×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori vaginalna glatka 5 - 9,9 cm

Artikli 33 za 64 od 67 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • LELO Tiani Duo Couples Massager Ocean Blue

    Otkrijte nove erotske horizonte s luksuznom igračkom TIANI Duo. Njezine duboke i senzualne vibracije podijelit ćete sa svojim kolegom i zajedno ćete doživjeti maksimalno zadovoljstvo i zadovoljstvo. Njegov savršen glatki oblik savršeno pristaje vašim tjelesnim oblinama, a prvoklasni silikon će vas osvojiti na prvi dodir. Intenzitet ćete diktirati bežičnim daljinskim upravljačem s jedinstvenom tehnologijom osjetljivom na pokret. TIANI Duo je najbolji za vaš seksualni život.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Gigi 2 Pink

    GIGI™ 2 je najpopularnija verzija najpopularnijeg vibratora. GIGI je ikada stvoren aparat za stimulaciju intimne G-točke.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off RO-80mm 7-speed Rainbow

    Novo ograničeno izdanje mini vibratora za stvarno snažan užitak. Mučit će vas i iritirati, a zbog čistog zanosa koji izazivaju uskoro će vam postati ovisni.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Panty G Magenta

    Jeste li ikada razmišljali o igri s vibratorom u javnosti? Ova igračka to izravno potiče! Uklopit će se kao rukavica i usmjeriti svoje vibracije i na g-točku i na klitoris. Njegov intenzitet se može odabrati putem kontrolera koji možete zadržati ili povjeriti partneru. Uživajte u uzbuđenju šetnje, zabave, bilo gdje!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani 3 Purple

    Tiani™ 2 Design Edition je nadograđena verzija Red Dot nagrađivanog masažera za parove, dizajniranog za žene koje ga nose tijekom vođenja ljubavi.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Gaia Eco Bullet Coral

    Gaia Eco je prvi biorazgradivi mini vibrator na svijetu koji se može reciklirati! Izvađen je iz Biofeel bioplastike, nešto puno energije iz drugih erotskih igračaka. Kako bi vam u isto vrijeme ponudili energičnu vibraciju, šarmantan izgled i osjećaj stimulira sve svijetle točke na vašem tijelu. Razmislite o prostoru i kupite ekološki mini vibrator!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    Mala i snažna vibrirajuća glava! Njezina džepna veličina je slatka, a njezine snažne i duboko urlajuće vibracije su neočekivane. Osim što stane u svaku torbicu ili džep, opremljen je i s dva svestrana nastavka s kojima možete istraživati svoje strasti. Dođi!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani 3 Cerise Red

    Tiani™ 2 Design Edition je nadograđena verzija Red Dot nagrađivanog masažera za parove, dizajniranog za žene koje ga nose tijekom vođenja ljubavi.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orion Bullet Red

    Vrhunski mini vibrator po super cijeni, jednostavno neophodan za vašu torbicu ili džep! Mali je, lako se njime upravlja, lijepog je dizajna i može izuzetno snažno vibrirati. Možete uživati u njegovim funkcijama sa svojim partnerom ili sami, nudi vam 10 izvrsnih načina vibracije za razne vaginalne ili analne igre.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Panthra Zuna Couples Vibrator

    Elegantna i nestašna igračka za strastvene parove koji žele uživati u još intenzivnijem ljubavnom iskustvu! Zuna je vibrator za par koji će stimulirati oba partnera u isto vrijeme tijekom seksa. U paketu ćete pronaći i šarmantnu leopard torbu u koju možete pohraniti igračku ili je nositi kao vrećicu za bubrege. Uživajte u 7 uzoraka vibracija i 3 brzine koje će oduševiti G-točku, klitoris i penis.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Pocket Wand Hot Pink

    Imala je tvrdu i vibrirajuću glavu! Veličina njezina džipa je slatka, a njezine snažne i dobro kontrolirane vibracije neočekivane. Osam što se dogodi s torbicom ili džipom, tu je i dvostrano podešavanje s vama, možete se bojati svoje bijede. Dođi!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Butterfly Kiss Pink

    Uživajte u beskrajnim senzualnim užicima uz Butterfly Kiss. Riječ je o višebrzinskom vibratoru koji će vam zahvaljujući svom promišljenom obliku pružiti genijalnu stimulaciju koja će pogoditi sva osjetljiva mjesta. Prepustite se mašti, ostvarite svoje erotske snove i idite stazom kojom ne vlada drveće, već orgazmi, jedan za drugim!

