vas utrostruči! Dođite saznati više o njemu!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Crush

    Dual Crush model kombinira uzbudljivu tehnologiju tlačnih valova sa zakrivljenom, vibrirajućom osovinom izrađenom od fleksibilnog silikona. I klitoris i G-točka mogu se stimulirati intenzivnim vibracijama putem intuitivne upravljačke ploče.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Upoznajte kraljicu, talentirana je, ima distanciran ukus i prirodni šarm. Zalo Queen prekidači s jednom inovativnom PulsWave tehnologijom koja će pomoći vašim g-točkama dobiti intenzivnu stimulativnu stimulaciju. Otključajte iznimno dobre udare i osam PulsWave stimulacija g-točke s tehnologijom, koristite funkciju grijanja, intenzivne vibracije, kontrolu primjene, prekrasan Swarovski kristal i korištenje klitorisa ili bradavica za pomoć pri postavljanju. Što znaš o mojoj ženi?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Luxe 2-Way Wand Large Black

    Bodywand Luxe 2 je upravo ono što ste dugo željeli! Riječ je o luksuznom erotskom pomagalu s 2 upotrebljiva kraja - masažnom glavom s jedne strane i vibratorom s ciljanjem G-točke s druge strane. Dva motora, prvoklasni silikon, zapanjujuće performanse i nezaboravni trenuci užitka. Učini dobro.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    Satisfyer Curvy Trinity 3 izrađen je od silikona s 3 motora za brisanje svih vaših erogenih zona: Koristite vibrator za pojačavanje za pozicioniranje, vibrator s tlačnim valjkom ili vibrator G-brzine za maksimalnu veličinu s istom brzinom kao i svaki muškarac.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Black

    Lelo uvijek pomiče granice i donosi najkvalitetnije luksuzne erotske igračke! Upoznajte novitet pod nazivom Enigma. Oduševit će G-točku i klitoris svojom sposobnošću stimulacije i odvest će vas tamo gdje ćete doživjeti izvanzemaljski orgazam!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Otkrijte maksimalnu uzbudljivu svestranost sa Satisfyer Curvy Trinity 2! Nudit će vam 3 motora i 2 funkcije s odvojenim kontrolama. Njeguje i klitoris i G-točku i može koristiti valove pritiska i vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Mythical Black

    Koje žene ne bi čeznule za dvostrukom stimulacijom i orgazmom koji oduzima dah iznutra i izvana. Mythical je tu da ispunite svaku svoju strast. Njegov snažni F1 motor s 10 brzina vibracije skriven je unutar svilenkasto mekog silikonskog tijela tako da je usmjeren izravno na g-točku. Klitoris će tada biti uznemiren, zahvaljujući beskontaktnoj stimulaciji valova pritiska.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani 2 Red

    Tiani™ predstavlja test i svijet ljubavi. Aranžman sa svojim vozačem, Tianijem II, ima 50% jači motor, unutar 3 puta veće udaljenosti od daljinskog upravljača (36 metara) i sadrži dvije izmjenjive postavke. Uživajte u luksuzu svog lijepog života kao par ili sami!

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

    Njegova dva snažna motora donijet će vam dvostruko više užitka - pravi zec. Iako zečići nisu baš vaša šalica kave - Mr. Zec će vam zajamčeno promijeniti mišljenje, jer će vas odvesti do istinskih orgazmičkih visina. Njegova baršunasta mat površina, fleksibilno tijelo i silikonski stimulator klitorisa pogodan na dodir elegantno se prilagođavaju vašim oblinama.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Dizajn ovog šapnog vibratora inspiriran je žezlom moćnih egipatskih faraona. Vibrator emitira jake vibracije koncentrirane na glavu štapa za snažnu, izravnu stimulaciju. Velika masažna glava pomaže u smirivanju bolnih mišića i ublažavanju stresa. Kyro je opremljen s dva višenamjenska silikonska dodatka za proširenje mogućnosti užitka. Jedan dodatak se može koristiti za draženje i stimulaciju osjetljivih područja, primjerice bradavica, dok je drugi dodatak savršen za istraživanje G-točke i istovremeno stimuliranje klitorisa.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 352 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.