×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori klitorisna

Artikli 33 za 64 od 199 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Dame Fin Finger Vibrator Citrus

    Gdje prstima treba pomoć, Fin rado uskače! To je mali, ali vrlo praktičan vibrator za prste dizajniran da doda dodatnu dozu uzbuđenja svakom vašem dodiru. Udobno pristaje i leži na ruci, mekan je na dodir i pogodan za sve vrste erotske stimulacije. Upoznajte svog novog vibrirajućeg ljubimca!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dame Fin Finger Vibrator Quartz

    Gdje prstima treba pomoći, Finac rado skače! Ovo je mali, ali vrlo praktičan vibrator za prste koji je osmišljen kako bi svakom vašem dodiru dodao dodatnu dozu uzbuđenja. Ugodno pristaje i leži na ruci, mekan je na dodir i pogodan za sve vrste erotske stimulacije. Upoznajte svog novog vibrirajućeg ljubavnika!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Obi Raspberry

    Držite OBI vibrator u dlanu i doživite intenzivan užitak skriven u vašem klitorisu. Njegov promišljeni dizajn prianja uz klitoris i prekriva stidne usne i međicu, tako da vas očekuje uistinu širok spektar uzbudljivih osjećaja. Njegove snažne vibracije otvorit će vam vrata rajskog orgazmičkog blaženstva.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love Not War Amore Orange

    I male stvari mogu učiniti velika čuda, a ovaj vibrator je dokaz tome. Snažan je i idealan za solo igre i igre u paru. Svidjet će vam se njegov elegantan dizajn i izvedba, a zadovoljstvo koje će vam pružiti odvest će vas u raj. Okusite duboke snažne vibracije s nekoliko brzina i uzoraka, prislonite je na svoj klitoris ili bradavice i otkrijte strast skrivenu u vašem tijelu.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Heads Or Tails Blue

    Sretan život ide ruku pod ruku sa seksualnim zadovoljstvom. Sretan život zahtijeva uzbudljiva zadovoljstva. Čeka te sretan život s ovom nevjerojatnom igračkom s 2 korisna kraja! S jedne strane je vibrator za stimulaciju G-točke, a s druge trio prstiju za masažu koji se okreću i vibriraju u 9 brzina. Zato nemoj više biti nesretan.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Niya N5 Multi-choice Massager with Remote Control Light Blue

    Žudite za kvalitetnom erotskom igračkom? Jedinstvena kolekcija Niya na tržište dolazi s luksuznim i modernim pomoćnicima koji će vaš intimni život učiniti ugodnijim. Odaberete li baš ovaj masažer, osjetit ćete orgazmično zadovoljstvo mekim prvoklasnim silikonom sa senzualnim izbočinama. Njegov fleksibilni dizajn udobno leži u dlanu, a vi ćete moći odmah saznati kakav je osjećaj kada su vibracije usmjerene na vaš klitoris i njegovu okolinu. Zgrabite kontroler i istražujte na svoje zadovoljstvo!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Inmi N Wave Slider 28X Vibrating Pad with Remote Control Blue

    Jeste li mislili da ste dovoljno stari za tobogane? Greška! Ovo je tobogan uzbuđenja, to je savršena vibrirajuća silikonska podloga koja će vas zadirkivati do samog vrha. Ima sofisticirane izbočine i teksturu koja godi ne samo vulvi, već i stražnjim vratima. Zgrabite upravljač i birajte između 4 brzine i 7 ukusnih uzoraka vibracija!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Izara Rotating Beads Rabbit Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Punjiva Vive Izara pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudi vam 3 motora i zapanjujuće značajke među kojima dominiraju rotirajuće kuglice. Odaberite između 10 brzina i funkcija i pustite ga da to učini, a također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue Hera Rabbit Vibrator Fuchsia

    Kultni dvostruko poticajni "začić" za sve moderne boginje! Hera je najmekši i najelegantniji vibrator za zeca na svijetu. Njegova mekana, nježno valovita podloga dat će vam duboke vibracije izravno na G-točku, dok će fleksibilna traka stimulirati klitoris. Čeka vas savršena orgija!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Mushroom Silicone Wand Vibrator Teal

    Sanjate o nježnom dodiru i osjećaju letenja leptirića u trbuhu? Obožavat ćete Otouch Mushroom! Vrlo je ugodan masažni stimulator, s kojim ćete otkriti svoju strast, kreativnost i nadasve nevjerojatno predivne osjećaje. To jednostavno ne možete propustiti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ioba.toys OhMyC 1 Clitoral Stimulator White

    Luksuzna, moderna i nesalomiva igra igračka kojom će vas nazvati vaša vulva! OhMyC da možete ostaviti svoj dlan i razveseliti vas rotirajućim zrncima mlijeka koje nježno i divlje masiraju vaš klitoris i njegovu okolinu. Koristite na 3 razine intenziteta i intenziteta vaše kože.

