×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori klitorisna

Artikli 97 za 128 od 174 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Adrien Lastic My G Pink

    My-G je prekrasna elegancija koja će vas dvostruko stimulirati. Opremljena je novom modernom tehnologijom koja je zadužena za pomicanje krajnjeg dijela i donosi savršenu stimulaciju G-točke. Ove jedinstvene pulsacije otvorit će vam vrata u novi svijet uzbuđenja. I povrh svega, My-G dodaje ukusno usisavanje klitorisa.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Black Marble

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition donijet će vam čarobno-orgazmičke trenutke u stilu. Kao i vi, ova igračka je pravi original, savršen spoj elegancije, jednostavnosti i korisnosti. Odajte počast ikoni Marilyn Monroe s Womanizerom i uživajte u svom zadovoljstvu s ovim prekrasnim stimulatorom klitorisa besplatno!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • JimmyJane Form 2 PRO Pink

    Najbolji prodavač u užitku se vratio — i moćniji nego ikada. Uz novi magnetski USB kabel za punjenje s pet načina vibracije i pet razina intenziteta, dizajn s dva motora Form 2 Pro snažno će masirati, stimulirati i dražiti vaš klitoris, dosežući nove razine euforičnog vrhunca.

    139 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Dual Explorer Dual Stimulator Black

    Želite li otkriti sve uzbudljive potencijale koje vaše tijelo ima? Dual Explorer će vam rado pomoći! Nudi vam 9 načina rada vibracije i 9 načina kretanja gore i dolje. Stimulator je prekrasno fleksibilan i njime možete maziti svoju vaginu, klitoris, terminal, bradavicu ili bradavice! Dakle, čime početi?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Blue

    Punjivi vibrirajući masažer Le Wand Petite manja je verzija našeg kultnog, moćnog štapića. Le Wand Petite je manji po veličini, ali velik po snazi. Ima 10 brzina vibracije i 6 uzoraka vibracije. Elegantan i moderan dizajn pruža fokusiranu vibraciju u glavi štapića.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Bess Vibrator Velvet Purple

    Što je potrebno za sreću? Vibrator Bess! Udobno leži u vašoj ruci i nudi vam najprecizniju stimulaciju zahvaljujući inovativnoj DirectPower tehnologiji. To znači da se fokusira na najosjetljivije točke i one nadražuju vibracije snažnog motora s brzinama do 10.000 o/min. Vi samo želite tako zgodnu, luksuznu i zgodnu igračku! Https: //www.youtube.com/watch? V = 7MjSunBymv4

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • BeauMents Doppio 2.0 Purple

    Tražite li igračku u kojoj ćete oboje uživati? Doppio je upareni vibrator s 2 fleksibilne ruke koje ostaju u položaju u kojem ih savijate. Nudi mnogo mogućnosti da isprobate nešto novo prema vašim erotskim idejama. Koristite ga tijekom predigre ili tijekom seksa, gdje će vam daljinski upravljač olakšati odabir načina rada vibracije.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Nova 2 Midnight Blue

    Brend We-Vibe krenuo je stopama klasičnih vibratora za kuniće kako bi nastao kunić koji nadmašuje sve svoje prethodnike. Obećava kontinuirano zadovoljstvo kroz precizne vibracije koje rezultiraju eksplozivnim dvostrukim orgazmom.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tracy's Dog OG Pro 2 Clitoral Sucking Vibrator Light Purple

    Želite li doživjeti potpuni i nekontrolirani orgazam? Predstavljamo apsolutno preslatku i visokokvalitetnu OG Pro 2 seksualnu igračku s nevjerojatnim značajkama! Masirat će vam G-točku i sisati klitoris na razini koju odaberete putem luksuznog daljinskog upravljača. Zato se opustite, udobno smjestite i uživajte u trenutku koji je samo vaš!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Tani Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Punjivi Vive Tani pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudi vam 10 funkcija pokreta prstiju, što je uzbudljiva simulacija pokreta prstiju usmjerenih na G-točku, i 10 + 10 funkcija vibracije za G-točku i klitoris. Dopustite mu da to učini i također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Sleak Freak eStim Vibrator Black

    Klasik s jedinstvenim značajkama. Ovaj divni glatki vibrator pružit će vam sve što poželite. Snažan je, au isto vrijeme vrlo tih, ponudit će vam 8 programa vibracije i 5 nevjerojatnih načina elektrostimulacije plus program za vježbanje dna zdjelice. A kada ostane bez snage, jednostavno ga napunite putem USB kabela.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PMV20 Vice Double Vibrator

