×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori za žene klitorisna

Artikli 193 za 224 od 988 ukupno

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • Womanizer Premium 2 Gray

    Womanizer Premium kombinacija je jedinstvenih tehnologija i elegantnog dizajna. Tehnologija Pleasure Air daje vam beskontaktnu stimulaciju klitorisa na 14 različitih razina i hvali poboljšanu funkciju autopilota, dok možete otvoriti neočekivane i zakašnjele angažirane orgazme suočeni s novim pristupima. Istaknite svoje želje i egzistenciju na najvišoj razini, ako imate priliku koristiti jednog igrača, diskretnu, diskretnu i intenzivnu ženskarošu Premuim, koja je također dobro zalijevana.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Cotton Candy Lila

    Satisfyer Cotton Candy impresionira svojim ovalnim oblikom i kompaktnim dizajnom. Kruti vibrator, izrađen od glatkog silikonskog tijela, podmazuje klitoris pomoću uklonjive kombinacije pritiska valjka i vibracije.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Luxury Prêt-à-porter

    Nova razina luksuza - s pravom kožom i pravim plemenitim metalom

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Vibrirajuće bojeve glave inspirirane moćnim egipatskim faraonima! Emituje snažne vibracije koncentrirane u glavi, pa vam pruža intenzivnu i izravnu stimulaciju. Njegove funkcije zaljubit će se ne samo u vaša osjetljiva područja, već i u umorne i bolne mišiće po cijelom tijelu. Riješite se stresa, opustite se i učinite dobro s ovom luksuznom masažnom glavom.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shequ Haydon Dildo with 20 Vibration Modes and Clitoris Stimulator Skin

    Zapanjujući vibrirajući dildo s remenom koji će se pobrinuti za vaš klitoris! Njegova savršena realistična obrada potpuno će vas osvojiti, a kada dodate vibracije 20 modova kojima se upravlja putem daljinskog upravljača, bit ćete na rubu ugodnog uzbuđenja. Uživajte u dvostrukoj stimulaciji i isprobajte igre bez ruku zahvaljujući usisnoj čašici!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Hydra Vibe with Pulsation and Clitoris Stimulating Tongue 3 Motors Turquoise

    Upoznaj Hidru! Riječ je o šarmantnom vibratoru s 3 motora koji će vam oduzeti dah. Njegove 3 moćne značajke će vam se svidjeti. Može vibrirati u 7 načina, tako da počinje blagim škakljanjem, a završava savršenim potresom. Osim toga, odvaja se pametnim jezikom koji se igra s klitorisom u 7 modova, a posljednja divna karakteristika je pulsiranje s 10 razina. Sve u jednoj igrački!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Moove Massage Wand with 2 Powerful Motors Silicone Black

    Želite li uživati u svojoj seksualnosti? S ovom masažnom glavom iz kolekcije Moove to će biti najlakše i najugodnije. Uz njega možete uživati u 10 funkcija vibracije uz koje možete uživati u svojim intimnim dijelovima ili masirati mišiće bilo gdje na tijelu. I to nije sve, igračka vam nudi vibracije i s druge strane! Priuštite si intenzivna i uzbudljiva iskustva s vibracijama!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona Cerise

    Upoznajte Sina, klitorisalni stimulator klitorisa koji na ovom mjestu preuzima 75% svih životinjskih vrhova od ostalih igračaka na kojima ste se oporavili. Sa svojim niskim pritiskom kotrljanja, Sona će vam pokazati novu dimenziju orgazma, koji može biti intenzivan, nevjerojatan, divan i ugodan. Na prvi pogled, Sona će vas zagrliti svojim šarmantnim dizajnom, izrađena je od jednog silikona, sjaj je gladak, vodootporan, a također luksuzan i elegantan kao i vi.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona Cruise Cerise

    SONA Cruise stimulira cijeli klitoris - čak i dijelove koje ne vidite - nježnim zvučnim valovima umjesto konvencionalnih vibracija. Ovaj zvučni masažer koji tiho šaputa nudi potpuno novi orgazam, produženi vrhunac nakon senzualnog nakupljanja. Njegov glatki, vodootporan dizajn izrađen je od jednog komada vrhunskog silikona, što SONA Cruise čini nevjerojatno lakim za čišćenje i mekim na dodir. A budući da ne dolazi u izravan kontakt s klitorisom, može se koristiti za stvaranje višestrukih orgazama uvijek iznova bez ikakve nelagode.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Luxury High Fashion

    Čaša šampanjca u baru visoko iznad gradskih krovova, wellness hotel s infinity bazenom ili novi Satisfyer Luxury High Fashion od poliranog aluminija - priuštite si jer to zaslužujete. Prsten od ekstra mekog medicinskog silikona s laganom elegancijom okružuje vašu pičku i očarava ga stimulacijom koja oduzima dah temeljenom na valovima pritiska Satisfyer.

