×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori ekstra jake vibracije klitorisna

Artikli 97 za 128 od 195 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Sweet Treat Pink-Brown

    Doživite potpuno novi osjećaj uzbuđenja. Rotirajuća meka silikonska rebra osigurava nježnu, ali intenzivnu iritaciju klitorisa. Kako biste umnožili svoj užitak, samo upotrijebite svoj omiljeni gel za podmazivanje i krenite na putovanje do jedinstvenog vrhunca.

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

    Njegova dva snažna motora donijet će vam dvostruko više užitka - pravi zec. Iako zečići nisu baš vaša šalica kave - Mr. Zec će vam zajamčeno promijeniti mišljenje, jer će vas odvesti do istinskih orgazmičkih visina. Njegova baršunasta mat površina, fleksibilno tijelo i silikonski stimulator klitorisa pogodan na dodir elegantno se prilagođavaju vašim oblinama.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Massage Wand Pink

    Riješite se senzacionalno napornih vibracija tijela tijela! Sa svojom mekom silikonskom glavom, ultra tvrda je, ali svakako kuhamo ultra-mekanu masažnu glavu kako bismo stimulirali ne samo vaš klitoris, pa čak i besmrtne miješalice na vratima, ili gdje su sljedeće. Uskoro se temperatura prilagođava i ova cijena vas neće ometati.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Rechargeable Massager Black

    Luksuzna Le Wand punjiva masažna glava, elegantne crne, pružit će vam istinski intenzivan i senzualni užitak. Ima 10 brzina vibracija i 20 uzoraka vibracija, uz koje ćete doživjeti jako uzbuđenje. Također je svestran, lako se rukuje i ima glavu od najkvalitetnijeg silikona. Pustite je da vas razmazuje.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Massage Wand Purple

    Riješite se senzacionalno jakih vibracija dijelova tijela! Sa svojom mekom silikonskom glavom, ultra tvrda je, ali svakako kuhamo ultra-mekanu masažnu glavu kako bismo stimulirali ne samo vaš klitoris, pa čak i besmrtne miješalice na vratima, ili gdje su sljedeće. Uskoro se temperatura prilagođava i ova cijena vas neće ometati.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    Luksuzni užitak? Da! Masažna glava Monica iz kolekcije Prestige isticat će se na vašem noćnom ormariću zahvaljujući kombinaciji crnog mekog silikona i svjetlucavih kamenčića sa zlatnim rubovima, s kojima ćete se prebacivati između 7 načina rada vibracije i 3 brzine. Monica svojom fleksibilnom glavom može zadovoljiti ne samo vaša intimna mjesta, već i umorne mišiće po cijelom tijelu. Učinite to luksuzno, zaslužili ste!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Black

    Jeste li savršeni i želite samo savršene proizvode? Ovaj vibrator vrhunac je savršenstva na prvi pogled, a orgazam koji će dati vaš cvijet bit će savršeno intenzivan i opuštajući. Snažne i duboke vibracije koje dolaze iz baršunasto mekog silikonskog tijela dovest će vas do prvog dobra! Zatim možete usmjeriti zakošeni vrh na bilo koje mjesto koje će zahtijevati stimulaciju.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Joy Red

    Model Satisfyer Elastic Joy opremljen je s 2 motocikla i fleksibilnim studentima pa se može vidjeti u raznim oblicima. Pročitajte više kao partnerski vibrator, erekcijski prsten i vibrator za nanošenje - Elastic Joy se mijenja za svakoga.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    Želite li biti sretni svaki dan? Happy Rabbit usrećit će vas kad god poželite! Skriva 2 motora, a osim vibracija ima i funkciju u kretanju, odnosno nježnom podizanju cijele osovine, što će iritirati G točku. Pripremite se za orgazmički zanos.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Aqua

    Želite li najbolju bol za sebe? Uz Lelo Smart Wand 2, možete uživati u besplatnom napuštanju, najluksuznijoj masaži na svijetu, intimnoj stimulaciji i lakom napuštanju. Koncentrirani snijeg 10 uzrokuje vibracije za ublažavanje napetosti i stresa, fitnes ruka stoji u vašoj ruci s potrebom za učenicama, a održivost je stvar velike radosti.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Rose Gold

