×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori 15 - 19,9 cm 3 - 3,9 cm G-točka vibrirajuće

Artikli 97 za 128 od 239 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Sweet Smile Thrusting & Rotating Pearl Vibrator Purple

    Nema ništa ljepše od ispunjenja svojih snova! San svake žene nedvojbeno je savršen vibrator koji ovaj šarmantno ljubičasti Sweet Smile može postati. Što će ponuditi vašoj utrobi? Bit će to uzbudljiva rotacija i također popularna funkcija dodjele u 10 načina. Ni klitoris, koji će biti posvećen sitnim jezicima, grebenima i intenzivnim vibracijama, neće proći nezapaženo. Šlag na torti je završni žir koji je, kao i cijeli vibrator, savršeno mekan. Prepustite se milovanju i maženju, zaslužujete zadovoljstvo!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Faust Purple

    Volite li oralni seks najviše od svega? S ovim stimulatorom moći ćete ga lako imati svaki dan, njegov praktični jezik dosljedno će se brinuti o vama u 12 načina. Kad poželite nešto drugo, samo ga okrenite i uživajte u vibracijama unutar vagine usmjerenim na G-točku. Vaš najbolji ljubavnik u vašim rukama!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Minds of Love Timo Black

    Moderni moćni vibrator za vaš apsolutni užitak! Timo će istovremeno stimulirati vaš klitoris i b-točku jer sadrži 2 snažna motora s 10 intenzivnih funkcija. Odaberite onaj pravi za sebe iz vibrirajućih i pulsirajućih načina rada i uživajte u dodiru mekog i visokokvalitetnog silikona.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Carina Black

    Želite eleganciju, učinkovitost i performanse nakon razumne cijene? Vibrator Carina iz Pretty Love je tu za vas! Njegovo uvjerljivo tijelo dizajnirano je tako da voli vaše živahne ljudske resurse iznutra i izvana, a njegove snažne marke stimulirat će vas na 7 markica. Volite njihov obrađeni silikonski materijal i imajte veliku ljubav za cijeli život.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    Već izrađen od silikona, model Satisfyer Elastic Game može se koristiti za maksimalnu fleksibilnost: pojačivač s 2 motora i unutarnja fleksibilnost unutrašnjosti, ovaj univerzalni prijatelj može se koristiti kao vibrator za nanošenje, erekcijski prsten ili vibrator partnera.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Vibrating Rabbit Black

    Savršen zeko za zadirkivanje svih osjetljivih mjesta na vašem tijelu. Glava mu se senzualno rotira na 8 različitih razina, točno i intenzivno stimulirajući g-točku. Vješalica usmjerena prema klitorisu oduševit će vas svojim vibracijama i raj užitka odjednom će vam biti nadohvat ruke.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Jazz Rabbit Vibrator Red

    Pitate se kako možete postići apsolutni užitak? Odgovor je jednostavan – stimulirajte oba svoja osjetljiva područja u isto vrijeme. Za to će vam biti idealan vibrator Jazz Rabbit koji će kraćom rukom maziti i unutarnji dio vagine i vanjski klitoris. Nemoj samo nešto, samo želiš sve!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Good Vibes Only Tate G-Spot Vibrator Turquoise

    Toliko je rečeno o G-točki! Nije važno imate li ga već ili ga još uvijek tražite, Tate vibrator će vam u oba slučaja biti savršen. Njegovo graciozno tijelo izravno dodiruje čudesnu G-točku i svojom stimulacijom mu daje neobuzdani orgazam!

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    Model Satisfyer Elastic Joy opremljen je s 2 motocikla i fleksibilnom žicom, tako da se može savijati u razne oblike. Koristit ćete ga kao partnerski vibrator, erekcijski prsten i vibrator za nanošenje - Elastic Joy je spreman na sve.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Voliš li prave dečke? Onda ćete voljeti Real Deal Neal! Njegovo seksi tijelo krije snažan motor s 8 programa vibracije, 5 načina elektrostimulacije i posebnim programom za vježbanje dna zdjelice. Ako se dogodi da ostane bez soka, jednostavno ga napunite putem USB kabela. Uživajte u njegovom uzbudljivom dizajnu i značajkama!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida RC Hands-free 3 Function Vibrator Red

