×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori plava

Artikli 33 za 64 od 182 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Womanizer Liberty Powder Blue

    Dame, pripremite se za polijetanje: s elegantnom navlakom i šest razina stimulacije, Liberty jamči užitak na svakom mjestu na planeti.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Želite li ugoditi klitorisu ili izmasirati umorne mišiće? Sve je moguće s ovom mini vibrirajućom glavom iz Satisfyera! Ima praktičan zaobljeni vrh, ravni oblik i elegantan izgled. Zahvaljujući opruženom gornjem dijelu, glava mu je potpuno fleksibilna i prilagođava se vašim željama. Uživajte u nevjerojatno snažnim vibracijama i masaži cijelog tijela!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Goddess Collection Boreas

    Prekrasan vibrator iz zaista božanstvene Goddess kolekcije! Ovaj tip je napravljen od takozvanog tekućeg silikona, koji je najbolji, i što je najvažnije, najmekši materijal koji je siguran za tijelo koji je svijet ikada vidio. U sebi krije snažan motor, a oblik vibratora pomoći će vam da bez problema ciljate G-točku, a svakako će vam se svidjeti i funkcija grijanja. Birajte između 3 razine stalnih vibracija i 9 ritmova i priuštite si luksuzni užitak.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gender X Play Ball Blue

    Doživite divlji osjećaj dviju gomoljastih kugli s pokretnim mostom između njih! Zaobljena na vrhu, prva kugla sužava se na teleskopsku osovinu harmonike koja se postavlja u drugu kuglu.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Teaser Finger Vibrator Light Blue

    Satisfyer Teaser savršen je za razne stimulacije svih erogenih zona, poput klitorisa ili grudi. Vibrator za prste je vrlo jednostavan i intuitivan za rukovanje zahvaljujući fleksibilnom otvoru.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Melt Blue

    Jeste li znali da čak i zrak može biti stvarno uzbudljiv? Međutim, valjda su vakuumski valovi ti koji paraju tvoj klitoris! We-vibe Melt je parni stimulator sa sposobnošću nježnog usisavanja, s kojim se ništa ne može usporediti. Osim toga, njime se upravlja putem aplikacije i obećavate čak i igre na daljinu. Dopustite da vas ponese pulsirajući orgazmički val za vaš klitoris!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY VIM Midnight Blue

    Tražite li najtopliju vožnju među vibrirajućim glavama? Fun Factory VIM prekidači rade nekoliko stvari. Dat će vam čistu snagu koja može biti i grubo iritantna i nježno nježna. VIM se može pohvaliti tehnički naprednim snažnim motorom i jedva čeka da vam da okus njegovih snažnih vibracija. Dođite naučiti više o ovoj igrački!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bloom The Orchid Wand Vibrator

    Orchid je moderan štapni vibrator iz elegantne kolekcije Bloom. Prekrasan dizajn vibratora i pakiranja čini The Orchid nezamjenjivom igračkom za svaku ženu.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMiBod blueMotion NEX|1 2nd generation

    Koje je najveće bogatstvo u životu? To je uzbuđenje, strast, zadovoljstvo, zadovoljstvo i kvalitetan orgazam. Zaljubite se u OhMiBod, koji postaje sve savršeniji i popularniji i bit će vaše najvrjednije blago. Njegova je čar u tome što ga možete povezati s mobilnom aplikacijom i kontrolirati njegove funkcije s drugog kraja svijeta!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Goddess Collection Zephyros

    Prekrasan vibrator iz zaista božanstvene Goddess kolekcije! Ovaj frajer je napravljen od takozvanog tekućeg silikona, koji je najbolji, i što je najvažnije, najmekši materijal koji je siguran za tijelo koji je svijet ikada vidio. Skriva 2 snažna motora, od kojih jedan misli i na klitoris. Birajte između 3 razine stalnih vibracija i 7 ritmova i priuštite si luksuzni užitak.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Air Pump Vibrator 5+ Blue

    Naša Air Pump Booty 5 Connect aplikacija mazi vas vibracijama i osovinom na napuhavanje. Kombinirajte dvije senzualne funkcije kako želite. Za ekskluzivna iskustva upravljajte vibratorom pomoću aplikacije Satisfyer Connect