    Le Wand Petite je manja verzija našeg kultnog punjivog štapić masažera. Le Wand Petite je manji po veličini, ali velik po snazi.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • BeauMents Doppio Move Purple

    Snažan, fleksibilan, moćan i iznad svega za vas oboje! Takav je ovaj šarmantni ljubičasti vibrator s 3 diskretno tiha, ali u isto vrijeme moćna motora koje možete koristiti pojedinačno ili sve zajedno. Oblik igračke prilagođen je ženskom i muškom tijelu i otvara vrata u svijet uobičajenih orgazama!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager Black

    Budite očarani opojnom snagom i prekrasnim izgledom ove masažne glave savršenog ergonomskog oblika. S njim na tržište dolazi i brend Bodywand koji jasno dominira u ponudi masažnih glava. Fleksibilan vrat, teksturirani nastavak, punjenje preko USB-a i snaga koja jedva da je išta jednaka, upravo takva je ova masažna glava!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Upoznajte poboljšanu Emmu, luksuznu maserku s funkcijom konstantnog grijanja i kontrolom putem pametne aplikacije. Ima fleksibilnu okruglu glavu, za koju se neće biti problem nagnuti i udobno zadovoljiti svako osjetljivo mjesto na tijelu. Stavite na njega nastavak u obliku zečjih ušiju i otkrijte malo drugačiji osjećaj. Pa tko će odlučivati o vašem zadovoljstvu? Sinkronizirate li vi, vaš partner s druge strane svijeta, prijatelj na webu ili vaša Emma s interaktivnim videozapisima?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Mini Love Edition

    U ovom trenutku ova masažna glava potvrđuje tvrdnju da je jako mala! Odlučite se ili se naklonite nekome dok se ne zaprepastite. Kamena ljepota na dnu korisna je za oči, a funkcija čvrste vibrirajuće glave korisna je za klitoris, to je ono što žena želi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Želite doživjeti nevjerojatan užitak? Trebat će vam i nevjerojatno vibrirajuće pomagalo, a to je upravo ovaj PalmPower Extreme! Na prvi pogled ima jedinstven oblik koji će vam pružiti udobnost. Vrhunska silikonska glava dovoljno je široka i fleksibilna da s njom stignete gdje god vam je potrebna. Uživajte u svih 7 funkcija intenzivnih vibracija!

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Fun White

    Nova Double Fun stimulira oba partnera seksom. Nadopunjuje dizajn u obliku riječi U, potiče srednju stimulaciju klitorisa, G-točaka i penisa. Uz ovu modernu igru možete dodatno kontrolirati aplikaciju!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Ocean Blue

    Želite li najbolju bol za sebe? Uz Lelo Smart Wand 2 možete uživati u nezaboravnom odlasku, najluksuznijoj masaži na svijetu, poboljšanoj stimulaciji i ugodnom napuštanju. Koncentrirani snijeg 10 uzrokuje vibracije za ublažavanje napetosti i stresa, fitnes ruka stoji u vašoj ruci s potrebom za učenicama, a održivost je stvar velike radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Ya Clit's Gonna Love it Wand Vibrator Super Strong with 2 Attachments

    Ponekad trebate izmasirati cijelo tijelo, a ponekad sanjate orgazmičku intimnu stimulaciju? Ova ekskluzivna glava za masažu nudi vam ne samo svoju meku okruglu glavu s 8 načina vibracije i 3 brzine, već i 2 praktična nastavka. Počastite se, zaslužili ste!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Silicone Fun Tongue

    Ništa ne voli toliko kao kad se nečiji okretni jezik poigra s njezinim klitorisom. Izvukla je svoju novu ljubičastu igračku iz torbice i nasmiješila se, danas će biti dobro.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Elmer Purple

    Je li vam draža elegancija, učinkovitost i performanse po razumnoj cijeni? Elmer vibrator iz Pretty Love je tu za vas! Njegovo zavodljivo tijelo oblikovano je tako da miluje vaša osjetljiva područja iznutra i izvana, a njegova 2 motora pokazuju vam 12 načina vibracija. Zaljubite se u njegov mekani silikonski materijal i imajte vjernog ljubavnika za cijeli život.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager White

