×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori posebno za žene silikon glatka crna klitorisna

Artikli 33 za 64 od 94 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Lilac

    Jeste li spremni za novi val pogodnosti? Stigao je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovije izdanje Satisfyerovog kultnog Air Pulsea! Čekić sa svojom jedinstvenom tehnologijom Liquid Air stvara osjećaj senzualnog naleta vode. Radujte se uz 11 načina rada valjka za pritisak i 12 programa vibracije!

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona 2 Black

    Riješite se svega svog tereta! Neka nježni zvučni valovi progutaju vaš klitoris i odvedu vas u drugu dimenziju. Ovaj luksuzni Sona 2 stimulator jednog od najboljih brendova na Lelo tržištu pobrinut će se za vanjske i unutarnje živčane završetke klitorisa. Žudite za savršenim zadovoljstvom? Sa Sonom 2 plutat ćete na valovima beskrajnih orgazama.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Dizajn ovog šapnog vibratora inspiriran je žezlom moćnih egipatskih faraona. Vibrator emitira jake vibracije koncentrirane na glavu štapa za snažnu, izravnu stimulaciju. Velika masažna glava pomaže u smirivanju bolnih mišića i ublažavanju stresa. Kyro je opremljen s dva višenamjenska silikonska dodatka za proširenje mogućnosti užitka. Jedan dodatak se može koristiti za draženje i stimulaciju osjetljivih područja, primjerice bradavica, dok je drugi dodatak savršen za istraživanje G-točke i istovremeno stimuliranje klitorisa.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Model Little Secret se uz pomoć praktičnog magneta može udobno zakopčati u gaćice, gdje potom uz pomoć jakih vibracija diskretno stimulira klitoris. Ovim silikonskim alatom možete upravljati putem aplikacije ili pomoću priloženog daljinskog upravljača.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Mythical Black

    Koje žene ne bi čeznule za dvostrukom stimulacijom i orgazmom koji oduzima dah iznutra i izvana. Mythical je tu da ispunite svaku svoju strast. Njegov snažni F1 motor s 10 brzina vibracije skriven je unutar svilenkasto mekog silikonskog tijela tako da je usmjeren izravno na g-točku. Klitoris će tada biti uznemiren, zahvaljujući beskontaktnoj stimulaciji valova pritiska.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a inspirirala je i ovaj luksuzni vibrator koji će vas stimulirati iznutra i izvana, a zahvaljujući svom obliku savršeno će ciljati sve erogene zone. Prepustite se njemu i dajte sve od sebe!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tardenoche Angus Vibrator with Thrusting Movement 2 Motors Silicone Black

    Vaš novi najbolji prijatelj za usamljene večeri! Angus je senzualni vibrator sa šok funkcijom i 2 snažna motora, s kojima možete u potpunosti uživati u svom orgazmičkom potencijalu. Nudit će vam 8 načina vibracije i 8 načina šoka i ne samo to, zahvaljujući remenu uživat ćete i u stimulaciji klitorisa. Uživajte u nevjerojatnim značajkama, mekanom silikonskom materijalu i snazi 2 snažna motora.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O Charged Remote Control Panty Vibe Black

    Ovaj "čarobni" prsten će vam zavidjeti Arabella! Koristi se za upravljanje mini vibratorom skrivenim u posebnom džepu seksi gaćica od čipke. Uživajte bilo kada, bilo gdje, sami ili s partnerom, danju ili noću.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Black

    Otvorite nove erotske horizonte s luksuznom igrom TIANI Duo. Pronađite svoje duboke i senzacionalne vibracije čitajući svojim kolegama, kao i živeći svoj maksimum i brigu o sebi. Njegov upijajući glatki oblik pristajat će vašim profinjenostima, a prvoklasni silikon koji će vas usvojiti na prvom katu. Intenzitet očitanja diktira zajednički daljinski upravljač s jednom tehnologijom koja se može koristiti na licu mjesta. TIANI Duo je najbolji za vaš seksualni život.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    Želite li biti sretni svaki dan? Happy Rabbit usrećit će vas kad god poželite! Skriva 2 motora, a osim vibracija ima i funkciju u kretanju, odnosno nježnom podizanju cijele osovine, što će iritirati G točku. Pripremite se za orgazmički zanos.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Black