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Kolekcija erotičnih igračaka Impulse Intimate je tu da vas demontira, ne samo provjerene vibracije, već i vaše popularne marke elektrostimulacija. Moguće je da će vam ovaj vibrator ponuditi 5 ekscitacijskih metoda električne stimulacije i 7 vibracija s dvostrukom kontrolom. Razmislite o vijeku trajanja električnog grijanja!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Želite li doživjeti orgazmičku eksploziju? Snažni stimulator prostate Mach 2 masirati će vaše mjesto užitka s apsolutnom preciznošću, što donosi nevjerojatne rezultate. Njegov lijep i moderan dizajn izrađen od mekog i fleksibilnog silikona ugodno će se opustiti u vašem anusu, a snažan motor će ga iznervirati intenzivnom stimulacijom. Ne čekajte potres, učinite to sami!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Love Me Blue

    Rabbit Love Me vibrator nudi neograničeno zadovoljstvo zahvaljujući dvostrukoj stimulaciji. Dva snažna motora maze klitoris i točka! Za razliku od drugih vibratora slične vrste, Love Me je jedinstven po tome što nudi pojačanu stimulaciju odozgo, a ne odozdo. Ruka za klitoris je ugodno zakrivljena i valovita, tako da s njom možete uživati u maksimalnom užitku!

    80,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Womanizer Premium 2 Blueberry

    Womanizer Premium kombinacija je jedinstvenih tehnologija i elegantnog dizajna. Tehnologija Pleasure Air daje vam beskontaktnu stimulaciju klitorisa na 14 različitih razina i hvali poboljšanu funkciju autopilota, dok možete otvoriti neočekivane i zakašnjele angažirane orgazme suočeni s novim pristupima. Istaknite svoje želje i egzistenciju na najvišoj razini, ako imate priliku koristiti jednog igrača, diskretnu, diskretnu i intenzivnu ženskarošu Premuim, koja je također dobro zalijevana.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Xone App Controlled Masturbator

    Želite li začiniti svoj seksualni život? Ne tražite dalje od Xonea, interaktivnog strokera koji nudi živopisno iskustvo igrate li sami ili s partnerom. S Xoneovim sustavom kontrole pokreta možete birati između 10 različitih ručnih uzoraka i uživati u pokretima gore-dolje za potpuno prilagodljivo i zadovoljavajuće iskustvo koje zadovoljava sve vaše potrebe.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dipping Delight Light Blue

    Jeste li raspoloženi za zadirkivanje klitorisa? Dipping Delight je tu da uronite u slatku i duboku ciljanu stimulaciju klitorisa ili jednostavno u nježno svjetlucanje. Njegova ojačana, vrlo mekana i zakrivljena steljka otkrit će vam nove uzbudljive osjećaje. Razigrani dizajn svidjet će se i početnicima i iskusnim ljubiteljima erotskih igračaka!

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Vibes Magic Bunny

    S ovim kompaktnim silikonskim pojačavačom dobre kvalitete, Satisfyer Vibes izvlači stvarno slatko iznenađenje. Magic Bunny dovest će vas do neslućenih orgazama svojim čarobnim trikovima u vidu istovremene stimulacije G-točke i klitorisa. Možda izgleda maleno i nevino, ali iza njegovih ušiju krije se puna zečja snaga koja vas očarava s 2 nevjerojatno snažna motora i 12 programa za vibracije! Kakva divna koincidencija da je, zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu, Magic Rabbit također idealan suputnik na putovanju. Možda ga nećete dočarati iz šešira, ali ga jednostavno možete izvući iz torbice sljedeći put kada dobijete okus.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Zero Tolerance All Mighty Rechargeable Bullet

    Ugodno mekani minivibrator s kojim ćete moći stimulirati sve što poželite! Osim toga, kompatibilan je s većinom stimulatora prostate s nultom tolerancijom. Također je vodootporan i punjiv, tako super!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Ovation Rave Aqua

    Doživite izuzetan užitak uz Ovation™ Rave, treperavi teaser pažljivo izrađen s ergonomskim oblinama za pružanje precizne stimulacije svim vašim erogenim zonama. Uživajte u senzacionalnoj akciji treperenja, nudeći 10 okrepljujućih brzina koje će poslati valove užitka kroz vaše tijelo, omogućujući vam da otkrijete nove razine blaženog zadovoljstva.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Dual Rider Remote Control Bump and Grind Blue

    Želite li otkriti svoju seksualnost i produbiti ljubav prema sebi? Ovaj Dual Rider savršen je za to! To je snažan masažer s 2 snažna motora za daljinsko upravljanje. Povjerite svoj užitak njegovom sofisticiranom dizajnu i posebno 12 funkcija vibracije.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Gigi 2 Blue