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    Snažne vibracije raznih intenziteta skrivene u ružičastom užitku na daljinskom upravljaču! Upoznajte CalExotics G Spout Arouser oblika koji razumije vaše potrebe. Uživajte u savršenom zadirkivanju bilo kada i bilo gdje pritiskom na gumb. Birajte između 12 funkcija vibracija s različitim intenzitetom i uzorcima.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Duo Pleaser Pink

    Dvostruko zadovoljstvo za maksimalno zadovoljstvo vaših osjetljivih mjesta. Sastoji se od dijela u obliku penisa koji se nalazi u vašoj vagini i dijela koji će izvana milovati klitoris. Možete birati između 9 različitih načina vibracija, između kojih možete prebacivati pomoću daljinskog upravljača. Razveselite se igračkom koja će vam sigurno dobro doći!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Candy Smart Wearable Vibe

    Upoznajte Magic Motion's Candy; Tvoj klitoris najveća poslastica! Volite li slatkiše? Jednostavno ne možete odoljeti svom ukusu Candyja tijekom dugog radnog dana?

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Pink

    Idete li u korak s vremenom i želite nešto više od obične vibrirajuće igračke? Brend Oninder dolazi s kolekcijom luksuznih i kvalitetnih gadgeta, a prije svega s aplikacijom krcatom raznim opcijama upravljanja za solo i parove, a možda i koketiranje s nekim dosad nepoznatim. Ovaj vibrator prvenstveno je namijenjen parovima, no to ne znači da u njemu ne možete uživati i sami. Pozovite ga da vodi ljubav, on će se pobrinuti za G-točku, klitoris i glavu!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Gigi 2 Blue

    GIGI™ 2 je poboljšana verzija jednog od najpopularnijih vibratora. GIGI je vjerojatno najpozitivnije ocijenjeni aparat za stimulaciju intimnih G točaka ikada stvoren. Zahvaljujući spljoštenom vrhu, idealan je za otkrivanje ove erogene zone. Nova poboljšanja uključuju mekši silikon, potpuno vodootporan dizajn i 100% veće performanse u svih 8 načina rada vibracija.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Nedostaje li vam pravi orgazam uzrokovan dvostrukom stimulacijom? Žudite za elegantnom igračkom koju ćete rado gledati i još više rado raditi s njom? Vaši će se snovi uskoro ostvariti, jer na tržište stiže ovaj dragulj koji će se zahvaljujući zgodnoj vješalici poigravati s unutarnjom stranom vagine, ali i s klitorisom. Uživajte u učinkovitom luksuzu, igrački koja ima stil i pokazuje vam raj koji se zove orgazam.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Black

    Bnaughty Deluxe Unleashed normalno vibrira jaja iz B Swisha zabavite se s oba partnera. Kad čitaš sobu, bilo je mjesta i bilo je mjesta koje bi samo vas dvoje, pa da mi krišom biramo svoje! Koristite još jedan kontroler sa 6 funkcija za vibriranje ove silikonske igračke na svom tijelu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Black

    Idete li u korak s vremenom i želite nešto više od obične vibrirajuće igračke? Brend Oninder dolazi s kolekcijom luksuznih i kvalitetnih gadgeta, a prije svega s aplikacijom krcatom raznim opcijama upravljanja za solo igre i igrice udvoje, a možda čak i flertovanje s nekim dosad nepoznatim. Ovaj vibrator prvenstveno je namijenjen parovima, no to ne znači da u njemu ne možete uživati sami. Pozovite ga na vođenje ljubavi, on će se pobrinuti za G-točku, klitoris i glavić!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bnaughty Unleashed Premium Black

    Zabavite se kod kuće ili u javnosti uz ovo uzbudljivo i diskretno vibrirajuće jaje vrhunske kvalitete brenda Bswish. Prepustite kontroler svom partneru i prepustite mu svu kontrolu nad vašim uzbuđenjem, divlje jaje će rastrgati vaša osjetljiva mjesta i zahvaljujući tihim vibracijama bit će intimna tajna između vas i vašeg dragog, koji će vas zagrijati u večer da ovu vatru strasti kasnije ostavim kod kuće.zapalite do maksimuma.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Pocket Wand Lavender

    Imala je tvrdu i vibrirajuću glavu! Veličina njezina džipa je slatka, a njezine snažne i dobro kontrolirane vibracije neočekivane. Osam što se dogodi s torbicom ili džipom, tu je i obostrano podešavanje s vama, možete se bojati svoje bijede. Dođi!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Blue

