×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori bežično klitorisna

Artikli 65 za 96 od 166 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Air Pump Bunny 5+ Mint

    Aplikacija Air Pump Bunny 5 Connect nevjerojatno je svestrana: dopustite da Vas maze vibracije iz dva snažna motora i senzualno napunjenim vrhom osovine. Za ekskluzivna iskustva upravljajte vibratorom pomoću aplikacije Satisfyer Connect.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Secret Panty 2 Panty Vibrator with Remote Control Pink

    Vaša uzbudljiva tajna u gaćicama! Obucite senzualne ružičaste čipkaste tange, sakrijte u njih moćni mini vibrator i prepustite kontroler svom kolegi. Radite li već na određenom scenariju? Da! S ovim ćete kompletom svaku priliku pretvoriti u uzbudljivo seksi iskustvo koje ne može završiti nigdje osim u krevetu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream 3Some Rock N' Ride Silicone Vibrator Purple

    Žudite za prvoklasnom igračkom za senzualni užitak? Kolekcija 3Some ispunit će vaše želje i unijeti jedinstvena seksualna iskustva i intenzivne orgazme u vaš život. Rock N'Ride ima 2 snažna motora i spreman je da vas utrostruči! Dođite saznati više o njemu!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O Charged Remote Control Panty Vibe Black

    Ovaj "čarobni" prsten će vam zavidjeti Arabella! Koristi se za upravljanje mini vibratorom skrivenim u posebnom džepu seksi gaćica od čipke. Uživajte bilo kada, bilo gdje, sami ili s partnerom, danju ili noću.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Sync Couples Fuchsia

    Novi We-Vibe Sync dizajniran je za zajednički užitak za sve. Ugodne i snažne vibracije stimuliraju klitoris i G-točku, a zahvaljujući novom obliku uživat ćete i u vibracijama i uzbuđenju.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anne's Desire Dual Pleasure Watchme Wireless Technology Black-Gold

    Tražite li igračku koja bi se svidjela obojici? Anne's Desire par vibrator će biti savršen! Elegantan je, senzualan i nadasve uzbudljiv. Ima WATCHME tehnologiju koja omogućuje jednostavnu i udobnu kontrolu vibracija kroz sat i vibrator kao takav u kojem ćete najviše uživati kada vodite ljubav, jer će stimulirati i rodnicu i penis. Dođite saznati više!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her G-Spot Butterfly Strap-On Purple

    Postignite veliko O bez micanja prstom! Ultimate G-Spot Butterfly Strap-On nudi vam 10 eksplozivnih načina vibracije kojima se može upravljati praktičnim bežičnim daljinskim upravljačem. Igrajte solo ili s partnerom, kod kuće ili vani!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Love Red

    Osam stimulativnih valjaka, model Dual Love nudi još jednu stimulativnu snagu za poboljšanje vibriranja, izravnavanje. Važno je osigurati da imate mogućnost kontrolirati korištenje aplikacije i dizajn mekog silikona.

    76,90 €

    43,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Upoznajte poboljšanu Emmu, luksuznu maserku s funkcijom konstantnog grijanja i kontrolom putem pametne aplikacije. Ima fleksibilnu okruglu glavu, za koju se neće biti problem nagnuti i udobno zadovoljiti svako osjetljivo mjesto na tijelu. Stavite na njega nastavak u obliku zečjih ušiju i otkrijte malo drugačiji osjećaj. Pa tko će odlučivati o vašem zadovoljstvu? Sinkronizirate li vi, vaš partner s druge strane svijeta, prijatelj na webu ili vaša Emma s interaktivnim videozapisima?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Twirling Pro Connect App Dark Red

    Njegov gornji dio djeluje kao vibrator s valovima pritiska i mazi vaš klitoris senzualnim valovima pritiska u 11 unaprijed postavljenih intenziteta. Ovalni vrh na donjem kraju uske drške idealan je za ciljanu stimulaciju cijelog tijela - koristite cirkulirajući vrh za stimulaciju svih erogenih zone, kao što su kuglice za zadovoljstvo, bradavice ili anus.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Fun White

    Nova Double Fun stimulira oba partnera seksom. Nadopunjuje dizajn u obliku riječi U, potiče srednju stimulaciju klitorisa, G-točaka i penisa. Uz ovu modernu igru možete dodatno kontrolirati aplikaciju!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Heat Wave Black