    Upoznajte Vice, šareni vibrator za trostruki užitak! Njegove će obline razumjeti vaše tijelo i pogoditi sva važna mjesta. Vice je jak i praktičan, miluje G-točku, klitoris i stražnja vrata i pokazuje vam nevjerojatan svijet miješanih orgazama. Budite dobro i pozovite vas u svoj život sa šarmantnom šarenom igračkom senzualnih značajki.
    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Lady Bi India Red

    Je li veličina bitna? Da! Uz Lady Bi iz Fun Factora uživat ćete i u dubokim osjećajima koji će biti dublji nego ikada prije i u snažnoj atmosferi koja će biti jača nego ikad prije, jer će Lady Bi doći do vašeg najosjetljivijeg mjesta na cervisu i nećete imati izbora ali učiniti jednostavno i lako.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Mint

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition dočarat će vam čarobno-orgazmičke trenutke u stilu. Kao i vi, ova igračka je pravi original, savršen spoj elegancije, jednostavnosti i užitka. Odajte počast ikoni Marilyn Monroe s Womanizerom i uživajte u svom zadovoljstvu s ovim prekrasnim stimulatorom klitorisa za one slobodnog duha!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    Najbolje za vas i vaše zadovoljstvo? Ovaj "kunić" iz Dorcela vas nikada neće iznevjeriti! Njegova nevjerojatno fleksibilna će milovati vašu G-točku i klitoris u isto vrijeme. Njegove snažne vibracije i teksturirana površina osigurat će vam trenutke intenzivnog užitka. Dodajte tome funkciju grijanja za vruće osjećaje i krenite u seksualnu avanturu!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona 2 Purple

    Nastanite se na svom terenu! Neki nježni bedemi okusit će vaš klitoris i odvesti vas u drugu dimenziju. Ovaj luksuzni stimulator Sona 2, jedan od najboljih brendova na Lelo tržištu, kratkotrajna je litica. Tražite li sadržaj? Sin 2 plovi u ratove kasnih orgazama.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Touch X Crave Coral

    Sanjate li o nečemu ugodnom i zadovoljavajućem? We-Vibe Touch X je najglatkiji i najugodniji vibrator svih vremena! Pomoći će vam osloboditi napetost u cijelom tijelu, uživati u masažama s njim od glave do pete, a prije svega će ugoditi i pokvariti vaše erogene zone. Uživajte u njemu bilo kada i bilo gdje na svom tijelu!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Vibrating Necklace Black

    Pokažite svijetu svoje seksualno pozitivno razmišljanje i nosite ovaj prekrasan i luksuzan vibrator kao komad nakita na lančiću. Čudesno je snažan, senzualno uzak, a istovremeno beskrajno diskretan i elegantan. Ovaj dragulj može vibrirati na 8 senzualnih načina, a motor mu je super tih, tako da možete uživati u njemu gdje god želite. Odaberite između 4 borbe i okitite se komadom nakita koji je poseban kao i vi!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Moxie+ Satin Black

    Držite svoje omiljene vibracije blizu svog klitorisa i ostanite uzbuđeni. We-Vibeov Moxie+ je diskretan, senzualan, primamljiv i sladak. Praktično, zahvaljujući magnetu, stat će u sve gaćice, a njegove tihe vibracije moći ćete primijetiti samo vi ili vaš ljubavnik, kojem možete povjeriti ili plišani daljinski upravljač ili aplikaciju na svom mobitelu i tako mu prepustiti kontrolu preko vašeg zadovoljstva.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Niva Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator sa značajkama koje oduzimaju dah koji će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Vive Niva pretvara vaše snove u stvarnost! Nudi vam 10 strastvenih funkcija rotirajućih vrhova za G-točku i 10 + 10 funkcija vibracije za G-točku i klitoris. Učinite to i također koristite gumb za vrhunac za zajamčeni nebeski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani Harmony Dual-Action Couples Massager Aqua

    Lelo Tiani će razumjeti vaše tijelo. Glatki, manji dio žena umeće u rodnicu, gdje se također susreće s penisom tijekom vođenja ljubavi. Drugi dio usmjerit će klitoris i milovati ga vibracijama. Dva motora rade i iznutra i izvana, donoseći savršenu uzbudljivu harmoniju.