    Jeste li savršeni i želite samo savršene proizvode? Ovaj vibrator vrhunac je savršenstva na prvi pogled, a orgazam koji će dati vaš cvijet bit će savršeno intenzivan i opuštajući. Snažne i duboke vibracije koje dolaze iz baršunasto mekog silikonskog tijela dovest će vas do prvog dobra! Zatim možete usmjeriti zakošeni vrh na bilo koje mjesto koje će zahtijevati stimulaciju.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Hearts Desire eStim Lay-On Vibrator Black

    Što tvoje srce želi? Nakon više srca i slasne elektrostimulacije i uzbudljivih vibracija? Možda će upravo ovo Mystim srce ispuniti vaše želje i pružiti vašem tijelu apsolutni užitak. Njegov dizajn prilagođava se konturama vašeg tijela, a snažan, ali tih motor oduševit će vas s 8 programa vibracije. Ako vam to nije dovoljno, možete uključiti funkciju elektrostimulacije i uživati u nježnim trncima ili intenzivnom i snažnom pulsiranju.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Heat Wave Black

    Dva tvrda bicikla i ergonomski oblik modela Heat Wave stimuliraju i G-točku i klitoris. Ova dobra masaža pojačana je funkcijom grijanja, koja zagrijava vibrator koji se može kontrolirati do 39 stupnjeva Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Tardenoche Relyme Rechargable Wireless Wand Massager

    Tražite li višenamjenski alat za masažu koji će vas osloboditi stresa svakodnevice i, ako želite, senzualno zadovoljiti čak i vaša osjetljiva područja? Relyme je upravo ono što trebate! To je kvalitetna vibrirajuća glava sa snažnim motorom i 10 funkcija vibracije od nježne i opuštajuće do snažne i uzbudljive! Dodajte lubrikantni gel na bazi vode i uživajte uz maksimalan užitak i opuštanje.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Otkrijte maksimalnu uzbudljivu svestranost sa Satisfyer Curvy Trinity 2! Dosadila su vam 3 motora i 2 funkcije s odvojenim kontrolama. Negira i klitoris i G-točku i može koristiti pritisak valova i vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Finger Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali vibrator za prste zabavljat će vas i tijekom uvertira i solo igara. Nudi vam 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju povezanom s intenzivnom iritacijom vibracija.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • California Exotics Hype Massager

    Elegantna masažna glava kompaktnih dimenzija iz Hype kolekcije zadovoljit će ne samo vaše intimne dijelove, već i umorne mišiće nakon napornog dana. Izrađen je od mekog silikona, a njegova fleksibilna glava će se raširiti za vas u 10 načina jakih vibracija. Uživajte u temeljitoj stimulaciji sami ili sa svojim kolegom, kojeg ćete također moći iznervirati Hype bojnom glavom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Elegancija i bezvremenost u kombinaciji s udobnim ergonomskim dizajnom, to je Aya. Zahvaljujući zaobljenom i kompaktnom obliku, razumije vaše tijelo. Istodobno ga možete prilagoditi svojim trenutnim potrebama. Uživajte u vanjskoj stimulaciji vulve kao iu dubokom unutarnjem zadovoljstvu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Invincible Black

    Ovaj elegantni crnac je tu samo za tebe i tvoj klitoris! Stavite ga kroz otvor na klitorisu i pustite da ga lagano ili intenzivno usisava pomoću valova pritiska. Jedan, dva, tri i tu je najbolji orgazam svih vremena! Beskontaktna stimulacija odvest će svaku ženu u raj, ali budite oprezni, stvara ovisnost! Ili ti to nije dovoljno? U tom slučaju dodajte vibraciju!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black & Silver Kernex 2 Vibrating Bullet Black

    Volite pribor luksuznog izgleda? Zaljubit ćete se u ovaj elegantno minimalistički crni mini vibrator! Njegovo relativno malo tijelo skriva puno energije i pruža vam maksimalnu učinkovitost vibracija. Zadirkujte ga svojim osjetljivim mjestima ili ga pozovite na par igrica.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Moxie Satin Black

    Zadržite svoje omiljene vibracije dok je klitoris još čist i ostavljen budan. We-Vibeov moxie je diskretan, senzualan, iritantan i sladak. Magnet je ugodan za vašu mačku, a njegove snažne vibracije su pomalo samodostatne za vas ili vašeg ljubavnika, a vi također imate kontrolu nad svojom korisnošću.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Carina Black