    Dva tvrda bicikla i ergonomski oblik modela Heat Wave stimuliraju i G-točku i klitoris. Ova dobra masaža pojačana je funkcijom grijanja, koja zagrijava vibrator koji se može kontrolirati do 39 stupnjeva Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    Snažne vibracije raznih intenziteta skrivene u ružičastom užitku na daljinskom upravljaču! Upoznajte CalExotics G Spout Arouser oblika koji razumije vaše potrebe. Uživajte u savršenom zadirkivanju bilo kada i bilo gdje pritiskom na gumb. Birajte između 12 funkcija vibracija s različitim intenzitetom i uzorcima.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    Doživite pravu orgazmičku eksploziju s daljinskim ugađačem za stimulaciju prostate. Ne samo da vam daje 12 funkcija intenzivnih vibracija, već vas iznenađuje i snažnom loptom skrivenom neposredno ispod površine. Uživajte u orgazmičkim iskustvima i udobno upravljajte svojim novim pomagačem putem bežičnog daljinskog upravljača.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    S 2 upečatljiva motocikla, elegantnim dizajnom od silikonskih jastučića i samopouzdanom G-točkom i stimulacijom klitorisa, model Mono Flex zvijezda je koja usporava svu vašu kolekciju. All-inclusive dojam pojačan je elegantnim dizajnom i kontrolom utrke.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Candy Smart Wearable Vibe

    Upoznajte Magic Motion's Candy; Tvoj klitoris najveća poslastica! Volite li slatkiše? Jednostavno ne možete odoljeti svom ukusu Candyja tijekom dugog radnog dana?

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Champagne

    Vrlo korisno za jedan vibrator! Nazovite se Hot Lover i pobrinite se da se pripremite za svoju G-točku i klitoris. Skriva dva motora s dva motora. Njegova druga nepostojeća sposobnost je sposobnost zagrijavanja do opojnih 40 stupnjeva, što ostavlja miksere na dnu želuca i povećava cirkulaciju krvi. Vaša orgazmična iskra je očigledna! A ako ne dobijete tortu, možete to provjeriti dobrom aplikacijom Satisfyer Connect.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Pink

    Idete li u korak s vremenom i želite nešto više od obične vibrirajuće igračke? Brend Oninder dolazi s kolekcijom luksuznih i kvalitetnih gadgeta, a prije svega s aplikacijom krcatom raznim opcijama upravljanja za solo i parove, a možda i koketiranje s nekim dosad nepoznatim. Ovaj vibrator prvenstveno je namijenjen parovima, no to ne znači da u njemu ne možete uživati i sami. Pozovite ga da vodi ljubav, on će se pobrinuti za G-točku, klitoris i glavu!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Duo Pleaser Pink

    Dvostruko zadovoljstvo za maksimalno zadovoljstvo vaših osjetljivih mjesta. Sastoji se od dijela u obliku penisa koji se nalazi u vašoj vagini i dijela koji će izvana milovati klitoris. Možete birati između 9 različitih načina vibracija, između kojih možete prebacivati pomoću daljinskog upravljača. Razveselite se igračkom koja će vam sigurno dobro doći!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Fun Purple

    Nova Double Fun stimulira oba partnera seksom. Nadopunjuje dizajn u obliku riječi U, potiče srednju stimulaciju klitorisa, G-točaka i penisa. Uz ovu modernu igru možete dodatno kontrolirati aplikaciju!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Moxie Satin Black

    Zadržite svoje omiljene vibracije dok je klitoris još čist i ostavljen budan. We-Vibeov moxie je diskretan, senzualan, iritantan i sladak. Magnet je ugodan za vašu mačku, a njegove snažne vibracije su pomalo samodostatne za vas ili vašeg ljubavnika, a vi također imate kontrolu nad svojom korisnošću.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    G-Spot Stimulate Her odvest će vas u raj na najučinkovitiji način, jer cilja na G točku, ali i stimulira klitoris i branu, a da stvar bude još gora, briljira i s prekrasnom funkcijom zagrijavanja !