    Dubok i diskretan užitak i slobodne ruke za to! Ovaj Javidin vibrator ističe se s 3 funkcije koje oduzimaju dah za sveobuhvatni užitak vagine i klitorisa. Njegova funkcija guranja i okretanja loptice će senzualno dražiti G-točku i preplaviti klitoris snažnim vibracijama. Što je s tvojim slobodnim rukama? Zgrabite v kontroler i birajte između 10 brzina hoda i 10 načina vibracije!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer G-Spot Flex 2 Dark Violet

    G-Spot Flex 2 mazi G-točku i klitoris prema vašim željama. Fleksibilna osovina omogućuje pretvaranje vibratora G-točke u vibrator za zeca. Dva snažna motora dovest će vas do vrućeg vrhunca.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Coup!es Choice Remote Controlled Couple's Vibrator Purple

    Dvostruka i trostruka stimulacija za parove i pojedince! Ovaj iznimno fleksibilan dvostruki vibrator na daljinskom upravljaču postat će vaše omiljeno erotsko pomagalo. Nudi vam 10 načina vibracija na svakom kraju i može stimulirati vanjske i unutarnje žarišne točke na vrlo seksi način.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Satin G-Gasm Purple

    Popularni vibrator za G-točku sada je još bolji! Njegovi su programeri dodali 10 jedinstvenih značajki koje će pojačati vašu stimulaciju, a vi ćete podleći mjestu gdje je vaša G-točka.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    S aplikacijom G-Spot Flex 4 Connect dobivate posebno talentiranog ljubavnika. Zahvaljujući unutarnjoj žici, vibrator G-točke jednim pokretom postaje vibrator zeca. Upravljajte njime putem aplikacije Satisfyer Connect za individualnu erotiku.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Cornelius Purple

    Patite li od hladne samoće? Vibrator Cornelius zamjenjuje je uzbudljivom toplinom. Njegova glava ima jedinstvenu sposobnost zagrijavanja do nevjerojatnih 48 °C. Osim toga, imate i genijalan oblik za ciljanje G-točke i obratite pažnju na klitoris. Neka vaša vagina doslovno zapali od strasti!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Black

    Idete li u korak s vremenom i želite nešto više od obične vibrirajuće igračke? Brend Oninder dolazi s kolekcijom luksuznih i kvalitetnih gadgeta, a prije svega s aplikacijom krcatom raznim opcijama upravljanja za solo igre i igrice udvoje, a možda čak i flertovanje s nekim dosad nepoznatim. Ovo jaje sadrži super snažan motor i fokusirat će svoje vibracije na vašu G-točku. Uživajte u iznimno intenzivnim orgazmima i ne zaboravite podijeliti svoje zadovoljstvo!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved The G-Rave Purple

    Pretvorite svoju spavaću sobu u rave klub s igračkom koja će vam uljepšati užitak! Neka jarka svjetla na igrački kontroliraju vašu igru s nježno zakrivljenom glavom dizajniranom da svaki put pogodi G-točku.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Elegant Series Double Vibe

    Želite li vibrator koji će između ostalog izgledati sjajno na vašem noćnom ormariću? Double Vibe vibrator dolazi iz kolekcije Elegant i ima stvarno lijep dizajn. Njegov ergonomski oblik brine o vanjskom i unutarnjem dijelu rodnice, a kako je izvanredno fleksibilan, prilagođava se svim vašim zahtjevima i željama te se s njim možete igrati na bilo koji način. Zagrijte se uz 2 snažna motora i dođite u raj sa stilom i udobnošću!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Black-Gold

    Pomoćnik za pravi orgazam! Real Vibration M je šarmantan vibrator od vrlo ugodnog silikona, s kojim ćete pustiti mašti na volju. Pomalo je realističan i nudi vam 7 intenzivnih funkcija i 4 načina rada intenziteta. Koketirajte s njim i dosegnite vrhove.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Dual Explorer Dual Stimulator Black

    Želite li otkriti sve uzbudljive potencijale koje vaše tijelo ima? Dual Explorer će vam rado pomoći! Nudi vam 9 načina rada vibracije i 9 načina kretanja gore i dolje. Stimulator je prekrasno fleksibilan i njime možete maziti svoju vaginu, klitoris, terminal, bradavicu ili bradavice! Dakle, čime početi?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nalone Jane Double Vibrator Pink

    Zadivljujući vibrator s dva upotrebljiva kraja! S jedne strane, okrugla glava zadovoljit će vaša vanjska osjetljiva mjesta, kao i umorne ili napete mišiće po cijelom tijelu. Druga strana će vas milovati iznutra točno na mjestu gdje vam je G-točka. Oba kraja imaju vlastiti motor i oba vam nude 7 načina vibracije.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Pearl 3 Purple

