×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori klitorisna

Artikli 161 za 192 od 1389 ukupno

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Wine Red

    Jeste li spremni za novi val užitka? Stigao je Satysfier Pro 2 Generation 3, najnovije izdanje kultnog Air Pulse Satysfiera! Ističe se svojom jedinstvenom tehnologijom Liquid Air koja stvara osjećaj senzualnog naleta vode. Radujte se s 11 načina tlačnih valova, 12 programa vibracija i također kontrolom putem aplikacije!

    139 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Liberty 2 Vibrant Rose

    Liberty 2 je ultimativni suputnik na putovanju koji nudi Womanizerovu izvornu tehnologiju Pleasure Air u kompaktnoj veličini dajući korisnicima priliku da uživaju gdje god krenu. Ova diskretna igračka puna je snage s 8 uzbudljivih i poboljšanih razina intenziteta. Liberty 2 dolazi s higijenskim omotom i sigurnom putnom bravom, što ga čini praktičnom i sigurnom opcijom za one koji su u pokretu.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Original Plug-In Wand Massager Blue

    Sanjate li o snažnoj i kontinuiranoj stimulaciji? Ili o vibracijskoj sili koja će opustiti vaše mišiće jedan po jedan? Ova vibrirajuća glava iz Bodywanda je provjereni klasik koji nema konkurenciju! Nudi vam snažne vibracije, jednostavan rad i besmrtan dizajn. Vjerujte kvaliteti koju ne treba provjeravati.

    179 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium eco

    Najpopularniji Womanizer Premium sada u novom ekološkom kaputu! Uživajte u 12 razina intenziteta stimulacije klitorisa, koji će vas odvesti u raj za nekoliko minuta zahvaljujući valovima pritiska i jedinstvenoj tehnologiji. Prijateljski je prema planeti i beskrajno uzbudljiv za vas, stoga uživajte u erotskoj igrački za sve koji razmišljaju ekološki.

    339 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Želite li najbolju bol za sebe? Uz Lelo Smart Wand 2, možete uživati u besplatnom napuštanju, najluksuznijoj masaži na svijetu, intimnoj stimulaciji i lakom napuštanju. Koncentrirani snijeg 10 uzrokuje vibracije za ublažavanje napetosti i stresa, fitnes ruka stoji u vašoj ruci s potrebom za učenicama, a održivost je stvar velike radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved The Butterfly Effect

    Zamahnite krilima do dosade i poletite u nebo uzbuđenja. Ovaj leptir će letjeti s vama, pružiti vam dvostruku stimulaciju klitorisa i G-točke u isto vrijeme, lepršati s ljubavlju za vas će biti na razini koju odaberete putem kontrolera. Letite u raj na kopnu ili u vodi, u spavaćoj sobi ili u gradu, iznad zemlje ili ravno na nebu!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Purple

    Više Vam nije potreban Tinder za ugodan solo seks ili s partnerom. Vodootporan, moćan, s mekom teksturom koja poziva na maženje kako bi se povećao užitak trljanja i opremljen s dva motora umjesto jednim za neviđenu dvostruku stimulaciju, Bruno Intense je vibrator za parove s daljinskim upravljačem koji će Vas zbližiti bolje nego safari kroz savanu

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Xocoon Eternal Love Vibe Stimulator Green

    Najbolji orgazam doživjet ćete samo uz vibrator Eternal Love. Senzualno je razigran i nudi vam 3 zapanjujuće značajke kojima nećete moći odoljeti. Vibracije će izmasirati stijenku rodnice, pulsirajući dio će posebno stimulirati G-točku, a savršene mikrovibracije će milovati klitoris. Zajedno će to biti najbolji užitak!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Massage Wand Black

    Ovaj štap za masažu proizvodi najsenzualnije vibracije koje ćete ikada osjetiti! Sa svojim 10-brzinskim načinom rada i ultra jakim, ali tihim (55dB) motorom, nebo je granica! Mekani silikonski materijal je nevjerojatan na Vašoj koži i brzo se prilagođava temperaturi Vašeg tijela. Njegova fleksibilna glava pruža veliku udobnost i ugodan je za korištenje.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Lush Kira Velvet

