×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori klitorisna specijalni

Artikli 97 za 128 od 170 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Zalo Bess Vibrator Velvet Purple

    Što je potrebno za sreću? Vibrator Bess! Udobno leži u vašoj ruci i nudi vam najprecizniju stimulaciju zahvaljujući inovativnoj DirectPower tehnologiji. To znači da se fokusira na najosjetljivije točke i one nadražuju vibracije snažnog motora s brzinama do 10.000 o/min. Vi samo želite tako zgodnu, luksuznu i zgodnu igračku! Https: //www.youtube.com/watch? V = 7MjSunBymv4

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nalone Jane Double Vibrator Pink

    Zadivljujući vibrator s dva upotrebljiva kraja! S jedne strane, okrugla glava zadovoljit će vaša vanjska osjetljiva mjesta, kao i umorne ili napete mišiće po cijelom tijelu. Druga strana će vas milovati iznutra točno na mjestu gdje vam je G-točka. Oba kraja imaju vlastiti motor i oba vam nude 7 načina vibracije.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Versawand All-Over Body Massager Grey

    Trebate dobru masažu? Svakome od nas to s vremena na vrijeme zatreba, zato prestižni brend Bodywand dolazi s jedinstvenim alatom s kojim možete uživati u stimulaciji mišića i dubinskoj masaži tkiva. Uz njegovu pomoć opustite i najnapetije mišiće na tijelu i uživajte u ugodnom svježem osjećaju!

    369 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Naughty Hat Christmas Vibrator with Clitoral Stimulator

    Volite li sve vezano za Božić? U tom slučaju, vaša omiljena seks igračka u predbožićno vrijeme trebala bi biti ova uzbudljiva kapa Djeda Božićnjaka! Možete uživati u 7 uzoraka vibracije i 3 brzine vibracije kroz pom pom. No, želite li nešto više, samo skinite donju bijelu kapicu i prepustite klitoris pokretnoj kuglici koja prekrasno simulira oralni seks. Tako sretna i strastvena!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Blue

    Double Love, naš luksuzni parni vibrator, može se pohvaliti sputavajućim mekim silikonom u kombinaciji s visokokvalitetnim metalom za uzgoj. Upravljanje uz pomoć tradicionalnog uobičajenog kontrolera i naših prvoklasnih aplikacija omogućuju vam da igrate igre dalje i dalje.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Innovation Twitch Hands-Free Suction & Vibration Toy Gold

    Vidiš li zmaja? Ova promišljena, lijepa i inovativna igra vašem će tijelu pokazati nove i dobre izbore i ukuse. Inovacija Twitch koja neometano masira klitoris, povećava protok krvi i može vam učinkovito pomoći kod suhe vagine. Ima dva prikladna jezika i poticaj stimulativnih žljebova, koji su bolji za klitoris, čine ga čistim slijeganjem i onda čitaju najbolja legla. Pročitajte više, morate!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pixey Aquawand White Edition

    Konačno je ovdje! Prekrasna vibrirajuća glava podešena do savršenstva. Diskretno je tih i moćan u isto vrijeme. Glava mu je prekrasno fleksibilna, tako da s njom možete ići bilo gdje, a izrađena je od mekog i kvalitetnog silikona, pa će vam se svidjeti njegov dodir. Drška je izrađena od istog silikona pa je zgrabite i uživajte u najugodnijoj masaži svih vremena.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Infinity Double Dildo Pink

    Dva vibrirajuća kraja za beskrajne orgazme! Dvoje je uvijek više od jednog i uz ovaj vibrirajući dildo uživat ćete u dvostrukom intimnom užitku. Univerzalni je, vrlo fleksibilan i skriva jedan motor na oba kraja. Birajte između 3 brzine i 4 funkcije i zaljubite se u mekani i udobni silikon.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Mint

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition dočarat će vam čarobno-orgazmičke trenutke u stilu. Kao i vi, ova igračka je pravi original, savršen spoj elegancije, jednostavnosti i užitka. Odajte počast ikoni Marilyn Monroe s Womanizerom i uživajte u svom zadovoljstvu s ovim prekrasnim stimulatorom klitorisa za one slobodnog duha!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Umi Smart Wearable Dual Motor Vibrator

    Teško je ustati ujutro i obično još nekoliko puta odgađate alarm? Probudite se uz uzbudljive vibracije i uživajte u orgazmičkom usponu u koji ćete se zaljubiti! Magic Umi je pametni vibrator s 2 motora i ergonomskim dizajnom kojim se može upravljati putem aplikacije u telefonu, u kojem ćete, osim u postavljanju alarma, uživati u kreiranju vlastitih načina vibracija, daljinskoj kontroli vibracija i drugim interaktivnim funkcijama!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Evil Bitch Lipstick Vibrator Black