    Tehnološki najnapredniji vibrator G-točke na svijetu upravo je dobio još jednu nadogradnju, a sve svoje intimne želje možete ispuniti uz Kiiroo Pearl 3! Ima tehnologiju osjetljivu na dodir kao i snažan motor. Ova moderna igračka sluša vašu vaginu i njezine potrebe, stimulira vas, uzbuđuje i potom izaziva najintenzivnije orgazme. Štoviše, možete upariti svoj vibrator s Kiiroo masturbatorom i uživati u svom partneru na daljinu, ili možete spojiti Pearl 3 s interaktivnim erotskim videom ili virtualnom stvarnošću i potpuno se uroniti u svoj užitak.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Sonnet Aqua

    Genijalni oblik ovog vibratora i prvoklasne značajke obećavaju jedno - savršen orgazam! Zove se Sonnet Vibe i osmišljen je tako da svako iskustvo s njim učini što oduzima dah. Ne samo da može intenzivno vibrirati na G-točki, već i iritirati klitoris kroz funkciju usisavanja. želiš li ga? Vi to želite i mi to razumijemo!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMiBod blueMotion Nex 2 2nd Generation Blue

    Uđite u svijet seksualnih igračaka budućnosti! Postoji druga generacija blueMotiona! Njegov je oblik savršen za ciljanje g-točke, a njegova kontrola kroz aplikaciju zabavljat će parove i solo pojedince. Testirajte sve načine vibracija i kako vibrator reagira na zvuk kroz aplikaciju ili stvorite vlastite uzorke vibracija.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Vibrating Rabbit Purple

    Veliki dio osiguravanja svih najvažnijih mjesta na vašem tijelu. Glava mu se osjetljivo okreće na 8 markica, rotirajući i intenzivno stimulirajući G-točku. Kraljica pomirena klitorisom kako bi vas nadahnula svojim vibracijama i rajem blagodati preplavljenosti vašim rukama.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Trysta Violet

    Žudi li vaša g-točka za savršenom stimulacijom? Luksuzni Svakom vibrator poslušat će njegove želje i udovoljiti njemu i vašim željama loptom u pokretu. Zove se Trysta i nudi vam 7 načina vibracija s 5 intenziteta. Skriva 2 visokofrekventna motora i ponosno će uzeti vaš klitoris. Dostignite anđeoski orgazam!

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Vibrating Rabbit Pink

    Veliki dio osiguravanja svih najvažnijih mjesta na vašem tijelu. Glava mu se osjetljivo okreće na 8 markica, rotirajući i intenzivno stimulirajući G-točku. Kraljica pomirena klitorisom kako bi vas nadahnula svojim vibracijama i rajem blagodati preplavljenosti vašim rukama.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tracy's Dog OG Pro 2 Clitoral Sucking Vibrator Light Purple

    Želite li doživjeti potpuni i nekontrolirani orgazam? Predstavljamo apsolutno preslatku i visokokvalitetnu OG Pro 2 seksualnu igračku s nevjerojatnim značajkama! Masirat će vam G-točku i sisati klitoris na razini koju odaberete putem luksuznog daljinskog upravljača. Zato se opustite, udobno smjestite i uživajte u trenutku koji je samo vaš!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nalone Jane Double Vibrator Light Pink

    Zadivljujući vibrator sa dva upotrebljiva kraja! S jedne strane, okrugla glava će zadovoljiti vaša vanjska osjetljiva područja, kao i opustiti ili napeti mišiće cijelog tijela. Druga strana će vas voljeti iznutra točno tamo gdje vam je G-točka. Obje regije imaju vlastiti motor i obje vam nude 7 načina vibracije.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Mini Rabbit Vibrator

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a inspirirala je i ovaj luksuzni mini-vibrator koji će vas stimulirati iznutra i izvana, a zahvaljujući svojoj manjoj veličini idealan je i za početnike. Prepustite se njemu i dajte sve od sebe!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fun Toys Gjack 2 Tiffany Mint

    "Ne tražite me iznad svega i ne puštajte me!" Kao vibrator, tako vrlo moćan, naći ćete vibraciju u 6 točaka s vrlo tihom linijom, bušenje, vodonepropusnost i kontrola je više u jednom stanju.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 239 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.