×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori crna

Artikli 65 za 96 od 636 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Svakom Vick Powerful Plug Remote Controlled Vibrator Black

    SVAKOM Vick vibrator za masažu prostate s dva motora na daljinsko upravljanje snažan je i luksuzan masažer posebno dizajniran za parove. Dva odvojena snažna motora pružaju unutarnju i vanjsku intenzivnu stimulaciju. Savršen je masažer za G točku i klitoris, a ima i savršen kut za stimulaciju prostate.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Revo Slim

    Nexus Revo Slim rotacijski masažer prostate i dyke je prekrasna igračka za početnike i sve one koji vole igračke nešto manjih dimenzija. Djeluje na istoj i provjerenoj tehnologiji kao i ostali Nexus proizvodi iz Revo linije, tako da možete biti sigurni da će razmaziti vašu prostatu savršeno ciljanom stimulacijom i pritom ne zaboraviti svoju branu, što će pojačati uzbuđenje. Uživajte u višestupanjskoj rotaciji i jednostavnom čišćenju zahvaljujući vodonepropusnosti.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NU Sensuelle Alluvion XLR8 Wand Black

    Kombinacija snage i svestranosti skrivena je u ovoj vibrirajućoj glavi! Sadrži dva motora, svaki na jednom kraju, a djeluje i kao vibrator. Oduševite ne samo svoja vanjska i unutarnja osjetljiva mjesta, već i umorne mišiće po cijelom tijelu koji žude za pažnjom.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Recharge Pulse Black

    Sanjate li o beskonačnim masažama svojih umornih mišića, ali i o intenzivnoj erotskoj stimulaciji? Ova glava za masažu bit će vaš novi omiljeni alat! Punjiva je, ima glatku ugodnu glavu i fleksibilan vrat, tako da s njom možete lako doći na bilo koje mjesto. Uživajte u njenoj moći sami ili u paru, bit će savršeno!

    179 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Bswish Bgee Classic Black

    Pronađite ga - točka G. Ovaj uređaj za masažu posebnog oblika odvest će vas tamo.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Black

    Podijelite svoje intimne tajne sa svojom ljubavlju u kući ili u javnosti. Znate nešto o problemu ove špilje trešnje koja vibrira! Zajamčena je njegova jednostruka montaža, uključujući poremećaj ovih linija motora i raznih predmeta, tijekom kojih osam vaginalnih stimulacija također može izazvati iritaciju klitorisa, bradavica ili drugih erogenih zona u tijelu.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Joy Black

    Naš Double Joy snažno stimulira oba partnera tijekom seksa. U-oblik je postavljen i iznutra i izvana - osiguravajući zavodljiv osjećaj za klitoris, G-točku i penis. Omogućena aplikacija, ova visokotehnološka igračka poboljšana je igranjem na daljinu i više!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Black

    Otvorite nove erotske horizonte s luksuznom igrom TIANI Duo. Pronađite svoje duboke i senzacionalne vibracije čitajući svojim kolegama, kao i živeći svoj maksimum i brigu o sebi. Njegov upijajući glatki oblik pristajat će vašim profinjenostima, a prvoklasni silikon koji će vas usvojiti na prvom katu. Intenzitet očitanja diktira zajednički daljinski upravljač s jednom tehnologijom koja se može koristiti na licu mjesta. TIANI Duo je najbolji za vaš seksualni život.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Wanderlust

    Ova jedinstvena silikonska igračka može se pohvaliti snažnim štapićem za masažu na jednom kraju i zadovoljavajućom gomoljastom i nježno zakrivljenom vibrom na drugom kraju. S elegantnim kontrolama lakog pristupa u sredini, ovaj dvostrani oblik ljulja Vaš svijet iznutra i izvana, s dva snažna motora koji nude ukupno 49 zasebnih kombinacija brzine i funkcija! Potpuno vodootporan i podvodan, savršen je svestrani suputnik za kupanje koji se brzo čisti s Evolved Toy Cleaner i ispiranjem toplom vodom.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Uživajte u luksuzu! Ovaj Satisfyer u novom nevjerojatno lijepom dizajnu tu je za sve žene koje pate od elegancije i estetike. Izrađen je od najkvalitetnijih materijala i uzbudljiv je dragulj koji će stimulirati vaš klitoris bez kontakta pomoću valova pritiska i vibracija. I info za gospodu: ako tražite odgovarajući poklon za svoju voljenu osobu, onda ste ga upravo pronašli!

