×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori za muškarce 3 - 3,9 cm

Artikli 33 za 64 od 86 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Mythology Duman Mystic Dildo Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible L

    Volite li iznenađenja? Kada umočite ovaj dildo u vruću boju, on promijeni boju! Visoka temperatura pretvara njegovu boju u svemirsko ljubičastu, a sobna temperatura u neonsko ružičastu. Zaljubite se u njegov iznimno ugodan materijal i jake vibracije!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Želite li samo najbolje za sebe? Takvu masažu prostate jednostavno nećete doživjeti! Digger 7x ima inovativnu tehnologiju koja će vam pokazati istinsko blaženstvo, snažne vibracije ciljaju na prostatu i branu, a najbolje od svega, pokretna perla je najpreciznije milovanje. Prepustite se svojim strastima i povjerite svoje zadovoljstvo jedinstvenom Diggeru!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Dvostruka stimulacija i iznimno zadivljujući orgazam? Neće biti problema sa Spotty RC! Brend Nomi Tang dolazi na tržište i, za razliku od svog prethodnika, obogatio ga je daljinskim upravljačem, a također i mogućnošću rotacije pomične glave do 360°. Tijelo ovog stimulatora sadrži dva motora koji rade neovisno jedan o drugom. Prvi će milovati vašu prostatu kroz rotirajuću glavu, a drugi će vibrirati vašu branu kroz vibracije. Zahvaljujući ergonomskom obliku, možete biti sigurni u precizno ciljanje, performanse koje oduzimaju dah i nevjerojatan orgazam.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Želite li doživjeti orgazmičku eksploziju? Snažni stimulator prostate Mach 2 masirati će vaše mjesto užitka s apsolutnom preciznošću, što donosi nevjerojatne rezultate. Njegov lijep i moderan dizajn izrađen od mekog i fleksibilnog silikona ugodno će se opustiti u vašem anusu, a snažan motor će ga iznervirati intenzivnom stimulacijom. Ne čekajte potres, učinite to sami!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Homunculus Electric Shock Vibrator Pink

    Vibracije vam nisu dovoljne? Osim njih, vibrator Homunculus ponudit će vam i uzbudljivu elektrostimulaciju. Za njega nije potreban izvor, sva snaga zrači izravno iz njega. Opremljen je s 12 načina vibracije i 5 razina elektrostimulacije. I što više? Njegove funkcije možete kontrolirati putem Bluetootha putem aplikacije na svom telefonu!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Classix Wall Banger 2.0 Pink

    Klasični vibrator s natprosječnim performansama! Ovaj fleksibilni vibrator ima realističan oblik penisa, uključujući prepoznatljiv žir i oblikovane vene. Završava jakim usisnom čašom koja prianja na bilo koju glatku površinu i čini vibrator kompatibilnim s naramenicama. Birajte između 10 načina vibracija i uživajte u igrački pod tušem ili kadom.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Prostate Massager

    Neka vam se ovaj stimulator vrti u anusu, poigra se s vašom prostatom i pokaže vam raj koji se zove orgazam.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Orgasmic Double Do Double Vibrating Dildo Pink

    Otkrijte dvostruku penetraciju o kojoj niste ni sanjali! Orgasmic Double Do, jedinstveni je dvostruki dildo i praktičan vibrator u jednom! Ima dva različita kraja i motore koji vam daju vibraciju u 9 načina s jedne strane i ponovno uzbudljivo povećanje u 9 načina s druge strane. Isprobajte koliko je dildo prekrasno fleksibilan i igrajte se s njim prema svojim idejama!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Romance Romy Red

    Luksuzan izgled, prepoznatljiva rubin crvena boja i performanse koje oduzimaju dah, ovo je kolekcija Romance. To uključuje ovaj elegantni i romantični vibrirajući analni čep sa snažnim motorom s 3 brzine i 7 načina rada vibracija. Njegov oblik pružit će vam uzbudljivu stimulaciju, jačinu vibracija ćete birati putem daljinskog upravljača i na prvi dodir ćete se zaljubiti u mekani silikonski materijal. Dobro se snađite s modernom pribadačom s neodoljivim funkcijama.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Želite li se prepustiti maženju i uživati u vibracijama na najosjetljivijim mjestima? Pozovite se da posjetite We-Vibe Vector čije ćete vibracije odabrati putem aplikacije na svom telefonu. I pazite, i vaš kolega može preuzeti ovu aplikaciju i diktirati vam snagu stimulacije s drugog kraja svijeta. Stoga dođite i uživajte u senzualnim trncima u području prostate i perineuma!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Bendz Bendable Vibrator Anal Probe Edition Black

