×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori crna

Artikli 33 za 48 od 48 ukupno

  1. 1
  2. 2
  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Clitoral Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne i-tools brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali vibrator šljunčanog oblika zabavljat će vas i tijekom predigre i solo igara. Nudi vam 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju povezanom s iritacijom klitorisa.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Couples Choice Double Vibrator Black

    Solo užitak ili vruća zabava s partnerom? Sve je moguće! Ova fleksibilna igračka ima vibrator na svakom kraju, tako da svaki par može uzeti jednu i podijeliti igračku. Hoćeš li ga staviti u vaginu ili analni? Oba su pravi izbor!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Archenemy Black

    Sanjate li o senzualnim iskustvima iza stražnjih vrata? Jasno je da će vam u tome trebati zgodna igračka! Ovo bi mogao biti stimulator prostate iz Pretty Love. Ima glatki i genijalno zakrivljeni dizajn i daje vam funkciju pulsiranja na vrhu. Odaberite 12 nevjerojatnih načina rada!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black & Silver Drake Deluxe Sucking Vibe Silicone Rechargeable Black

    Volite li dodatke luksuznog izgleda? Svidjet će vam se ovaj elegantno ukrašen crni stimulator! Mazit će vaš klitoris funkcijom usisavanja koja oduzima dah, a vi ćete se zaljubiti u njegov mekani silikonski materijal na prvi dodir. Počastite se draguljem koji će vas preplaviti užitkom kao nikada do sada!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Midnight Magic Black Butterfly G

    S istom lakoćom kao što leptir sleti na cvijet, ovaj vibrator dodiruje vašu g-točku i vibrira je do ludila. Izrađen je od prekrasno mekanog silikona, puni se USB kabelom, a jačinu vibracija možete birati tipkom između krila. Odletite u svijet strasti, sreće i orgazma.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • XouXou Silicone E-Stim Rabbit Vibrator Black

    Svestrani užitak i jedinstvena elektrostimulacija! Ovaj vibrator ima vješalicu za stimulaciju klitorisa, a također ćete uživati u elektrostimulirajućim impulsima. Njegova velika glava će milovati G-točku, a klitoris će uživati u vibracijama od 7 načina. Uživajte u dodiru mekog silikona, a posebno u svim nekonvencionalnim osjećajima koje izaziva elektrostimulacija!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Woomy Smoooch Clitoral Suction & Vibration Black

    Uživate li u istraživanju uzbudljive razigranosti? Kolekcija Woomy sastoji se od šarmantnih igračaka izrađenih od visokokvalitetnih materijala koji se mogu pohvaliti zabavnim i elegantnim izgledom te najboljim značajkama. Kolekcija Woomy uključuje ovaj šarmantni stimulator klitorisa koji će učiniti da vaš biser užitka iskoči s funkcijama usisavanja i vibracije i pružiti vam orgazme koji su uistinu vrijedni toga!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pillow Talk Pleasure Black

    Znamo da volite ukusne i elegantne igračke! Jer imate stila i zato vas je zainteresirala i ova mini vibrirajuća glava u luksuznom dizajnu iz Pillow Talk-a. Razmazit će vaš klitoris i oduševiti vas uzbudljivom snagom jer u sebi krije super snažan motor. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu, uvijek ga možete imati sa sobom, a odličan je i za putovanja!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CONTROL by Sir Richard's P-Spot Massager Black

    Savršen užitak za prostatu! Ovaj stimulator ima genijalno zakrivljeni vrh i bazu i doživjet ćete snažne vibracije sa 7 načina rada za raznoliki užitak. Praktičan punjivi motor, ergonomska baza za stalni pritisak na branu i vodootporan dizajn, to su aspekti zbog kojih je nemoguće ne obožavati ga.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Norton Finger Vibrator Black

    Samo dodir pun ljubavi bit će dovoljan da vas baci na koljena od uzbuđenja. Ovaj vibrator za prste izrađen je od svilenkasto mekog silikona i očarat će vas s 3 funkcije vibracije i 3 funkcije rotacije. Koristite ga sami ili sa svojim dvojnikom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson in a Bag Rabbit Vibrator Black

    Ovaj kompaktni zec pogodi vas na svim pravim mjestima! Ima genijalan oblik za dvostruku stimulaciju i skriva snažan motor koji će za vas vibrirati u 10 načina. Međutim, njegov rad je vrlo tih i stoga je njegova uporaba vrlo diskretna. Izrađena je od visokokvalitetnog higijenskog silikona te je stoga potpuno sigurna za tijelo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Touché S Black

    Uživajte u novim horizontima užitka s Touchéom, malim, ali snažnim navlakom za prste s vibracijom, s kojom zahvaljujući okruglom i širokom vrhu lakše možete dosegnuti G-točku.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Unihorn Wild Spirit Black

    Stvorite pravu čaroliju s ovim diskretnim mini jednorog vibratorom! Dizajniran u kompaktnom i simpatičnom formatu u obliku jednoroga, Wild Spirit nudi 10 divnih načina vibracije i 10 pulsacija lizanja jezika zahvaljujući svoja dva motora.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anal Fantasy Elite Silicone Anal Teaser Black

    Pitate se kako svoj analni užitak učiniti još intenzivnijim? Anal Fantasy Elite Collection je kolekcija vrhunskih analnih pomagala za sve koji žele otkriti još više analnih užitaka, a to uključuje ergonomsku iglu i snažne vibracije. Dođite saznati više o njemu!

    61,90 €

    37,90 €

    Nema na skladištu

  • Pretty Love Prostate Massager Black

    Pretty Love dolazi s novom kolekcijom luksuznih seksualnih igračaka, koja također uključuje ovaj vibrirajući stimulator prostate. Oduševit će vas ne samo svojim modernim i inovativnim dizajnom, već prije svega praktičnim stimulativnim kuglicama koje se nalaze na vrhu igle i ciljaju na prostatu u 4 intenziteta. Igračka je izrađena od ugodno mekog silikona, koji je naravno apsolutno siguran za tijelo. Uživajte u savršeno senzualnom iskustvu kao nikad prije i zadovoljite sve svoje potrebe.

    76,90 €

    37,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Paloqueth Smooth Personal Massage Wand Black

    Želite li si priuštiti intenzivnu erotsku stimulaciju ili opuštajuću masažu i otkriti novi osjećaj užitka? Što kažete na ovu potpuno silikonsku vibrirajuću glavu iz Paloquetha? Kažemo da je puna funkcija koje vam omogućuju da prilagodite masažu točno prema svojim potrebama. Ima okruglu glavu i super fleksibilan vrat za udobno ciljanje, a vibracije ne idu u ručku. Zgrabite ga i priuštite si zadovoljstvo i opuštanje.

    61,90 €

    37,90 €

    Nema na skladištu

Artikli 33 za 48 od 48 ukupno

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.