×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori klitorisna California Exotics

Artikli 33 za 50 od 50 ukupno

  1. 1
  2. 2
  • California Exotics Remote Wireless Butterfly Purple

    Skinite se s vibrirajućom silikonskom leptir mašnom u gaćicama! Je li to jedna od najpopularnijih igračaka na svijetu, možda zato što u njoj možete uživati u javnosti? Uz pomoć udobnih pojaseva osigurat ćete savršeno pristajanje uz klitoris, a hoćete li kontroler povjeriti svom kolegi ili ga zadržati za sebe, ovisi o vama.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Silicone Marvelous Arouser Red

    Da možete odabrati bilo koju super sposobnost, koja bi to bila? Ne bi li to bio nešto duži i blago zakrivljen vibrirajući prst kojim bi stimulacija svih osjetljivih područja dobila sasvim novu dimenziju? Marvelous Arouser ispunit će vaše želje! Nabavite ga kao tajno oružje s 10 funkcija ne samo za G-točku!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Hype Dual Wand

    Uživajte u prekrasnoj dvostrukoj stimulaciji s ovim modernim i elegantnim prijateljem iz California Exotics. Intenzivno će vas stimulirati unutar i izvan vagine, očarati će vas snagom od 2 motora i ponuditi vam 10 različitih načina vibracija. Izrađen je od ugodno mekog i fleksibilnog silikona, puni se preko USB-a, jednostavan je za rukovanje i vodootporan.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Naughty Bits Muah Mini Vibrator Red

    Razgovarajte o onome što volite! Ovaj zabavni vibrator ima oblik crvenih usana, koje su relativno male i izrađene od mekog silikonskog materijala. Dopustite im da vas ljube tamo gdje vam se najviše sviđa i biraju između 10 funkcija vibracije.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • California Exotics Insatiable G Inflatable G-Flutter Purple

    Želite li samo najbolje za sebe? G-Flutter je vrući kandidat za vašeg novog poznavatelja! Ima jedinstvenu funkciju napuhavanja i, naravno, također vibrira, a vješalica će se također fokusirati na vaš klitoris. Otkrijte orgazmički zanos uz ovu modernu i kvalitetnu igračku!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Kyst T.C.B. Vibe Pink

    Bez obzira na vaše namjere, ciljeve vašeg putovanja ili trenutne želje, tu je Kyst s kojim ćete uvijek uživati u ugodnom druženju za sebe! To je snažan mini vibrator s 10 funkcija vibracije, memorijskim čipom i seksi siluetom. Dopustite mu da vas opije i zahvaljujući njegovoj maloj veličini uvijek ga držite uz sebe!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Raven Charmer Black

    Predstavljamo Raven™ Charmer, kompaktni i diskretni mini masažer dizajniran da očara i oduševi. Ovaj elegantni i baršunasto mekani masažer ima dvostruke treperave dražilice koje će vas ostaviti u stanju blažene ekstaze.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Remote Suction Panty Teaser Purple

    Tražite način da začinite radnu večer? Isprobajte revolucionarnu igračku obogaćenu tehnologijom Lock-N-Play. Diskretno je dizajniran da tiho uđe tamo gdje je potreban i tamo učinkovito obavlja svoju misiju. To je stimulator savršene veličine koji će dobro izgledati u svim gaćicama.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Remote Flicker Panty Teaser Pink

    Tražite način za početak večeri radnog dana? Isprobajte revolucionarnu igračku obogaćenu tehnologijom Lock-N-Play. Diskretno je dizajniran da tiho uđe tamo gdje je potreban i tamo učinkovito izvrši svoju misiju. Ovo je stimulator savršene veličine koji dobro izgleda na svim gaćicama.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Kyst Lips Pink

    Bez obzira na vaše namjere, ciljeve vašeg putovanja ili trenutne želje, tu je Kyst s kojim ćete uvijek uživati u ugodnom druženju za sebe! Podsjeća na strastvene usne željne poljubaca i napravljen je od vrlo ugodnog tekućeg silikona. Dopustite da vas zaslijepi 10 funkcija vibracije i držite Kyst uz sebe u svakom trenutku zahvaljujući njegovoj maloj veličini!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Palisades Passion Red

    Postoje obični i izvanredni vibratori. I jedan od posebnih koje upravo gledate. Uz njega se prepustite svojim najluđim fantazijama i uzbudljivoj toplini. Traka dizajnirana za stimulaciju klitorisa senzualno se pomiče s jedne na drugu stranu, a uvodni dio može vibrirati u 3 brzine. Uživajte u dodiru luksuznog grijanog vibratora i pretvorite svoje snove u stvarnost!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Remote Pulsating Venus G Pink

    Poletite na krilima uzbudljivog leptira koji će se poigrati s vašom g-točkom. Upravljajte njegovim funkcijama sami ili upravljanje prepustite partneru jer se vibracije biraju putem daljinskog upravljača čiji je domet 10 metara. Koljena će vam se tresti od stimulacije g-točke, ali će i vanjski dio vašeg cvijeta uživati u čvrstom zagrljaju, stoga samo naprijed - letimo!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Opal Ripple Massager Green

    Predstavljamo Opal™ Ripple Massager, revoluciju u osjetilnom užitku. Dizajniran za maksimalni kontakt i pojačanu stimulaciju, ovaj teksturirani masažer podiže vaše iskustvo na nove visine.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Ovation Acclaim Aqua

    Doživite intenzivan užitak s Ovation™ Acclaimom, snažnim zadirkivačem dizajniranim s ergonomskim oblinama za stimulaciju na svim pravim mjestima. Uživajte u 10 brzina udaranja, što vam omogućuje istraživanje niza pulsirajućih osjeta i pronalaženje savršenog ritma za vaše zadovoljstvo.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Ovation Applause Aqua

    Prepustite se senzacionalnom užitku uz Ovation™ Applause, vibrirajući zadirkivač dizajniran s ergonomskim oblinama za stimulaciju na svim pravim mjestima. Iskusite 10 brzina intenzivne vibracije, što vam omogućuje da istražite različite osjete i pronađete svoju savršenu razinu užitka.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Remote Control Dual Rider Purple

    Zgrabite daljinski upravljač i dopustite da vas ovaj masažer zaljulja. Ima jedan jedini cilj - Vaše zadovoljstvo. Stvoren je za samoljublje i otkrivanje. Nudit će vam 12 funkcija intenzivnih vibracija kroz 2 snažna motora. A oblik i materijal? Užitak je gledati i maziti.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Tempt and Tease Sass Purple

    Tražite li užitak koji vas nikada neće razočarati? Ovaj ljubičasti zgodan muškarac ima obje strane i točno zna što želite. Uz njega ćete osjetiti porast strasti, jer će ga voljeti 7 funkcija vibracije u dva motora. Postignite željene vrhunske visine zahvaljujući njegovom svestranom obliku!

    119 €

    45,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • California Exotics California Dreaming Santa Barbara Surfer Pink

    Sanjate li o obali Santa Barbare i valovima? Možda sanjate o California Dreaming Santa Barbari vibratoru! Ima jedinstvenu valnu funkciju i njegovo tijelo valovi gore-dolje (pogledajte video!). Otplovite s njim do prekrasnih i orgazmičkih mjesta, a osim u valovima, uživajte u prekrasnom milovanju klitorisa.

    119 €

    45,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja

Artikli 33 za 50 od 50 ukupno

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.