×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori

Artikli 65 za 96 od 111 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Nexus Bendz Bendable Vibrator Anal Probe Edition Black

    Luksuzne višenamjenske vibrirajuće lopte! Na površini su svilenkasto mekani, a iznutra ugodno čvrsti. Fleksibilne su i savitljive te će vas hipnotizirati svojom funkcijom vibracije. Prikladni su za vaginalnu i analnu primjenu, vanjsku i unutarnju. Odaberite između 6 uzoraka vibracija i uživajte u nevjerojatnom užitku loptu po loptu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Prostate Massager

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali stimulator prostate posebno će cijeniti početnici, ali i iskusniji ljubitelji. Idealan je za uvertiru i solo igre, tijekom kojih će vam ponuditi 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju povezanom s ciljanjem unutarnje masaže.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Velvets Silicone Anal Thruster

    Tražite li odgovarajuću igračku? Analni Thruster zna kako vam to učiniti! Može oduševiti, ali i vibrirati, a njegov oblik okrugle glave idealan je izbor za analnu stimulaciju. Birajte između 7 načina rada vibracije i 3 načina rada preko daljinskog upravljača i uživajte u funkcijama zahvaljujući vodonepropusnosti čak i pod tušem ili kadom!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Uzbudljiv napad na prostatu! Ovaj ergonomski oblikovan analni vibrator jednostavno je izvrstan! Njime možete jednostavno ciljati točno mjesto na kojem se nalazi vaša prostata i stimulirati je na način koji će vas ubrzo dovesti do vrhunca. Mekana silikonska membrana na vrhu daje pulsirajuće impulse u 10 načina.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Je li tvoj analni malo tužan? Napunite ga i razmazite svoju rupu vibracijama ne samo izvana nego i iznutra. Stimulator prostate 10x P-Flexer ima daljinski upravljač, koji možete birati između 3 brzine vibracije i 7 pulsirajućih obrazaca, u čijem će ritmu zvučati 2 motora. Fleksibilni vrat prilagođava se vašim proporcijama i više ne morate oklijevati!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Power Screw 10X Spiral Silicone Vibrator

    AG339 Master Series Power Screw 10X spiralni silikonski vibrator STD Zavrni sebe ili svog partnera s ovim snažnim dildom za bušenje! Prepustite se jedinstvenoj šaravoj teksturi duž drške ovog vibrirajućeg donga. S 3 brzine i 7 funkcija ova je igračka svestrana za svakog korisnika i svako raspoloženje. Unatoč zastrašujućem uzorku, ova seksualna igračka ima fleksibilan vrh i mekano sužavanje za nježan ulazak i savija se uz Vaše tijelo tijekom upotrebe. Izbušite se uvijek iznova – ova se igračka može puniti putem USB-a i IPX6 vodootporna za korištenje pod tušem ili kadom za kupanje.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Udarite u crno i uživajte u apsolutno preciznom užitku! Čuveni Rude-Boy Xtreme ovdje je za vaš bučni užitak od intenzivne stimulacije prostate i lebdeća. Namješten je do apsolutnog savršenstva, moćan je, sadrži dva neovisna motora, udoban je i prilagođava se vašem tijelu. Zato zgrabite vozača i učinite dobro sebi ili svom partneru!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Želite li nešto više za svoju prostatu? Ovaj vibrator za prostatu od crnog mekog silikona ima pomičnu kuglicu u gornjem dijelu za dodatni stimulirajući osjećaj. Pomoću daljinskog upravljača birat ćete između 7 načina rada vibracije i 4 načina rada za otkucavanje. Stoga ne čekajte i zabavite se s Mr. Igra.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Rim Joy

    Najviše od svega, volite li jezik koji kruži oko vašeg analnog, a ponekad i u njemu? Sir Richard je poslušao te želje i stvorio ovaj jedinstveni uređaj s pametnim jezikom koji će lizati vaše osjetljivo analno područje i mirno i lagano prodrijeti u rektum. Također uživajte u ugodnom zagrijavanju i odaberite razinu vibracija između 5 načina rada i 2 brzine.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Najtočnija i najuzbudljivija stimulacija prostate! Cilj ove igračke je vaša prostata koju miluje osovina s dva okreta i motor koji će vas zadiviti svojom snagom. Uživajte u dvostrukim osjećajima, jer stimulator brane koristi tehnologiju usisavanja zraka, koja će vas snaći zahvaljujući najintenzivnijim iskustvima!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Simplicity Geron Anal vibrator Black

