×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori 3 - 3,9 cm vaginalna vodonepropusno

Artikli 65 za 96 od 190 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Panthra Zuna Couples Vibrator

    Elegantna i nestašna igračka za strastvene parove koji žele uživati u još intenzivnijem ljubavnom iskustvu! Zuna je vibrator za par koji će stimulirati oba partnera u isto vrijeme tijekom seksa. U paketu ćete pronaći i šarmantnu leopard torbu u koju možete pohraniti igračku ili je nositi kao vrećicu za bubrege. Uživajte u 7 uzoraka vibracija i 3 brzine koje će oduševiti G-točku, klitoris i penis.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Petite Jack Rabbit Purple

    Petite Jack bit će savršen partner i za igru sa sobom i za zabavu s partnerom. Snažan je, vodootporan, dvostruko stimulirajući i upravlja prekrasnim rotirajućim pokretima zahvaljujući unutarnjim rotirajućim kuglicama. Izrađen je od mekog TPR-a i plastike, kompaktnih dimenzija, ergonomskog oblika i prihvatljive cijene.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a inspirirala je i ovaj luksuzni vibrator koji će vas stimulirati iznutra i izvana, a zahvaljujući svom obliku savršeno će ciljati sve erogene zone. Prepustite se njemu i dajte sve od sebe!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Feelz Toys Fonzie Purple

    Neodoljivo ljubičasti vibrator zadovoljit će ne samo vašu G-točku, već i klitoris. Vrlo tih i moćan Feelz Toys Fonzie je vodootporan i ima 7 načina divljih vibracija, stoga odaberite svoj omiljeni!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Kolekcija erotičnih igračaka Impulse Intimate je tu da vas demontira, ne samo provjerene vibracije, već i vaše popularne marke elektrostimulacija. Moguće je da će vam ovaj vibrator ponuditi 5 ekscitacijskih metoda električne stimulacije i 7 vibracija s dvostrukom kontrolom. Razmislite o vijeku trajanja električnog grijanja!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lora DiCarlo Onda Robotic Massager for G-Spot Orgasms

    Znate li što je mikrorobotika? Funkcija je alata Ondra koji intimno oponaša maženje prstiju i tako nevjerojatno draži G-točku. Jedinstveni oblik igračke razumije obline ženskog tijela i izrađena je od svilenkasto mekog silikona. Uživajte u najvjernijoj i najprijatnijoj replici ljudskog dodira!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Magic Bunny

    S ovim kompaktnim silikonskim pojačavačom dobre kvalitete, Satisfyer Vibes izvlači stvarno slatko iznenađenje. Magic Bunny dovest će vas do neslućenih orgazama svojim čarobnim trikovima u vidu istovremene stimulacije G-točke i klitorisa. Možda izgleda maleno i nevino, ali iza njegovih ušiju krije se puna zečja snaga koja vas očarava s 2 nevjerojatno snažna motora i 12 programa za vibracije! Kakva divna koincidencija da je, zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu, Magic Rabbit također idealan suputnik na putovanju. Možda ga nećete dočarati iz šešira, ali ga jednostavno možete izvući iz torbice sljedeći put kada dobijete okus.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Master Series Power Screw 10X Spiral Silicone Vibrator

    AG339 Master Series Power Screw 10X spiralni silikonski vibrator STD Zavrni sebe ili svog partnera s ovim snažnim dildom za bušenje! Prepustite se jedinstvenoj šaravoj teksturi duž drške ovog vibrirajućeg donga. S 3 brzine i 7 funkcija ova je igračka svestrana za svakog korisnika i svako raspoloženje. Unatoč zastrašujućem uzorku, ova seksualna igračka ima fleksibilan vrh i mekano sužavanje za nježan ulazak i savija se uz Vaše tijelo tijekom upotrebe. Izbušite se uvijek iznova – ova se igračka može puniti putem USB-a i IPX6 vodootporna za korištenje pod tušem ili kadom za kupanje.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Anya Heating Vibrator

    Upoznajte Anyu, snažan vibrator s funkcijom grijanja. Zahvaljujući svojoj srednjoj veličini, udobno će stajati u vašoj ruci i s njim ćete ciljati na sva važna mjesta. Anya kombinira popularne karakteristike, prvoklasni silikonski materijal najviše kvalitete i moderan dizajn. Ponudit će vam sve što svaka žena poželi, ukusno, diskretno i učinkovito.

