×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori klitorisna

Artikli 65 za 96 od 137 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • NS Novelties Luxe Honey Pink

    Predstavljamo vam vašu novu luksuznu dragu za beskrajne trenutke strasti i nevjerojatnih orgazama. Snažan je pa će vas baš zadovoljiti, fleksibilan je pa vam se prilagođava, silikon je pa će vam biti udoban, vodootporan je pa će vam se svidjeti i kada se kupate, a vodootporan je, tako da nikad ne ponestane soka!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Ford Turquoise

    Zaključani orgazam klitorisa? Samo kroz sisanje! Pa nije to samo stimulator u stilu “nasise”, jer je to punjač za iF Design Award 2018. Možete biti sigurni da ćete razumjeti svoj klitoris. Njegov silikonski usnik pruža vam 12 učinaka usisavanja i to vam omogućuje dok ne dobijete dopuštenje. Potisnite svoj biser patnje nepostojećom stimulacijom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Magnetic Deep Pulse Pink

    Zamislite da upadnete u vrhunski užitak! Kako se ova igračka zakači za vaš klitoris i počne ga milovati tehnologijom valova pritiska. Bit će ugodno, uzbudljivo i nevjerojatno orgazmično. Štoviše, Magnetic Deep Pluse ima novu magnetsku tehnologiju koja njegov rad čini još tišim, a valovi pritiska su mekši i sporiji. Zgrabite ga i pustite da vam oduzima dah od užitka.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Master Series Thunder Bullet XL Silver

    Provjereni klasik u novom kaputu godinama! Ekstra veliki i luksuzni srebrni vibrator oduševit će vas sa svoje 3 brzine vibracije u kojima ćete uživati tijekom unutarnje ili vanjske stimulacije. Osim toga, također se može puniti putem USB-a i vodootporan. Uživajte u njegovoj glatkoj površini i pustite da dođe do vrha.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Rabbit Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali vibrator u "zečjem" stilu namjerno će iritirati G točku, ali i klitoris. Idealan je za uvertiru i solo igre, tijekom kojih vam nudi 15 vibrirajućih uzoraka i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju koje je povezano s dvostrukom stimulacijom najosjetljivijih točaka na ženskom tijelu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Fun Black

    Nova Double Fun stimulira oba partnera tijekom seksa. Zahvaljujući dizajnu u obliku slova U, pruža smislenu stimulaciju klitorisa, G-točke i penisa. Ovom modernom igračkom možete daljinski upravljati pomoću aplikacije!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Magnetic Deep Pulse Black

    Zamislite da upadnete u vrhunski užitak! Kako se ova igračka zakači za vaš klitoris i počne ga voljeti s tehnologijom pritiska valova. Bit će ugodno, uzbudljivo i nevjerojatno orgazmično. Štoviše, Magnetic Deep Pluse ima novu magnetsku tehnologiju koja ga čini još tišim, a valovi pritiska su mekši i ekonomičniji. Zgrabite ga i pustite da vam oduzme dah od korisnosti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Unihorn Heart Throb

    Istražite svoje najluđe fantazije s ovim vibratorom jednoroga, savršenim suputnikom koji će zadovoljiti sve vaše intimne potrebe. Njegovo meko krzno i pulsirajuća čarobna usta odvest će vas u svijet neviđenog užitka. Ovaj kompaktni, ali snažni vibrator pružit će vam intenzivne orgazme koji će vas ostaviti bez daha i željeti još. Jeste li spremni otkriti čari jednoroga u svom seksualnom životu?

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Flickering Tongue Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ovaj relativno mali vibrator s pomičnim krajnjim jezičkom zabavljat će vas i tijekom predigre i solo igara. Nudi vam 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju koje dolazi s ciljanom, preciznom stimulacijom.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Clitoral Sucking Stimulator with 9 Sucking Modes Purple

    Žudite li za opuštanjem i povezivanjem sa sobom nakon napornog dana? Uz ovaj praktični stimulator Paloquetha svaki dan kod kuće čeka vas zgodan coja stimulator koji će se pobrinuti za vaš opuštajući užitak, otopiti napetost i otjerati stres. On će vam senzualno sisati klitoris, a ako želite, ne mora se fokusirati samo na njega, možete ga upoznati i sa svojim bradavicama.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Naughty Hat Christmas Vibrator with Clitoral Stimulator

