×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori 15 - 19,9 cm 3 - 3,9 cm G-točka silikon

Artikli 129 za 160 od 227 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • PMV20 Vice Double Vibrator

    Upoznajte Vice, šareni vibrator za trostruki užitak! Njegove će obline razumjeti vaše tijelo i pogoditi sva važna mjesta. Vice je jak i praktičan, miluje G-točku, klitoris i stražnja vrata i pokazuje vam nevjerojatan svijet miješanih orgazama. Budite dobro i pozovite vas u svoj život sa šarmantnom šarenom igračkom senzualnih značajki.
    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Teal

    U kratkom vremenu koliko Pillow Talk kolekcija postoji, postala je međunarodni bestseler! Ova linija proizvoda izražava ljepotu, zabavu i snagu, a Sassy je vrhunac tih ideala. Mekano, fleksibilno tijelo pomaže Vam da otkrijete svaku svoju želju, dok je veliki vrh zakrivljen za optimalan užitak G-točke.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Pink

    Tražite li vibrator za postizanje G-točke? Bgood Deluxe Curve je prava G-točka za ljubav! Njegove harmonijske krivulje, fleksibilnost, mekoća i 6 funkcija vibracija kombinacija su u koju ćete se jednostavno zaljubiti. Uživajte u njegovoj misiji sa sobom ili svojim partnerom.

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Maia Toys Harmonie Teal

    Tražite li višenamjenski vibrator koji se može savijati? Harmony vibrator iz Maia Toysa je upravo takav! Graciozno je nebesko plave boje, ima nevjerojatno mekanu silikonsku površinu i lako ga možete saviti kako bi odgovarao vašim potrebama. Osim vibracija, opremljena je i pokretnom kuglicom za stimulaciju klitorisa i uz nju ćete uživati u puno orgazmičkih iskustava čak i u paru.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Truda Lavender

    Žudite za beskrajnim nevjerojatnim užitkom? Upoznajte Trudu, ljubičastu zgodnu iz brenda Pretty Love, koja će vas oduševiti ne samo sa svojih 7 intenzivnih načina vibracija, već i sa zadivljujućim oblikom za ciljanje g-točke te predivno mekanim i mekim silikonskim materijalom. Dopustite sebi da budete zadovoljni!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    Najbolje za vas i vaše zadovoljstvo? Ovaj "kunić" iz Dorcela vas nikada neće iznevjeriti! Njegova nevjerojatno fleksibilna će milovati vašu G-točku i klitoris u isto vrijeme. Njegove snažne vibracije i teksturirana površina osigurat će vam trenutke intenzivnog užitka. Dodajte tome funkciju grijanja za vruće osjećaje i krenite u seksualnu avanturu!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Gene Purple

    Jesu li vaše večeri usamljene? Prestani i uzmi Gene, nevjerojatan vibrator koji golica i izvana i iznutra vagine! Pružit će vam zaista intenzivan užitak zahvaljujući 30 funkcija vibracije. Ima genijalno zaobljeni oblik kako bi udobno dosegao G-točku, ali u isto vrijeme vodi i osjetljivi klitoris u predstavu. Stoga učinite nešto za sebe i pozovite svog uzbudljivog prijatelja Genea u svoju spavaću sobu!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Sonnet Black

    Genijalnost ovog vibratora i prvoklasne marke pružaju jedinstvene orgazme! Sonet Vibe se zove, a poznato je da će s njim uvijek napraviti razliku. Ne samo da može intenzivno vibrirati na G-točki, već može iritirati klitoris kroz funkciju sedimentacije. želiš li Vi to želite i mi to razumijemo!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream OMG! Rabbits #Mood Silicone Vibrator

    Žudite za savršenom g-točkom i stimulacijom klitorisa u isto vrijeme? Omg, a tko ne? Ovaj selfie vibrator je tu da vam pruži upravo takvu uslugu. Izuzetno je fleksibilan i u mekom silikonskom tijelu skriva 2 motora s 10 načina vibracija za potpuni užitak. Osim toga, vodootporan je pa ga nemojte oklijevati ponijeti sa sobom u kadu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Inya Petite Twister Pink

    Što kažete na isprobavanje uzbudljivih rotacija u kombinaciji s vibracijama i uspon do sedmog neba? Inya Petite je rotirajući vibrator s realističnom obradom, koji će vas oduševiti svojim izgledom i također 7 načina vibracija. Uživajte, bit će tu za vas kad god vam zatreba!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Thumping G-Spot Vibrator Purple

    Opustite svoje tijelo i um i priuštite si užitak potreban svakome od nas. Nećete biti sami, vaš će partner postati ovaj šarmantni ljubičasti elegantan, koji će se fokusirati uglavnom na vašu g-točku. Ima funkciju tapkanja, genijalno je zakrivljen i prekrasno fleksibilan. Vrh koji seže do g-točke ugodno je mekan i opremljen stimulirajućom teksturom. Otkrijte snagu 2 motora, zaljubite se u 7 načina vibracija i također 3 načina pulsiranja tapkanja.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Dinky Single Vibrator Jaimy D. Purple