    299 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Playboy True Indulgence Deep Teal

    Je li to okretan jezik ili radije uzbudljivi prodori? S ovim vibratorom možete uživati upravo u onome što želite. Izrađena je od baršunasto mekanog silikona i ima dva korisna kraja. S jedne strane nalazi se senzualni jezik za savršenu simulaciju oralnog seksa, a drugi dio namijenjen je unutarnjoj stimulaciji G-točke. Otkrijte svoje tijelo i uzbudljiv potencijal koji nosi.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Insatiable G Inflatable G-Flutter Purple

    Želite li samo najbolje za sebe? G-Flutter je vrući kandidat za vašeg novog poznavatelja! Ima jedinstvenu funkciju napuhavanja i, naravno, također vibrira, a vješalica će se također fokusirati na vaš klitoris. Otkrijte orgazmički zanos uz ovu modernu i kvalitetnu igračku!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Kata Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan trostruki stimulacijski vibrator s nevjerojatnim karakteristikama koji će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Vive Kata pretvorit će vaše snove u stvarnost! Dosadilo vam je 10 funkcija vibracije za analnu stimulaciju i 10 + 10 funkcija vibracije za G-točku i klitoris. Dopustite mu da to učini i također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Hop Hop Bob eStim Vibrator Black

    Savršena dvostruka stimulacija s Bobom! Ovaj šarmantni vibrator u stilu zeca, koji misli i na klitoris, krije snažan motor s 8 programa vibracije, 5 načina elektrostimulacije i posebnim programom za vježbanje dna zdjelice. Ako se dogodi da ostane bez soka, jednostavno ga napunite putem USB kabela.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE May Dual Pulse-Wave & Vibrating C-spot & G-Spot Rabbit Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Punjivi Vive Dual Pulse Wave Rabbit pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudit će vam 3 motora i zapanjujuće funkcije pulsnih valova koji ciljaju i na unutarnji klitoris. Odaberite između 10 brzina i funkcija i pustite ga da to učini, a također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Nilo Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator sa značajkama koje oduzimaju dah koji će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Vive Nilo pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudi vam rotirajući vrh s 10 funkcija G-točke i 10 + 10 funkcija vibracije za G-točku i klitoris. Učinite to i također koristite gumb za vrhunac za zajamčeni nebeski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Pink

    Omiljeni zečji stil vibratora oduševit će vas na prvi pogled svojom luksuznom izradom i elegantnom kombinacijom srebrne i ružičaste. Dolazi s popularnim brendom Nomi Tang i svojim oblikom jamči vam stimulaciju dvije najosjetljivije točke, G-točke i klitorisa, u isto vrijeme. U njegovom silikonskom tijelu nalaze se 3 snažna motora koji vas, zajedno s posebnim utorom koji se penje preko igračke, odvode izravno u orgazmično nebo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ioba.toys OhMyC 1 Clitoral Stimulator Pink

    Luksuzna, moderna i neodoljiva igračka koju će vaša vulva voljeti, kladite se! OhMyC će se udobno opustiti u vašem dlanu i razveseliti vas rotirajućom perlicom koja će nježno i divlje masirati vaš klitoris i njegovu okolinu. Uživajte u 3 razine intenziteta i uzbuđenja koje će biti samo vaše.

    299 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Butterfly Strap-On Purple

    Postignite veliko O bez micanja prstom! Ultimate Butterfly Strap-On nudi vam 10 eksplozivnih načina vibracija kojima se može upravljati praktičnim bežičnim daljinskim upravljačem. Igrajte solo ili s partnerom, kod kuće ili vani!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue Dua V.2 + App Purple

    Senzualni dodir i iritacija na razini po vašem izboru? Luksuzni vibrator Je Joue Due pobrinut će se za vašu G-točku i klitoris, a vi ćete ga prilagoditi tako da odgovara jedinstvenim konturama vašeg tijela. Tada je sve što trebate učiniti je upariti to s aplikacijom i uživati u uzbudljivom drhtanju, koje će se polako, ali sigurno pretvoriti u opojno zadovoljstvo.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Puissante Mini Coco Red

    Malo zadovoljstva za vaš apsolutni užitak! Mini Coco je u naš e-shop stigao iz Francuske i ne nedostaje mu tipičnog francuskog šarma. Brine se o vašem klitorisu stvarajući val pritiska koji simulira usisavanje s 10 razina intenziteta kroz uzbudljiv vakuum. Imajte ga stalno uz sebe i uživajte u slasnim orgazmima godinu dana od nekoliko sekundi kad god poželite!

