×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori testisi

Artikli 33 za 42 od 42 ukupno

  1. 1
  2. 2
  • Dorcel Megawand Wand Vibrator Silver

    Tražite li odgovarajuću masažnu glavu za pravilnu stimulaciju i odgovarajuću masažu? Upoznajte se s Megawandom! To je punjivi stimulator za beskrajne orgazmičke kombinacije. Nudi vam 20 načina rada vibracije i 8 postavki intenziteta, što je 160 različitih opcija! Neka fleksibilna silikonska glava nježno stimulira klitoris ili bilo koje mjesto na vašem tijelu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Versawand All-Over Body Massager Grey

    Trebate dobru masažu? Svakome od nas to s vremena na vrijeme zatreba, zato prestižni brend Bodywand dolazi s jedinstvenim alatom s kojim možete uživati u stimulaciji mišića i dubinskoj masaži tkiva. Uz njegovu pomoć opustite i najnapetije mišiće na tijelu i uživajte u ugodnom svježem osjećaju!

    369 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Super Sex Bomb Purple

    Poklon za godišnjicu ili samo za zabavu? Ovaj poklon set tvrtke ToyJoy prikladan je za svaku priliku kada želite razveseliti svoje najmilije (ne samo). Kutija s vrpcom skriva manžete za zapešća, vibrator, vibrirajuće jaje, shimmer, latice ruže, masku za oči, lubrikant i masažnu svijeću. Sve je usklađeno u zavodljivoj ljubičastoj boji.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Your New Favourite Wand Massager Super Strong Yellow

    Želite novu najzgodniju igračku za seks? To će sigurno biti ova snažna mala glava za masažu! Predivno je dinamičan i ističe se žutom bojom. Njegova fleksibilna, iznimno velika glava dobro će vam poslužiti tijekom masaže cijelog tijela i tijekom erotske stimulacije. Odaberite između 5 načina vibracije s 3 brzine!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue Amour Bullet Emerald Green

    Upoznajte Amour, relativno malen vibrator sa vrhom u obliku srca koji će vam pružiti razigrane i ugodne osjećaje. Lepršavo srce će vas senzualno zagolicati svojim vibracijama i pomoći vam da otkrijete sve erogene zone. Služit će vam za uzbudljivu stimulaciju vanjskih osjetljivih mjesta poput klitorisa, testisa ili čak bradavica. Dopustite sebi da vas oduševe intenzivne vibracije i uživajte u dodiru svilenkasto mekog medicinskog silikona.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pixey Aquamini Black Edition

    Popularna vibrirajuća glava u manjoj verziji! Diskretno je tih i snažan u isto vrijeme. Glava mu je prekrasno fleksibilna, tako da s njim možete ići bilo gdje, a izrađena je od mekanog, visokokvalitetnog silikona, tako da ćete voljeti njegov dodir. Drška je također izrađena od istog silikona, stoga je zgrabite i uživajte u najugodnijoj masaži ikada.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Wellness Spa Massage Wand Pink

    Zaslužujete da se opustite kao u toplicama svaki dan! Pitate se kako to urediti? Odgovor je ova masažna glava. Razmazit će mišiće po cijelom tijelu, ali i iritirati intimna mjesta. Uživajte u nevjerojatno ugodnim (intimnim) masažama kad god poželite, sami ili s partnerom, i doživite uzbuđenje i opuštanje.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Xocoon The Curved Wand Fuchsia

    Ako vam je ova zakrivljena vibrirajuća glava privukla pažnju na prvi pogled, pričekajte da je vidite uživo i uključite vibracije. Bit ćete zadivljeni njegovom veličanstvenom snagom, a snažne vibracije stimulirat će vaše intimne dijelove i opustiti mišiće cijelog tijela. Zvuči li ovo kao san? Učinite to stvarnošću!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Icon Couples Massager

    Svidjet će vam se ova šarmantna ljubičasta igračka zahvaljujući 3 različite namjene. Može zamijeniti vibrirajući prsten, može biti snažan vibrator za nju, ali i za njega! Želite li stimulirati klitoris, testise ili bradavice? ToyJoy Icon je tu da ispuni vaše želje! Luksuzan je na izgled i učinkovit za korištenje, izrađen od prvoklasnog silikona, ima 3 motora i opremljen je s nekoliko razina vibracija i pulsiranja. Uživajte u uzbuđenju koje želite uz ToyJoy Icon i mirno ga koristite svake večeri, njegova svestranost će vam omogućiti!

    87,90 €

    53,90 €

    Nema na skladištu

  • Satisfyer Pro Penguin

    Najnovija verzija popularnog Satisfyera je ovdje! Puno je brži, snažniji, učinkovitiji i uz njega ćete doživjeti najintenzivnije orgazme! On se ističe u potpuno novoj tehnologiji i tako postaje pionir novog stila masturbacije.

    87,90 €

    49,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja

Artikli 33 za 42 od 42 ukupno

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.