    Je li analna stimulacija vaša omiljena zabava? Geron će biti vaša omiljena seks igračka! Ima ergonomski oblik i 10 načina intenzivnih vibracija. Površina mu je izrađena od mekog silikona i zahvaljujući USB punjenju bit će spremna u svakom trenutku izaći u susret vašim željama. Dotaknite prostatu i eksplodirajte od blaženstva.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anos Cock Shaped Butt Plug with Vibration Black

    Otkrijte ugodne vibracije (ne samo) u svom anusu! Ovaj fleksibilni vibrator ciljanog oblika na prostatu ima zavodljiv oblik penisa i ne ugađa samo prostati i perineumu, već i G-točki i klitorisu. Birajte između 10 načina vibracije i uživajte u dodiru mekog silikona, točno tamo gdje vam se sviđa.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Eclipse Roller Ball Probe Black

    Doživite pravu orgazmičku eksploziju uz Eclipse Roller Ball Probe Stimulator prostate Ne samo da vam daje 12 intenzivnih vibracijskih funkcija, već vas iznenađuje i snažnom loptom skrivenom neposredno ispod površine. Uživajte u orgazmičkim iskustvima sami ili u društvu svog kolege!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Želite li se počastiti nevjerojatnom dugom stimulacijom? S ovim stimulatorom prostate na praktičnom pojasu, moći ćete uživati u zadirkivanju na stražnjim vratima danima! Stimulator kao takav izrađen je od vrhunskog silikona i pogodan je i za potpune početnike. Zakrivljeni oblik ugodno doseže prostatu i vrši uzbudljiv pritisak na nju. Osim toga, zahvaljujući tankom vrhu, lako se stavlja i kada dodate kap gela za podmazivanje, ide kao po maslu.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Ništa nije tako seksi kao trenutna stimulacija penisa i prostate. A upravo to će vam donijeti ova igračka! Bit ćete zadovoljni kombinacijom vibracije i topline, a njegov je oblik dizajniran tako da precizno dopire do vaše prostate i stimulira P-točku zagrijanim vrhom. Vibracija također uživa penis kroz teksturirani prsten i sve ćete kontrolirati putem kontrolera. Ili to povjeravate svom kolegi?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anos Prostate Butt Plug with Vibration Black

    Uživajte u ukusnim iskustvima koja dolaze iz vašeg anusa, a posebno vaše prostate. Ovaj mali i kompaktni stimulator prostate jednostavan za korištenje oduševit će vas svojim savršenim oblikom i vibracijama u donjem fleksibilnom dijelu. Ugodi prostati i perineumu u isto vrijeme!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Hot Passion

    Hot Passion Connect App analni vibrator s velikom osovinom stimulira prostatu snažnim vibracijama i stimulirajućom toplinskom funkcijom. Mekana silikonska površina pokreće vas zahvaljujući mekom dodiru i prirodnom osjećaju.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Iker Black

    Privlače li vas nove divne visine i tražite kvalitetnu i modernu igračku koja bi mazila vašu prostatu? Iker prestižnog brenda Svakom svakako je vrijedan vaše pažnje! Nudi vam 7 načina rada vibracije, mogućnost upravljanja putem aplikacije, 2 motora i revolucionarne orgazme. Ne možete odbiti ovu ponudu!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Boost Prostate Massager with Inflatable Tip

    Obični stimulatori prostate vam više nisu dovoljni? Vrijeme je da otkrijete što Nexus Boost može učiniti s vrhom na napuhavanje koji vam omogućuje da prilagodite pritisak na prostatu tijekom igranja. Skriva dva snažna motora sa 6 različitih postavki vibracije za stimulaciju prostate i brane. Zgrabi daljinski upravljač i hajde!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance P-Spot Shower Massager

    Tuširanje ne mora biti samo tuširanje, već i uzbuđenje može postati njegov sastavni dio! Nemojte se tuširati, tuširajte se ovim stimulatorom prostate iz Zero Tolerance! Oduševit će vas 10 snažnih vibrirajućih funkcija, mekani silikonski materijal i krajnja ušica s kojom ju možete objesiti na udicu s vakuumskom čašicom koja je dio pakiranja.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nalone Dragon Prostate vibrator Black

    Žudi li vaša prostata za praktičnim i elegantnim stimulatorom? Nalone će biti onaj pravi! Izrađena je od mekog silikona i ima teksturiranu površinu u koju ćete se zaljubiti zbog svojih stimulativnih sposobnosti. I što drugo? Tu je i masaža brane zahvaljujući donjoj vješalici, 2 motora, 7 postavki vibracija i daljinskom upravljaču.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Dual Explorer Dual Stimulator Black