    Spremni za bezgranične mogućnosti užitka? Lush Kira rabbit vibe ima dvije točke vibracije i gurajuću, vrteću, grijaću osovinu. Zečje uši nude stimulaciju klitorisa u stilu surround zvuka. Kira nudi 7 funkcija vibracije, nudeći mnogo opcija za odabir! Silikon UltraSilk ugodan je za Vaše tijelo. USB magnet za punjenje i otporan je na prskanje za jednostavno čišćenje.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Mini Wanachi Massager Black

    Uživajte u umirujućim vibracijama gdje god da krenete s ovom mini vibrirajućom glavom. Ima manje raspone i idealan je ne samo za putovanja! Pokreće ga tihi motor i zadovoljit će ne samo vaša intimna mjesta, već i mišiće po cijelom tijelu.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bcute Classic Purple

    Bswish Bcute Classic je vibrator za mlade, pohlepne i hrabre žene, za sve njihove lutke mali jeep vibratori dobri za njihovu veliku prenosivost, stoje za sve torbice, torbe ili samo jeep akne. Također je diskretno čitati o tome kao o dijelu vašeg sekularnog života.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Elegantni vibrator G-točke sadrži dva vrhunska F1 motora za nevjerojatnu snagu. Jedan se nalazi u vrhu, a drugi kao nastavak za dvostruku stimulaciju. Ove nove generacije F1 motora vibriraju pri nevjerojatnih 7200 okretaja u minuti odnosno 14000 okretaja u minuti.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O Vibrating Lipstick

    Elegantan i diskretan, super moćan multifunkcionalni mini vibrator prerušen u ruž s finim vrhom izrađenim od najkvalitetnijih materijala.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Be Good Tonight 10 Speed Rechargeable Bullet Black

    Što je danas malo ljuto? S ovim crnim vibratorom uživat ćete u stimulaciji klitorisa, vagine, anala ili bradavica, možete ga koristiti bilo gdje! Njegova mala džepna veličina više je nego praktična, a glatko, izdržljivo tijelo od ABS plastike vibrira za vas do 10.000 okretaja u minuti! Opremite se svestranim igračem za razna seksi zadirkivanja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Liberty Lilac

    Dame, pripremite se za polijetanje: s elegantnom navlakom i šest razina stimulacije, Liberty jamči užitak na svakom mjestu na planetu.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Pink

    Žudite za nečim ukusnim i učinkovitim u isto vrijeme? Ovaj zapanjujući vibrator osvojit će vas na prvi pogled svojim elegantnim minimalističkim dizajnom i zavodljivom ružičastom bojom. Tijelo mu je glatko, a samo je donji dio ukrašen sitnim kamenčićima, što ga čini stvarno ukusnom igračkom. Uživajte u njegovom lijepom izgledu i pametnim vibracijama.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure Max Purple

    Her Ultimate Pleasure Max von Fantasy For Her kombinira intimnu vakuumsku čašicu s vibrirajućim jezikom za lizanje. Duga, uska, baršunasto mekana ručka može se koristiti i kao vibrator. Izvrstan je za vanjsku stimulaciju poput tijekom nevjerojatnog oralnog seksa i za duboki užitak. Ekstra duga cijev pumpe pruža više prostora tijekom solo zabave ili zabave udvoje!

    169 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium 2 Black

    Womanizer PREMIUM 2 s originalnom Pleasure Air tehnologijom naša je najluksuznija kreacija do sada – doista Prada među igračkama za seks, ultimativna igračka za žene koje traže više od samo još jednog uređaja za igru. S više razina intenziteta nego ikad prije i poboljšanom funkcijom autopilota koja Vas vodi u nove, nepredvidive avanture, PREMIUM 2 je najčišći užitak uz najvišu kvalitetu.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Chorus Cosmic Blue

    Najintuitivniji vibrator za parove tvrtke We-Vibe® ikad — s podesivim pristajanjem, kontrolama koje reagiraju na dodir i vibracijama bez upotrebe ruku koje podižu seks na potpuno novu razinu.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Vibrator Purple

    Želite li doživjeti čistu radost? Dakle samo s tim vibratorom Sweet Smile! Izuzetno je fleksibilan i ima rotirajuće kuglice i funkciju potiska. Dotaknut će ne samo vašu G-točku, već i klitoris zahvaljujući dva motora. Uživajte u 10 načina vibracija i 5 načina rotacije/potiska.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy 1+ White

    Revolucije i nove mogućnosti. Apsolutna korisnost i najnovija tehnologija. Nezaboravna primjena i stimulacija klitorisa kuzima odahima dah. Cijeli svijet je sretan! Evo novog Satisfyer Curvy koji provjerava vašu prijavu! Upoznajte i otkrijte izvanredne mogućnosti zbližavanja s partnerom u drugom dijelu svijeta ili kako to učiniti u ritmu ljupkog kraja.