    149 €

    67,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • LELO Tiani Duo Couples Massager Black

    Otvorite nove erotske horizonte s luksuznom igrom TIANI Duo. Pronađite svoje duboke i senzacionalne vibracije čitajući svojim kolegama, kao i živeći svoj maksimum i brigu o sebi. Njegov upijajući glatki oblik pristajat će vašim profinjenostima, a prvoklasni silikon koji će vas usvojiti na prvom katu. Intenzitet očitanja diktira zajednički daljinski upravljač s jednom tehnologijom koja se može koristiti na licu mjesta. TIANI Duo je najbolji za vaš seksualni život.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love to Love Match Up Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Tražite li igračku koja će začiniti vašu vezu? Toplo preporučujemo ovaj par vibratora. Nudi vam 9 načina rada vibracija, između kojih ćete se prebacivati pomoću daljinskog upravljača. Dva silikonska krila će milovati klitoris, a drugo rame će zadovoljiti unutarnji dio vagine, gdje će se susresti s penisom. Dva motora pobrinut će se za vaš užitak, ali i uobičajene orgazme.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Želite li ugoditi klitorisu ili izmasirati umorne mišiće? Sve je moguće s ovom mini vibrirajućom glavom iz Satisfyera! Ima praktičan zaobljeni vrh, ravni oblik i elegantan izgled. Zahvaljujući opruženom gornjem dijelu, glava mu je potpuno fleksibilna i prilagođava se vašim željama. Uživajte u nevjerojatno snažnim vibracijama i masaži cijelog tijela!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Aya Wearable Massager Velvet Purple

    Elegancija i bezvremenost u kombinaciji s udobnim ergonomskim dizajnom, to je Aya. Zahvaljujući zaobljenom i kompaktnom obliku, razumije vaše tijelo. Istodobno ga možete prilagoditi svojim trenutnim potrebama. Uživajte u vanjskoj stimulaciji vulve kao iu dubokom unutarnjem zadovoljstvu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Rechargeable Power Wand

    Želite masažu cijelog tijela ili radije intenzivnu stimulaciju klitorisa? Uživat ćete u oboje s ovom crnom masažnom glavom. Za vas su spremna 24 načina vibracija, koji će vas dovesti u ekstazu i potpuno opuštanje. Zato dođite neka bude lijepo i ugodno.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off RO-80mm 7-speed Rainbow

    Novo ograničeno izdanje mini vibratora za stvarno snažan užitak. Mučit će vas i iritirati, a zbog čistog zanosa koji izazivaju uskoro će vam postati ovisni.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Foreplay Frenzy Pucker Pink

    Sanjate li o strastvenoj vožnji sa savršenim vibratorom? Posvetite se ovom prekrasnom ružičastom muškarcu i udahnite život svojim nestašnim fantazijama. Pucker je dvostruki stimulirajući vibrator savršenog oblika s 10 funkcija vibracije i 4 intimne brzine usisavanja. Kontrolirajte svaki s funkcijom zasebno i dotaknite prekrasne vrhove.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Rose Clitoral Licking Vibrator 9 Licking Modes & 9 Vibrations Red

    Žene i cvijeće su neraskidiva kombinacija! Cvijeće vam izmami osmijeh na lice i idealan je poklon za svaku priliku. Ali koji je cvijet najbolji? Imamo privatnu dojavu da će to biti ova senzualna ruža iz Paloquetha. Sva sramota erotskih pomagala je gotova, ova ruža odiše romantikom i ljubavlju. Osim toga, njeguje klitoris i unutarnji dio vagine, au njegov mekani silikonski materijal zaljubit ćete se na prvi dodir!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys The Hammer Pink

    Hammer vibrator uzbudljiva je avantura koja vas neće ostaviti nijemima. Snažan vibrator s izrazito oblikovanom površinom i poticajnim "zecem". Dok uživate u vaginalnoj stimulaciji, zečja glava je posvećena vašem klitorisu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Plug-In Multi Function Wand Massager White-Purple

    Sanjate li o jakim vibracijama? Ovu vibrirajuću glavu prestižnog brenda Bodywand rado će vam dati! Snažan je, precizan i glava mu je super glatka, tako da na dodir izgleda prekrasno luksuzno. Ekstra dugi kabel za utičnicu neće vas razočarati kao i fleksibilna silikonska glava.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Neka meke latice Power Flower plešu oko osjetljivih područja dok vas vibracije u svilenkastoj silikonskoj dršci uvode u ekstazu. Savršen za uranjanje u blago svog tijela i buđenje erogenih zona!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ora 3 Oral Sex Simulator Deep Rose

    Ako je potrebno, a nikako kako god želite? Novi Lelo Ora 3 je samo za vas, koji će vam pokazati pravo 100% blaženstvo. Njegova najsuvremenija tehnologija PreMotion koristi četvrtinu i preciznu rotaciju i ubija rotor i vibrator. Što je jezik bolniji, to je intuitivan. Učini nas i nikad ne dopusti da poželiš!