    Nijedan drugi ruž neće učiniti da se osjećate tako seksi kao Evil Bitch Lipstick! Njegov misteriozni crveni dizajn skriva vašu omiljenu još crnju nijansu u obliku 10 snažnih funkcija vibracije koje će vas odvesti do vrhunca uzbuđenja. Neka stoji na vašem noćnom ormariću ili ga nosite svuda sa sobom, nikad ne znate kada vam može dobro doći.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Angel Panty Vibe Black

    Volite li tajne i uzbuđenja? Ova igračka će biti vaša uzbudljiva tajna! Dolazi u kompletu sa seksi gaćicama od čipke i daljinskim upravljačem u obliku srca. I o čemu se radi? Mali diskretan, ali praktičan vibrator koji se ubacuje u gaćice kako bi vibrirao vašu vulvu u vibracijskom ritmu koji diktirate kontroloru. Dopustite da se razmazite!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Vaše želje neprestano žude za nečim zadovoljavajućim i pitate se kakvu igračku kupiti i konačno je smiriti? Predstavljamo Enchanted Exciter, koji će se senzualno rotirati, uzbuđivati, neodoljivo vibrirati i s ljubavlju uživati u klitorisu. Ispunite svoje želje i konačno doživite pravo zadovoljstvo.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Touch X Crave Coral

    Sanjate li o nečemu ugodnom i zadovoljavajućem? We-Vibe Touch X je najglatkiji i najugodniji vibrator svih vremena! Pomoći će vam osloboditi napetost u cijelom tijelu, uživati u masažama s njim od glave do pete, a prije svega će ugoditi i pokvariti vaše erogene zone. Uživajte u njemu bilo kada i bilo gdje na svom tijelu!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush The Collection Sweet Cream Classic Vibe

    Vibrator ne mora biti samo penis s venama! To može biti i slatka i zabavna igračka sa slikama npr. sladoleda koja vam izmami osmijeh na lice. Uživajte u vibracijama skrivenim u ovom ograničenom izdanju alata koji ima za cilj donijeti radost, uzbuđenje i zadovoljstvo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Moxie+ Satin Black

    Držite svoje omiljene vibracije blizu svog klitorisa i ostanite uzbuđeni. We-Vibeov Moxie+ je diskretan, senzualan, primamljiv i sladak. Praktično, zahvaljujući magnetu, stat će u sve gaćice, a njegove tihe vibracije moći ćete primijetiti samo vi ili vaš ljubavnik, kojem možete povjeriti ili plišani daljinski upravljač ili aplikaciju na svom mobitelu i tako mu prepustiti kontrolu preko vašeg zadovoljstva.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nalone Jane Double Vibrator Light Pink

    Zadivljujući vibrator sa dva upotrebljiva kraja! S jedne strane, okrugla glava će zadovoljiti vaša vanjska osjetljiva područja, kao i opustiti ili napeti mišiće cijelog tijela. Druga strana će vas voljeti iznutra točno tamo gdje vam je G-točka. Obje regije imaju vlastiti motor i obje vam nude 7 načina vibracije.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pixey Aquawand Black Edition

    Napokon je tu! Lijepa vibrirajuća glava divljaka. Oboje su diskretni i moćni. Glava je prekrasno savitljiva pa je možete držati uz nju, a izrađena je od mekog i kvalitetnog silikona, tako da je možete dodati. Drška je izrađena od istog silikona i može se koristiti i koristiti u najmodernijoj masaži svih opterećenja.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani Harmony Dual-Action Couples Massager Aqua

    Lelo Tiani će razumjeti vaše tijelo. Glatki, manji dio žena umeće u rodnicu, gdje se također susreće s penisom tijekom vođenja ljubavi. Drugi dio usmjerit će klitoris i milovati ga vibracijama. Dva motora rade i iznutra i izvana, donoseći savršenu uzbudljivu harmoniju.

    249 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Belou Flutter Effect Finger Vibrator Black

    Želite li čarobni prsten koji će vas odvesti u drugi svijet? U svijet pun užitka i orgazama? Vibrirajući prsten Belou Fluttera ne može se mjeriti čak ni s onim koji je imao Arabellu! Riječ je o vibrirajućem multitalentu čiji se vrh sastoji od 4 latice za različite stimulacije. Stavite ga i upoznajte sve osjetljive točke na svom tijelu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cupa Warming Mini Massager Black

    Sanjate li o toplom dodiru punom ljubavi? Ovaj stimulator s funkcijom grijanja pružit će vam razne masaže i iskustva. Pogodan je za erotsku stimulaciju i opuštanje mišića cijelog tijela. Tri loptice za masažu s jedne strane su prekrasno ugodne i nude vam 10 načina vibracije, s druge strane igračke nalazi se grijaća površina. Slobodno zgrabite ovu senzualnu igračku i milujte svaki dio vašeg tijela koji to traži.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Miki Pulse Wave & Flickering G-Spot Vibrator Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Vive Miki na punjenje pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudi vam 2 motora i zadivljujuće funkcije vibracije te jezik koji nevjerojatno leprša i iritira klitoris. Odaberite između 10 brzina i funkcija i pustite ga da to učini, a također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Triple G-Spot Vibrator Black

