×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori 3 - 3,9 cm

Artikli 97 za 128 od 492 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Snail Vibe Purple

    Želite erotsku djevojku koja će vas sigurno razočarati? Snail Vibe postao je pravi profesionalac u području znanstvenog istraživanja i razvoja. Prilagodite se svojim potrebama, pružite vam dvostruku stimulaciju i doživite najbolji orgazam za vas! Pobrinite se da imate sve što je potrebno i znajte da vas nijedna druga igra neće trebati.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Mona 2 Pink

    Popularni osvajač G dots još je bolji nego prije! U dogovoru sa svojim konkurentima, Mona 2 ima 2x više snijega za intenzivniju stimulaciju. Osim toga, Mona 2 je 100% vodootporan.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Nova 2

    Doživite mješoviti orgazam - nova i poboljšana Nova se savija s vama, održavajući stalni kontakt s vašim klitorisom dok stimulira vašu G-točku.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Amy G-Spot Vibrator Pink

    Sanjate li o lijepoj i kvalitetnoj tješini koja će se pobrinuti za vašu g-točku? Amyin vibrator luksuznog brenda Svakom sigurno će biti pravi! Na prvi pogled je lijep i moderan, na prvi dodir je nevjerojatno mekan i ugodan, jer je napravljen od silikona. Budite zaslijepljeni sa 6 strastvenih modova od vibracije do pulsiranja!

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Ovaj prekrasni stimulator prostate će vam pasti u guzicu kao rukavica! Njegov kontrolor tada pada u ruke ili vama ili vašem kolegi, koji može preuzeti kontrolu nad vama. Uživajte u 7 uzoraka vibracija, 4 brzine i predivno mekom silikonu od kojeg je napravljen stimulator.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ina 2 Purple

    Najprodavaniji vibrator dvostrukog djelovanja za intenzivne užitke.

    219 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Happy Pink

    Blago zakrivljen vibrator s naglašenom glavom. 7 razina vibracije, kojima se može upravljati pritiskom na gumb.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    Jeste li zahtjevni i čeznete za nečim lijepim i elegantnim? Zaljubit ćete se u novu kolekciju prekrasnih erotskih igračaka Rosy Gold sa savršenim funkcijama! Ovu mini vibrirajuću glavu obožavat će vaš klitoris, a zahvaljujući ergonomskoj ručki s njom možete udobno doći kamo god vam je potrebno. Radujte se i napravite sebi prekrasnu luksuznu igračku!

    76,90 €

    69,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Elise 2 Black

    Vibrator punog tijela sa svilenkasto glatkim završetkom

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Snažna mini masažna glava marke Bodywand. Nudi vam nekoliko senzualnih načina masaže, između kojih ćete se prebacivati dodirnom tipkom. Izrađena je od visokokvalitetnog silikona, tako da je svilenkasto mekana i vaša će koža biti savršeno ugodna. Zahvaljujući manjoj veličini, idealan je za putovanja, a zahvaljujući vodonepropusnosti i za igranje u kadi ili pod tušem. Motor ove glave je diskretno tih i puni se USB kabelom.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Thrusting Silicone Rabbit

    Napokon je pronašla igračku koja je savršeno zadovoljila sve njezine intimne potrebe. Voli vibracije, zakržljanje, kružne pokrete, toplinu i istovremeno stimuliranje klitorisa. Jedva je čekala da proba.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Soraya 2 Deep Rose

    Ako ste tip osobe koja misli da su dva orgazma bolja od jednog, čeka Vas poslastica. Soraya™ 2 je najluksuzniji zečji vibrator na svijetu koji nudi optimiziranu dvostruku stimulaciju za orgazam klitorisa i G-točke, na potpuno novoj razini. Sa svojim luksuznim dizajnom i nepogrešivim oblikom, Soraya™ 2 je savršena kombinacija snage i preciznosti.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Mona 2 Purple

    MONA™ 2 je nadograđena verzija popularnog LELO vibratora za G-točku koji daje puni osjećaj, sada sa 100% povećanom snagom vibracije uz potpuno vodootpornu svestranost.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Electric Eric eStim Vibrator Black

    Električni Eric vibrator popularnog brenda Mystim kombinira učinkovite vibracije i popularnu električnu stimulaciju u jednom uređaju. Vibrira, trnci, pulsira, sve u jednom!