    Osjećate li se snažno i neovisno, ali ponekad trebate pomoć? Elegantne erotske igračke iz kolekcije Dinky pomoći će vam da zadovoljite svoje želje. Lijepe su na pogled, a njihove karakteristike bacit će vas na koljena. Na primjer, zaljubite se u ovaj Jaima D vibrator s kojim možete vrlo udobno i ugodno doći do G točke i skočiti u vrtlog strasti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Silicone Classic G-Vibe Pink

    Klasični vibrator s lijepim osobinama muškarca koji nema što raditi. Seven Creations Silicone Classic G-Vibe sjajno je dizajniran kako bi vam pomogao da ciljate svoju G-točku i pokazao vam sedam ili više stimulacija. Izrađen je od ABS plastike s odgovarajućom silikonskom površinom, koja je sigurna za tijelo, zatim 7 vibracija i vodootporna. Utičnica se napaja pomoću 2 AA baterije i nije uključena u paket.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Pulsating Vibrator with Clitoral Licking Purple

    Mislite li da niti jedna erotska igračka ne može zamijeniti iskustvo pravog seksa? Ne, trebalo bi biti obrnuto. Nijedan muškarac ne može učiniti ono što može ovaj nevjerojatni vibrator iz Paloquetha! Zabava počinje sa 7 načina pulsiranja koji simuliraju kretanje i pružaju doista prekrasan osjećaj poput udarca. Dodajte tome 10 načina vibracije u traci za klitoris, koji vibriraju mali, ali praktični jezik. Kako će završiti? Najbolji orgazam!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cleopatra Secret Pleasures Rabbit Vibrator Black

    Luksuzni užitak? Da! Vibrator Secret Pleasures iz kolekcije Cleopatra će se istaknuti na vašem noćnom ormariću zahvaljujući kombinaciji crnog mekog silikona i svjetlucavih kamenčića sa zlatnim rubovima, s kojima ćete se prebacivati između 10 načina vibracija. On će se pobrinuti za unutrašnjost vagine i klitorisa, pa će vas dvostruka stimulacija dovesti do najboljih orgazama. Učinite to luksuzno, zaslužili ste!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo OhMiBod Fuse Pink

    Uživajte u povezanosti i sinkronizirajte svoje osjećaje! Sve je moguće s Fuseom, čak i iz daljine. Opremljen je Bluetooth tehnologijom, zahvaljujući kojoj ćete svoja iskustva dijeliti na daljinu sa svojim partnerom. Ugrađena senzorska tehnologija omogućuje dvosmjernu kontrolu povezanih uređaja (u slučaju da vaš kolega posjeduje masturbator iz Kiirooa) i cijeli događaj može kontrolirati bilo tko od vas. LED će vam dati povratnu informaciju svojim osvjetljenjem.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Panthra Nila G-spot Vibrator

    Točna stimulacija G-točke nikada nije bila lakša! Nila vibrator je posebno dizajniran da iritira ovo osjetljivo područje, a zahvaljujući čvrstoj okrugloj glavi lako možete doći do njega. U paketu ćete pronaći i šarmantnu leopard torbu u koju možete pohraniti vibrator ili je nositi kao vrećicu za bubrege. Uživajte u 7 uzoraka vibracija i 3 brzine i uživajte u G-točki uvijek iznova zahvaljujući opciji punjenja.
    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dame Products Arc G-Spot Vibrator Ice

    Arc ima snažan motor, mekano zaobljenje s grebenom koje stimulira klitoris i lako dohvatljivu zakrivljenu ručku, što vam pomaže da istražite i otkrijete savršeno mjesto.

    129 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Aika Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantno vibrirajuće jaje s dvostrukom stimulacijom i daljinskim upravljanjem s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u raj? Punjiva Vive Aika pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudit će vam 10 funkcija vibracije za G-točku i 10 funkcija vibracije za klitoris. Dopustite mu da to učini i također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Silicone Classic G-Vibe Purple

    Klasični vibrator s lijepim osobinama muškarca koji nema što raditi. Seven Creations Silicone Classic G-Vibe sjajno je dizajniran kako bi vam pomogao da ciljate svoju G-točku i pokazao vam sedam ili više stimulacija. Izrađen je od ABS plastike sa odgovarajućom silikonskom površinom, koja je sigurna za tijelo, zatim 7 vibracija i vodootporna. Utičnica se napaja pomoću 2 AA baterije kada je pohranjena i zapakirana.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Black & Gold

    Omiljeni zečji stil vibratora oduševit će vas na prvi pogled svojom luksuznom izradom i elegantnom kombinacijom crne i zlatne. Dolazi s popularnim brendom Nomi Tang i svojim oblikom jamči vam stimulaciju dvije najosjetljivije točke, G-točke i klitorisa, u isto vrijeme. U njegovom silikonskom tijelu nalaze se 3 snažna motora koji vas, zajedno s posebnim utorom koji se penje preko igračke, odvode izravno u orgazmično nebo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Infinite Joy Multi Vibrator Black