    Volite li sve vezano za Božić? U tom slučaju, vaša omiljena seks igračka u predbožićno vrijeme trebala bi biti ova uzbudljiva kapa Djeda Božićnjaka! Možete uživati u 7 uzoraka vibracije i 3 brzine vibracije kroz pom pom. No, želite li nešto više, samo skinite donju bijelu kapicu i prepustite klitoris pokretnoj kuglici koja prekrasno simulira oralni seks. Tako sretna i strastvena!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Webb Black

    Želite li tajne tajne intenzivnog korištenja i orgazama koji koriste dah? Tražite igračku koja će vas tamo odvesti. Webbov vibrator iz Pretty Love ima promišljen oblik i suvremeni izgled, g-točku i klitoris. S mekim silikonskim tijelom, 2-brzinski motor s 12 uzrokuje vibracije. Ne dopustite da vaši gadovi ožive i pustite svoje tijelo i um.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Skins Rose Buddies The Rose Twirlz

    Dizajniran za simulaciju oralnog seksa, Rose Twirlz nezaobilazan je dio vaše kolekcije ladica uz krevet. Njegova jedinstvena twirling akcija ponudit će vam beskrajno uživanje, pa zašto se ne biste prepustili solo vremenu samoljublja?

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Suck Buddy Playful Massager Pink

    Razigrani sisački prijatelj! Pustite ga da vam "siše" klitoris i odaberite iz njegovog menija 10 brzina vibracije usisavanja od kojih će vam zadrhtati koljena. Može se puniti putem USB kabela, a njegova diskretna veličina čini ga idealnim suputnikom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Skins Rose Buddies The Rose Flix

    Dugo viđen kao simbol ljubavi, Skins Rose Buddies Rose Flix savršen je dodatak vašoj avanturi ljubavi prema sebi. Ovaj diskretan, ali prekrasan mini vibrator spaja ljubav, strast i uzbuđenje u jednom lijepo promišljenom buketu.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Better Than Your Ex Suction Clitoral Vibrator Purple

    Tražite li nešto što će biti bolje od vašeg bivšeg? Nešto što će vam pomoći da zaboravite i steknete novu snagu za nastavak? Dobrodošli u budućnost! Ovaj klitoralni stimulator pružit će vam takvu orgazmičku terapiju da se nikada nećete sjetiti svog bivšeg. Dođite i uživajte u stimulaciji kroz sisanje i otkrijte nova iskustva.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Quentin Purple

    Zajamčeni orgazam klitorisa? Samo kroz sisanje! Ovaj stimulator tvrtke Pretty Love doista će razumjeti vaš klitoris i također će vam udobno stajati u ruci. Njegova mekana silikonska usta ponudit će mu 12 načina usisavanja i činit će ga sretnim dok ne budete imali dovoljno. Oduševite svoj biser strasti nevjerojatnom stimulacijom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Clitoral Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne i-tools brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali vibrator šljunčanog oblika zabavljat će vas i tijekom predigre i solo igara. Nudi vam 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju povezanom s iritacijom klitorisa.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Belou Flutter Effect Finger Vibrator Black

    Želite li čarobni prsten koji će vas odvesti u drugi svijet? U svijet pun užitka i orgazama? Vibrirajući prsten Belou Fluttera ne može se mjeriti čak ni s onim koji je imao Arabellu! Riječ je o vibrirajućem multitalentu čiji se vrh sastoji od 4 latice za različite stimulacije. Stavite ga i upoznajte sve osjetljive točke na svom tijelu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tracy's Dog Cat Clitoral Sucking Vibrator Red

    Želite li postati najzadovoljnija mačka? Upravo ova prekrasna igračka, koja će senzualno sisati vaš klitoris i donijeti vam jedan orgazam za drugim zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji valjka za pritisak. Odaberite između 10 tehnika koje oduzimaju dah i otkrijte ne samo bol u sebi, već i transcendentalni orgazam!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Webb Purple

    Želite saznati tajne intenzivnog užitka i orgazama koji oduzimaju dah? Gledate u igračku koja će vas odvesti do njih. Webb vibrator iz Pretty Love ima dobro promišljen oblik i istovremeno pogađa i g-točku i klitoris. U mekanom silikonskom tijelu skriva 2 snažna motora s 12 načina rada vibracija. Neka vaše maštarije ožive i udovoljite svom tijelu i umu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Clitoral Sucking Stimulator with 9 Sucking Modes Red