    149 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO x Diesel SONA Cruise Clitoral Massager

    Vaš noćni ormarić vapi za ovom luksuznom igračkom Lelo x Diesel SONA Cruise, čujete li je i vi? Karakteristična žarko crvena boja na njemu će jednostavno doći do izražaja. Ali dosta o izgledu, on je važan, pogotovo u ovom crvenom limitiranom izdanju, ali funkcija je uvijek najvažnija!

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • VIVE Mira Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator sa značajkama koje oduzimaju dah koji će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Vive Mira pretvara vaše snove u stvarnost! Nudi vam 10 funkcija strastvene rotirajuće perle za G-točku i 10 + 10 funkcija vibracije za G-točku i klitoris. Učinite to i također koristite gumb za vrhunac za zajamčeni nebeski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Ruby Glow Blush

    Dopustite da vas zavede vanjska stimulacija vulve i perineuma ili pretvorite ovu luksuznu igračku u tren oka u vibrator G-točke. Dva snažna motora očarat će vas gromoglasnim vibracijama i tresti ćete od užitka, koju god kombinaciju odabrali.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PicoBong Transformer Black

    PicoBong Transformer je u osnovi stotine igračaka u jednoj. Stvorite pravi oblik za sebe, bilo za solo igru ili dijeljenje s partnerom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Black & Gold

    Omiljeni zečji stil vibratora oduševit će vas na prvi pogled svojom luksuznom izradom i elegantnom kombinacijom crne i zlatne. Dolazi s popularnim brendom Nomi Tang i svojim oblikom jamči vam stimulaciju dvije najosjetljivije točke, G-točke i klitorisa, u isto vrijeme. U njegovom silikonskom tijelu nalaze se 3 snažna motora koji vas, zajedno s posebnim utorom koji se penje preko igračke, odvode izravno u orgazmično nebo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Infinite Joy Multi Vibrator Black

    Tražite li igračku za trenutke sami ili udvoje? Infinite Joy ima dvije fleksibilne trake koje mogu zadovoljiti svakoga na različite načine. Njihova pokretljivost doseže 360° i pogodna je za vanjsku stimulaciju, dok je drugi kraj bez ruke, koji je također opremljen solo motorom, idealan za unutarnju stimulaciju. Kako se nosite s tim? Ostvarite svoje strastvene scenarije!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bloom The Violet Rabbit Vibrator

    Elegantne žene također trebaju elegantna erotska pomagala! Elegantna kolekcija Bloom razbijača sa svojim prekrasnim dizajnom i učinkovitom tehnologijom. Dosadno mi je što će vas 5 nepostojećih vibracija i 5 intenziteta uzrokovati da čitate prstom po listovima na dnu igre. U početku volite čitati s crvenkastim mekim silikonom, a naramenice iza očiju zatvorene u paketu koji će vam pokazati novi način da probudite svoju erotsku masnoću. Neka vas ona uvede u ovu šarmantnu i impresivnu igru.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Pulse Union Violet

    Želite li osjetiti apsolutno zadovoljstvo duboko u sebi? Pulse Union će vam pokazati ciljanu stimulaciju koja oduzima dah i izaziva ovisnost na točnom mjestu gdje se rađa pravo blaženstvo. Isprobajte kako je to držati u ruci luksuznu erotsku igračku koja zavodljivo usisava na 5 načina. I što više? Možete upariti Pulse Union sa Svakom aplikacijom i dopustiti da vaše uzbuđenje bude diktirano na daljinu!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Rascally Rabbit Purple

    Ovaj veliki zec sprema mnogo uzbudljivih nestašluka! Pitate se što može? Bolje se uhvatite za nešto, njegove su funkcije moćne. Ima funkciju udaraca, rotacija i vibracija čak iu dijelu usmjerenom na klitoris. Prepustite se 2 snažna motora i uživajte u svoj strasti koju će vam donijeti ova luksuzna igračka!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Aimi Pulse Wave & Vibrating G-Spot Rabbit Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Vive Aimi na punjenje pretvara vaše snove u stvarnost! Nudi vam 3 motora i zadivljujuće vibracijske funkcije kao i remenčić koji nevjerojatno leprša i iritira klitoris. Odaberite između 10 brzina i funkcija i pustite ga da to učini, a također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 199 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.