    Želite eleganciju, učinkovitost i performanse nakon razumne cijene? Vibrator Carina iz Pretty Love je tu za vas! Njegovo uvjerljivo tijelo dizajnirano je tako da voli vaše živahne ljudske resurse iznutra i izvana, a njegove snažne marke stimulirat će vas na 7 markica. Volite njihov obrađeni silikonski materijal i imajte veliku ljubav za cijeli život.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Upoznajte poboljšanu Emmu, luksuznu maserku s funkcijom konstantnog grijanja i kontrolom putem pametne aplikacije. Ima fleksibilnu okruglu glavu, za koju se neće biti problem nagnuti i udobno zadovoljiti svako osjetljivo mjesto na tijelu. Stavite na njega nastavak u obliku zečjih ušiju i otkrijte malo drugačiji osjećaj. Pa tko će odlučivati o vašem zadovoljstvu? Sinkronizirate li vi, vaš partner s druge strane svijeta, prijatelj na webu ili vaša Emma s interaktivnim videozapisima?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tardenoche Couply Couple Toy with Remote Control Liquid Silicone Black

    Nedostaje li iskra vašem zajedničkom zadovoljstvu? Dajte mu to s ovim nevjerojatnim vibratorom za par! Izrađena je od prvoklasnog tekućeg silikona te je stoga potpuno fleksibilna pa ju možete udobno namjestiti u najudobniji položaj. Također ima dva snažna motora, stoga birajte između 10 funkcija intenzivne vibracije!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Rabbit Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali vibrator u "zečjem" stilu namjerno će iritirati G točku, ali i klitoris. Idealan je za uvertiru i solo igre, tijekom kojih vam nudi 15 vibrirajućih uzoraka i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju koje je povezano s dvostrukom stimulacijom najosjetljivijih točaka na ženskom tijelu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Zoa Black

    Ponekad želite snagu, a ponekad mekoću? ZOA vam daje izbor i prilagođava se vašem trenutnom raspoloženju. Njegov jedinstveni dizajn poslušat će vaše vaginalne obline i vaš klitoris. Udobno leži pri ruci i pogodan je za ciljanje na mjesta koja trebaju samo zadovoljstvo. Prepustite se naporu snažnog motora i priuštite si nezaboravne orgazme!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Soraya Wave Black

    Plimni val zadivljujućeg zadovoljstva.

    389 €

    239 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit Realistic Black

    Ovaj elegantni crni realistični zeko će svojim autentičnim krajem maziti vašu g-točku dok se uši zalijepe za klitoris i igrati se s njim kako biste konačno mogli okusiti beskrajno blaženstvo. Vibrator Happy Rabbit sada je veći, bolji i sretniji! Programeri su poslušali želje svojih kupaca i opremili ga s 2 snažna motora, što ga čini vodootpornim i punim putem USB-a. Jeste li spremni za ugodnu dvostruku stimulaciju i naknadne orgazme bez premca?

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Webb Black

    Želite li tajne tajne intenzivnog korištenja i orgazama koji koriste dah? Tražite igračku koja će vas tamo odvesti. Webbov vibrator iz Pretty Love ima promišljen oblik i suvremeni izgled, g-točku i klitoris. S mekim silikonskim tijelom, 2-brzinski motor s 12 uzrokuje vibracije. Ne dopustite da vaši gadovi ožive i pustite svoje tijelo i um.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Flex Black

    Već 3 teška motocikla, Double Flex model s istom rukom ima G-točku, klitoris i vanadijevu kožu. Poboljšavajući tehnologiju Silicon Flex, ovaj vibrator je vrlo fleksibilan - a opet vas ohrabruju snažne vibracije koje kontroliraju aplikaciju.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Flickering Tongue Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ovaj relativno mali vibrator s pomičnim krajnjim jezičkom zabavljat će vas i tijekom predigre i solo igara. Nudi vam 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju koje dolazi s ciljanom, preciznom stimulacijom.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    Najbolje za vas i vaše zadovoljstvo? Ovaj "kunić" iz Dorcela vas nikada neće iznevjeriti! Njegova nevjerojatno fleksibilna će milovati vašu G-točku i klitoris u isto vrijeme. Njegove snažne vibracije i teksturirana površina osigurat će vam trenutke intenzivnog užitka. Dodajte tome funkciju grijanja za vruće osjećaje i krenite u seksualnu avanturu!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 94 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.