    139 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    Satisfyer Curvy Trinity 3 izrađen je od silikona s 3 motora za brisanje svih vaših erogenih zona: Koristite vibrator za pojačavanje za pozicioniranje, vibrator s tlačnim valjkom ili vibrator G-brzine za maksimalnu veličinu s istom brzinom kao i svaki muškarac.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Stronic G Pink

    Priuštite svojoj G-točki masažom kakvu zaista želite! S novim Stronic G-om ne morate ni prstom pomaknuti da biste postigli orgazam - bez ruku!

    189 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Joy Red

    Model Satisfyer Elastic Joy opremljen je s 2 motocikla i fleksibilnim studentima pa se može vidjeti u raznim oblicima. Pročitajte više kao partnerski vibrator, erekcijski prsten i vibrator za nanošenje - Elastic Joy se mijenja za svakoga.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    Želite li biti sretni svaki dan? Happy Rabbit usrećit će vas kad god poželite! Skriva 2 motora, a osim vibracija ima i funkciju u kretanju, odnosno nježnom podizanju cijele osovine, što će iritirati G točku. Pripremite se za orgazmički zanos.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Tracy Lavender

    Vaše želje nisu zadovoljene, tužni ste i trebate navijanje? Ovo je Tracy, tvoja nova ljubavnica, spremna da ti donese sreću! Ugodno je glatka, prekrasno fleksibilna i savršeno oblikovana kako bi zadovoljila i g-točku i klitoris. Zanese se sa 7 intenzivnih načina rada i doživi orgazam za orgazmom iz noći u noć.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    Model Satisfyer Elastic Joy opremljen je s 2 motocikla i fleksibilnim studentima pa se može vidjeti u raznim oblicima. Pročitajte više kao partnerski vibrator, erekcijski prsten i vibrator za nanošenje - Elastic Joy se mijenja za svakoga.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • California Exotics Butterfly Kiss Pink

    Uživajte u beskrajnim senzualnim užicima uz Butterfly Kiss. Riječ je o višebrzinskom vibratoru koji će vam zahvaljujući svom promišljenom obliku pružiti genijalnu stimulaciju koja će pogoditi sva osjetljiva mjesta. Prepustite se mašti, ostvarite svoje erotske snove i idite stazom kojom ne vlada drveće, već orgazmi, jedan za drugim!

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    Žudite za nečim savršenim? Vodeći brend Gvibe erotskih pomagala ispunit će vaše želje! Ovo je Gcandy, lijep, kvalitetan, učinkovit i moćan. U isto vrijeme pokazat će vašu g-točku i klitoris, očarati će vas s 2 motora te mekim i ugodnim silikonskim materijalom. Uživajte u najboljem na tržištu!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit G-Spot Pink

    Ovaj šarmantni zeko mazit će vašu g-točku svojim domišljato zaobljenim i zaobljenim krajem dok mu se uši lijepe za klitoris i igraju se s njim kako biste konačno mogli okusiti beskrajno blaženstvo. Vibrator Happy Rabbit sada je veći, bolji i sretniji! Programeri su poslušali želje svojih kupaca i opremili ga s 2 snažna motora, što ga čini vodootpornim i punim putem USB-a. Jeste li spremni za ugodnu dvostruku stimulaciju i naknadne orgazme bez premca?

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Nedostaje li vam pravi orgazam uzrokovan dvostrukom stimulacijom? Žudite za elegantnom igračkom koju ćete rado gledati i još više rado raditi s njom? Vaši će se snovi uskoro ostvariti, jer na tržište stiže ovaj dragulj koji će se zahvaljujući zgodnoj vješalici poigravati s unutarnjom stranom vagine, ali i s klitorisom. Uživajte u učinkovitom luksuzu, igrački koja ima stil i pokazuje vam raj koji se zove orgazam.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Carina Black

    Želite eleganciju, učinkovitost i performanse nakon razumne cijene? Vibrator Carina iz Pretty Love je tu za vas! Njegovo uvjerljivo tijelo dizajnirano je tako da voli vaše živahne ljudske resurse iznutra i izvana, a njegove snažne marke stimulirat će vas na 7 markica. Volite njihov obrađeni silikonski materijal i imajte veliku ljubav za cijeli život.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    Već izrađen od silikona, model Satisfyer Elastic Game može se koristiti za maksimalnu fleksibilnost: pojačivač s 2 motora i unutarnja fleksibilnost unutrašnjosti, ovaj univerzalni prijatelj može se koristiti kao vibrator za nanošenje, erekcijski prsten ili vibrator partnera.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream King Cock Elite 7" Vibrating Silicone Dual Density Cock with Remote Brown

