×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori stimulirajuće glatka dvostruka stimulacija

Artikli 129 za 160 od 341 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a inspirirala je i ovaj luksuzni vibrator koji će vas stimulirati iznutra i izvana, a zahvaljujući svom obliku savršeno će ciljati sve erogene zone. Prepustite se njemu i dajte sve od sebe!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Powerful Vibrator Pink

    Ekstra jake vibracije za vanjski i unutarnji užitak! Ovaj nepogrešivi snažni ružičasti vibrator iz Sweet Smilea impresionirat će vas svojim realističnim dizajnom koji izravno potiče ugodne erotske igre. Glavić će mu se posvetiti G-točki, a testisi će zadovoljiti klitoris. Pričvrstite vakuumsku čašicu na glatku površinu i uživajte u užitku bez ruku.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Real Body Magic Ram

    Tražite li nešto istinski autentično? Ovaj realističan penis s realističnim crtama naprijed-nazad će vas zadiviti! Njegova elektromagnetska tehnologija njegovo je tajno oružje, a TPE materijal pouzdano podsjeća na ljudsku kožu. Dodirnite ga i odjednom ćete ga poželjeti pozvati k sebi.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sunray Berry

    U Satisfyer Sunrayu možete koristiti istu stimulaciju G-točke i klitorisa kako biste veličali vibracije i pritiske valjka. Ovaj Rabbit silikonski vibrator dizajniran je da bude fleksibilan kabel koji može lako pristajati vašem tijelu.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Magic Bunny

    S ovim kompaktnim silikonskim pojačavačom dobre kvalitete, Satisfyer Vibes izvlači stvarno slatko iznenađenje. Magic Bunny dovest će vas do neslućenih orgazama svojim čarobnim trikovima u vidu istovremene stimulacije G-točke i klitorisa. Možda izgleda maleno i nevino, ali iza njegovih ušiju krije se puna zečja snaga koja vas očarava s 2 nevjerojatno snažna motora i 12 programa za vibracije! Kakva divna koincidencija da je, zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu, Magic Rabbit također idealan suputnik na putovanju. Možda ga nećete dočarati iz šešira, ali ga jednostavno možete izvući iz torbice sljedeći put kada dobijete okus.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Pipedream 3Some Rock N' Ride Silicone Vibrator Purple

    Žudite za prvoklasnom igračkom za senzualni užitak? Kolekcija 3Some ispunit će vaše želje i unijeti jedinstvena seksualna iskustva i intenzivne orgazme u vaš život. Rock N'Ride ima 2 snažna motora i spreman je da vas utrostruči! Dođite saznati više o njemu!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Otkrijte maksimalnu uzbudljivu svestranost sa Satisfyer Curvy Trinity 2! Nudit će vam 3 motora i 2 funkcije s odvojenim kontrolama. Njeguje i klitoris i G-točku i može koristiti valove pritiska i vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    Satisfyer Curvy Trinity 3 izrađen je od silikona s 3 motora za brisanje svih vaših erogenih zona: Koristite vibrator za pojačavanje za pozicioniranje, vibrator s tlačnim valjkom ili vibrator G-brzine za maksimalnu veličinu s istom brzinom kao i svaki muškarac.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Pocket Wand Hot Pink

    Imala je tvrdu i vibrirajuću glavu! Veličina njezina džipa je slatka, a njezine snažne i dobro kontrolirane vibracije neočekivane. Osam što se dogodi s torbicom ili džipom, tu je i dvostrano podešavanje s vama, možete se bojati svoje bijede. Dođi!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Kiss Green

    Model Dual Kiss nadahnut će vas kombinacijom provjerenih valjkastih preša, vibrirajućih vodilica i mogućnosti upravljanja odgovarajućim. Cijeli dizajn je impresivan, mekan, mekani silikonski i vodootporan dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Irresistible Mythical Pink