    Luksuzne višenamjenske vibrirajuće lopte! Na površini su svilenkasto mekani, a iznutra ugodno čvrsti. Fleksibilne su i savitljive te će vas hipnotizirati svojom funkcijom vibracije. Prikladni su za vaginalnu i analnu primjenu, vanjsku i unutarnju. Odaberite između 6 uzoraka vibracija i uživajte u nevjerojatnom užitku loptu po loptu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue Nuo Black

    Nuo nudi dva motora za dvostruku zabavu stimulacije – jedan unutarnji i jedan za često zaboravljeno područje perineuma. Dame, da (i gospodo!) bit će Vam drago čuti da je igračka uniseks.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Uzbudljiv napad na prostatu! Ovaj ergonomski oblikovan analni vibrator jednostavno je izvrstan! Njime možete jednostavno ciljati točno mjesto na kojem se nalazi vaša prostata i stimulirati je na način koji će vas ubrzo dovesti do vrhunca. Mekana silikonska membrana na vrhu daje pulsirajuće impulse u 10 načina.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hueman Outer Space Vibrating Anal Plug

    Doživite sjajnu analnu stimulaciju s ovim elegantnim vibrirajućim analnim čepom iz Hueman kolekcije! Izrađen je od mekog, udobnog silikona i nudi vam 10 različitih postavki vibracija. Genijalno je zakrivljen da dodiruje prostatu, a njegovo tijelo s 3 metka oduševit će vas tijekom umetanja i uklanjanja.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    Model Satisfyer Elastic Joy opremljen je s 2 motocikla i fleksibilnim studentima pa se može vidjeti u raznim oblicima. Pročitajte više kao partnerski vibrator, erekcijski prsten i vibrator za nanošenje - Elastic Joy se mijenja za svakoga.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Sweet Smile Powerful Vibrator Pink

    Ekstra jake vibracije za vanjski i unutarnji užitak! Ovaj nepogrešivi snažni ružičasti vibrator iz Sweet Smilea impresionirat će vas svojim realističnim dizajnom koji izravno potiče ugodne erotske igre. Glavić će mu se posvetiti G-točki, a testisi će zadovoljiti klitoris. Pričvrstite vakuumsku čašicu na glatku površinu i uživajte u užitku bez ruku.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a inspirirala je i ovaj luksuzni vibrator koji će vas stimulirati iznutra i izvana, a zahvaljujući svom obliku savršeno će ciljati sve erogene zone. Prepustite se njemu i dajte sve od sebe!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Želite li nešto više za svoju prostatu? Ovaj vibrator za prostatu od crnog mekog silikona ima pomičnu kuglicu u gornjem dijelu za dodatni stimulirajući osjećaj. Pomoću daljinskog upravljača birat ćete između 7 načina rada vibracije i 4 načina rada za otkucavanje. Stoga ne čekajte i zabavite se s Mr. Igra.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Joy Red

    Model Satisfyer Elastic Joy opremljen je s 2 motocikla i fleksibilnim studentima pa se može vidjeti u raznim oblicima. Pročitajte više kao partnerski vibrator, erekcijski prsten i vibrator za nanošenje - Elastic Joy se mijenja za svakoga.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bthrilled Premium Wand Vibrator Black

    Želite li ugoditi svojim osjetljivim mjestima intenzivnim vibracijama? Ova vrhunska masažna glava ima ergonomski oblikovanu ručku za udoban hvat, tako da je možete dobiti gdje god je potrebna njezina snaga. Glatka i široka glava ovog uređaja bit će središte vibrirajućih valova, a nježno fleksibilan vrat će smanjiti neželjeno trenje. Glavu možete puniti preko USB-a i koristiti diskretnu kapicu ne samo na cesti. Masaža do orgazma.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Želite li se počastiti nevjerojatnom dugom stimulacijom? S ovim stimulatorom prostate na praktičnom pojasu, moći ćete uživati u zadirkivanju na stražnjim vratima danima! Stimulator kao takav izrađen je od vrhunskog silikona i pogodan je i za potpune početnike. Zakrivljeni oblik ugodno doseže prostatu i vrši uzbudljiv pritisak na nju. Osim toga, zahvaljujući tankom vrhu, lako se stavlja i kada dodate kap gela za podmazivanje, ide kao po maslu.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anos Cock Shaped Butt Plug with Vibration Black