    GIGI™ 2 je poboljšana verzija jednog od najpopularnijih vibratora. GIGI je vjerojatno najpozitivnije ocijenjeni aparat za stimulaciju intimnih G točaka ikada stvoren. Zahvaljujući spljoštenom vrhu, idealan je za otkrivanje ove erogene zone. Nova poboljšanja uključuju mekši silikon, potpuno vodootporan dizajn i 100% veće performanse u svih 8 načina rada vibracija.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anos RC Rotating Prostate Plug with Vibration Blue

    RC rotirajući čep za prostatu s vibracijom iz ANOS-a ima izraženu teksturu i rotirajući vibro vrh koji stimulira prostatu. Široki čep pruža dodatnu sigurnost i sprječava klizanje igračke, čineći ovu sofisticiranu igračku nosivom dulje vrijeme.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations 5 Packvibe Metallic Coulours

    Jedna ljepša od druge! Ovaj set sadrži 5 realističnih vibratora različitih boja. Imaju li savršeno autentičan oblik, senzualno vibriraju i jesu li izrađene od ugodnog gel materijala? Kako se nosite s njima? Hoćete li imati po jedan za svaki dan u tjednu ili ćete skup naručiti zajedno s prijateljima?

    64,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Tango X Midnight Blue

    Baš su sranje! Tople intenzivne vibracije će odrediti pravo mjesto za dobrobit i dovesti vaše blaženstvo do točke uzbuđenja. Je li to ono što želiš? Razumiješ! Tu je novi We-Vibe Tango X!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Vector+ Royal Blue

    Želite li se prepustiti milovanju i uživati u vibracijama na najosjetljivijim mjestima? Pozovite se da posjetite We-Vibe Vector čije ćete vibracije odabrati putem aplikacije na svom telefonu. I pazite, čak i vaš kolega može preuzeti ovu aplikaciju i diktirati vam jačinu stimulacije s drugog dijela svijeta. Stoga dođite i uživajte u senzualnim trncima u području prostate i perineuma!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Goddess Collection Atlas

    Prekrasan vibrator iz zaista božanstvene Goddess kolekcije! Ovaj tip je napravljen od takozvanog tekućeg silikona, koji je najbolji, i što je najvažnije, najmekši materijal koji je siguran za tijelo koji je svijet ikada vidio. Sadrži snažan motor, a oblik vibratora pomaže u ciljanju G-točke bez ikakvih problema. Birajte između 3 razine stalnih vibracija i 9 ritmova i priuštite si luksuzni užitak.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Solstice X App Controlled Prostate Vibrator

    Solstice X je podesivi i fleksibilni vibrator za prostatu, koji korisnicima omogućuje prilagodbu oblika i veličine kako bi odgovarali njihovom tijelu i željama te prilagođavanje kuta i zakrivljenosti uređaja kako bi se optimizirala udobnost i učinkovitost.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro To Go 3 Blue

    Sa svojim elegantnim kompaktnim dizajnom i zanimljivom kombinacijom valova pritiska i vibracija, Satisfyer Pro To Go 3 izrađena od silikona idealan je suputnik na putovanju. Pružit će vam rajski orgazam bilo kada i bilo gdje, a njegova dva moćna motora pokazat će vam vrhunac blaženstva!

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Europe Magic Wand Genius

    Želite više uživati u svom europskom čarobnom štapiću? Isprobajte ovaj kultni dodatak koji ima ogroman potencijal i razumije žensku anatomiju. Uz njega ćete uživati u nevjerojatnim sirovim vibracijama umotanim u mekani svilenkasti silikon. Genius dodatak je funkcionalan, minimalistički i pružit će vam nevjerojatnu stimulaciju g-točke i klitorisa, što se ne može propustiti.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    Analna zabava sama i s partnerom! Ovaj vibrirajući analni stimulator očarat će vas svojim oblikom, koji savršeno cilja na osjetljivu prostatu, a također i snažnom vakuumskom čašicom koja se može skinuti. Koristite daljinski upravljač za odabir između 10 načina vibracija i uživajte u njima gdje god želite, čak i u kadi ili pod tušem, jer je Wall Banger P-Spot vodootporan.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Goddes Collection Nereos Blue

    Patite od luksuznog i elegantnog izgleda? Prekrasne i ujedno funkcionalne erotske igračke iz kolekcije Goddless izrađene su od tamnoplavog silikona vrhunske kvalitete i ukrašene su šarmantnim zlatnim detaljima. Ovaj Nereos vibrator oduševit će vas svojom ekstra stimulirajućom teksturom i zakrivljenim oblikom. Neka vam pokaže svoju spretnost!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 182 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.