    169 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Loki Blue

    Postoji potreba za otkrivanjem nove dimenzije korisnosti. Poboljšani anatomski oblik i zakrivljeni zakrivljeni za intenzivnu masažu mušne prostate.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Liv 2 Cerise Red

    LIV™ 2 je nova i poboljšana verzija LELO-ovog legendarnog vibratora srednje veličine, koji pruža najintenzivnije zadovoljavajuće osjećaje s glatkim i senzualnim dodirom. Ovaj nadograđeni LELO bestseller uključuje 100% snažnije vibracije.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys The Hammer Blue

    Reputacija prethodi ovom plavom čekiću, koji probija put do vrata najvećeg zadovoljstva. Hammer je vibrator realnog oblika i natprirodne sposobnosti. Možete ukrotiti ovog vibrirajućeg i udarnog borca pomoću upravljačke ploče na dnu. Svakako birajte između 3 mogućnosti vibracije!

    109 €

    74,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Elegance Heating Vibrator Posh Black

    Ovaj elegantni vibrator G-točke ima novu generaciju F1 super snažnog motora koji vibrira pri nevjerojatnih 7200 okretaja u minuti. Sadrži 10 jedinstvenih funkcija vibracije (7 uzoraka vibracije, s 3 različite razine intenziteta) koje će pružiti vrstu nevjerojatnog orgazma kakvu svaka žena zaslužuje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Panty G Magenta

    Jeste li ikada razmišljali o igri s vibratorom u javnosti? Ova igračka to izravno potiče! Uklopit će se kao rukavica i usmjeriti svoje vibracije i na g-točku i na klitoris. Njegov intenzitet se može odabrati putem kontrolera koji možete zadržati ili povjeriti partneru. Uživajte u uzbuđenju šetnje, zabave, bilo gdje!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Medical Silicone Vibrating and Thrusting Vibrator Skin

    Želite li doista autentična iskustva? Ovaj vibrator ne samo da izgleda kao pravi penis, već se može i kretati kao pravi penis! Koristite žičani gumb za odabir rotacijskog udarnog kretanja ili vibracije u 8 uzbudljivih načina rada. Koristite vakuumsku čašicu i uživajte u penetraciji koja je možda i bolja od pravog seksa!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love to Love Fireball Body Massager & Vibrator Plum

    Dopustite da vas razmazuju ovaj praktični maser i vibrator u jednom. Ugodit će vam uz pomoć senzualnih valjaka, zahvaljujući kojima će pobuditi užitak u vašem tijelu. Želiš li još? Vibrator iz drugog dijela miluje vas na najosjetljivijim mjestima, točno na mjestu gdje se nalazi G točka. Koristite Fireball za opuštanje mišića i ublažavanje bolova u cijelom tijelu, ali i za uzbudljivo zadovoljstvo.

    139 €

    52,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • You2Toys Elegant Series Realistic Vibe Purple

    Mali, vodootporan i ne samo prikladan za putovanja, ovo je realistični vibrator iz kolekcije Elegant Series. Ima šarmantan oblik penisa s prepoznatljivim žirom i venama. Nudi vam 15 načina vibracija i pruža vam razne užitke kako u vagini tako iu analnom. Ne zaboravite uživati s njim u kadi ili pod tušem, jer je vodootporan.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Pink

    Više Vam nije potreban Tinder za ugodan seks sami ili s partnerom. Vodootporan, moćan, s mekom teksturom koja poziva na maženje kako bi se povećao užitak trljanja i opremljen je s dva motora umjesto jednim za neviđenu dvostruku stimulaciju, Bruno Intense je vibrator za parove s daljinskim upravljačem koji će Vas zbližiti . Nego safari kroz savanu