    Koje žene se ne boje dvotaktne stimulacije i orgazma, koje pate iznutra i izvana. Mythical je ovdje da spasi vašu bijedu. Njegov snažan F1 motor s 10 vibracija za promjenu stupnjeva prijenosa vrlo je brzo silikonsko tijelo tako da je točno na g-točki. Klitoris treba smanjiti, hvaleći kontaktnu stimulaciju pritiska na zid.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Joy Red

    Model Satisfyer Elastic Joy opremljen je s 2 motocikla i fleksibilnim studentima pa se može vidjeti u raznim oblicima. Pročitajte više kao partnerski vibrator, erekcijski prsten i vibrator za nanošenje - Elastic Joy se mijenja za svakoga.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Bruno Purple

    Jesu li vaše večeri usamljene? Prestanite i nabavite Bruno, pristupačan vibrator koji golica i izvana i iznutra vagine! Vrh za stimulaciju G-točke je ugodne teksture i pametno zakrivljen. Zaljubit ćete se u mekani silikon na prvi dodir, kao što ćete odmah savladati jednostavno rukovanje. Učinite nešto za sebe i pozovite svog uzbudljivog prijatelja Bruna u svoju spavaću sobu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PicoBong Transformer Pink

    PicoBong Transformer je u osnovi stotine igračaka u jednoj. Stvorite pravi oblik za sebe, bilo za solo igru ili dijeljenje s partnerom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    Želite li biti sretni svaki dan? Happy Rabbit usrećit će vas kad god poželite! Skriva 2 motora, a osim vibracija ima i funkciju u kretanju, odnosno nježnom podizanju cijele osovine, što će iritirati G točku. Pripremite se za orgazmički zanos.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    Model Satisfyer Elastic Joy opremljen je s 2 motocikla i fleksibilnim studentima pa se može vidjeti u raznim oblicima. Pročitajte više kao partnerski vibrator, erekcijski prsten i vibrator za nanošenje - Elastic Joy se mijenja za svakoga.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Deep Rose

    Sjajno iskustvo granice i isporuka najboljih luksuznih erotskih igračaka! Upoznajte vijest pod imenom Enigma. Potaknite činjenicu da G-točka i klitoris stimuliraju i doprinose njihovoj sposobnosti da prežive krajnji orgazam!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Flex Red

    Uz 3 snažna motocikla, model Double Flex s istom pažnjom njeguje G-točku, klitoris i vanjske stidne usne. Zahvaljujući tehnologiji Silicon Flex, ovaj vibrator je vrlo fleksibilan - a ipak ćete biti oduševljeni snažnim vibracijama koje kontrolira aplikacija.

    68,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Pipedream Fantasy For Her G-Spot Butterfly Strap-On Purple

    Postignite veliko O bez micanja prstom! Ultimate G-Spot Butterfly Strap-On nudi vam 10 eksplozivnih načina vibracije kojima se može upravljati praktičnim bežičnim daljinskim upravljačem. Igrajte solo ili s partnerom, kod kuće ili vani!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

    Njegova dva snažna motora donijet će vam dvostruko više užitka - pravi zec. Iako zečići nisu baš vaša šalica kave - Mr. Zec će vam zajamčeno promijeniti mišljenje, jer će vas odvesti do istinskih orgazmičkih visina. Njegova baršunasta mat površina, fleksibilno tijelo i silikonski stimulator klitorisa pogodan na dodir elegantno se prilagođavaju vašim oblinama.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Butterfly Kiss Pink

    Uživajte u beskrajnim senzualnim užicima uz Butterfly Kiss. Riječ je o višebrzinskom vibratoru koji će vam zahvaljujući svom promišljenom obliku pružiti genijalnu stimulaciju koja će pogoditi sva osjetljiva mjesta. Prepustite se mašti, ostvarite svoje erotske snove i idite stazom kojom ne vlada drveće, već orgazmi, jedan za drugim!

