×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori višenamjenski ružičasta klitorisna

Artikli 65 za 70 od 70 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Pink

    Sanjate li o prvoklasnom užitku? Povjerite svoje želje ovom savitljivom koji kuniću i on će ih rado uslišati. On će vas opiti intenzivnom stimulacijom g-točke energičnim potezima, ali i vibracijama koje će posebno iritirati klitoris. Ne smijemo zaboraviti ni funkciju grijanja do 55 °C za realistične i ugodne osjećaje. Vaš novi ljubavnik oduševit će vas ne samo svojim funkcijama, već i svojim luksuznim dizajnom i svilenkasto mekim silikonom. Uživajte u opojnim orgazmima o kojima vrlo lako možete postati ovisni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Miyo Light Pink

    Želite li udvostručiti svoje zadovoljstvo? Ovaj prekrasni Miyo vibrator fokusirat će se na vaš klitoris dok radi na vašoj vagini i G-točki. Zgrabite ga i uživajte u zajedničkom trčanju kroz najpopularniju svjetsku fantastiku i višestruke orgazme.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand XO Rose Gold

    Zajašite na valovima euforije i otkrijte orgazme koji protresu cijelo tijelo. Le Wand XO jedinstveni je punjivi vibrator s dva motora koji će vas oduševiti istovremeno vanjskom i unutarnjom stimulacijom. Njegov okruglasti vrh udobno doseže G-točku ili prostatu, dok mali teksturirani remen leži na klitorisu ili perineumu. Uživajte u snažnim vibracijama dok sami istražujete svoje tijelo ili se igrate s parom.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth G-Spot Rabbit Vibrator Pink

    Glatka i zaobljena, glava ovog vibratora za dildo ergonomski je nagnuta kako bi s lakoćom pogodila vašu nedostižnu zonu užitka, dok par zečjih ušiju stoji u najboljem položaju kako bi stimuliralo vaš klitoris svjetlucavim vibracijama.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Caress Revolutionary Clitoral Stimulator Pink

    Osjetite višestruke mogućnosti nježnog milovanja koje nudi ovaj klitoralni vibrator stimulator. Jedini u kombinaciji rotacije i vibracije. Vaših  5 različitih glava odvest će vas kroz svijet senzacija. Odaberite fleksibilnu ili čvrstu glavu ovisno o erogenim zonama koje želite stimulirati. Mijenjaju se lako i intuitivno.

    91,90 €

    57,90 €

    Nema na skladištu

  • Rosy Gold Nouveau Mini Massager

    Jeste li zahtjevni i čeznete za nečim lijepim i elegantnim? Zaljubit ćete se u novu kolekciju prekrasnih erotskih igračaka Rosy Gold sa savršenim funkcijama! Ovu mini vibrirajuću glavu obožavat će vaš klitoris, a zahvaljujući svojim dimenzijama bit će idealna igračka za putovanja, jer neće zauzimati previše mjesta u vašoj prtljazi. Radujte se i napravite sebi prekrasnu luksuznu igračku!

    76,90 €

    69,99 €

    Nema na skladištu

Artikli 65 za 70 od 70 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.