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Magnum Opus Thruster Black

    Elegantno crno erotsko pomagalo sa zlatnim detaljima i prije svega mogućnošću rasta do 8 centimetara. Doživite novu razinu samoljublja uz ovu luksuznu eleganciju, koju posebno obećava harmonika u sredini tijela Magnum Opusa, koja će vas odmah i bez nepotrebnih okreta odvesti u ekstazu. Jednostavan rad, USB punjenje, 4 razine pulsiranja, 3 brzine vibracije i 3 načina rada, sve to čini ovaj vibrator sofisticiranom i uzbudljivom igračkom koju nećete htjeti poklanjati barem nekoliko tjedana nakon prvog testiranja.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Udvostručite blaženstvo guzice s analnim dodatkom koji zuji i vrti se. 7x P-Gyro se može koristiti sa ili bez daljinskog upravljača za kruženje kroz 7 postavki vibracije koje pulsiraju i pulsiraju unutar Vaše rupe. U međuvremenu, vrh će se vrtjeti u krugovima u Vama vrteći se oko Vaše omiljene točke.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Royals The Dutchess Thumping Purple

    Nećete li se jednostavno zadovoljiti nečim i sanjati o moćnoj igrački s pulsirajućim pokretima? Royals The Dutchess će čuti vaše želje! Pogodan je za stimulaciju klitorisa i vagine. Ima zaobljeni gornji dio koji olakšava umetanje, dok će vam mekani silikon učiniti ugodnim i udobnim. Birajte između 10 različitih značajki!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile A & G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Intenzivan užitak za sve vaše osjetljive točke!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ina Wave Pink

    Opustite se s prvim aparatom za masažu vaše kože. Vrlo intimna naslovnica prsta, znam ono "dođi k meni".

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Blush Temptasia Lazarus Thrusting Dildo Black

    Želite sve u jednom? Bit ćete potpuno očarani ovim prekrasnim gadgetom! Glavna funkcija su mu snažni udarci s tri brzine (duljina zaveslaja 3,2 cm), a odličan je i oblik koji cilja na G-točku ili prostatu. Dugačka i ergonomska ručka olakšat će rukovanje, a senzualna tekstura dodatno će vas oduševiti. Dakle, prepustite se apsorpciji!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Prostatic Play Mega Maverick 10X Rotating Vibrating Prostate Stimulator Black

    Želite li kušati još intenzivnije orgazme koji proizlaze iz stimulacije prostate? Za Mega Maverick, vaše će želje biti red! To je moćan analni alat sa sposobnošću truljenja i vibriranja. Sakriva 2 motora, a užitak će doživjeti ne samo vaša prostata, već i brana na koju su usmjerene vibracije. Otkrijte 3 moćna načina vibracije i 4 zabavna uzorka i iznad svega 3 načina rotacije.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Prostate Vibe with Remote

    Doživite uzbuđenje elektrostimulacije s ovim šokantnim i vibrirajućim stimulatorom prostate koji će vam pokazati vrhunac muškog užitka. Nevjerojatno je razigran, izrađen od visokokvalitetnog silikona i opremljen funkcijom elektrostimulacije, za koju vam neće trebati nikakav izvor energije, jer će dva snažna unutarnja motora podnijeti sve. Zato zgrabite kontroler i prepustite se "zagolicanju".

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Soraya 2 Black

    Mislite li da stimulacija od dva kilograma boli od stimulacije na jednom mjestu? Ovako Lelo misli o najunosnijem vibratoru na svijetu - Sorayu 2. Važno je senzibilizirati svoju g-točku i klitoris, pobijediti ono što je precizno, pokušava i nepretenciozno izvesti. Sigurno čita Tom. Ne možete pogoditi hrpu i uživati u nagrađujućem iskustvu s elegantnim vibratorom.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 492 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.