    Bnaughty Deluxe Unleashed normalno vibrira jaja iz B Swisha zabavite se s oba partnera. Kad čitaš kuću, bila je kupka i bog od nje, i samo to bi vas dvoje odvojilo, pa da izaberemo tajnu! Koristite još jedan kontroler sa 6 funkcija za vibriranje ove silikonske igračke na svom tijelu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Black

    Idete li u korak s vremenom i želite nešto više od obične vibrirajuće igračke? Brend Oninder dolazi s kolekcijom luksuznih i kvalitetnih gadgeta, a prije svega s aplikacijom krcatom raznim opcijama upravljanja za solo igre i igrice udvoje, a možda čak i flertovanje s nekim dosad nepoznatim. Ovo jaje sadrži super snažan motor i fokusirat će svoje vibracije na vašu G-točku. Uživajte u iznimno intenzivnim orgazmima i ne zaboravite podijeliti svoje zadovoljstvo!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Velvet Black Bullet

    Ovo elegantno crno vibrirajuće jaje će se svidjeti i vagini i analnom. Izrađen je od ugodnog baršunastog materijala i preko kabela je povezan s praktičnim kontrolerom za još intenzivnije igre. Odaberite jednu od 4 ponuđene razine vibracije i uživajte u savršeno senzualnom užitku u odabranoj rupi ljubavi.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tardenoche Magny Vibrating Bullet Magnetic USB Black

    Klasik iznad svega! Magny je tipičan mini vibrator super performansi i modernog dizajna. Ima zaobljeni vrh za precizno ciljanje i udobno umetanje te savršenu veličinu koju ćete voljeti. Svojim jednostavnim dizajnom stimulirat će unutrašnjost vagine, ali možete obradovati i bilo koje drugo mjesto na svom tijelu ili na tijelu vašeg partnera. Birajte između 10 snažnih funkcija vibracije!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Purple

    Bnaughty Deluxe Unleashed bežično vibrirajuće jaje iz B Swisha zabavljat će oba partnera. Uživat ćete u uzbuđenju s njim bilo kada i bilo gdje i to će biti samo između vas dvoje, da, svi volimo tajne! Koristite daljinski upravljač za odabir između 6 moćnih funkcija koje vibriraju ovu silikonsku igračku u vašem tijelu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus G-Play Trio Plus Unisex Vibrator Pack S/M/L Black

    Tražite li svestrani set prekrasnih čepova nevjerojatnog oblika? G-Play će zadovoljiti vaše zahtjeve! Sadrži 3 igle različite veličine sa 6 funkcija vibracije! Izrađene su od visokokvalitetnog silikona, a motor se može ukloniti, tako da u njima možete uživati bez vibracija. Uživajte u jednostavnom radu, USB punjenju i vodootpornosti!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Aika Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantno vibrirajuće jaje s dvostrukom stimulacijom i daljinskim upravljanjem s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u raj? Punjiva Vive Aika pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudit će vam 10 funkcija vibracije za G-točku i 10 funkcija vibracije za klitoris. Dopustite mu da to učini i također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mon Ami Sucking Clitoris Stimulator and Vibrator 2 Motors Pink

    Šarmantna torbica, au njoj zgodna Mon Ami igračka koja će vam pružiti nebesko blaženstvo. Jedinstven je, zabavan, ugodan i nadasve svestran jer je istovremeno vibrator i stimulator klitorisa s funkcijom usisavanja. Otkrijte snagu 2 snažna motora i dopustite im da vam oduzmu dah!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Xocoon Bound Love Couples Vibrator Purple

    Želite li uživati u još više ljubavnih igara u dvoje? Ovaj vibrator Bound Love Couples pružit će vam maksimalnu udobnost svojim ergonomskim dizajnom te će svojim vibracijama i pulsiranjem stimulirati erogene zone. Djeluje tako da jednu ruku stavi u vaginu, a drugu pusti da se brine o klitorisu. I vaš partner će uživati u vibracijama tijekom penetracije!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Indigo

    Prostata i G-točka će vam dobro doći! Kako ćete koristiti ovaj vibrator ovisi o vama. U oba slučaja, pobrinut će se kako za jednu od osjetljivih unutarnjih točaka, tako i za vanjske erogene zone. Vibrirajući dio na kraju baze vodi klitoris u predstavu ili predstavu. Birajte između 10 načina vibracije u 2 snažna motora pomoću daljinskog upravljača.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 67 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.