    Želite li otkriti sve uzbudljive potencijale koje vaše tijelo ima? Dual Explorer će vam rado pomoći! Nudi vam 9 načina rada vibracije i 9 načina kretanja gore i dolje. Stimulator je prekrasno fleksibilan i njime možete maziti svoju vaginu, klitoris, terminal, bradavicu ili bradavice! Dakle, čime početi?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Beat Remote Control Prostate Thumper Black

    Nexus Beat s tehnologijom zgrušavanja zbog koje vaša prostata poludi od uzbuđenja. I to nije sve, ovaj stimulator će vas dvostruko iritirati, jer branu neće ostaviti neprimjećenom. Uživajte u zadovoljavajućim iskustvima nove razine!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cloneboy Personal Dildo Black

    Cloneboy je popularna zabava ne samo za parove koji su pronašli sklonost izradi odljevaka za penis. Sada možete učiniti svoje casting igre još ugodnijim jer ovaj set sadrži nekoliko sofisticiranih dodataka! Svojstva za izradu silikonskog odljevka su nešto što se podrazumijeva, u setu ćete naći 2 vrećice 3D gela i također erekcijsku petlju, koja će podržati erekciju i izrada odljevka će tada biti malo lakša.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Želite nešto bolje od prosječnog analnog čepa! Lumen nudi nova iskustva za sve koji se ne boje svoju spavaću sobu pretvoriti u pozornicu. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona s Velvet Wave tehnologijom, koji je podstavljeni teksturirani silikon koji donosi i udobnost i blaženi užitak. On će biti zvijezda vašeg showa, ne samo zahvaljujući završnom dijamantnom svjetlu!

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Nije novost da je prostata izvor beskrajnih orgazama, jer je puna tisuća živčanih završetaka! Stimulator Optimate pogodit će upravo ovo osjetljivo područje i milovati će ga jedan od 7 uzoraka vibracija. Uživajte u udobnom dizajnu ove igračke, praktičnom daljinskom upravljaču i promovirajte svoje seksualno zdravlje.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bathmate Prostate Pro

    Tražite li stimulator prostate koji će biti kvalitetan, točan i intenzivan? Ovaj Bathmate dizajniran je s obzirom na ergonomiju i zadovoljstvo. S njim ćete postići ekstra jake orgazme i promijenit će vam pogled na muški vrhunac. Otkrij više!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Mustang Prostate Massager Black

    O čemu sanja prostata? Istražite njezine želje uz ovaj stimulator Mustang! Otkrijte njegove značajke sami ili sa svojim kolegom. Muška G-točka bi molila za pažnju, za što ćete biti nagrađeni orgazmima koji oduzimaju dah!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled G&P Spot Vibrator Black

    Zgodna i kvalitetna igračka za senzualno punjenje i otkrivanje vaginalnog ili analnog užitka. Ovaj fleksibilni vibrator ima ne samo lijep, već i praktičan oblik. Možete ga koristiti za stimulaciju prostate i brane u isto vrijeme ili za stimulaciju G-točke i klitorisa. Njegova funkcija napuhavanja osigurava osjećaj sitosti, a možete dodati i vibracije u 7 načina.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus G-Play Trio Plus Unisex Vibrator Pack S/M/L Black

    Tražite li svestrani set prekrasnih čepova nevjerojatnog oblika? G-Play će zadovoljiti vaše zahtjeve! Sadrži 3 igle različite veličine sa 6 funkcija vibracije! Izrađene su od visokokvalitetnog silikona, a motor se može ukloniti, tako da u njima možete uživati bez vibracija. Uživajte u jednostavnom radu, USB punjenju i vodootpornosti!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Archenemy Black

    Sanjate li o senzualnim iskustvima iza stražnjih vrata? Jasno je da će vam u tome trebati zgodna igračka! Ovo bi mogao biti stimulator prostate iz Pretty Love. Ima glatki i genijalno zakrivljeni dizajn i daje vam funkciju pulsiranja na vrhu. Odaberite 12 nevjerojatnih načina rada!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Couples Choice Double Vibrator Black

    Solo užitak ili vruća zabava s partnerom? Sve je moguće! Ova fleksibilna igračka ima vibrator na svakom kraju, tako da svaki par može uzeti jednu i podijeliti igračku. Hoćeš li ga staviti u vaginu ili analni? Oba su pravi izbor!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 111 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.