    Žudite li za opuštanjem i povezanosti sa sobom nakon napornog dana? S ovim praktičnim stimulatorom iz Paloquetha svaki dan kod kuće čekat će vas zgodan ugađač koji će se pobrinuti za vaš opuštajući užitak, rastopiti napetost i odagnati stres. On će senzualno sisati vaš klitoris, a ako želite, ne mora se fokusirati samo na njega, možete ga upoznati i sa svojim bradavicama.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Woomy Smoooch Clitoral Suction & Vibration Pink

    Uživajte li u istraživanju uzbudljive razigranosti? Kolekcija Woomy sastoji se od šarmantnih igračaka izrađenih od visokokvalitetnih materijala koji se mogu pohvaliti zabavnim i elegantnim izgledom te najboljim značajkama. Kolekcija Woomy uključuje ovaj šarmantni stimulator klizača koji će učiniti da vaš biser užitka skoči s funkcijama korištenja i vibracija i pruži vam ili gazmu koja je uistinu vrijedna toga!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Threesome 3 Mint

    Inovativni Satisfyer Threesome 3 s 3 fleksibilne ruke za korištenje i 3 snažne motorne opruge za stimulaciju želuca i klitorisa u širokom području. Mehanizirani silikon je posebno pogodan za kožu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black & Silver Drake Deluxe Sucking Vibe Silicone Rechargeable Black

    Volite li dodatke luksuznog izgleda? Svidjet će vam se ovaj elegantno ukrašen crni stimulator! Mazit će vaš klitoris funkcijom usisavanja koja oduzima dah, a vi ćete se zaljubiti u njegov mekani silikonski materijal na prvi dodir. Počastite se draguljem koji će vas preplaviti užitkom kao nikada do sada!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Pink

    Silikonski model Satisfyer Twirling Joy stimulira sve erogene zone, kao što su klitoris, zategnuta koža ili bradavice, te cirkulirajuće vibracije. Vibracije se mogu kontrolirati pomoću upravljačke ploče ili aplikacije Satisfyer Connect.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Xocoon Infinite Love Stimulator Fuchsia

    Najbolji užitak donosi stimulacija klitorisa, slažete li se? Ako je tako, ne smijete propustiti ovaj stimulator klitorisa Infinite Love. Obuzima vaš klitoris svojom zadivljujućom funkcijom koja intimno oponaša oralni seks. Pripremite se da poludite od oduševljenja i bit će jednostavno i jednostavno lijepo!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro To Go 3 Rose

    Sa svojim elegantnim kompaktnim dizajnom i zanimljivom kombinacijom pritiska osovine i vibracija, Satisfyer Pro To Go 3 izrađena od silikona idealan je suputnik na putovanju. Priuštit će vam rajski orgazam gdje god i bilo gdje, a njegova dva moćna motora pokazat će vam vrhunac blaženstva!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Clitoral Sucking & Vibrating Pleasure Wave Stimulator Red

    Klasične i moderne igračke za usisavanje ugrušaka za žene, vibrator s valovima pritiska i G-točke, stimulacija klitorisa, seksualna igračka za žene opremljena našom NOVOM tehnologijom, nježno ili intenzivno sisanje klitorisa bez izravnog kontakta. One loveing adult sex igračke igrice uzbudljive pulsacije.

    53,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Silicone Marvelous Arouser Red

    Da možete odabrati bilo koju super sposobnost, koja bi to bila? Ne bi li to bio nešto duži i blago zakrivljen vibrirajući prst kojim bi stimulacija svih osjetljivih područja dobila sasvim novu dimenziju? Marvelous Arouser ispunit će vaše želje! Nabavite ga kao tajno oružje s 10 funkcija ne samo za G-točku!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Dinky Mini Vibrator Jody F. Purple

    Osjećate li se snažno i neovisno, ali ponekad trebate pomoć? Elegantne erotske igračke iz kolekcije Dinky pomoći će vam da zadovoljite svoje želje. Lijepe su na pogled, a njihove karakteristike bacit će vas na koljena. Na primjer, zaljubite se u ovaj mini vibrator od mekog silikona stimulirajuće teksture. Pogodno za sve erogene zone!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Woomy Smoooch Clitoral Suction & Vibration Black

    Uživate li u istraživanju uzbudljive razigranosti? Kolekcija Woomy sastoji se od šarmantnih igračaka izrađenih od visokokvalitetnih materijala koji se mogu pohvaliti zabavnim i elegantnim izgledom te najboljim značajkama. Kolekcija Woomy uključuje ovaj šarmantni stimulator klitorisa koji će učiniti da vaš biser užitka iskoči s funkcijama usisavanja i vibracije i pružiti vam orgazme koji su uistinu vrijedni toga!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 137 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.