    Budite očarani opojnom snagom i prekrasnim izgledom ove masažne glave savršenog ergonomskog oblika. S njim na tržište dolazi i brend Bodywand koji jasno dominira u ponudi masažnih glava. Fleksibilan vrat, teksturirani nastavak, punjenje preko USB-a i snaga koja jedva da je išta jednaka, upravo takva je ova masažna glava!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Clitoral Tickler Pink

    Učinite najbolje za svoj klitoris uz maksimalnu preciznost! Ovaj ergonomski dizajnirani stimulator klitorisa ima tanak zaobljen kraj kojim možete precizno ciljati na pravo mjesto. Dodirnite najviše vrhove na koje se ne penjete dok ne pronađete svoju najtopliju točku u klitorisu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Simplicity Marie Finger vibrator Purple

    Ovaj mali, ali praktičan vibrator pretvara vaš prst u savršenog davatelja užitka. Nazubljeni dio za stimulaciju obećava beskrajno zadovoljstvo ne samo na klitorisu, već gdje god želite. Zaljubit ćete se u glatki silikon od kojeg je napravljen, kao i u 10 različitih razina vibracija i nevjerojatnu snagu do 11.000 okretaja u minuti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    Već izrađen od silikona, model Satisfyer Elastic Game može se koristiti za maksimalnu fleksibilnost: pojačivač s 2 motora i unutarnja fleksibilnost unutrašnjosti, ovaj univerzalni prijatelj može se koristiti kao vibrator za nanošenje, erekcijski prsten ili vibrator partnera.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Hype Massager

    Elegantna masažna glava kompaktnih dimenzija iz Hype kolekcije zadovoljit će ne samo vaše intimne dijelove, već i umorne mišiće nakon napornog dana. Izrađen je od mekog silikona, a njegova fleksibilna glava će se raširiti za vas u 10 načina jakih vibracija. Uživajte u temeljitoj stimulaciji sami ili sa svojim kolegom, kojeg ćete također moći iznervirati Hype bojnom glavom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    Žudite za nečim savršenim? Vodeći brend Gvibe erotskih pomagala ispunit će vaše želje! Ovo je Gcandy, lijep, kvalitetan, učinkovit i moćan. U isto vrijeme pokazat će vašu g-točku i klitoris, očarati će vas s 2 motora te mekim i ugodnim silikonskim materijalom. Uživajte u najboljem na tržištu!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Stronic Petite Pastel Lilac

    Najmanji dodatak obitelji pulsatora Fun Factory. Volite isprobavati nove igračke i zanima li vas inovativna pulsirajuća tehnologija? Stronic Petite ima veliki potencijal da bude prava erotska igračka za vas. Malen je, lagan i u njemu se pulsiraju tako da ne morate koristiti ruke. Osim toga, lako je uvesti donošenje najboljih orgazama!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    Model Satisfyer Elastic Joy opremljen je s 2 motocikla i fleksibilnom žicom, tako da se može savijati u razne oblike. Koristit ćete ga kao partnerski vibrator, erekcijski prsten i vibrator za nanošenje - Elastic Joy je spreman na sve.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Pretty Love Carina Black

    Želite eleganciju, učinkovitost i performanse nakon razumne cijene? Vibrator Carina iz Pretty Love je tu za vas! Njegovo uvjerljivo tijelo dizajnirano je tako da voli vaše živahne ljudske resurse iznutra i izvana, a njegove snažne marke stimulirat će vas na 7 markica. Volite njihov obrađeni silikonski materijal i imajte veliku ljubav za cijeli život.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Vibrating Rabbit Black

    Savršen zeko za zadirkivanje svih osjetljivih mjesta na vašem tijelu. Glava mu se senzualno rotira na 8 različitih razina, točno i intenzivno stimulirajući g-točku. Vješalica usmjerena prema klitorisu oduševit će vas svojim vibracijama i raj užitka odjednom će vam biti nadohvat ruke.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Fun Purple

    Nova Double Fun stimulira oba partnera seksom. Nadopunjuje dizajn u obliku riječi U, potiče srednju stimulaciju klitorisa, G-točaka i penisa. Uz ovu modernu igru možete dodatno kontrolirati aplikaciju!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 195 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.