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Dream Toys Elite Josephine Black

    Vibrator Josephine iz kolekcije Elite tvrtke Dream Toys crni je vibrator s elegantnim detaljima zlatne boje, zaobljenog oblika i prilično velike, fleksibilne glave. Snažni motor nudi 7 uzoraka vibracija i 3 brzine.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Elegancija i bezvremenost u kombinaciji s udobnim ergonomskim dizajnom, to je Aya. Zahvaljujući zaobljenom i kompaktnom obliku, razumije vaše tijelo. Istodobno ga možete prilagoditi svojim trenutnim potrebama. Uživajte u vanjskoj stimulaciji vulve kao iu dubokom unutarnjem zadovoljstvu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations

    Tvoje Pedeset nijansi sive Neumoljive vibracije Love Egg je svestrana igračka koja izaziva orgazam i idealna je za solo igru i igru u paru.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy Big Bunny Energy Black

    Uključite ga i osjetite energiju Big Bunnyja. Stimulirajući tri erogene zone odjednom, ovaj energetski trostruki zečji vibrator ostavit će vas bez daha. Dva kružna prstena s kuglicama unutar glavne potisne osovine pružaju uzbudljivu unutarnju masažu koja počinje na vrhu realističnog oblika. Istražite trogasmičko iskustvo s nježno zakrivljenim analnim kuglicama, snažnim vibracijama u dršci i vanjskim stimulatorom u obliku zečića.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator Black

    Seksualno zdravlje jednako je važno kao i svako drugo zdravlje, slažete li se? Pojačajte to ovim mini vibratorom koji je savršen za trenutke samozaljubljenosti, kao i za uzbudljivu zabavu udvoje. Nudit će vam 10 različitih načina vibracije, elegantan izgled i malu veličinu, zahvaljujući kojoj ga možete imati sa sobom u bilo kojem trenutku.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Rose Luxuriate Black

    Klasični vibrator dobiva elegantan izgled s našom modernom paletom boja i superglatkim satenskim završetkom. Višebrzinske vibracije kontroliraju se jednostavnim okretanjem kotačića na dnu. Luxuriate ne sadrži ftalate i lateks i vodootporan je za užitak pod tušem.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black & Silver Power AkuWand II

    Svestranost, intenzitet, snaga i istraživanje riječi su koje definiraju novi DEXTER. Sve u jednom, svestrani masažer koji uključuje 10 snažnih načina vibracije od blagih do vrlo jakih.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Lady Finger Mini Vibrator Black

    Do sada ste se snalazili s prstom, ali sada se počinjete osjećati kao da mu nešto nedostaje? Ova stvar će sigurno biti vibra! Ovaj mini vibrator prikladan je kao prva erotska igračka koja zamjenjuje vaš prst ili kao vibrator za nezahtjevne. Probajte s njim!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blacq Digital Wand Vibrator Black

    Zakoračite u budućnost s BLACQ-om, gdje su vibratori poboljšani inovativnim digitalnim ekranom! BLACQ razumije da je svatko jedinstven. Zato naši vibratori nude širok raspon postavki kako biste mogli stvoriti idealnu stimulaciju. Prilagodite brzinu, istražite različite uzorke vibracija i pronađite svoj savršeni ritam.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe 15 Year Anniversary Collection Sync 2 + Tango X Black

    Otključajte vrhunsko iskustvo užitka uz We-Vibe Limited Anniversary Edition. Proslavljajući 15 godina inovacije, set ograničenog izdanja sadrži naša dva bestselera, vibrator za parove Sync 2 i vibrator Tango X, u jednoj kolekcijskoj kutiji.