    249 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Vibrating Necklace Rose Gold

    Pokažite svijetu svoje seksualno pozitivno razmišljanje i okitite se ovim prekrasnim i luksuznim vibratorom kao komadom nakita na lančiću. Čudesno je snažan, senzualno uzak, a istovremeno beskrajno diskretan i elegantan. Ovaj dragulj može vibrirati u 8 senzualnih načina, a motor mu je super tih, pa će vam ugoditi gdje god želite. Birajte između 4 boje i ukrasite se komadom nakita koji je poseban kao i vi!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Puissante Coco Pink

    Tražite erotsku igračku koja vas nikada neće razočarati i uvijek oduševiti? Šarmantni Coco francuske marke Puissant zaslužuje vašu pažnju! Prekrasno je mekan, vrlo svestran i pomaže vam da se povežete sa samim sobom. Oduševit će vas funkcijom usisavanja i vibracije, kotačić s 10 pokretanja. Coco možete saviti kako želite da dopre do vaših osjetljivih mjesta, a tada su dopuštene samo vibracije za vaginu i usisavanje za klitoris.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Vibrating Necklace Gold

    Pokažite svijetu svoje seksualno pozitivno razmišljanje i nosite ovaj prekrasan i luksuzan vibrator kao komad nakita na lančiću. Čudesno je snažan, senzualno uzak, a istovremeno beskrajno diskretan i elegantan. Ovaj dragulj može vibrirati na 8 senzualnih načina, a motor mu je super tih, tako da možete uživati u njemu gdje god želite. Odaberite između 4 borbe i okitite se komadom nakita koji je poseban kao i vi!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Puissante Coco Blue

    Tražite erotsku igračku koja vas nikada neće razočarati i uvijek oduševiti? Šarmantna Coco francuskog brenda Puissante zaslužuje vašu pažnju! Prekrasno je mekan, vrlo svestran i pomoći će vam da se povežete sa samim sobom. Oduševit će vas svojom funkcijom usisavanja i vibracije, obje s 10 načina rada. Coco možete savijati kako želite da dođe do vaših osjetljivih mjesta, a tada je dovoljna samo vibracija za vaginu i usisavanje za klitoris.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Moxie+ Aqua

    Držite svoje omiljene vibracije blizu svog klitorisa i ostanite uzbuđeni. We-Vibeov Moxie+ je diskretan, senzualan, primamljiv i sladak. Praktično, zahvaljujući magnetu, stoji uz vaše hlače, a njegove tihe vibracije primijetit ćete vi ili vaš ljubavnik kojemu možete povjeriti plišani daljinski upravljač ili aplikaciju na mobitelu i tako mu prepustiti kontrolu nad tvoje zadovoljstvo.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zumio i Spirotip Vibrator

    Otkrijte nove uzbudljive osjećaje uz jedinstveni Zumio alat! Eliptičnom rotacijom (ne vibracijom) postižete preciznu stimulaciju tamo gdje je vašem tijelu najpotrebnija. Vrh u obliku žličice pomaže u širenju poticajne energije i stvara nevjerojatan raspon iskustava! Birajte između 8 brzina i prilagodite intenzitet primijenjenim pritiskom.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Vivid Red

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition donijet će vam čarobno-orgazmičke trenutke u stilu. Kao i vi, ova igračka je pravi original, savršen spoj elegancije, jednostavnosti i korisnosti. Odajte počast ikoni Marilyn Monroe s Womanizerom i uživajte u svom zadovoljstvu s ovim prekrasnim stimulatorom klitorisa besplatno!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Rascally Rabbit Purple

    Ovaj veliki zec sprema mnogo uzbudljivih nestašluka! Pitate se što može? Bolje se uhvatite za nešto, njegove su funkcije moćne. Ima funkciju udaraca, rotacija i vibracija čak iu dijelu usmjerenom na klitoris. Prepustite se 2 snažna motora i uživajte u svoj strasti koju će vam donijeti ova luksuzna igračka!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Aimi Pulse Wave & Vibrating G-Spot Rabbit Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Vive Aimi na punjenje pretvara vaše snove u stvarnost! Nudi vam 3 motora i zadivljujuće vibracijske funkcije kao i remenčić koji nevjerojatno leprša i iritira klitoris. Odaberite između 10 brzina i funkcija i pustite ga da to učini, a također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Infinite Joy Multi Vibrator Black

    Tražite li igračku za trenutke sami ili udvoje? Infinite Joy ima dvije fleksibilne trake koje mogu zadovoljiti svakoga na različite načine. Njihova pokretljivost doseže 360° i pogodna je za vanjsku stimulaciju, dok je drugi kraj bez ruke, koji je također opremljen solo motorom, idealan za unutarnju stimulaciju. Kako se nosite s tim? Ostvarite svoje strastvene scenarije!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PicoBong Transformer Black

    PicoBong Transformer je u osnovi stotine igračaka u jednoj. Stvorite pravi oblik za sebe, bilo za solo igru ili dijeljenje s partnerom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 174 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.