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Black

    Mali, ali praktičan vibrator s kojim možete učiniti više nego što sada možete zamisliti. Ima jednu snažnu brzinu vibriranja i zahvaljujući svojoj maloj veličini možete ga imati sa sobom u svakom trenutku. Izrađen je od visokokvalitetne plastike, a sok se napaja preko 3 AG13 baterije koje su dio pakiranja.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Snail Vibe Pink

    Želite erotsku igračku koja vas sigurno neće razočarati? Snail Vibe osmislili su pravi profesionalci na temelju znanstvenog istraživanja i razvoja. Prilagodit će se vašim potrebama, zadovoljiti vas dvostrukom stimulacijom i uz nju doživjeti najbolje orgazme! Saznajte zašto je takav kakav je i znajte da vam uz njega neće trebati nijedna druga igračka.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Thrusting & Vibrating Rabbit Vibrator Purple

    Vibracijski uzorci 3x7 - Sa 3 potisne kretnje drške i 7 vibracijskih uzoraka zečjih ušiju, PALOQUETH potisni vibrator nudi vam opcije 3x7. Slobodno mijenjajte načine rada koji odgovaraju vašoj ljubavnoj brzini.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Diamond Petit Vibe Black

    Crni mini vibrator ukrašen svjetlucavim kamenčićima glatke površine očarat će svojom elegancijom svaku modernu ženu. Malih je dimenzija, ali i jakih vibracija koje će maksimalno stimulirati svaki dio vašeg tijela kojem se odlučite svidjeti.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Violet

    Stimulacija ključa klitorisa orgazam je koji svetac poznaje od nas. Srednjovjekovni, a praznik nas korisni život ima malo mogućnosti. Neki frajer intenzivno kopaju, neki su mekani. On razumije Trinity i njegova žena radi što žele – zaduženja.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Enora Black

    Tko je tvoja najbolja želja? Je li to elegantna masažna glava s markama koje oduzimaju dah i koja će vas odvesti u sedam nebesa? Punjiva Enora preobražava vaše snove i kreativnost! Jezik je prekrasno djelo remakea i 2 upotrebljiva vrha za vas da vam pokažem nepovoljan dodatak. Živite nebeski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Elegancija i bezvremenost u kombinaciji s udobnim ergonomskim dizajnom, to je Aya. Zahvaljujući zaobljenom i kompaktnom obliku, razumije vaše tijelo. Istodobno ga možete prilagoditi svojim trenutnim potrebama. Uživajte u vanjskoj stimulaciji vulve kao iu dubokom unutarnjem zadovoljstvu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Pink

    Stimulacija klitorisa, a posebno oralni seks uvest će svaku ženu u raj, u to nitko ne sumnja. Dame stvaraju savršenu i raznoliku stimulaciju uz pomoćnika koji će raditi točno ono što želi, smireno svaki dan i svaki put malo drugačije. Upoznajte Clitellu, klitoralni stimulator koji oponaša oralni seks, koji uključuje razne dodatke i, naravno, ima različite brzine.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Classic 2 Black

    Womanizer Classic je nešto poput "male crne" među erotskim igračkama, tako da ne smije nedostajati u vašoj kolekciji pomagala. Ima jedinstvenu tehnologiju tlačnih valova koja stvara učinak usisavanja klitorisa bez premca. Birajte između 8 razina intenziteta i uživajte u uzbudljivom početku i apsolutnom vrhuncu orgazma. Womanizer Classic je vodootporan i bit će vaš suputnik čak i kada se igrate u kupaonici.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Powerful Clitoral Sucking Vibrator Purple

    Najviše od svega volite oralni seks i biste li ga voljeli svaki dan? Vaš san će se ostvariti s Paloqueth moćnim vibratorom za sisanje klitorisa! Koristi jedinstvenu tehnologiju vakuumskog usisavanja i vaš klitoris se usisava slično oralnom seksu. Doživite ono što on jest i nećete htjeti živjeti bez njega!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 193 za 224 od 988 ukupno

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.