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anos Cock Shaped Butt Plug with Vibration Black

    Otkrijte ugodne vibracije (ne samo) u svom anusu! Ovaj fleksibilni vibrator ciljanog oblika na prostatu ima zavodljiv oblik penisa i ne ugađa samo prostati i perineumu, već i G-točki i klitorisu. Birajte između 10 načina vibracije i uživajte u dodiru mekog silikona, točno tamo gdje vam se sviđa.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Heat Wave Black

    Dva tvrda bicikla i ergonomski oblik modela Heat Wave stimuliraju i G-točku i klitoris. Ova dobra masaža pojačana je funkcijom grijanja, koja zagrijava vibrator koji se može kontrolirati do 39 stupnjeva Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Double Flex Violet

    Uz 3 snažna motora, model Double Flex njeguje G-točku, klitoris i vanjske stidne usne s istom pažnjom. Zahvaljujući tehnologiji Silicon Flex, ovaj vibrator je vrlo fleksibilan - a ipak ćete biti oduševljeni snažnim vibracijama koje kontrolira aplikacija.

    68,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • You2Toys Ya Clit's Gonna Love it Wand Vibrator Super Strong with 2 Attachments

    Ponekad trebate izmasirati cijelo tijelo, a ponekad sanjate orgazmičku intimnu stimulaciju? Ova ekskluzivna glava za masažu nudi vam ne samo svoju meku okruglu glavu s 8 načina vibracije i 3 brzine, već i 2 praktična nastavka. Počastite se, zaslužili ste!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    Snažne vibracije raznih intenziteta skrivene u ružičastom užitku na daljinskom upravljaču! Upoznajte CalExotics G Spout Arouser oblika koji razumije vaše potrebe. Uživajte u savršenom zadirkivanju bilo kada i bilo gdje pritiskom na gumb. Birajte između 12 funkcija vibracija s različitim intenzitetom i uzorcima.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Elmer Purple

    Je li vam draža elegancija, učinkovitost i performanse po razumnoj cijeni? Elmer vibrator iz Pretty Love je tu za vas! Njegovo zavodljivo tijelo oblikovano je tako da miluje vaša osjetljiva područja iznutra i izvana, a njegova 2 motora pokazuju vam 12 načina vibracija. Zaljubite se u njegov mekani silikonski materijal i imajte vjernog ljubavnika za cijeli život.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Fun White

    Nova Double Fun stimulira oba partnera seksom. Nadopunjuje dizajn u obliku riječi U, potiče srednju stimulaciju klitorisa, G-točaka i penisa. Uz ovu modernu igru možete dodatno kontrolirati aplikaciju!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Dorcel Furious Rabbit 2.0 Thrusting and Rotating Vibrator Black

    Sanjate li o luksuzu i realnim iskustvima? Furious Rabbit 2.0 je tu da ostvari vaše snove! Sadrži dva super snažna motora i ima šarmantan polurealističan dizajn. Odvest će vas u raj zahvaljujući 3 funkcije: šišanju, rotirajućim perlicama i vibrirajućim ušicama za klitoris. Neka vas G-točka i pička maze u isto vrijeme!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    S 2 upečatljiva motocikla, elegantnim dizajnom od silikonskih jastučića i samopouzdanom G-točkom i stimulacijom klitorisa, model Mono Flex zvijezda je koja usporava svu vašu kolekciju. All-inclusive dojam pojačan je elegantnim dizajnom i kontrolom utrke.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Soraya Wave Deep Rose

    Pokušavam podići senzaciju za svoju umjetnost! Luksuzni Lelo Soraya Wave je dvostruki kako bi vas inspirirao i hvalio WaveMotion tehnologije kako bi ih učinio još boljim od najljepših ljubavnika. G-točka i klitoris vole ostale štence. Neka Soraya ti je u bolu kovala život!

    389 €

    239 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Otkrijte maksimalnu uzbudljivu svestranost sa Satisfyer Curvy Trinity 2! Dosadila su vam 3 motora i 2 funkcije s odvojenim kontrolama. Negira i klitoris i G-točku i može koristiti pritisak valova i vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 341 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.