    Želite li okusiti stvarnost? Ovaj prekrasni dildo je savršena kopija penisa, a možda je čak i bolji jer može vibrirati! Ima Dual Density, što znači da je iznutra čvrst kao kamena erekcija, a na površini svilenkasto mekan i mekan. Uživajte u njegovom hiperrealističkom izgledu penisa i ispunite svoje tajne fantazije.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Jazz Rabbit Vibrator Red

    Pitate se kako možete postići apsolutni užitak? Odgovor je jednostavan – stimulirajte oba svoja osjetljiva područja u isto vrijeme. Za to će vam biti idealan vibrator Jazz Rabbit koji će kraćom rukom maziti i unutarnji dio vagine i vanjski klitoris. Nemoj samo nešto, samo želiš sve!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Black

    Bnaughty Deluxe Unleashed normalno vibrira jaja iz B Swisha zabavite se s oba partnera. Kad čitaš sobu, bilo je mjesta i bilo je mjesta koje bi samo vas dvoje, pa da mi krišom biramo svoje! Koristite još jedan kontroler sa 6 funkcija za vibriranje ove silikonske igračke na svom tijelu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Good Vibes Only Tate G-Spot Vibrator Turquoise

    Toliko je rečeno o G-točki! Nije važno imate li ga već ili ga još uvijek tražite, Tate vibrator će vam u oba slučaja biti savršen. Njegovo graciozno tijelo izravno dodiruje čudesnu G-točku i svojom stimulacijom mu daje neobuzdani orgazam!

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    Model Satisfyer Elastic Joy opremljen je s 2 motocikla i fleksibilnom žicom, tako da se može savijati u razne oblike. Koristit ćete ga kao partnerski vibrator, erekcijski prsten i vibrator za nanošenje - Elastic Joy je spreman na sve.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Bswish Bnaughty Unleashed Premium Black

    Zabavite se kod kuće ili u javnosti uz ovo uzbudljivo i diskretno vibrirajuće jaje vrhunske kvalitete brenda Bswish. Prepustite kontroler svom partneru i prepustite mu svu kontrolu nad vašim uzbuđenjem, divlje jaje će rastrgati vaša osjetljiva mjesta i zahvaljujući tihim vibracijama bit će intimna tajna između vas i vašeg dragog, koji će vas zagrijati u večer da ovu vatru strasti kasnije ostavim kod kuće.zapalite do maksimuma.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Thunder Bullet XL Silver

    Provjereni klasik u novom kaputu godinama! Ekstra veliki i luksuzni srebrni vibrator oduševit će vas sa svoje 3 brzine vibracije u kojima ćete uživati tijekom unutarnje ili vanjske stimulacije. Osim toga, također se može puniti putem USB-a i vodootporan. Uživajte u njegovoj glatkoj površini i pustite da dođe do vrha.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer G-Spot Flex 2 Dark Violet

    G-Spot Flex 2 mazi G-točku i klitoris prema vašim željama. Fleksibilna osovina omogućuje pretvaranje vibratora G-točke u vibrator za zeca. Dva snažna motora dovest će vas do vrućeg vrhunca.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Beau Purple

    Kako bi vaše potrebe uvijek bile u potpunosti zadovoljene, morate imati univerzalnog pomagača. To može biti ovaj Beau vibrator od svilenkasto mekog silikona s 12 snažnih funkcija vibracije. Modernog je, elegantnog izgleda, ugodan je na dodir i sigurno ćete cijeniti udobno rukovanje. Dođite dopustite da vas ponese nevjerojatno uzbuđenje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    S aplikacijom G-Spot Flex 4 Connect dobivate posebno talentiranog ljubavnika. Zahvaljujući unutarnjoj žici, vibrator G-točke jednim pokretom postaje vibrator zeca. Upravljajte njime putem aplikacije Satisfyer Connect za individualnu erotiku.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Charming Smile

    Svaki osmijeh čini svijet malo boljim, pa ovaj slatki donositelj radosti nosi svoje ime u čast dobrog raspoloženja posvuda. Što zapravo i nije tako daleko, kada dođe iza ugla sa svojom ergonomskom oblinom: nakon što ste podlegli njegovom šarmu, zavodi Vas svojom podatnom površinom Silk Touch, ugodno zaobljenim oblikom i 12 programiranih vibracija od kojih zastaje dah.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 190 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.