    Otkrijte ugodne vibracije (ne samo) u svom anusu! Ovaj fleksibilni vibrator ciljanog oblika na prostatu ima zavodljiv oblik penisa i ne ugađa samo prostati i perineumu, već i G-točki i klitorisu. Birajte između 10 načina vibracije i uživajte u dodiru mekog silikona, točno tamo gdje vam se sviđa.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Simplicity Marie Finger vibrator Purple

    Ovaj mali, ali praktičan vibrator pretvara vaš prst u savršenog davatelja užitka. Nazubljeni dio za stimulaciju obećava beskrajno zadovoljstvo ne samo na klitorisu, već gdje god želite. Zaljubit ćete se u glatki silikon od kojeg je napravljen, kao i u 10 različitih razina vibracija i nevjerojatnu snagu do 11.000 okretaja u minuti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    Analna zabava sama i s partnerom! Ovaj vibrirajući analni stimulator očarat će vas svojim oblikom, koji savršeno cilja na osjetljivu prostatu, a također i snažnom vakuumskom čašicom koja se može skinuti. Koristite daljinski upravljač za odabir između 10 načina vibracija i uživajte u njima gdje god želite, čak i u kadi ili pod tušem, jer je Wall Banger P-Spot vodootporan.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Najtočnija i najuzbudljivija stimulacija prostate! Cilj ove igračke je vaša prostata koju miluje osovina s dva okreta i motor koji će vas zadiviti svojom snagom. Uživajte u dvostrukim osjećajima, jer stimulator brane koristi tehnologiju usisavanja zraka, koja će vas snaći zahvaljujući najintenzivnijim iskustvima!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    Već izrađen od silikona, model Satisfyer Elastic Game može se koristiti za maksimalnu fleksibilnost: pojačivač s 2 motora i unutarnja fleksibilnost unutrašnjosti, ovaj univerzalni prijatelj može se koristiti kao vibrator za nanošenje, erekcijski prsten ili vibrator partnera.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    Model Satisfyer Elastic Joy opremljen je s 2 motocikla i fleksibilnom žicom, tako da se može savijati u razne oblike. Koristit ćete ga kao partnerski vibrator, erekcijski prsten i vibrator za nanošenje - Elastic Joy je spreman na sve.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Svakom Iker Black

    Privlače li vas nove divne visine i tražite kvalitetnu i modernu igračku koja bi mazila vašu prostatu? Iker prestižnog brenda Svakom svakako je vrijedan vaše pažnje! Nudi vam 7 načina rada vibracije, mogućnost upravljanja putem aplikacije, 2 motora i revolucionarne orgazme. Ne možete odbiti ovu ponudu!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Dr. Skin 8.5 Inch Vibrating Realistic Cock With Suction Cup Vanilla

    Nedostaje li vam nešto stvarno i živahno? Kako bi bilo da probate ovog doktora, koji je potpuno realan i čijim se vibracijama upravlja daljinskim upravljačem? Sigurno će vam se svidjeti visokokvalitetni PVC materijal koji je siguran za tijelo, kao i prekrasan autentični dizajn ovog vibratora. Nemojte se ustručavati pozvati Dr. Skin za intimni obilazak vašeg doma!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Coup!es Choice Remote Controlled Couple's Vibrator Purple

    Dvostruka i trostruka stimulacija za parove i pojedince! Ovaj iznimno fleksibilan dvostruki vibrator na daljinskom upravljaču postat će vaše omiljeno erotsko pomagalo. Nudi vam 10 načina vibracija na svakom kraju i može stimulirati vanjske i unutarnje žarišne točke na vrlo seksi način.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gvibe Greal

    Postoji revolucija u realističnim vibratorima! Greal je izrađen od savršenog Bioskyn materijala, kojeg jedva možete razlikovati od ljudske kože. Osim toga, ima izvrsno modelirane autentične detalje, ekološki je, siguran za tijelo i sadrži snažan, ali tih motor sa 6 načina rada vibracija. Samo vibrirajući penis kakav bi trebao biti!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Dual Explorer Dual Stimulator Black

    Želite li otkriti sve uzbudljive potencijale koje vaše tijelo ima? Dual Explorer će vam rado pomoći! Nudi vam 9 načina rada vibracije i 9 načina kretanja gore i dolje. Stimulator je prekrasno fleksibilan i njime možete maziti svoju vaginu, klitoris, terminal, bradavicu ili bradavice! Dakle, čime početi?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 86 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.