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Pretty Love Beck Purple

    Za intenzivnu penetraciju i stimulaciju, luksuzni silikonski vibrator G-točke opremljen je da Vam pruža nevjerojatan užitak iz noći u noć. Oblik ove elegantne i elegantne igračke je gladak i blago zakrivljen s glavom poput penisa kako bi se osigurala savršena G-točka i stimulacija klitorisa.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tor 2 Black

    TOR 2 je prvi punjivi i vodootporni muški prsten za erekciju na svijetu. TOR 2 ima 100% jače vibracije od svog prethodnika i bilo kojeg drugog prstena sličnog tipa na tržištu.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tracy's Dog TF 2 in 1 Clitoral Vibrator Turqoise

    Što vaš klitoris najviše voli? Sisanje i lizanje? Pazite, ova će igračka biti savršena za vas! Ponudit će vam 7 načina lizanja okretnim jezikom kao i usisavanje koje će vas za nekoliko trenutaka odvesti do vrha. Zaljubite se u njegove karakteristike i mekani silikonski materijal i igrajte solo ili u paru.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Enigma Wave Triple Stimulation Massager Cyber Purple

    Dođite i otkrijte Lelov spektakularni trosmjerni zvučni masažer koji će jednom zauvijek promijeniti način na koji razmišljate o korisnosti! Upoznajte novi Enigma Wave. Temelji se na seriji Enigma i nudi sve što i njegovi prethodnici plus funkciju WaveMotion koja dolazi s njim. Uživajte s vama u snažnoj stimulaciji klitorisa zvučnim valovima te vibracijama i pokretima!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveBoxxx I Love Black Gift Set

    Razmišljate li o prikladnom poklonu za svoju dragu ili je jednostavno želite razveseliti nečim uzbudljivim? U ovom luksuznom crnom setu nećete pronaći 6 erotskih igračaka u kojima možete zajedno uživati. Zamišljate li već što ćete s lisicama, maskom i shimmerom u isto vrijeme? Neka vam se snovi ostvare!

    76,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic G-wave Rechargable U-Shaped Dual Rabbit Vibrator Pink

    Savršen vibrator u obliku slova U usmjeren i na G-točku i na klitoris. Oduševit će vas svojom fleksibilnošću, svestranošću i značajkama. Pokreću ga 2 snažna motora, nudi brojne mogućnosti za eksperimentiranje i maksimalan užitak. Izrađen je od 100% baršunasto mekog silikona.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Best Friend Vibrator for Dual G-spot & Clitoral Stimulation Pink

    Želite li doživjeti nezaboravne trenutke intimnog zadovoljstva kad god poželite? Predstavljamo jedinstveni vibrator iz Paloquetha koji će vas oduševiti svojim dvostrukim vibracijama i luksuznim dizajnom koji nema premca. Neka vas odvede u svijet neograničenog užitka!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    Svojim kompaktnim dizajnom u optici za ribe i zanimljivom kombinacijom valova pritiska i vibracija, Satisfyer Sugar Rush izrađen od silikona idealan je suputnik na putovanju. Oba motora su posebno snažna.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Ares Rampant Rabbit Purple

    Dvostruka stimulacija i savršena masaža G-točke i klitorisa u isto vrijeme, obećava ovaj Ares vibrator koji oduzima dah popularnog brenda Adrien. Uživajte u njegovim ergonomskim oblicima i oduševite svoje intimne zabave na svaki način.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NU Sensuelle Alluvion XLR8 Wand Purple

    Kombinacija snijega i svestranosti skrivena je u ovoj vibrirajućoj glavi! Održava dva motora, svi na jednom rubu, a također radi i kao vibrator. Ne samo da ćete pronaći svoja vlastita i udobna mjesta za život, nego i duhovite mješavine na ciljnom tijelu svoje zemlje.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 161 za 192 od 1389 ukupno

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.