    Tražite li igračku za trenutke sami ili udvoje? Infinite Joy ima dvije fleksibilne trake koje mogu zadovoljiti svakoga na različite načine. Njihova pokretljivost doseže 360° i pogodna je za vanjsku stimulaciju, dok je drugi kraj bez ruke, koji je također opremljen solo motorom, idealan za unutarnju stimulaciju. Kako se nosite s tim? Ostvarite svoje strastvene scenarije!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Black & Gold

    Getaway Plus 2 prilagođava se vašim željama! Prikladno je biti fleksibilan i odgovarati vašim konturama i zahtjevima. Najviša legla voli g-točku, jer se također možete zabaviti sa svakim stimuliranim klitorisom ili bradavicama. Čuvajte se svojih tuga i ostvarite svoje snove!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer G-Spot Flex 1 Petrol

    G-Spot Flex 1 je vibrator za G-točku i vibrator za zeca u jednom. Zahvaljujući unutarnjoj žici može se slobodno podešavati i podešavati. Dva snažna motora maže klitoris i G-točku ugodnim vibracijama.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fun Toys Gjack 2 Mystic Noir

    „Ne gledajte me previše i odmah me dirajte!“ Gjack 2 vibrator je izrađen od revolucionarnog materijala Bioskin kojeg nećete prepoznati na ljudskoj koži, a štoviše, ekološki je, hipoalergen, pahuljast, savršeno i luksuzno. Vibrator kao takav je vrlo moćan, nudi vam 6 različitih načina vibracija s vrlo tihim radom, punjiv je, vodootporan i upravljanje mu je više nego jednostavno.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Hot n Cold Vibrator Turquoise

    Masirajte i stimulirajte toplinom, hladnoćom i vibracijama! Ovaj elegantni Hot'n Cold vibrator iz You2Toys savršen je za višestruke užitke na tijelu i iznutra. S njegovim spljoštenim vrhom možete udobno ciljati gdje vam je potrebno, a baršunasto meka površina mazit će vašu kožu. Birajte između 7 funkcija vibracije i prepustite se funkciji grijanja do 43 °C ili funkciji hlađenja!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile G-Spot Panty Vibrator Pink

    Zamislite da se možete prepustiti snažnim i diskretnim vibracijama bilo kada i bilo gdje! Gdje biste ga probali prvi put? Na dosadnom poslu ili na vrućem spoju? Šetati psa? Ne možemo govoriti o vašim fantazijama, ali ono što možemo učiniti je predstaviti ovaj ergonomski oblikovan vibrator koji cilja na G-točku dok istovremeno stimulira klitoris. Uživajte u 10 načina vibracije koji će biti samo vaši, bilo kada i bilo gdje!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Kunića nikad dosta! I to nije bilo kakav zec, to je igračka s trostrukom snagom, jer je već na prvi pogled elegantan i multifunkcionalan. Dakle, prije svega će milovati vaginu i posebno G-točku s 10 načina vibracije u ugodnoj kružnoj teksturi. Istovremeno će i vaš klitoris doći na svoje zahvaljujući fleksibilnoj traci koja također može vibrirati u 10 načina. Kada igračku okrenete, otkrit ćete kljun koji nudi osjećaj poput usisavanja s 3 brzine za zajamčene orgazme.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida Sucking Vibrator Purple

    Bolje od seksa! Bolje od oralnog seksa! Bolje od svega! Javida je čudo koje će apsorbirati vaš klitoris i istovremeno stimulirati G-točku, zar ne zvuči neodoljivo? Uskoro ćete svladati jednostavnu operaciju i odmah ćete se zaljubiti u svilenkasto mekani silikonski materijal. Zabavi se. Maziti. Učini to.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • XouXou Silicone E-Stim Rabbit Vibrator Black

    Svestrani užitak i jedinstvena elektrostimulacija! Ovaj vibrator ima vješalicu za stimulaciju klitorisa, a također ćete uživati u elektrostimulirajućim impulsima. Njegova velika glava će milovati G-točku, a klitoris će uživati u vibracijama od 7 načina. Uživajte u dodiru mekog silikona, a posebno u svim nekonvencionalnim osjećajima koje izaziva elektrostimulacija!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nalone Jane Double Vibrator Purple

    Zadivljujući vibrator sa dva upotrebljiva kraja! S jedne strane, okrugla glava će zadovoljiti vaša vanjska osjetljiva područja, kao i opustiti ili napeti mišiće cijelog tijela. Druga strana će vas voljeti iznutra točno tamo gdje vam je G-točka. Obje regije imaju vlastiti motor i obje vam nude 7 načina vibracije.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Black

    Idete li u korak s vremenom i želite nešto više od obične vibrirajuće igračke? Brend Oninder dolazi s kolekcijom luksuznih i kvalitetnih gadgeta, a prije svega s aplikacijom krcatom raznim opcijama upravljanja za solo i igre u paru, a možda čak i koketiranje sa strancem u setu. Ovaj će vas vibrator oduševiti savršenom dvostrukom stimulacijom unutarnje i vanjske strane vagine. Otpustite, otpustite inhibicije i prepustite se orgazmima koji ostavljaju bez daha!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 227 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.