    299 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Elite Celine Black

    Stimulator sa štapićima Céline iz kolekcije Elite tvrtke Dream Toys crni je štap s elegantnim detaljima zlatne boje, čvrstom ručkom, zaobljenom glavom i blago fleksibilnim vratom. Céline ima 2 snažna motora, jedan u glavi i jedan u bazi, koji nude 7 uzoraka vibracija i 3 brzine.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Analni čep za beskrajan analni užitak i za sve zahtjevnije ljubavnike. Tisuću je puta bolji od vaše omiljene igle, jer ima rotirajuće perle za stimulaciju sfinktera s 3 brzine i 2 načina okretanja. Također će vas očarati vibracije 3 brzine i 5 načina rada. Sve ćete to udobno kontrolirati putem daljinskog upravljača s tipkama s pozadinskim osvjetljenjem za jednostavne igre čak i u mraku.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Jeste li spremni za novi val pogodnosti? Stigao je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovije izdanje Satisfyerovog kultnog Air Pulsea! Čekić sa svojom jedinstvenom tehnologijom Liquid Air stvara osjećaj senzualnog naleta vode. Radujte se uz 11 načina rada valjka za pritisak, 12 programa vibracije i kontrolu putem aplikacije!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Uživajte u stimulaciji prostate i perineuma u isto vrijeme! Ovaj savršeno oblikovani analni vibrator s vrhom fine teksture mazit će vašu prostatu, a njegova široka baza stimulirati će perineum. Njegova meka površina ugodna je na dodir, a 2 motora ga mogu pokrenuti u 7 načina.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Analni čep za beskrajan analni užitak i za sve zahtjevnije ljubavnike. Ugodno klizi u vaše dupe i oduševit će vas, jer ima rotirajuće perle za stimulaciju sfinktera s 3 brzine i 2 načina okretanja. Također će vas očarati vibracije 3 brzine i 5 načina rada. Sve ćete to udobno kontrolirati putem daljinskog upravljača s tipkama s pozadinskim osvjetljenjem za jednostavne igre čak i u mraku.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics PRock Prostate Massager

    Pripremite se za rock and roll uz P-Rock™ masažer prostate. Ovaj inovativni novi masažer prostate za muškarce savršena je seksualna igračka za korištenje, bilo da ste sami ili s prijateljem u igri. Njegov jedinstveni, zakrivljeni dizajn idealan je za istovremenu stimulaciju prostate i testisa, pa se pripremite da vas potpuno oduševi!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Black

    Žudite za nečim ukusnim i učinkovitim u isto vrijeme? Ovaj zapanjujući vibrator osvojit će vas na prvi pogled svojim elegantnim minimalističkim dizajnom i zavodljivom crnom bojom. Tijelo mu je glatko, a samo je donji dio ukrašen sitnim kamenčićima, što ga čini stvarno ukusnom igračkom. Uživajte u njegovom lijepom izgledu i pametnim vibracijama.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey New Charlie Tango Vibrator

    Još uzbudljiviji od svog istoimenjaka, Charlie Tango je super-glatki klasični vibrator spreman da vas odvede do novih visina užitka.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable Black-Gold

    Bežični štapićasti masažer s 5 snažnih brzina 10 uzoraka vibracija za duboku masažu vrata i leđa, PALOQUETH ručni lagani punjivi masažer za tijelo s uklonjivim silikonom koji se savija za 360°

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Doživite neusporedivo opuštanje dok se prepuštate najluksuznijem masažeru za cijelo tijelo na svijetu. Dok koncentrirana snaga 10 različitih masažnih uzoraka smiruje bolne mišiće i ublažava stres, stabilnija ručka i još dugotrajnije punjenje znače da možete uživati u satima zadovoljstva.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Ogledalo ogledalo na zidu, zašto se uopće ne mogu opustiti? Vaš novi masažer iz Satisfyera nudi lijek: konačno suputnik koji se ne žali što Vas izdašno masira! Zahvaljujući impresivnoj XXL veličini i skrivenoj snazi iza svoje zavodljive silikonske glave, Wand-er Woman rješava probleme, ublažava napetost i grebe svaki orgazmički svrbež.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 636 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.