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Black

    Idete li u korak s vremenom i želite nešto više od obične vibrirajuće igračke? Brend Oninder dolazi s kolekcijom luksuznih i kvalitetnih gadgeta, a prije svega s aplikacijom krcatom raznim opcijama upravljanja za solo igre i igrice udvoje, a možda čak i flertovanje s nekim dosad nepoznatim. Ovaj vibrator prvenstveno je namijenjen parovima, no to ne znači da u njemu ne možete uživati sami. Pozovite ga na vođenje ljubavi, on će se pobrinuti za G-točku, klitoris i glavić!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Silikonski model Satisfyer Twirling Joy stimulira sve erogene zone, kao što su klitoris, zategnuta koža ili bradavice, te cirkulirajuće vibracije. Vibracije se mogu kontrolirati pomoću upravljačke ploče ili aplikacije Satisfyer Connect.

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Dva snažna bicikla i ergonomski oblik modela Heat Wave stimuliraju i G-točku i klitoris. Ovu ugodnu masažu nadopunjuju funkcije grijanja, zahvaljujući kojima se ovaj vibrator s kontrolom primjene može zagrijati do 39 stupnjeva Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Chimera Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Mislite li da vaše igre u krevetu u posljednje vrijeme gube svoju iskru? Pozovite u svoju spavaću sobu vibrator ovog para iz Pretty Love, koji će vam pomoći da ponovno zapalite vatru strasti i da vas oboje učini jako vrućim! Koristi se tijekom spolnog odnosa, kada stimulira unutarnji i vanjski dio rodnice, a vibracijom se osjeti i okus penisa, zbog čega se rodnica također ugodno sužava. Međutim, također će postati prekrasan suputnik tijekom uvertira, nudeći vam 12 načina vibracija, daljinski upravljač i svilenkasto mekanu silikonsku površinu. Prepustite se moći ovog pametnog leptira!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Udvostručite svoje zadovoljstvo s ovim razigranim dizajnom koji kombinira fleksibilnu stimulaciju klitorisa s robusnom osovinom. Luksuzna funkcija grijanja oponaša toplinu realističnih dodira i trebala bi kontrolirati vašu napetost i ispuniti vašu šalicu užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida RC Hands-free 3 Function Vibrator Red

    Dubok i diskretan užitak i slobodne ruke za to! Ovaj Javidin vibrator ističe se s 3 funkcije koje oduzimaju dah za sveobuhvatni užitak vagine i klitorisa. Njegova funkcija guranja i okretanja loptice će senzualno dražiti G-točku i preplaviti klitoris snažnim vibracijama. Što je s tvojim slobodnim rukama? Zgrabite v kontroler i birajte između 10 brzina hoda i 10 načina vibracije!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Fun Black

    Nova Double Fun stimulira oba partnera tijekom seksa. Zahvaljujući dizajnu u obliku slova U, pruža smislenu stimulaciju klitorisa, G-točke i penisa. Ovom modernom igračkom možete daljinski upravljati pomoću aplikacije!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Perfect Lover with Remote Control

    Ovo će biti miljenik obojici! Perfect Lover je uparena igračka u obliku slova C s daljinskim upravljačem. Mekana je i fleksibilna pa se prilagođava vašim proporcijama te će vibracijama stimulirati klitoris, g-točku i penis tijekom vođenja ljubavi. Uživajte u malo boljem vođenju ljubavi uz senzualne vibracije čiji ćete intenzitet odrediti putem kontrolera.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ibiza Silicone Pantie Vibrator Remote Control Black

    Odmor na Ibizi može imati različite oblike, ali najbolje je zamisliti ga kao uzbudljivo putovanje s diskretnim vibratorom u gaćicama! Ugodnog je oblika, precizne stimulacije i zahvaljujući zlatnom magnetu lijepo prianja na gaćice. Zgrabite kontroler ili ga dajte svom partneru i dopustite mu da odabere razinu vibracije za vas.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tardenoche Couply Couple Toy with Remote Control Liquid Silicone Black

    Nedostaje li iskra vašem zajedničkom zadovoljstvu? Dajte mu to s ovim nevjerojatnim vibratorom za par! Izrađena je od prvoklasnog tekućeg silikona te je stoga potpuno fleksibilna pa ju možete udobno namjestiti u najudobniji položaj. Također ima dva snažna motora, stoga birajte između 10 funkcija intenzivne vibracije!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 166 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.