    Užitak za vaginu, G-točku, klitoris i rektum! Ovaj vibrator samo misli na sve! Zečje uši će maziti vašu pičku, savršeno oblikovan srednji dio će pokazati G-točku, a loptice će senzualno razmaziti analni dio. Uživajte u 7 načina vibracije za G-točku i 3 načina za klitoris!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Emerald Love Luxurious Bullet Vibrator

    Želite li uživati u ukusnoj i kvalitetnoj erotskoj igrački? Ne propustite šarmantnu kolekciju Emerald Love koja sadrži seksi gadgete prekrasnog dizajna koji će vam se svidjeti! Ovaj Luxury Bullet mini vibrator oduševit će vas svojim prepoznatljivim stimulirajućim dijamantnim uzorkom kao i 10 vibrirajućih funkcija za uzbudljivu raznolikost.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Pink White

    Dobre vibracije su vrijedne toga! Dame, obožavat ćete ovaj ruž! Ovo je savršeno lijep vibrator neobičnog oblika od mehaničkih materijala. Dolazi sa super trendi japanskom markom Tenga, tako da je definitivno nešto oko čega se treba veseliti. Prvorazredna funkcija vibracije, ugodan silikon i precizan dizajn. Izvrstan je i kao kompliment.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Moxie+ Aqua

    Držite svoje omiljene vibracije blizu svog klitorisa i ostanite uzbuđeni. We-Vibeov Moxie+ je diskretan, senzualan, primamljiv i sladak. Praktično, zahvaljujući magnetu, stoji uz vaše hlače, a njegove tihe vibracije primijetit ćete vi ili vaš ljubavnik kojemu možete povjeriti plišani daljinski upravljač ili aplikaciju na mobitelu i tako mu prepustiti kontrolu nad tvoje zadovoljstvo.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Emerald Love Luxurious Wand Massager

    Želite li uživati u ukusnoj i kvalitetnoj erotskoj igrački? Ne propustite šarmantnu kolekciju Emerald Love koja sadrži seksi gadgete prekrasnog dizajna koji će vam se svidjeti! Ova masažna glava s fleksibilnom vibrirajućom glavom idealna je za ugodne masaže cijelog tijela i erotsku stimulaciju. Uživajte u njegovoj ergonomiji i 10 senzualnih vibrirajućih značajki.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Vivid Red

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition donijet će vam čarobno-orgazmičke trenutke u stilu. Kao i vi, ova igračka je pravi original, savršen spoj elegancije, jednostavnosti i korisnosti. Odajte počast ikoni Marilyn Monroe s Womanizerom i uživajte u svom zadovoljstvu s ovim prekrasnim stimulatorom klitorisa besplatno!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Infinite Joy Multi Vibrator Black

    Tražite li igračku za trenutke sami ili udvoje? Infinite Joy ima dvije fleksibilne trake koje mogu zadovoljiti svakoga na različite načine. Njihova pokretljivost doseže 360° i pogodna je za vanjsku stimulaciju, dok je drugi kraj bez ruke, koji je također opremljen solo motorom, idealan za unutarnju stimulaciju. Kako se nosite s tim? Ostvarite svoje strastvene scenarije!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Romance Stacey Red

    Luksuzan izgled, prepoznatljiva rubin crvena boja i performanse koje oduzimaju dah, ovo je kolekcija Romance. To uključuje ovaj elegantni i romantični vibrator kao ruž za usne sa snažnim motorom s 3 brzine i 7 načina vibracija. Njegov oblik daje vam apsolutnu diskreciju i istovremeno senzualni teaser, a u mekani silikonski materijal zaljubit ćete se na prvi dodir. Dobro se snađite s malo drugačijim ružem.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Emerald Love Luxurious Lipstick Vibrator

    Želite li uživati u ukusnoj i kvalitetnoj erotskoj igrački? Ne propustite šarmantnu kolekciju Emerald Love koja sadrži seksi gadgete prekrasnog dizajna koji će vam se svidjeti! Kao Luxury Bullet mini vibrator, ovaj ruž za usne oduševit će vas svojim realističnim dizajnom ruža za usne, okruglim vrhom za preciznu stimulaciju i također 10 funkcija vibriranja za uzbudljivu raznolikost.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Alexander Finger Vibrator Black

    Mislite da su igre prstima samo za istraživače početnike? Suprotno je istina! Prsti mogu puno više nego što on može i zamisliti. Pogotovo ako im stavite ovaj vibrator Alexander Finger. Dosta je tanak i također šupalj, pa stane na prst i pretvara ga u savršenog užitka. Stavite ga i krenite istraživati osjetljiva mjesta na svom tijelu ili na tijelu vašeg partnera.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 170 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.